9 ilmeistä merkkiä tyttö tykkää sinusta (henkilökohtaisesti, tekstin ja verkossa)

26 maaliskuu 2019

Kaikki meistä taistelu joskus näyttää joku pidämme heistä tai selvittää, jos he pitävät meitä. Kun olin poika, jos pidin tyttö, olisin työntää hänet alas tai kiusata häntä. Real kypsä, tiedän, mutta olin vielä oppimista.

Kun olin lukiossa, olin nipistää tytön Butt saada hänen huomionsa. Muutaman keskustelukerho katokset, tajusin, että ei ollut paras tapa toimia. Jopa yliopistolla, kun ostin tyttö ruusuille laulaen sanoma, Ystävänpäivä, sanoin, ja tämä on totta, ”Se oli kuin kaljaa!” Osoittaa mitä olin luopumassa näyttää hänelle hellyyttä. Jälleen ei ole suuri.

load...

Olin todella yrittää näyttää tyttöjen Pidin niitä - se vain vei minut taas selvittää, miten tehdä se paras. Naiset myös kamppailevat miten showromantic kiinnostusta, mutta merkkejä tyttö mieleen olet helposti luettavissa, kun tiedät mitä etsiä for.These vinkit auttavat sinua selvittämään, jos hän pitää sinusta, jotta voit välttää kiusallisia tilanteita kuin minun.

Henkilökohtaisesti | Yli Teksti | Online

Merkit tyttö pitää sinusta henkilökohtaisesti, haluaa työssä (# 1-3)

Onko työssä, koulussa, Starbucks, tai muuallakaan maailmassa, yrittää selvittää henkilökohtaisesti jos tyttö pitää sinusta voi olla hämmentävää. Onko se kiva kommentti merkki, vai onko se vain mukava kommentoida? Tässä muutamia tapoja, joilla voit kertoa:

load...

1. Hän pyytää apua. Paljon

Vuonna theworkplace, jokaisella on erilaisia ​​taitoja. Ehkä olet hyvä koodi, kun joku muu on hyvää markkinointia. Aina kannattaa oppia toisiltaan ja rakentaa taitoja kysymällä joku kokeneempi. Joten, jos uusi vuokraus on pyytää apua, älä lue liikaa siihen.

Jos huomaat tyttö tekee tekosyitä työhön on tiiviit, kokeile hengailua herafter työtä nähdä, missä asiat menevät.

Kuitenkin, jos hän pitää tulossa teille pieniä huolenaiheita, hän voi yrittää puolustella viettää enemmän aikaa you.That ei tarkoita hän pelaa tyhmä tai on itse asiassa tyhmä. Kun saamme tietää jonkun töissä, se voi olla vaikeaa keksiä syyn vuorovaikutuksessa. Ol'’Voitteko auttaa minua selvittää tämä Excel yhtälö’ voi olla vain teeskentelyä päästä lähemmäksi.

2. Hän löytää Syitä koskettaa sinua

Inhimillinen kosketus on ehdottoman välttämätön asia. Se on jotain me kaikki kaipaamme. Se vapauttaa oksitosiini, liimaus kemialliset ja on tapa yhdistää viscerally. On tietty määrä koskettaa, että ystävät ja ryhmät tekevät. Se voisi olla rinnassa kuoppia, poski suukkoja, silitystä takana, lapa nudges tai muita pieniä eleitä.

load...

Muista, jotkut ihmiset ovat varmasti arka-feely kuin others.But, jos tyttö pitää sinusta, hän löytää tekosyitä olla yhteydessä - enemmän kuin on tarpeen. Aivan kuten silloin katsot häntä ja haluavat koskettaa häntä, hän tunne sama way.If näytät hänelle jotain puhelimessa, hänen käsivartensa tulee squished sinua vastaan. Kun sanot jotain hauskaa, hän voisi tavoittaa koskettaa käteen tai olkapäähän. Ehkä hän korjaa hiuksia tai tucks tagin takaisin oman paidan. Jos hän tekee sen, olet liiketoimintaa.

3. Hän hermostuu ja levoton Around You

Saatat ajatella miehet ovat ainoita, jotka toimivat kuten idiootit kun haluamme jonkun, mutta se yksinkertaisesti pidä paikkaansa. Myönnettäköön, naiset ovat parempia piilottamalla sen, mutta kehon kieli tulee aina antaa ne pois. Jos puhut hänelle, katsoa, ​​mitä hän tekee fyysisesti. Onko hän Voimistelu hiuksensa, harjaamalla hänen kasvonsa tai keikkuivat hänen jalka? Nuo ovat merkkejä hermostuneisuus ja kiinnostusta.

Tyttö ujosti koskettaa hänen kaula tai pelaa hiuksillaan puhuessaan teille tarkoittaa, että hän pitää sinusta.

Ehkä hän nauraa hieman liian kovasti vitsi, joka ei ole se hauskaa. Tai ehkä hän alkaa yrittää miehittää käsiinsä soveltamalla meikkiä tai muuttamalla hänen pukunsa. Vain teeskennellä et huomaa, kun hän toimii vähän typerää ja pitää flirttailu takaisin.

Merkit tyttö pitää sinusta Over Text (# 4-6)

Tekstiviestejä on tärkein viestinnän muoto näinä päivinä. Itse asiassa jotkut ihmiset saavat harmitti, kun joku soittaa niitä ensin kutoma nähdä, jos ne ovat käytettävissä. Kutoma on helppoa, se on nopea, ja se on hauskaa. Mutta mistä tiedät, jos nämä hauskaa tekstejä luokkatoverisi tai työtoveri on vihjaten jotain muuta? Tässä on kolme asiaa kannattaa varoa:

4. Hän lähettää sinulle paljon Cutesy hymiöitä

Naiset bemore emotionaalisia olentoja kuin miehet. He ylitsevuotava onnensa! Jos tekstin yhteisvaikutuksia mausteina sydämet ja hymyilee ja silmäniskuja, mahdollisuudet ovat hän yrittää pudottaa sinulle vihjeitä. Käyttämällä hymiöiden avulla, hän ei suoraan sano mitään, joten hän ei riskeeraa hylkäämistä, mutta se varmasti merkitsee jotain. Jos olet epävarma, lähetä söpöjä hymiöitä takaisin ja nähdä, miten hän reagoi.

5. Hän näyttää kirjautua sisään enemmän kuin on täysin välttämätöntä

Kutoma on suuri lähtöselvityksessä keskenään ja nopea pikku bon mots. Jos she'sfrequentlysending olet söpö kuvia tai tekstejä, mitä hän todellakin nyt isshe haluaa yhdistää ja side enemmän.

Selvä merkki tyttö pitää sinusta hän pysyy läheisessä kosketuksessa teille yli tekstiä, usein vastaamalla heti.

Tietenkin, jos hän lähettämällä 17 onneton tekstejä päivässä, jotain on pois. Mutta jos se on enemmän kuin on välttämätöntä, mutta pysy, hän vain haluaa puhua enemmän. Alkavat lähettää hänelle muutaman enemmän tekstejä kuin normaalisti ja katso, jos hän vastaa niihin. Jos näin on, saatat olla orastavaa suhdetta kädet!

6. Hän on jatkuvasti LOLing, LMAFOing & ROTFLing

Toki, saatat olla hauskaa, mutta jos hän nauraa jälkeen lähes joka kommentoida, hän voisi olla flirttailee sinulle. Naiset kiintymyksen bysharing tunteita. Vain sanoja mustaa ja valkoista tekstiä tila, on vaikea ilmaista tunteita kautta tekstiä, joten hän lols osoittaa, että olet vaikuttavat emotionaalisesti. Hän rakentaa teitä Jopa makeyou tuntuu hyvältä. Hän haluaa sinun tietävän teet hänet onnelliseksi. Ehkä jotain muuta, joka tekee hänet onnelliseksi on kysyt häntä ulos!

Allekirjoittaa tyttö pitää sinusta Online (# 7-9)

Linjan välillä tosielämän ja online-elämä jatkuu hämärtyä. Luultavasti seurustella eniten ystäviä sekä henkilökohtaisesti ja verkossa, mutta ehkä siellä on joku vain tietää verkossa. Ehkä he ovat Facebook kaverin kaveri. Tai ne voivat olla joku, joka seuraa sinua Instagram. Kun olet vuorovaikutuksessa niiden kanssa, on vaikea selvittää, jos he flirttailee kanssasi, koska sinulla ei ole lähtötilanteessa niiden käyttäytymistä. Kuitenkin, jos ne osoittavat jokin näistä kolmesta merkkejä tyttö todella pitää sinusta, olin vetoa kyllä:

7. Hän on kaikkialla läsnä

Hän on ystäväsi vanhan college ystävä ja ystävä pyytää sinua FB. Hän alkaa mieleen viestejäsi tai antaa sinulle peukkua hymiöiden avulla. Ennen kuin huomaatkaan, hän seuraa sinua Instagram tai lähettää sinulle Snapchat vids. Sitten hän tavoittaa yli LinkedIn. Jos hän pitää yrittää oppia lisää teitä, olet närkästynyt hänen kiinnostuksensa.

Jos girlis todella kiinnostunut sinusta, hän kiinnostuneita online-toimintaan.

Niin kauan kuin hän ei roskapostia sinulle tai laittamalla itsensä osaksi keskustelut hän ei kuulu, sinulla fani. Nyt on hyvä aika alkaa tarkastella kaikkia hänen tilit ja oppia hänen.

8. Hän on vienyt aikaa saada sähköiseen Know You

Useimmille meistä, meidän mieltymyksiään ovat kaikki siellä sosiaalisessa mediassa. Kuvia youhiking, viestit jotka ehdokas tuette, tai edes kuka olet followon Twitter ovat kaikki osa olemuksesi. Jos hän on kiinnostunut sinusta, she'llwant löytää asioita on yhteistä, jotta hän voi keskustella niistä ja side. Näkikö hän, että menit Chilessä ja tutkittu mielenkiintoista elintarvikkeita siellä kysyä niistä? Tuo on selvä merkki tyttö pitää sinusta.

9. Hän haluaa tavata tosielämässä

Toki, se on hauskaa jutella verkossa ja lähettää pikaviestejä, mutta jos hän ehdottaa tapaamista pois tietokoneen, hän haluaa nähdä, jos tämä verkossa kemia merkitsee reaalimaailman ilotulitus. Voidaan straightforwardlike, ”Niin, otan lähistöltä ensi viikonloppuna. Haluatko tavata?”Tai se voi olla hienovaraisempaa kuin,”OMG, rakastan Paddy Pub! Haluaisin tietää seuraavan kerran kaikki mene ja minä kiinni sinua!”

Bottom line: Hän ei tarjoa viettää aikaa kanssasi, jos hän ei pidä sinusta. Hyväksy hänen inviteand kertoa hänelle voi odottaa tavata henkilökohtaisesti.

Tiedä merkkejä Nab Date

Toivottavasti lukemisen jälkeen näiden yhdeksän merkkejä, että tyttö pitää sinusta, olet huomannut on kaunis nainen elämässäsi, kuka on lähettää sinulle signaaleja koko tämän time.As miehiä, saatamme ajatella naiset ovat saaneet kaiken tajunnut withtheir korkea emotionaalinen älykkyys ja suuri vuodelta IQ, mutta olemme kaikille ihmisille, ja me kaikki teemme virheitä.

Lapsina, jotkut tytöt kutsua kaveri hänen ystäviensä Giggling taustalla, ja muut tytöt huutaa hänen crush'sname leikkikentällä ja sitten ajaa pois. Sinnittelyä, kaverit, se on osa oppimisprosessia.

Saamme kerfuffled kun tunteet ovat mukana. Lisäksi, jos hän palaa hieman vahva, antaa hänelle tauko - Ehkä hän on käsitellyt joitakin paksu kaverit menneisyydestään. Loppujen lopuksi me kaikki opetella kiintymyksen omalla tavallaan. Jos voit paikalla paljastavia merkkejä tyttö pitää sinusta, olet jo puoliksi suuri mennessä. Onnea!