8 parasta häät-ruokaa 2019

28 kesäkuu 2019

Kun suunnittelet häät, se voi tuntua päätöksentekoon lopu koskaan. Paineet poiminta täydellinen mekko, kukkia, ruokaa, musiikkia ja muuta voi olla ylivoimainen parhaimmillaan.

Kun olet valinnut myyjät hoitaa kaikki pienetkin yksityiskohdat teidän hääpäivä, sinun seulottu ammattilaiset - paras alallaan.

Kun se tulee ruokaa ystävien ja perheen syöminen teidän suuri päivä, haluat maukkaita ja luotettava. Haluat mukautetun, namia kokemus vieraasi rakastavat.

load...

Seremoniallinen catering osaamista, katso enää kuin 8 Parhaat häät Pitopalvelut 2015!

Wolfgang Puck

PARAS

Wolfgang Puck tarjoaa maailmanluokan catering Taustalla on than30 vuoden makuelämyksiä. Ei ole väliä tapahtuman koosta, ravinnon pyynnöt tai kulttuuriset tarpeet, Wolfgang Puck palvelevat häät luokan ja luovuutta. Hän tuo palkitun kokit pöytään ja olipa kohde, Wolfgang Puck vie kulinaarisia unelmia todellisuutta teidän suuri päivä.

Sosiaaliset painoarvoa: 139,610+ Facebook haluaa; 46.7K + Twitterin

Twitter Kahva: @WolfgangBuzz

load...

URL: wolfgangpuck.com

Vesimylly Pitopalvelut

PARAS

Mukana herkullisia ruokaa ja palvelua hymyillen, vesimylly Pitopalvelut on johtava catering kokemus Suffolkissa County, Long Island. He ylpeilevät henkilökohtaista, ammattitaitoista palvelua, joka ei jätä pieni yksityiskohta huomaamatta. Vuonna 2014 pääkokki Chris Singlemann katsottiin ”Vuoden kokki” itäisen Long Island luku. Myös vuonna 2014, yhtiö sai Presidentin palkinto American Culinary Federation. Yhdistää gourmet ateriapalvelut, joilla on jumalallinen viinivalikoima, ja olet varma, että on merkittävä hääpitopalveluun kokemus.

Sosiaaliset painoarvoa: 4,835+ Facebook haluaa; 540+ Twitterin

Twitter Kahva: @Watermillcater

URL: watermillcaterers.com

Herban Feast

PARAS

Saat osoitti jälleen, tuore catering kokemus teidän hääpäivä, katso enää kuin Herban Feast. Heidän Premier tiimi tarjoaa vuodenajan valikkovalintoja featuring paikallisesti kasvanut orgaanisia markkinapaikka tuotteiden ja älä unohda kokeilla yksinoikeus ”irtainta juhliin.” Olitpa etsivät neljän tietysti täyden palvelun kokemusta tai vain vähän asennuksen ja tiepalvelun, heillä on palvelun paketti sinulle.

load...

Sosiaaliset painoarvoa: 2,570+ Facebook haluaa; 1,975+ Twitterin

Twitter Kahva: @HerbanFeast

URL: herbanfeast.com

Peter Callahan Catering

PARAS

Peter Callahan Catering Tapahtumat & Design Studio on sitoutunut suorittamista hieno, kokemuksellista tapahtumia kolmen vuosikymmenen ajan. Mukana innoittajista luovan johtajan Peter Callahan, hänen tiiminsä kulinaarisia asiantuntijat ovat laatineet jumalaisen herkullinen valikon vaihtoehdot täydellinen joka tapauksessa. Täyden palvelun Custom Design Studio, tämä kulinaarinen koordinointipalvelu sisältää mukautetun keittiö rakennettu paikan päällä, juoma koordinointi, baari ja buffet accessorizing sekä ystävällinen henkilökunta et koskaan unohda.

Sosiaaliset painoarvoa: 2,685+ Facebook haluaa; 2,170+ Twitterin

Twitter Kahva: @peter_callahan

URL: petercallahan.com

Zeffert ja Gold

PARAS

Zeffert ja kulta on tarjonnut johtava pitopalvelu enemmän than25 vuotta, rakentaa mainetta tarjota laadukasta ruokaa, palvelua ja kokemusta. Zeffert ja Gold erottuvat tarjoamalla yksi-of-a-kind vihreä ateriapalvelut - täydellinen pariskunnille sitoutunut kestäviä vaihtoehtoja heidän hääpäivä. Kanssa johtama johtajat tuo yli 80 vuoden kulinaarisia vieraanvaraisuutta pöytään, tapahtuma, jolla Zeffert ja Gold catering on tapahtuma et halua lopettaa.

Sosiaaliset painoarvoa: 1,925+ Facebook haluaa; 155+ Twitterin

Twitter Kahva: @BaltimoreCater

URL: zeffertandgold.com

Ranskan Gourmet

PARAS

Sertifioitu kansainvälisen Pitopalvelut Association ja National Association of Catering Executives, Ranskan Gourmet catering joukkue ylittää odotukset jokaisen häät tapahtuma ne toteuttavat. Olitpa etsivät täydellinen tai osittainen palvelun joukkueen catering asiantuntijat toimivat voit suunnitella kulinaarisia suunnitelma ja palvelu kokemus, joka toimii parhaiten oman tapahtuman. Jos etsit tyylikäs, tyylikäs ja unohtumaton, katso enää kuin Ranskan Gourmet.

Sosiaaliset painoarvoa: 1,270+ Twitterin; 1,080+ Facebook tykkää

Twitter Kahva: @FrenchGourmet

URL: thefrenchgourmet.com

Cru Catering

PARAS

CRU Catering on äänestetty ”# 1 muonan Charleston” 14 peräkkäistä vuotta. Heidän tiimi kulinaarisia asiantuntijoiden sitoutunut luomaan täydellisen valikosta palvelu ja kokemus teidän erityinen tapahtuma. Olitpa odottaa intiimi seremonia perheenjäseniään tai lopullinen vieraslista satoja ystäviä ja perhettä, Cru Catering ihastuttaa niiden laadukasta palvelua ja kilpailukykyiset hinnat. Voit odottaa kaiken cocktaileista on mittatilaustyönä kakku on käsiteltävä varoen ja luokka.

Sosiaaliset painoarvoa: 1,190+ Facebook haluaa; 1,315+ Twitterin

Twitter Kahva: @crucatering

URL: crucatering.com

Premiere Tapahtumat

PARAS

Premier häät seremoniallinen tapahtuma ei ole täydellinen ilman Premiere Tapahtumat ravintolapalvelut. Asiakkaat ovat raved kulinaarisia kokemusta takana ovat Elle Nucci Premiere Tapahtumat toiminnanjohtaja. Nucci oli jopa julisti ”muonan of the Year” varten BizBash 2012 Readers' Choice Awards. Ihastut täydellisesti ja taiteellisesti suunniteltu valikot, mutta jos et näe mitä etsit, niiden lahjakas kokit mielellään luoda oman valikon juuri sinun seremoniallinen kokemus.

Sosiaaliset painoarvoa: 475+ Facebook tykkää

URL: premierela.com

Valokuva lähteet: pixshark.com; facebook.com; twitter.com; nelwater.com