Atlantis-tapahtumissa järjestetään kaikki gay-risteilyt ja lomamatkat 20000+ singleä ja pariskuntia kohti vuodessa

1 toukokuu 2019

Lyhyt versio: Vuodesta 1991, Atlantis Tapahtumat on järjestänyt uskomattoman homoystävällinen lomat Karibian, Välimeren ja muut eksoottiset kohteisiin. Matkatoimisto toimii loistoristeilijä linjat ja turvautuu antaa LGBTQ yhteisö dynaaminen ja turvallinen matkustuskokemusta. Kun varata nämä risteilyt, liityt tuhansien homomiehet jotka ovat lentokoneessa pitää hauskaa ja tutustua uusiin ihmisiin. Jotkut näkyvät ystäviensä kanssa tai romanttinen kumppaneita, kun taas toiset matkustavat solo ja rakentaa kytkennät juhlia tanssien, cocktail tuntia, ja ryhmä illallisia. Pyyhkäisi ylös yltäkylläisyys väkijoukon kanssa matkustavien Atlantis voi tuntea olonsa mukavaksi ovat itse ja kerroit alas seinät tässä ainutlaatuisen hyväksyä ja kieltämättä romanttisella.

Atlantis Tapahtumat juoksee erikoisristeilyjä ja lomat kannustaa jäseniä LGBTQ yhteisöä tulemaan yhteen ja juhlivat differences.Jim Cone, markkinoinnin varapääjohtaja Atlantis, sanoi hän jatkuvasti hämmästynyt monimuotoisuuden, innostusta, ja ystävällisyys risteily kävijät.

Jim on tehnyt monia kestäviä ystävyyssuhteita ulos avomerellä näinä loma tapahtumia. Keskustelun tulee helposti, hän sanoi, koska ystävällinen, sisältäen vibe kaikille matkoista.

load...

Atlantis Tapahtumat isännöi Euroopan suurin all-homo risteily ottaen yli 3000 miestä Italiaan ja Kreikan saarilla.

Yhden yön aikana illallisen risteilyaluksella, Jim tapasi vanhempi pariskunta, joka sanoi, että he olivat olleet yhdessä 60 vuotta. He kasvanut asumaan naapurissa toisiaan, ja whenthey tuli ulos homopari vuonna 1960, miehet kärsi huomattavia vainoa. He sanoivat joidenkin homofobisen naapurit heittää kiviä kautta ikkunat uhkailla.

Kuulo heidän tarinansa, Jim voinut olla tuntematta koskettanut vastoinkäymiset pari kohtasi. ”Kiitin heitä, mitä he kävivät läpi”, hän sanoi. ”He seisoivat keitä he olivat ihmisiä, he luottivat, ja he eivät koskaan anna kenenkään lyödä ne alas. Niiden vuoksi katson, että meidän yhteiskunta on edennyt valtavasti.”

load...

Vuonna 1991 Atlantis järjesti kaikkien gay haltuunotto Club Med Resort Playa Blanca, Meksiko. Yli 300 homomiehet vietti viikon rakastava rantaelämästä, ja he menivät pois ruskettunut, nauraen, ja odottavat, milloin he voisivat palata. Atlantis on sittemmin tullut suurin yritys, joka tarjoaa asiakkailleen lomat homojen ja lesbo naisia.

Tänään tuhannet ikäisiä aikuisia, taustoja, ja suuntaviivat juhlia yhdessä näinä kaikki homo lomat. Ei ole tyypillistä Atlantis vieraiden - ne tulevat eri puolilta maailmaa, jotka edustavat 80 + maissa nauttia viikon pituinen loma värikäs, avoin ilmapiiri.

Mukaan Jim, ”Me luoda ympäristö, jossa se on erittäin helppo ihmiset voivat seurustella keskenään ja tapaavat toisiaan ja kehittää ystävyyssuhteita ja suhteita, jotka kestävät eliniän.”

Nousta alukseen: All-inclusive pakopaikka LGBTQ yhteisön

Joka vuosi Atlantis suunnittelee 8-10 lomat ja auttaa yli 20000 vierasta hauskaa. Ne valtaavat koko keinona tai risteilyalus, jotta he voivat tuntea olonsa turvallisen ja hyväksytty gay sopiva väkeä. Tyypillisesti yli 90% osallistujista on homomiesten. Kaikki ohjelmointi räätälöity LGBTQ yhteisöä, ja Atlantis tuo kuuluisa viihdyttäjiä ja maailmanluokan DJ kiihottaa vieraille.

load...

Atlantis on suunnitellut matkoja Karibian, Välimeren, Etelä-Amerikassa, Australiassa ja Aasiassa. Tänä kesänä Atlantis lähtee Celebrity Constellation ottaen 2000 vieraita kauniiseen rannikolla Italiassa, Ranskassa ja Espanjassa. Asiakkaat kokevat alkuun homo ja lesbo viihdettä, jännitystä törkeää osapuolille, ja rentoutua uima kyytiin upea Celebrity Constellation.

Olitpa suunnittelu romanttiselle lomalle tai matkoilla yksin, Atlantis on valmis hyväksymään ja viihdyttää lomalla kuin mikään muu.

”Näet jokaisen tyyppinen henkilö voisi kuvitella. Kun olet 5000 ihmistä aluksella, saat loistava sekoitus paljon erilaisia ​​ihmisiä ”, Jim sanoi. ”Monimuotoisuus on hämmästyttävä, ja se on kaunis asia maailmassa, ja minä rakastan, että autamme edelleen ajatusta, että erot ovat suuria.”

Lukuisat ohjelmat Kutsu Ihmiset Mix & Mingle

Atlantis tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia sinkkuja tavata ihmisiä, joten ihmiset voivat näkyä itse ja tulla pois uuden ryhmän BFFs. Yhtiön allekirjoitus T-tansseja, pidettiin iltapäivällä risteilyt päivinä, antaa vieraille automaattinen jäänmurtajan koska kaikilla on jalassaan värillisiä tarroja osoittamaan heidän suhteensa statukset. Vihreä tarkoittaa yhden. Punainen keinoihin. Keltainen tarkoittaa SortA single. Voit tanssia ihmisten kanssa matalan paineen ympäristössä ja tietää etukäteen, kuka on yhden ja kuka ei.

”Vieraamme ovat seikkailunhaluinen ja he haluavat kokeilla uusia asioita”, Jim sanoi, ”joten emme useinkaan käytä suurin ja paras ja uusin aluksia, jotka voimme.”

Aikana risteilyt, Atlantis saaliit ihmisten huomion täyden ohjelma tapahtumia. Olitpa sitten nauttia koko päivän juhlia tanssien, ennen illallista cocktaileja tai myöhäisillan komediaa, kalenteri täynnä mahdollisuuksia tulla ulos kuoren ja jakaa nauraa lähimmäisen risteilijöitä.

Henkilöstön jäsenet osoittavat jopa jokaisen tapahtuman ja illallinen varmistaa vieraat on ihanaa aikaa koko ajan. Näet Atlantis tiimin jäsenet osoittaa ihmisille heidän paikkaa, käyttöön ystävä ryhmät toisiinsa, ja tarjoaa käytännön henkilökohtainen asiakaspalvelu, joka tekee matkaseuraa erottuvat LGBTQ yhteisössä.

Sinun ei tarvitse etsiä kovin vaikea löytää yhteisiä klo event.You voi osallistua tapaamisia sinkuille, pariskunnille, vanhemmat, ja muita ihmisiä, jotka etsivät side samanmielisten.

”Sillä ei ole väliä, jos olet introvertti vai ekstrovertti” Jim sanoi. ”Ihmisten seinät tulla alas tässä ympäristössä, ja se on erittäin helppo sekoittaa ja seurustella.”

Erittäin Kanta Vieraat Anna Cruises Viiden tähden arvioita

Miehet, jotka liittyvät Atlantis on yleensä uskomattoman korkeat viihteestä ja kokemuksen he haluavat - ja monet heistä tulevat pois kokonaan tyytyväisiä palvelun taso Atlantis tarjoaa. Suurin osa miehistä, jotka menevät näillä risteilyt ovat toista asiakasta. Ne tulevat takaisin vuosi toisensa jälkeen ja lähteä risteilylle jälkeen risteilyn, koska he tuntevat olonsa kotoisaksi tässä ilmapiirissä.

Jim A. Sanoi Yelp että hän ja hänen kumppaninsa ovat menneet yli 10 Atlantis risteilyjä vuosien varrella ja tapasi ihmisiä kaikilta elämänaloilta. ”Meillä on ollut hämmästyttävää lomat kaikkialla maailmassa”, hän sanoi viiden tähden arvostelu Atlantiksen. ”Useimmat meistä tulevat erittäin positiivinen asenne, ja uskon saat takaisin energiaa, jonka olet valmis panemaan asioita. Rakastamme näitä risteilyjä.”

”Suuri yhteisöllisyyttä. Tuntuu et voi olla itse 24/7 ”, sanoi Michael L. Vuonna 2016. Hän ja hänen miehensä ovat käyneet kolme Atlantis risteilyjä, ja hän sanoi, että se oli yhtäläinen sekoitus sinkkujen ja pariskuntien kyytiin. ”Ihmiset todella pettivät estoja ja keikarointi samalla aluksella”, hän sanoi. ”Matka voi olla hauskaa yksin asuville... Mutta myös sitoutunut pareille.”

”Ihmiset Atlantis Tapahtumat mennä niiden tapa tehdä olosi kotoisaksi olitpa vanha, nuori, yhdistettynä, yksi - mitä tahansa.” - Sean O., Atlantis tapahtuma asiakas

”Mitä me teemme täällä on jotain hyvin erikoista, koska me luomme tämän ympäristön, tämä yhteisö, jossa ihmiset voivat olla oma itsensä”, Jim sanoi. ”Sillä ei ole väliä kuka olet, voit olla mukava matka, koska jokainen tyyppi henkilö on siellä, ja juhlimme näitä eroja.”

”Matka on mitä sitä olla”, sanoi ES on Yelp tarkastelun. ”Olemme aina löytää samanhenkisiä ihmisiä. Mene ulos, pitää hauskaa ja nauttia.”

”Siinä ajassa, koska ihmiset todella vapaasti olla oma itsensä, ihmiset todella oppia tuntemaan toisiaan” Jim selitti, ”ja se on todella aito kokemus.”

Tutustu World yhdessä Atlantis Tapahtumat

Viime vuosikymmeninä LGBTQ yhteisö on todella tullut omaan. Homojen oikeuksien puolesta ovat muuttuneet sydämissä ja mielissä ympäri maailmaa osoittavat, että riippumatta siitä, kuka olet, rakkaus on rakkautta.

Silti jotkut homo sinkkuja ja parit eivät viihtyvät liian myöhään ja ylpeä jokapäiväisessä elämässään. Ehkä he tuntevat itsetietoinen, koska he elävät konservatiivinen alueella. Olipa syy mikä tahansa he jarruttaa, he voivat päästää irti huolet ja vapaasti olla itse Atlantis Tapahtumat risteily.

Atlantis Tapahtumat tyytyväinen kaikkien väestönosien lomat tunnettuja flirttaileva ja hauska tunnelma. Kun varaat varauksen Atlantis, sinun on liittyä elinvoimainen homoystävällinen yhteisö pako kuin mikään muu.

”Rakastan sitä, että me keskitytään erityisesti homo väestöstä”, Jim sanoi. ”Luomme tämän hämmästyttävän ympäristöä ja yhteisöllisyyttä, jossa voimme kaikki juhlia, pitää hauskaa, oppia, tutkia ja kehittää elinikäistä suhteita.”