8 parasta homo rakkautta lainausmerkkejä - (surullinen, söpö ja makea sanontoja kuvia)

19 huhtikuu 2019

Onko joku masentunut tai vain etsivät henkilökohtainen kasvu, yksi kotitehtävät olen usein antaa asiakkaille on luoda Affirmations lehdessä. Tämä on yksinkertaisesti kierre muistikirjan, jossa voit säilyttää kaikki motivoiva ja innostava sanontoja, lainauksia, runoja, song lyrics, ja kuvia olet törmännyt, jotka resonoivat kanssanne.

Aikoina synkeyden tai kun tarvitset johonkin suuntaan, viitaten tämä kokoelma voi olla todellinen pick-me-up, jotain keskustaan ​​ja maastossa tai motivoivat sinua kohti tavoitteitasi. Paljon vakuutuksia siellä voi olla melko leveästi, joten temppu on löytää ne, jotka vastakaikua kanssasi positiivisella tavalla niin niiden pitäisi olla mielekästä ja vaikuttavaa tarpeitasi.

load...

Tämä artikkeli jakaa joitakin motivoiva lainauksia homo rakkaudesta ja suhteita voit pohtia ja miten voit soveltaa niitä elämääsi edelleen omaan kehitykseen ja suhde menestykseen.

Paras | Sad | söpö | Makea

Paras Gay rakkautta lainausmerkit (# 1-2)

Jos kuitenkin yhteistyötä, tämä ensimmäinen lainaus auttaa miettiä, miten tärkeää on, missä kanavoimaan energiat luoda tyyppinen suhde Microsoftiin. Varsinkin kun asiat ovat heikko meidän rakkaansa, se voi olla houkuttelevaa katsoa ulkosuhdellista helpotusta tai rikastamiseen. Mutta onko se todella paras valinta järjestelmään elämän?

Seuraava lainaus puhuu sinkkuja, jotka etsivät niiden ihanteellinen kumppani ja dilemma mihin kanavoimaan energiat... Kohti henkilökohtaista kasvua ja kehitystä tai kohti luonnollinen taipumus keskittyä käytettävissä kaverit tai gals dating markkinoilla. Joka on paras ennuste?

load...

1. ”Grass on vihreämpää Where You vettä se”

Vaikka ei välttämättä puhu erityisesti suhteita, tämä on yksi suosikkini lainauksia , varsinkin kun se tulee pareille. Työssäni kanssa levoton parit, se on tavallista kuulla kumppaneita kyseenalaistaa tulevasta asemasta heidän suhteensa, uskoen, että ”Ehkä on joku siellä, jotka minä olen paremmin” tai ”kaikki tämä konflikti, ehkä emme ole yhteensopiva jälkeen kaikki."

Vaikka kaikki suhteet on tarkoitus olla, erityisesti kun on kyse perheväkivallan, riippuvuudet ja arvostaa yhteenotot, suuri enemmistö voidaan säästää vaivaa. Elämme yhteiskunnassa, joka näkee ihmissuhteet kertakäyttöisiä, ja tämä suuntaus on valitettavasti aiheuttanut paljon kuolonuhreja kumppaneiden joka todella olisi voinut olla menestynyt ja kokenut syvää läheisyyttä olivat he ripustivat sinne ja kohtaavat niiden kysymysten ( johon kaikki suhteet ovat ; se on osoitus kypsymisen!) päineen yhtenä rintamana.

load...

Se ei ole aina parempi toisella puolella aidan; saat todennäköisesti vain kaupan oman haasteita toinen joukko, jotka eivät ehkä ole sinun makuusi. Sitoutua ”vesi oman nurmikon” tiiminä, ja juuri voi rakentaa vauras suhde voit olla ylpeä soittaa oman.

2. ”Älä vain etsiä Mr.Oikeus - Tule Häntä”

Monet singleä tarttua Toinen suunnatun näkymä dating, suuntaamalla ponnistelunsa löytää oikea kaveri, vain turhautuvat ja uupunut, kun ne täyttävät joukko Mr. Vääryyksiä.

Dating menestys kertoimet nousevat kun keskittämään energiansa tultava dateable että voit olla. Vetovoimanlaki todetaan me houkutella mitä laitamme siellä.

Tehdä työtä mukana tulossa paras versio itsestäsi mahdollisen tyhjentämällä tilaa elämässäsi tulla fyysisesti ja emotionaalisesti saatavilla suhde, laita sulkemisesta keskeneräisiä asioita menneisyydestä, jotka saattavat olla tilalla sinut takaisin, vahvistaa itsetuntoa, luottamusta , ja sosiaaliset taidot, ja varmista, että olet elää elämää tarkoituksen, intohimoa ja merkitys.

Voit sitten vahvistaa mahdollisuutesi tulla magneetti muita terveellisiä yksilöiden samanlaisia ​​visioita ja elämäntavat.

Paras Sad Gay rakkautta lainausmerkit (# 3-4)

Seuraavan erän lainauksia puhuu surua mukana haasteet liittyvät ottaa meidän homo suhteita legitimized sekä yksinäisyys ja kipu luonnostaan ​​rakkautta, joka ei ole molemminpuolinen. Kuinka voimme valtuuttaa itseämme tiukan paikan tullen ja kun meidän tilanteet näyttävät toivoton ylivoimaisesta?

3. ”Gay Marriage & Suoraan Avioliitto ovat sama asia kuin Bikini Tops & Rintaliivit. Sama asia, mutta vain yksi on hyväksyttävissä Public... Miten surullinen”

Tämä on lainaus löysin tuntemattoman tekijän. Vaikka merkittävää edistystä on tapahtunut viime vuosikymmeninä homo suhteita on vahvistanut, mistä on osoituksena laillistaminen homojen avioliitto joissakin valtioissa eri puolilla maata, Kumppanuutemme yhä leimata, ja meillä on vielä paljon tehtävää koskevat yhtäläiset oikeudet.

Meillä on valta muuttaa sitä. Kaikki onnistuu liikkeet on ollut yksi yhteinen ainesosa... Numeroita. Mitä enemmän me bändi yhdessä ryhmänä ja taistella suhteestamme oikeuksien lähemmäksi voittoon me tulemme.

Voimme saavuttaa tämän tekemällä rakkautemme kumppanimme paremmin näkyviin näyttämällä julkiset hellyydenosoitukset ja on unapologetically itseämme kuten meidän heteroparit ovat aina voineet tehdä ja itsestään selvinä.

Jos tunnet olosi turvalliseksi Näin vain tietää sitä enemmän yhteiskunnan on homo rakkaus, sitä enemmän hän hyväksyi kulttuuri saavat meidän suhteita, ja se tulee lopulta ei-kysymys.

4. ”kauhein Yksinäisyys on Loving Joku Täysin syvästi ja varauksetta & Tietäen et ole Loved sillä tavalla vastineeksi”

Emme voi auttaa, keitä me rakastua, mutta tilanteissa, joissa nämä tunteet eivät vastakaikua, on tärkeää surra että menetys ja ohjata energioita kohti muita mahdollisuuksia.

Heidän kiinnostuksen puute on merkki siitä, että henkilökohtaiset vaatimukset kumppania ja suhde ei tule täyttää, ja että on tärkeää erottaa oteta kevyesti.

Ansaitset olla jonkun kanssa, joka on innostunut sinua, joten vältä sijoittamalla sydämesi muita ja pitää hyvää huolta itsestäsi jatkat dating matkaa.

Paras Söpö Gay rakkautta lainausmerkit (# 5-6)

Tarvitsen sanoja, jotka saavat sinut tuntemaan lämmintä ja sumea? Näiden kahden seuraavan söpö lainausmerkkejä puhua liittyvän euforian uuden rakkauden ja ihailun, josta tulee luonnollista ilmaisua liimaus ja kemia, joka luonnehtii alkuvaiheessa suhdetta kehityksen.

5. ”Tiedät Löydetty Mr.Oikeus Kun hän ei vain leikkaa lihaa sinulle, mutta Siteet Se myös sinulle”

Tämä lainaus oikeastaan tuli suusta minun fiancГ © Loren Michaels Harris, ja ajattelin, että se oli liian söpö sanoja (tiedän, puolueellinen, eikö ?!). Kumppani, joka on huomaavainen, rakastava, huolehtiva, epäitsekkäitä ja asettaa sinut aitiopaikan elämästään hänen ykkösasia on ehdottomasti maalivahdin.

Koskaan ota nämä toimet itsestäänselvyytenä, edestakaisin omalla erityisellä tavalla, joka vastaa hänen nimenomaista rakkautensa kieli, ja sinulla resepti autuutta!

6. ”Jos nukahdan Tekstiviestejä Sinä, se johtuu siitä, etten halua hyvästellä”

Tämä lainaus osoittaa, että uusi rakkaus voi olla päihdyttävien kanssa massiivinen kemian ja vetovoima, jotka sitovat teidät yhteen ja haluat viettää joka herääminen hetki keskenään.

On tärkeää tänä kuherruskuukautta tasapainottaa yhdessäoloa kanssa erillisyys ja muistaa sinulla muita rooleja, vastuita ja suhteita, jotka tarvitsevat läsnä. Tasapainotus nämä on avain välttää palaminen uusi romanssi.

Vauhti osallistuminen tarpeeksi saada tuntemaan toisensa läpikotaisin ja varmistavat, ettei siellä on yhteensopivuus. Kiinnittymisen välttämisen-at-the-hip voi myös auttaa pitämään asiat tuoreita ja virkistäytymisen. On tärkeää keksiä ilmaan, kun kaikki.

Paras Makea Gay rakkautta lainausmerkit (# 7-8)

Valmis joitakin tahmea makeutta? Nämä kaksi lainausmerkkejä hyödyntämään vetovoima ja ihailua mukana rakastava joku, flecked hieman huumoria sinut hymyilemään tai pyörtyä.

7. ”Haluatko tietää kuka olen rakastunut? Lue ensimmäinen sana olikaan :)”

En voi auttaa, mutta sano awww lukiessa tämä lainaus. Missä siirappi ?!

8. ”Minä rakastan sinua All My Butt! Sanoisin My Heart, mutta Takapuoleni on isompi!”

Tarpeeksi sanoi ! Liian hauska!

Tee Suhde Priority lisäämällä rakkautta lainausmerkit päivittäinen rutiini!

Affirmations tarkoituksena on tarjota henkistä tukea, motivaatio, energia, rohkaisua ja inspiraatiota ja voi olla erityisen hyödyllistä nostaa haavoittuneen henki, jatkaa unelmia ja tavoitteita, ja pitää yksi keskitetty koko elämän hankaluudet. Niiden teho lepää merkityksessä yksityisillä on heiltä ja myönteisiä toimia he kannustavat.

Suhteitamme tarjota tällaisia ​​syvyyttä merkitys elämässämme että rakkaus lainauksia voi olla hyödyllinen lisä päivittäisiä rutiineja varmistaakseen emme ota kumppanuuksiamme itsestäänselvyytenä ja että teemme suhteita etusijalle. Kehotan teitä pitämään vakuutuksia lehdessä tai leikekirja auttaa määrittelemään ja kaapata sitä rakkautta ja suhdetta haluat viljellä niin se on elävä Realty sinun ja kumppanisi käynnissä rakkaustarina.

Mitkä ovat motivoiva, innostava, kohottavaa vakuutuksia, että pidät homo rakkaudesta ja suhteita? Kirjoita ne alle kommentit osiossa ja kuvata mitä lainaus merkitsee sinulle. Nauttia!

Valokuva lähteet: joycreativeshop.com , jarofquotes.com , pinterest.com , kortit Jahtna , simplylovequotes.com , spreadshirt.co.uk