9 tavallista vanhempi dating virheitä (online ja offline)

14 huhtikuu 2019

Jos kysyt, vanhin sinkkuja kertoo, että etsii rakkautta on hyvin erilainen tänään kuin se oli, kun he olivat heidän 20s ja 30s. Ei vain ovat olemassa erilaisia prosesseja, mutta online dating on heittänyt paljon ihmisiä curveball.

Auttaa navigoimaan tämän uuden Dating Scene, olen koonnut luettelon yhdeksän yhteistä virheitä midlife singleä pitäisi yrittää välttää.

1. Laiminlyönti hyödyntää Online Dating

Vaikka online dating alkoi tulla enemmän valtavirtaan aina takaisin, kun Meg Ryan tapasi Tom Hanks ” Sinulle on postia ,” on ihmisiä, jotka eivät vieläkään hyödyntämään tätä resurssia, erityisesti keskuudessa yli 55-väestöstä.

load...

Jos olet yksi niistä ihmisistä, aika ei ole koskaan ollut parempi rekisteröityä dating sivuston tai sovelluksen. Olemme kirjoittaneet ton artikkeleita ja arvioita erityisesti eläkeläiset löytää paras alusta niille.

Online dating on paras tapa tavata paljon ihmisiä nopeasti.

Suosittelen alkaen yhdessä paikassa saada merestä jalat, ja sitten lisätä toisen sivuston tai kaksi maksimoida mahdollisuudet löytää kypsä elämänkumppani.

load...

2. Sinulla ummehtunut dating profiili

Jos käytät kuvia yli 10 vuotta sitten, olet syyllistynyt ottaa tunkkainen dating profiili. Olen nähnyt liian monta keski sinkkuja sietää profiilin dating sivusto, ja sitten ne vain jätetään sinne kuukausia ilman säännöllisesti päivittämiseen.

Päivittää profiilin muutaman kuukauden välein tai niin laittavat sinut yläosassa tuloksia.

Jos se on ollut neljä kuuteen kuukauteen ja olet vielä käyttäen samaa kuvia ja tietoa, on aika vaihtaa asioita. Ajattele harrastuksista nautit tekemässä , ja sitten laittaa ylös uusi valokuva ihmeessä. Tai ehkä olet nähnyt uutta elokuvaa tai lukea uusi kirja - se on syytä mainita!

load...

3. Vedoten mitä ystävät kertoo sinusta

Liian monta kypsä sinkkuja käyttää lauseita, kuten ”Ystäväni kerro olen...” heidän dating profiileja. Tähän mennessä sinun pitäisi tietää, mitä parhaat puolet ja ominaisuudet ovat.

Sokrates sanoi ”Tunne itsesi.” Mahdolliset päivät - ja sinä itse - ihmisten oletetaan dating sites pystyä arvovaltaisesti kuvata keitä he ovat.

Yritä kuvata itse verkossa ilman sanoa asioita, kuten ”Ystäväni kerro olen...”

Lukenut joitakin artikkeleita miten kirjoittaa dating profiili tai palkata ammattilainen tekemään sen sinulle. Älä turvautua clichГ © s, tai olet vaarassa saada pyyhkäistä päälle.

Varoitus: Jos olet äskettäin leski yli 80, sanoisin et saa sanoa asioita, kuten ”Minun grandkids kerro olen...” oman dating profiili. Teiltä, ​​jotka voivat olla viehättävä.

4. Olet liian passiivinen Online

Usein vanhempi sinkkuja julkaisemme dating profiili ja yrittää hame tarvitse maksaa jäsenmaksuja odottamalla kunnes joku yhteydenotoista. Ja sitten, vain koska heidän on, he pulittaa rahaa. Online dating ei optimaalisesti toimi niin. Jos jokainen vanhempi single on passiivinen, kuinka joku teistä koskaan tavata treffeille?

Jos kaikki olisivat passiivisia verkossa, kukaan ei saada päivämäärä.

Online dating toimii parhaiten, jos olet proaktiivinen. Ensinnäkin lähestyä mahdollisille päivämäärät hyvä avata linja. Sitten seurata niitä säännöllisesti, sillä tavoitteena on saada ensimmäinen päivä lyhyen ajan kuluessa.

5. Liian monen Suodattimet

Online dating ei ole sama kuin työskennellä matchmaker joka saa tuntemaan sinut ja on Rolodex sinkkuja oman ikäryhmässä. Itse matchmakers tyypillisesti enemmän haastetaan pitää, että vakaa, tyylikäs vanhempi miehiä ja naisia.

Älä mene yli laidan kanssa profiilisuodattimia dating sites.

Tavoitteena online dating on päästä ensimmäinen päivä. Tavoitteena ei ole käyttää kaikkia profiilisuodatinta voit tavata ”The One.” Kyllä, sinun pitäisi pyrkiä laadun päivämääriä, mutta älä tuhlaa aikaa ja energiaa suodatus profiilit niin paljon, että et koskaan edes ensimmäiseen mennessä. Jos olet ollut alle päivämäärää kuukaudessa, saatat syyllistyä tähän.

6. Tapaat Illallinen ensimmäinen päivä

Minun valmennus Käytännössä näen, että seniorit singleä tuntuu painostettiin mennä ulos syömään ensimmäinen päivä. Mielestäni illallinen päivämäärä vain lisää taloudellista painetta jännitys, joka on jo olemassa.

Se on merkittävä investointi sinun ja päivämäärä on aika, jolloin oikeasti sinun tarvitsee vain kokoontua eläinlääkäriin henkilökohtaista kemian ja hyvä keskustelu. Jätä illallinen päivämäärät ja vakavaan keskusteluun toisen tai kolmannen päivämäärän. Neuvoni ensimmäinen päivä on tavata kahvin alkuillasta klo ihana kahvila tai ravintola, jossa on näkymä.

Kahvi päivämäärät laittaa vähemmän paineita teille molemmille.

Alentamalla rimaa ensimmäinen päivä, olet todennäköisesti mennä enemmän päivämääriä, tavata enemmän ihmisiä, ja rakentaa dating luottamusta.

7. Sanomalla ”ei” liikaa

Tämä on malli, että monet ihmiset joutuvat etenkin lesket. Heillä on ajatus mielessään on täydellisen kumppanin joka täytyy katsoa ja toimivat kuin heidän entinen kumppani, joten he sanoa ei paljon päiviä tai jopa ei-romanttinen ryhmätoimintaa.

Sanoa kyllä ​​niin monet asiat elämässä kuin voit avaa monia ovia.

On parempi sanoa kyllä elämään ja saada takaisin siellä, joten voit harjoitella sosiaalisia ja flirttailu taitoja. Tehdä joitakin laatu surutyötä , ja sitten pyrkiä päivämäärän uudelleen. Yritä olla eri toiveita siitä, millaista elämänkumppani etsit nyt. Ehkä et halua naimisiin, mutta jakaa elämää ja läheisyyttä jonkun olisi hienoa eikö?

8. Annat Esiintymiset pudota kelkasta

Kyllä, hyvät kollegat, et enää 20, ikä, kun luultavasti ei tarvitse tehdä paljoakaan hiukset, meikki, tai vaatteet. Se on OK ei olisi sen osaksi esiintymisiä, mutta yrittää tehdä vähän jotain ennen kunkin päivän.

Pienikin ele, kuten laittaa ripsiväriä tai leikkaamalla parran, ne viestittävät ihmisille, että välität huolta itsestäsi. Kuten Joan Rivers käytetään wryly muistuttaa meitä , ”Laita noin huulipunaa. Se ei tappaisi puet pari korkokengät.”

Sinun ei tarvitse käyttää siteitä tai korkokengät ensimmäinen päivinä, mutta laittaa jonkin verran vaivaa.

Jotkut naimattomien miesten ja naisten yli 50 on tunnusti minulle: ”Huhtikuu, olen laiska nyt. En halua joutua solmiota (tai korot) päivämäärää enää.”Olen kirjoittanut tästä aikaisemmin, mutta nyt Casual Friday on hyvin yleistä yritysten elämää , monet miehet ja naiset eivät ole enää tapana päällään siteiden tai kantapäät päivittäin, puhumattakaan treffeille.

Ne, jotka eivät pukeudu tie tai kantapäät päivämäärän ihmisiä jälkeen sydäntäni, mutta rehellisesti sinun ei enää tarvitse käyttää näitä kohteita. Silti sinun täytyy spiff ylös hieman. Miehet, ehkä käyttää bleiseri tai urheilua takki. Naiset, voit käyttää kivoja asuntoja. Pohjimmiltaan, kohta on näyttää päivämäärän että olet siellä tehdä vaikutuksen häneen.

9. Doing Bucket-listan osa ensimmäinen päivä

Ensimmäinen päivämäärä ei ole aikaa mennä laskuvarjohyppy kuin parit tehdä joitakin tv-ohjelmia. Sen sijaan tavoitteena on saattaa toisensa kotonaan. Vaikka asut Jännitystä elämäntapa ja etsivät kypsä kaveri joka jakaisi vähän tuota kanssasi, sinulla on mahdollisuus jakaa näiden etujen muulloin.

Älä käytä ensin päivämääriä mahdollisuutena haistelemassa pois Bucket List.

Mielestäni toinen päivä voi olla hyvä aika keuliminen elinvoimaa elämää. Voit vuokrata polkupyöriä ja on mukava ratsastaa omalla keskustan alueella, ja sitten voit olla mukava aterian midprice-alue ravintola.

Kun olet Ennakoiva ja avoin, voit helposti löytää Love You Want

Vuosikymmeniä sitten, vanhempi singleä kuvata yhteiskunnan ja Hollywood olevan romanttisesti eläkkeellä, mutta se ei pidä paikkaansa. Midlifers odottavat ja aktiivisesti etsiä romanttinen elämän - aivan eri tahtiin kuin nuoremmille.

Riippumatta suhde etsit klo keski-iän, kun olet aktiivinen ja avoimin mielin ja avoimin sydämin, et todellakaan voi löytää rakkautta etsit.