Amor-mediabrändi käyttää 35 niche-dating-sivustoa, joiden tarkoituksena on auttaa sinkkuja löytämään täydellisen ottelun

1 maaliskuu 2019

Lyhyt versio: Cupid Media toimii johtava online dating verkossa yli 30 miljoonaa käyttäjää 200 maassa ympäri maailmaa. Sen 35 tärkeimpien merkkien vaihtelevat dating sivustoja lesbo singleä (PinkCupid.com) dating sivustoja Aasian sinkkuja (AsianDating.com). Vuodesta 2000, Cupid Media on asettanut standardin täyttämisestä paikkansa Dating Scene ja tyytyväisiä miljoonia sinkkuja etsivät täydellinen pari.

Cupid Media edustaa laaja monikulttuurinen dating verkko, joka on aktiivinen 200 maassa ympäri maailmaa. Sen dating sivustot ovat helpottaneet lukemattomia suhteita ja avioliittoja, asettaa standardin nykyaikaisen dating palveluja. Yhtiö on ollut valtava vaikutus dating maailma, ja se kaikki alkoi kaksi ihmistä pitkän matkan romantiikkaa.

load...

Lähes 20 vuotta sitten, Andrew ja Emily tapasivat ja rakastuivat huolimatta eri maista - Andrew on kotoisin Australiasta ja Emily on Koreasta - ja niiden kansainväliset suhteet inspiroi häntä aloittamaan dating yritys.

Aviopari päätti luoda sivusto, jossa singleä voi löytää romanssi yli rajojen. Vuonna 2000 he käynnistivät AsianEuro.com (nyt AsianDating.com) kuromaan kuilua verkossa daters Euroopassa ja Aasiassa. Se oli hurjan suosittu, ja menestystarinoita alkoi roskaa kaikkialta.

Kun he näkivät rakkaus puhkeaa kukkaan AsianDating, Andrew ja Emily tajusi he voisivat auttaa kaikenikäisiä ihmisiä, suuntaviivat ja taustoja soveltamalla niiden dating sivuston työkalut muille markkinaraon.

load...

Cupid Media alkuperäinen dating sivusto, AsianDating.com, on nyt yli 2,5 miljoonaa jäsentä.

Andreas ja Emilyn intohimo projekti tuli perusta Cupid Media maailmanlaajuista pyrkimystä luoda foorumi vain noin joka etniseen taustaan, uskontoon ja elämäntapojen auringon alla. Cupid Media on nyt 35 dating sivustoja, jotka palvelevat erilaisia ​​kapealla yleisöä ja AsianDating edelleen yksi sen suosituimmista ja tehokkaita tuotteita.

”Meillä on aina ollut voimakas keskittyminen kapealla dating ja kansainvälisillä markkinoilla”, sanoo Jason Johnson, Marketing Manager Cupid Media. ”Haluamme tehdä helpoksi sinkkuja löytää muita samanhenkisiä singleä, missä he ovat maailmassa.”

Monimuotoinen Team Tukee Love-Centric Mission

Toimistoista Australiassa, Cupid Media on rakentanut ilmiömäinen yrityksen puolesta singleä ympäri maailmaa. Monipuolinen tiimiin kuuluu ihmisiä eri kulttuureista, kansallisuuksia ja uskontoja, ja ne toimivat yhdessä toimistot New Zealand, Thaimaa ja Kenia.

load...

”Tämä todella auttaa kansainvälisen keskittyä liiketoimintamme jotta voimme ymmärtää asiakkaitamme”, Jason sanoi. ”Kansainvälisyys liiketoimintamme on todella innoittamana perustaja Andrew, joka on parhaillaan tehtävän käydä jokaisessa maassa maailmassa.”

Cupid Media joukkue on yhteistyöhön, hauska, ja intohimoisesti, mitä he tekevät. Jotkut työntekijät ovat olleet yhtiön palveluksessa yli kymmenen vuotta, mikä kertoo paljon yrityksen kulttuuriin. Se on sellainen työympäristö, jossa ihmiset voivat ottaa suuria vastuita ja oppia yrityksen työskentelemällä eri osastoilla. Lisäksi joukkue usein antaa energiaansa yhdessä happy tuntia perjantaisin tai krikettiotteluihin lounaalla.

Cupid Media dating verkostoon kuuluu yli 30 miljoonaa singleä ympäri maailmaa.

Monet Cupid Media tiimin jäsenet ovat motivoituneita, jonka menestystarinoita he kuulevat asiakkailta, ja he seisovat takana merkitystä työtä he tekevät. Yksi IT jäsen tavannut ihanan naisen BrazilCupid.com ja päätyi naimisiin hänen pian sen jälkeen.

Johtotiimi valitsee uuden tiimin jäsenet huolellisesti ja palkinnot henkilöille jotka välittävät yrityksen missio.

”Kun 18 vuotta liiketoimintaa, olemme oppineet, että me voimme opettaa taitoja ja tietoja, mutta se on vaikeampi muuttaa henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia”, Jason sanoi. ”Siksi meillä on vahva keskittyminen löytää ihmisiä, joilla on oikea asenne, työmoraali, ja persoonallisuuksia tiimiimme.”

Making jalansijaa Haastava Dating markkinoille ympäri maailmaa

Cupid Media on ollut noin lähes kahden vuosikymmenen ajan, mutta se kasvaa harppauksin joka päivä. Dating verkosto nykyisin saa yli 40000 uutta käyttäjää päivässä keskimäärin ja Jason sanoi että määrä on kasvanut vuosi yli vuoden.

Sinkut yli 200 maasta, alueet ja alueet käyttävät Cupid Median online dating verkossa, ja sivustot ovat saatavilla yli 25 kielellä. Cupid Media joukkue on taito tunnistaa toivottavaa vuodelta väestön ja luoda dating sivustoja ympäri näihin ominaisuuksiin. Viime vuosina, FilipinoCupid.com, LatinAmericanCupid.com, AsianDating.com ja AfroIntroductions.com ovat herättäneet huomiota ja sai miljoonia seuraajia.

Cupid Media suurin dating sivusto on Muslima.com, joka on yli 4,5 miljoonaa jäsentä ympäri maailmaa. Tämä sivusto käynnisti vuonna 2006 helpottamaan perinteisten islamilaisen avioliitot ja valtuuttaa sinkkuja keskittyä mennessä näkymiä, jotka jakavat tietyn kulttuurin ymmärtämistä. Voit lukea sen menestystarinoita täällä.

”Syy on niin onnistunut, koska se voi olla riittävän vaikeaa löytää joku, joka on yhden ja yhtyy samaan uskonnosta,” sanoo Jason. ”Muslima avulla ihmiset, joilla on sama uskomuksia yhdistää tavalla, joka osoittaa, että ne ovat valmiita jotain vakavaa.”

Muslima on hyödyllinen voimavara muslimien singleä, jotka haluavat naida joku saman uskon.

Cupid Media tarjoaa dating sivustoja suunnattu monia suuria etnisten ryhmien ja uskontojen, mutta se tukee myös kapealla verkostoja ihmisiä kaikkialla seksuaalisuuden spektrin. Yhtiön LGBT + tuotemerkkejä, kuten PinkCupid ja GayCupid tekevät online dating kaikkien saatavilla.

Yhdistämällä daters jotka jakavat samanlaisia ​​näkökulmia ja elämäntavat, Cupid Media on luonut turvallisen tilan, jossa singleä saavuttavat vuodelta potentiaalia ja löytää kumppani, joka ymmärtää mistä he tulevat.

”On meidän tehtävämme osoittaa maailmalle, että voit löytää elämäsi rakkaus, riippumatta siitä, mitä asetuksia saatat olla”, Jason sanoi.

Käännös & Vastaavat ominaisuudet Ease matkalla First Date

Cupid Media joukkue on menestynyt, koska se halua sopeutua, kasvaa ja muuttua kertaa. Joukkue jatkuvasti lisää uusia ominaisuuksia ja toimintoja, jotta sen sivustojen helpompaa, ja ne tutkia, mitä on onnistunut aiemmin luoda tehokkaampi matchmaking-järjestelmä.

”Meidän matching prosessia on tulossa yhä kehittyneempiä koko ajan,” Jason kertoi meille. ”Pyrimme jatkuvasti jotain uutta.”

Kiitos Cupid Media käännöstyökaluilla, verkossa daters voivat voittaa kielimuurin ja laajentaa näköaloja.

Toisin kuin monet sen kilpailijat, Cupid Media on vuosikymmenten kokemus takaisin sen dating tuotemerkkejä, ja joukkue on oppinut sen käyttäjät mikä toimii ja mikä voitaisiin parantaa.

Cupid Media innovatiivinen käännösominaisuudella on peli vaihtaja kansainvälisille daters. Työkalu kääntää pikaviestejä reaaliaikaisesti ja mahdollistaa singleä eri kansallisuuksia käydä saumaton keskustelu. Tämä on avannut Cupid Media jäsenet jopa maailmaan dating mahdollisuuksia.

Vuosien mittaan Cupid Media on perustettu kymmeniä tunnettuja tuotemerkkejä, jotka antavat persoonallisuutta kansainvälisiin dating.The kansainväliseen tiimiimme pyrkii paikantamaan tuotteitaan (jopa sivustot kuten InternationalCupid.com jossa monikansallinen yleisö) auttamaan singleä tuntea olevansa osa a tiiviinä yhteisönä.

”Tiimimme on niin intohimoisesti parantaa yleistä dating kokemus asiakkaillemme”, Jason sanoi. ”Olemme aina yrittää tehdä helpompi löytää täydellinen ottelu on turvallisin ja hauskinta mahdollisella tavalla.”

Cupid Media tavoittaa yli 30 miljoonaa ihmistä 200 maassa

Perustamisestaan ​​lähtien Cupid Media on mennyt vahvistunut ja se on nyt sinkkuja yli 200 maassa. Vaikutusvaltaansa dating teollisuus on kiistaton, ja yhtiö jatkaa kasvuaan. Jason sanoi joukkue on aina etsinyt keinoja parantaa dating palvelut ja auttaa ihmisiä huomaamaan, että unelmakumppani. Tulevaisuus näyttää hyvältä tähän massiivinen online dating moottori.

”2018 oli meidän suurin ja paras vuosi vielä”, Jason sanoi. ”Olemme edelleen trendi ylöspäin, ja saamme valmis vielä suurempi 2019.”

Ensi vuonna, Cupid Media on laajentaa Australian toimisto vastaamaan paremmin yhtiön nopeaa joukkue. Dating Yhtiö suunnittelee paljastus useita uusia sivustoja kehittyville markkinoille. Tuomalla koetuilla matching ominaisuuksia kohderyhmille, Cupid Media on pystynyt kasvavan suosion ja tuomaan samanhenkisiä ihmisiä yhteen. Sen kansainvälinen dating sivustot ovat tehokkaasti täyttää paikkansa Dating Scene ja varmisti, että sinkkuja ei koskaan lopu vaihtoehtoja, koska ne etsiä rakkautta.