Älä pelkää tuoda päivämäärääsi. Asuntohoito auttaa pitämään asuintiloja spick-and-span

19 kesäkuu 2019

Lyhyt versio: Studies showthe tapa pidät asuintilaa asioita huomattavasti tiettyyn vuoteen, ja Asunto Therapy tarjoaa ratkaisun Puhdistuksen, järjestämiseen ja koristelu helpompaa kuin pyyhkäisemällä oikealle. Sivuston neuvoja homekeeping pikakuvakkeita, Kunnosta ja suunnittelutyö sekä menestystarinoita käyttäjille, jotka ovat työssä että neuvoja, jotka auttavat sinua pitämään siistinä asunnon ja koskaan epäröi tuoda mennessä yli.

Tuoreen tutkimuksen mukaan Wayfair, likainen tai epäsiisti asunto voi olla dating käsitellä katkaisijan. Molemmat sukupuolet sopi suurin dating synnit, on arvojärjestyksessä Kyselyn Top 10 lista: haisevia koti, jonka jälkeen agrimy kylpyhuone, ja sitten huono putkityöt. Vaikka useat samanlaisia kohteita olemassa molemmissa luetteloissa, naiset korostettu ”ruma tai sopimatonta taidetta”, kun taas herrat voinut seistä ”sahattu värjättyä tai likaiset astiat.”

load...

Kysely kertoo tilan kodin voi viestittää välittömästi aselepo ja-luopumaan päivämäärä. Ei ole väliä kuinka maaginen päivälliseksi mennessä oli, joutumasta sotkuinen asunto voi johtaa Anna teeskenteli sairaus tekosyynä kiinni ohjaamon kotiin.

Asunto Therapy tarjoaa homekeeping vihjeitä, jotka voivat auttaa sinut treffeille.

Onneksi on olemassa ratkaisu puhtaan haastoi. Asunto Hoito yhdistää ihmisiä resursseja, jotka auttavat heitä luomaan ja ylläpitämään kaunis, siisti ja häiriötön asuintilojen jotka tehoavat terveyttä ja eloisuutta.

load...

Neuvoja aiheista, kuten Kunnosta löytää oikea välineet tähän tehtävään, ja tallennusratkaisut, Asunto Hoito voi auttaa varmistamaan, että kodin tottumukset eivät tee dating käsitellä katkaisijan Top 10 lista. Sivusto on helppo navigoida ja tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen menestystarinoita, jotka osoittavat kodeissa ennen ja jälkeen työllistävät joitakin niiden vinkkejä.

Puhdista se - Älä anna Dirty Home Ole Deal Breaker

Dater voivat aloittaa pitämällä joiden kotipaikka päivämäärään valmiina muutamia ideoita ja tekniikoita. Helppo käsite muistaa mitä Asunto Therapy haluaa kutsua ” Seuraa muurin.” Periaatteessa ajatus on käyttää seiniin karttoina navigoida Puhdistus- ja siivousvälineet kodin. Voit jopa koskettaa seinää Kun kävelet huoneesta toiseen niin olet varmasti kattaa kaiken.

Ensimmäinen, aloittaa valitsemalla seinän ja maanmittauksen sen ylhäältä alas. Te saatte kalusteet ja kaikkea, pitää laittaa pois ja suoraksi. Käyttämällä tätä oppaan, olet Selkeyttäminen tarkastus prosessi.

load...

Keittiöt tavallisesti eniten vaivaa puhdistaa, joten säilytä se viimeksi valitsemalla aluksi seinä, joka laskeutuu sinut sinne lopulta. Seuraavaksi käytä kalusteet mini tai näkymätöntä seinien kanssa, kun ne ovat keskeisellä paikalla. Ajattele asioita, kuten työtaso reunat ja sohva aseiden, ja olla varma ettet menetä sohvapöytä ja muiden huomiota Getters.

Asunto Hoito opettaa lukijoille, miten tehdä puhdistus ja organisaation hallittavissa.

Katsokaa suuria huonekaluja, kuten keittiökaapit, alhaalta ylöspäin niin et menetä mitään. Ja lopuksi, kohdella jokaisessa huoneessa oma pieni mikrokosmos, eli loppuun yhdessä huoneessa ja sitten ottaa lyhyen tauon ennen siirtymistä seuraavaan pitää energiatasot ja motivaation korkealla.

Jotkut ihmiset käyttävät strategioita, kuten 20 minuuttia kunnossapidon päivittäin tai puhdistuksen yksi huone per päivä pitää askareita hallittavissa. Valitessa menettelytapaa, joka toimii parhaiten oman elämäntavan pitää sinut slacking siivous- toimia ja auttaa säilyttämään puhtaus seuraavan kerran päivämäärän tulee yli.

Pysy Dating Game With Homekeeping pikavalinnat

Vaikka se on hyvä olla strategia, joskus elämä saa tielle jopa paras-vahvistettuja suunnitelmia. Jos olet vähän aikaa, Huoneisto Therapy tarjoaa hakata avulla voit siivota paikkasi nopeasti ennen kuin he saavat päivämäärää.

Muutamia nopeita huijareita kuuluu ottaa yksi (vain yksi!) Paikassa, kuten junk laatikko, kori tai laatikko, jossa voit pakata tavaraa lajitella myöhemmin. Joskus tekee nopean lakaista kyseisen alueen ja laittoi tavaraa junk koriin sinut ulos väliaikainen hilloa - aivan varmasti lajitella kori seuraavana viikonloppuna niin et saa taakse.

Mail sotkua voi antaa päivämääriä vaikutelman et voi hoitaa liiketoimintaa. Korjaa ongelma yksinkertaisella järjestelmä huoneisto Therapy kutsuu ” Älä laita sitä.” Ajatus on sinun ja postia ei saa istua alas kunnes käsitellä sitä.

Dater kiire käyttää asunto Therapy n Pikavalinnoilla kuusen kotinsa.

Vaihe yksi: Eroon roskapostin joko asettamalla se murskaus välittömästi tai murskaamiseen bin. Vaihe kaksi: Avoin kaiken muun. Kierrätä mitä et tarvitse, joka ei sisällä luottamuksellisia tietoja. Kolmas vaihe: Lajittele tyypin. Laita lausuntoja arkistokaappi, laittaa laskut omassa järjestäjä tai ilmoitustaulu, ja heittää mitään hauskaa kortteja tai kuvia päälle jääkaappi.

Yksi tapa pitää talon raikas ja haisi puhdas panostaa joitakin plug-in ilmanraikastustuotteet. Toinen nopea ja helppo korjata Asunto Therapy tarjoaa lukijoille on ripottele ruokasoodaa teidän matot muutamaa tuntia ennen imuroimalla kyky ottaa vastaan loukkuun hajut. Haluatko vapaa korjata? Avaa ikkunat ja tuulettaa paikkasi vähintään kerran viikossa vain parantaa ilmanlaatua ja terävyyttä.

Leikkaa sotkua Creative Varastointi Ideat

Yksi tärkeimmistä kysymyksistä huoneistoasumista on varastointi. Katsokaa enää kuin hienoja IKEA varastointi ideoita kuninkaaksi tavaraa tyylikkäästi. Työllistävät noin koukut ja alhainen varastoinnin oman eteinen on yhden luukun plop kaikille oman day-to-day asioita, kuten kenkiä, laukkuja ja hattuja. Ja lisää hieman taidetta tehdä toimiva tila hauskaa.

Yksi vaikeimmista paikoista optimoida tila on työpöydän. Asunto Hoito neuvoo repurpose sänky säleet luoda oman Mission Control tilaa lehtiä, kyniä, kirjoja ja tarvikkeita. Laita hieman hieno maali arkistokaappi jazz sitä. Invest muutaman standout organisaatio paloja yhdistävät toiminnallisuuden ja hohto tehdä tilaa sekä työpaikoilla että kotona sopiva. Varmista, että kotisi heijastaa henkilökohtainen tyyli koska päivät ovat myös partiotoiminta paikka saada lisää vihjeitä tykkää ja rakastaa.

Oikeat työkalut ovat välttämättömiä ylläpitämään Siistinä Space

Jotta tehdä mitään hyvin, tarvitset oikeat työkalut. Jokaiseen kotiin tulisi olla arsenaali tuotteiden pitää asiat puhdasta, tuoretta ja siistiä. Tietenkin perusasiat sisältävät laajan valikoiman puhdistusaineita kaiken keittiöstä kylpyhuone ja kaikki paikkoja välillä.

Ottavat oikeat työkalut käsillä on välttämätöntä ylläpitää puhdas koti.

Sen yhteensopiva märkä ja kuiva liinoja, swiffer on välttämättömyys kaiken paitsi matto. Ja asunto Therapy ehdottaa , että oma vihreä Swiffer liinoja ! He myös suosittelevat investoimalla hyvää tyhjiössä ja pitää vanhan koulukunnan luuta ja rikkalapio ympäriinsä lakaistaan pois kuistilta tai mahdollisesti suurempi sotku kuin järkyttynyt kukkaruukun. Mikrokuituliina vaatteet ovat ympäristöystävällinen tapa vähentää käyttämällä paperipyyhkeitä. Ei vain se auttaa ympäristöä, mutta ajankohta on myös vaikuttunut, että olet niin ympäristötietoisia.

Kunnosta parantaa talosi ja yllättää päivämäärä

Mikään sanoo ”Olen luova ja hyvä käsistäni” kuin Kunnosta. Hieman out-of-the-box ajattelu voi tuottaa iso tila palkintoja ja erityisiä bonuspisteitä omalta päivämäärästä. Toinen bonus? Saat hyötyä järjestäytyneen kodin ja ehjänä lompakko.

Asunto Therapy tarjoaa runsaasti tietoa tehokkaimmista Kunnosta ihmiset voivat käyttää siistiä oleskelutilat ja vaikutuksen päivämääriä.

”Miten tos” Clean Living

Living puhdas on herkkä taidetta. Ensimmäinen sääntö on yksinkertaisesti pidä sotkua. Mitään et ehdottomasti rakkauden tai älä käytä olisi lahjoittanut. Mitään rikki tai puutteellisia olisi heittänyt.

Seuraavaksi rakentaa tilaa, jossa voi elää helposti. Jälleen kerran Asunto Hoito kehottaa hyödyntämään koukkuja tarvittaessa ja rakentaminen älykäs varastointi kuin hyvät naulakko. Tee tilaa siedettävä oman elämäntavan ja ylläpitää kotona päivittäin laittamalla asiat pois ja käyttämällä ikivanhaa filosofia ”paikka kaikelle ja kaikki paikalleen.”

Yksinkertaiset ratkaisut ja hakata tehdä suuria Vaikutukset

Asunnoissa on harvoin tarpeeksi tilaa vaikka kuinka korkeat katot ovat. Muutama hakata voi mennä pitkälle joissain suurissa ongelma-alueita, kuten keittiöt ja kylpyhuoneet. Asunto Hoito antaa yksinkertaisen nyrkkisääntö: melko tavaraa ulos nähdä ja vähemmän houkuttelevia kohteita sisällä.

Se on pitkä kuullut murhe mies, joka astuu naisen kylpyhuone ja saa tervehtii jokainen tuote auringon alla pienessä neljän by-viisi tilaa. Asunto Therapy ratkaisu: vetää yhteen nämä tuotteet on repurposed joukko Maustehyllyt.

Muita yksinkertaisia ideoita keittiöön sivuston suosittelee kuuluu käyttämällä yläpuolella kaappien (tarvittaessa) ja harvoin käytetyt kohteet, lisäämällä matto tai juoksija kun lattia on alle mahtava, ja kiinnittämällä pieni liikkuva työ ostoskorin teurastajan lohko yläosa lisätilaa, varastointi, ja toiminta.

Ennen ja jälkeen - Lukijat kertovat Koti Transformation Tarinat

Lukijat Asunto Hoito jotka ovat ottaneet sivuston neuvoja antaa takaisin esittämällä onnistuneita projekteja.

Muutamia hyviä ideoita voi täysin muuntaa tilaa. Katso tämä keittiö makeover mahdollistamat uudet lattiat ja maali. Se on kirkkaampi, enemmän tyylikäs, ja haluat pitää sen puhtaana.

Lukijat miten he ovat käyttäneet huoneisto Therapy neuvoja muuttaa suojissa.

Joskus sinun ei tarvitse muuttaa koko huoneen, mutta vain keskipiste kohottaa koko tilan. Jos olet onni on takka, jotkut kontakti paperin ja hieman kärsivällisyyttä, voit nostaa huoneen tietä Tiffany teki ei aika tasainen!

Tee vaikutus Date innostavan Home Designs

Puhdas ja siisti koti voi johtaa vain joitakin vakavia tonttu pistettä, kun olet partiossa mahdollisille tulevaisuuden kumppani. Jos tarvitset apua, Asunto Hoito on suuri voimavara siistiä lemmenpesä.

Älä anna haisevia talo, tieteellisen kokeen keittiön tai kytkin sotkua tiellä on tuo päivämäärä kotiin. Asunto Hoito pitää sinut pois tuosta Top 10 listan dating käsitellä rikkojia.