9 leskien myötätuntoisia ja kohottavia blogeja

24 huhtikuu 2019

Menettää puoliso on yksi vaikeimmista haasteista elämä voi heittää meille. Monet lesket ovat löytäneet voimaa toisia, mikä on käsitteen takana näiden yhdeksän suuria sivustoja. Näitä blogeja leskien valittiin, koska ne tarjoavat koskettava, myötätuntoinen ja optimistinen elinehto muille tarvitseville.

Leskiä Älä pukeutuvat mustaan

PARAS

Kerskumisoikeudesta: kaksinkertaistuu yksinhuoltajuus sivusto

Nicole Campbell menetti aviomiehen nuoren ja tuo vahva asenne ja henki aihe elpymistä. Hän haluaa lukijat tietää leskiä ole spitaalista ja leskiä tietää ne eivät ole yhtä herkkä kuin he ajattelevat. Hän kasvot turhautumista vaiheita surun naurusta ja suoruus.

load...

Sosiaaliset painoarvoa: 1,226+ tykkää

URL: http://widowsdontwearblack.com/

Tyttöä Widows

PARAS

Kerskumisoikeudesta: vaihtaa ajatuksia - muuttaa elämäsi

Tyttöä Widows on mahtava blogi, joka on osa Marian Francis' suurempi sivuston keksiä elämääsi sujuvaa ajattelutapa. Hänen tyttöä leskien säännöllisesti tarkastellaan ajankohtaisia ​​asioita, kuten ”Lahjoittaa henkilökohtainen omaisuutensa” ja käsittelee ”Grieving äitienpäivänä.” Sivusto tarjoaa myös käytännön neuvoja ja viisautta.

load...

Sosiaaliset painoarvoa: 339+ seuraajia, 238+ tykkää

URL: http://sisterhoodofwidows.com/

Lesken Voice

PARAS

Kerskumisoikeudesta: kirjoittamaan leskeys, koska he elävät sitä

Klo Lesken Voice seitsemän leskiä tutkia ”hyvä, paha ja ruma osat” elämän leski ihminen. Harkittuja merkinnät kronikka ylä-ja alamäkiä siirtymässä, löytämästä identiteetin äskettäin leskeksi kumppani tapoja vaaliminen menetettyä rakkautta ilman jäljelle jäänyt menneisyydessä.

URL: http://widowsvoice-sslf.blogspot.com/

Widows Puhukaa

PARAS

Kerskumisoikeudesta: kertoa maailmalle, miten he kokevat

Koska menettää miehensä kahdeksikkoa vuotta sitten hänen syntymäpäivänään, Sue Larrison on tullut vahva ja luotettava ääni leskille. Postaukset rehellisesti kanssa suuria muutoksia ja emotionaalista painoa mukana. Myös muilta tulee usein anonyymisti ja koskettaa kamppailut ja voittaa tehokkailla kuvastoa.

load...

URL: https: //www.amazon.com/Widows-Speak-Up

Widow Chick

PARAS

Kerskumisoikeudesta: suru hallinnan kautta huumoria

Klo leski Chick, teho positiivinen ajattelu on torjunnassa käytetyt suru hallinta, usein huumoria. Sivusto tulee ”Confessions of Keskiverto leski” kirjailija Catherine Tidd, äiti kolmen ja itsensä tunnustava tuntija hanaviiniä. Hän sekoittuu vakavat tunteet hauskalla näkymät viestit, kuten ”Onko miehesi Hautakivi näyttävät paremmilta kuin Miehen?”

URL: http://widowchick.blogspot.com/

Toilailuista leskeys

PARAS

Kerskumisoikeudesta: uusi vaihe täynnä mysteeri

Toilailuista leskeytesi blogi on hyvin öljytty ja inspiroiva paikka, joka seuraa yhden naisen matka ja auttaa lukemattomia muita. Vaikka vain muutaman vuoden vanha, se kartoittaa toipunut kuukaudesta seuraavaan, kohtien etsimiseen sulkemisesta ja etsivät tyytyväisyyttä.

URL: http://misadventuresofwidowhood.blogspot.com/

Suree, Angry leski

PARAS

Kerskumisoikeudesta: puhuminen sydämestä

Isännän Sureminen, Angry leski puhuu sydämestä noin surua ja sen vaikutuksista. Hän pitää käynnissä lapsilleen ja käyttää alustan antamaan äänen vihaa ja surua, joka tulee, sekä hyviä muistoja ja syyt jälleenrakentaa. Tutustu ”Loistava tulevaisuus” varten katsoa corelationship välillä surua ja sosiaalisia ongelmia.

URL: http://grievingangrywidow.blogspot.com/

Hyvä tavaton: Nuoren Lesken Journey

PARAS

Kerskumisoikeudesta: toiveikas ja rehellinen

Menettää miehensä jo varhaisessa iässä voi olla yksinäinen kokemus, joka johti tämän bloggaaja huolten pikaisesti. Hänen toivo on ”olla todellinen täällä minun kamppailut,” ja poika tekee hän antaa. Hänen pyrkimyksiä löytää iloa ja huumoria toivoa muille nuorille vaimot joutuu yhtäkkiä tällaisen menetyksen.

URL: http://goodgriefayoungwidowsjourney.blogspot.com/

Lesken Christian Place

PARAS

Kerskumisoikeudesta: raamatullinen suuntaan läpi elämän

Lesken Christian Place on turvallinen ja hengellinen sivusto yhdessäoloon muiden leskien ja käsityksen sään muutosten edessä. Joka kuukausi muistomerkki seinään tarjotaan nopeasti pohdintaa rakkaansa, vaikka useimmat sisältö käsittelee liikkuvat ja löytää voimaa toisissa. Bonus: runoutta ja musiikkia on ehdotettu.

URL: http://www.widowschristianplace.com/

Kuvalähde: metrouk2.wordpress.com