Bitdefender - palkitut virustorjuntaratkaisut tekevät verkkopalvelusta turvallisempia ja suojaavat yli 500 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti

18 heinäkuu 2019

Lyhyt versio: Vuonna Dating Scene, on parempi katsoa kuin katua. Monet Daters tiedä toleave juomansa valvomatta juhlissa tai autoon jonkun he eivät tiedä milloin treffeille. Mutta he eivät voi ymmärtää vaaroista jättää arkaluonteisia tietoja suojaamattomat dating site. Online daters voivat joutua kärsimään hakkereita, jos he eivät ole varovaisia. Suojaa sinua verkkohyökkäykset, Bitdefender on suunnitellut huippuluokan tietoturvaohjelmisto useille laitteille. Vuodesta 2001, innovatiivinen teknologiayritys on auttanut kuluttajia ja yrityksiä pysymään turvassa verkossa. Team'sservices shieldover 500 miljoonaa laitteita 150 maassa ja automaattisesti tunnistaa uhkia kuten mainosohjelmat ja troijalaiset. Online daters ladata Bitdefender BOX , palkittu turvallisuus tuote, saada kattavaa suojaa forany työpöydältä älypuhelin tai älykäs laite. Kuten te verkostoitua päivämäärän näkymiä, Bitdefender verkkoon perustuvia tuotteita run ahkerasti taustalla tokeep rikolliset pois henkilökohtaisia tietoja.

Elämme yhä verkottunut. Internetissä on soluttautunut jokapäiväistä livesand kytketty meidät 24/7 syötteen keskustelun, vuoropuhelun ja keskustelun ikuisesti muuttuva miten kommunikoida toistensa kanssa. Se on uusi uljas maailma, jossa välitöntä tyydytystä vain klikkauksen päässä.

load...

Sitä käytetään olla työpöydälle oli ainoa paikka voisit muodostaa Internet (uhraa lankaverkko prosessissa), mutta nyt ihmiset voivat surffata pöytäkoneet, kannettavat, älypuhelimet, älytelevisioilla, ja lukuisia muita laitteita. Yhä useammat ihmiset ovat kirjautumalla useissa laitteissa. Tutkijat Gartner Inc. Arvioida noin 20400000000 laitteita liitetään internetiin vuoteen 2020.

Lisäksi merkittävä kimpale online-käyttäjille on tullut verkossa daters. Dating asiantuntijat Match raportoi äskettäin, että noin 40 miljoonaa amerikkalaista käyttää online dating palveluja tänään. Että määrä vain increaseas nuoremmille sukupolville osoittautua halukkaampia dating.

load...

”Amerikkalaiset ovat nykyään yhä etsivät rakkautta verkossa kääntymästä online dating.” - Aaron Smith raportin Pew Research Center

Mukaan Pew Research Center, noin 27% nuorista aikuisista ikäryhmissä 18-24 raportoitu luomaan online dating profiili vuonna 2015 - mikä on lähes kolminkertaistunut vuodesta 2013.

Nämä tilastot ovat rohkaisevia sinkut etsivät hyvin populateddatingcommunities, mutta tällaiset nopeasti kasvava määrä myös tehdä verkossa daters tavoite hakkereita ja scammers.Fortunately, state-of-the-art turvallisuus productscan lohko potentiaalia uhilta, joten voit selata dating sivustot tai sovellukset turvallisesti.

BitDefender tarjoaa edistyksellisiä virustorjuntaohjelmiston suojata verkossa daters verkkohyökkäykset attacks.Since 2001 Bitdefenderhas tarjosi päästä-päähän tietoturvaratkaisujen useissa laitteissa eri käyttöjärjestelmissä. Tuona aikana, yhtiö on johdonmukaisesti tunnustettu industryas ylhäältä tarjoaja tietoturvatuotteita.

load...

Turvaamalla älykkäiden laitteiden, Bitdefender poistaa verkossa haavoittuvuuksia hyväkseen rikolliset.

Vuosien varrella Bitdefender on luonut globaalin turvallisuuden toimitus infrastruktuurin, joka tavoittaa verkosto yli 500 miljoonaa laitetta ja suorittaa yli 11 miljardia turvallisuutta kyselyt yhdessä päivässä. Ohjelmisto voi tunnistaa ja poistaa uhat muutamassa sekunnissa, joten verkossa daters voi flirttailla webin kanssa täydellisen mielenrauhan.

”Puolustaa tietokonetta verkossa hyökkäyksiä on melko yksinkertainen,” huomautti Marius Buterchi, Bitdefender PR Manager Yhdysvalloissa. ”Tuotteemme tarjoavat luotettavat yhteydet ja suojella sinua mitä saatat kohdata verkossa.”

Trusted Etusivu Tuotteet mitoitettu parhaita Market

Liikkuminen online dating voi olla hermoja raastava. Olet ympäröi mennessä näkymiä, mutta vaarana hylkäämistä. Sinulla paljon ihmisiä puhua, mutta et tiedä, mitä heidän aikeet. Rakkaus elämäsi voisi olla joku näissä hakutuloksissa - mutta hakkeri voisi vaanii sielläkin.

Jos haluat olla turvallinen ja huolettoman experiencein online dating kohtaus, lataamalla tietoturvaohjelmisto on hyvä ensimmäinen askel. Tunnetaan laadusta suorituskykyä ja teknologiaa, Bitdefender Etusivu Ratkaisut tarjoavat tuotteita puolustaa useita laitteita, kuten Macit, tietokoneet ja älypuhelimet.

BitDefender palkittu ohjelmisto tarjoaa tehokkaan ja tehokasta suojaa, jotka toimivat käyttämällä hyvin vähän resursseja ja vievät niin vähän tilaa kuin mahdollista. Tämä tarkoittaa tietokoneen käsittely ei hidasta, kun olet ladannut virustentorjuntaratkaisut.

Vuonna 2016, AV-hyväksyttyyn kokeeseen Bitdefender ohjelmiston sen korkean suorituskyvyn ja ajonopeus.

Bitdefender oli edelleen vahvasti ensimmäisenä markkinoille tietoverkkoturvallisuuteen tuotteita älykkäiden laitteiden, ja nyt joukkue pyrkii edelleen kehittämään verkko-pohjainen tietoturvaohjelmisto. Yhtiön kaikki antivirus tuotteet tehdään tiukka riippumaton testaus varmistaa ominaisuuksia toimi kunnolla, ja Bitdefender on johdonmukaisesti maalin parhaimman arvosanan kannalta suorituskykyä.

AV-TEST, riippumaton IT-Security Institute, on antanut Bitdefender lukuisia huomionosoituksia vuosien varrella, kuten palkinto huipputuote kategoriassa Windows testaus.

BOX: Smart Aidat Jokainen käyttävää laitetta

Käynnistettiin vuonna 2015, Bitdefender BOX suojaa kaikki älykkäät laitteiden älykkään kodin. Mitään Internet-yhteydet - jopa langaton webbikamera - on suojattu tämän verkko-pohjaiset tietokoneet tietoturvatuote.

Vaivaton mobiili hallinta, automaattinen haavoittuvuuden arviointi ja ennakoivaa URL-lohkot antavat kotikäyttäjille mielenrauhan kun verkossa. Bitdefender BOX pysyy vakiona hälytys, skannaus, tunnistaminen ja uhkien torjumiseksi useissa laitteissa.

Bitdefender BOX takaa käyttäjille täydellisen yksityisyyden ja turvallisuutta, kun aallokko verkossa.

Olitpa liittyä matkaviestinverkon dating sovellus tai julkisilla WiFi tarkistaa postilaatikkoosi dating site, Bitdefender BOX pitää sinut suojata kaikilta uhilta tahansa oletkin.

”On olemassa paljon Internet-päätelaitteille näinä päivinä”, sanoo Andrei Taflan Global PR Manager Bitdefender. ”They'rebasically mikrotietokoneiden, joten hakkerit voivat rikkoa jotain itkuhälytin tai PlayStation päästä käsiksi arkaluonteisiin tietoihin tallennetaan tietokoneeseen.”

Total Security: Lyömätön haittaohjelmien tunnistus ja tuki

BitDefender Total Security ohjelmisto tarjoaa laajan turvallisuuden kattavuus Windowsille, Mac OS ja Android-laitteisiin. Ohjelmisto suojaa jopa 10 laitetta automaattisen ja innovatiivisia puolustusjärjestelmät.

Mukaan tuotteen kuvaus ”Bitdefender Total Security 2017 tarjoaa ironclad suojan jopa pisimmällä haittaohjelmia ja tarjoaa ominaisuuksia tarkoituksena on turvata yksityiselämässä eri ympäristöissä.”

Joitakin huomionarvoisia ominaisuuksia ovat Wi Security Advisor, Parental Advisory, Password Manager, ja File Shredder. Mukaan PC Mag , tämä tuote ”pakkauksissa kaikkia ominaisuuksia odotatte Security Suite”. Voit rekisteröityä ilmaiseksi 30 päivän kokeiluversio antaa ohjelmiston kokeilla ja nähdä itse kaikki se on tarjota.

Bitdefender Toolbox: Essential Free Security Työkalut ja sovellukset

Puhuminen ilmainen anti-malware ratkaisujen Bitdefender myös deliversan joukko hyödyllisiä ja 100% vapaaksi Virustenpoistotyökalut, mobiilisovellusten ja työpöydän sovelluksia ja oikeudenkäynti lataukset kuluttajaystävällisiä tuotteita.

Bitdefender Toolbox tarjoaa käyttäjille keinon käyttää laadukkaita tietoturvatyökaluista veloituksetta. Onko sinun eroon tartunnan PC viruksen tai lisätä lisäsuojaa älypuhelimeen tai tabletin, näitä työkaluja voi palvella sinua hyvin. Ennen sukellusta osaksi online dating vedet, varmista, että olet kattaa kaikki perusteet tutustumalla ilmainen virustorjuntaohjelma ratkaisuja.

Tech Gurut Keskity Uraauurtava tutkimus ja kehitys

Bitdefender ymmärtää merkityksen tietoverkkoturvallisuus nykymaailmassa ja pyrkii lisäämään tietoisuutta haavoittuvuudet ja tietoturva-aukkoja on Internet-yhteyksillä devices.The joukkue kulkee hyödyllisiä vinkkejä ja uusimmat uutiset liittyvät tietoverkkojen turvallisuuden Bitdefender blogissa.

”Tavoitteenamme kanssa blogi on auttaa ihmisiä ymmärtämään vaarat verkossa ja miten turvata heitä vastaan”, Marius sanoi. ”Se on ei-kaupallinen tilaa kuluttajien eduksi.”

Innovaatio ja määrittäminen Bitdefender teamdrive yhtiön huippuosaamista kaikessa mitä he tekevät.

Bitdefender ylläpitää kuusi labs työskentelee kärttyisä gurut, jotka ovat erikoistuneet eri alueilla haittaohjelman markkinoilla. Vahva tutkimus ja kehitys tiimi toimii insinööri kaikkein state-of-the-art turvallisuus tuotteita saatavilla kaikkialla.

Mukaan verkkosivuilla yritys sivulla , ”Meidän tehtävämme on voittaa joka kerta, tuhat kertaa pois tuhat ja miljoona kertaa pois miljoona. Ja me teemme.”

Teknologia-yhtiö työllistää huipuista keksiä innovatiivisia ratkaisuja turva-alalle. Marius ilmoittanut meille ampua kuu ja eivät pelkää yrittää jotain uutta. Yritys jatkuvasti aivoriihiä, päivitykset, laajenee, ja keksii poikkeuksellinen ohjelmisto rakennettu saavuttaa kestävää turvallisuutta.

”Innovaatio on pääsyyhyn kulttuuriamme”, hän sanoi. ”Meillä on vapaus sijoittaa eri tuotteita ja kokeilla uusia asioita, vain potkuja siitä, ja nähdä, missä se johtaa meidät.”

Bitdefender Software auttaa Online Daters Build suojatut yhteydet

Yhteenliitettävyyttä tulee hienoja mukavuudet, kuten mahdollisuuden löytää päivämäärä mukavasti omassa kotona - mutta siihen liittyy myös riskejä. Kun verkossa, olet alttiina kaikenlaisia ​​ihmisiä, ja ilman suojaa, voit helposti joudu rikolliset haluavat tunkeutua laitteisiin ja varastaa henkilökohtaisia ​​tietoja.

Vuonna 2015 tutkimuksessa, Pew Research Center havaitsi, että valtaosa amerikkalaisista, erityisesti naiset, ovat varauksellisesti turvallisuudesta online dating : ”Jotkut 53% naisista, jotka ovat käyttäneet online dating mielestä ole vaarallisempia kuin muut keinot kokouksen ihmiset."

Jos olet huolissasi henkilökohtaisen suojauksen dating site, voit laskea onBitdefender suojella sinua. Turvallisuus työkaluja ja tuotteita tarjoaman luotettava yritys kattaa kaikki verkkopohjaiset laitteita, kuten älytelevisiot ja vauvapuhelin jättämättä tukiasemat hakkerit päästä sisään. Innovatiivinen tiimi menee venymään pitää käyttäjät turvassa missä he menevät.

”Olemme tehneet tätä jo yli 15 vuotta”, sanoi Marius. ”Tuotteemme ovat yleensä mitoitettu ykkönen kannalta suorituskykyä ja turvallisuutta. Viimeisten viiden vuoden aikana olemme jatkuvasti sijoittunut ykköseksi riippumattomien testaajille, ja olemme hyvin ylpeitä.”