Blackloveadvice - dating- ja suhteellinen blogi, joka on kehitetty koulutetuille mustille naisille

25 helmikuu 2019

Lyhyt versio: On niin paljon neuvoja siellä; se voi olla haastavaa löytää jotain, joka puhuu sinun ainutlaatuinen tilanne. Koulutettujen, viljellyt mustia naisia, sinne BlackLoveAdvice.com tulee sisään. Blogissa luo sisältöä niille, jotka haluavat rehellisiä neuvoja, jotka voivat näyttää heille, miten elää paras elämä. Lisäksi artikkeleita, BlackLoveAdvice myös laadukkaita videoita suunniteltu innostamaan, valistaa ja jopa lisätä hieman humoristinen keveys ylä-ja alamäkiä vuodelta. Lukijat usein kytkeytyvät toisiinsa sosiaalisesta mediasta sekä luomalla tiivis yhteisö tukee mustia naisia ​​nojata. BlackLoveAdvice on ihanteellinen paikka auttaa mustia naisia ​​opetella päästä suhteisiin he ansaitsevat.

Treffit voi olla vaikea kaikille, olipa yksi sukupuoli, etnisyys, tai sosioekonomisesta asemasta. Kuitenkin musta naiset usein, että dating voi olla heille vaikeaa. Jasmiini Diaz, ammatti matchmaker ja dating strategi asiakkaalle listan, joka on 95% musta ja 85% naisista, puhutaan tästä ilmiöstä:

load...

”Kuulen naimattomille naisille, joilla on korkea-arvoisia töitä ja jotka ovat hyvin älykkäitä päivittäin, ja monet heistä pelkäävät, että ihmiset saavat pelotella heitä”, hän sanoi. ”Mutta on enemmän ja on onnistunut on osa keitä me olemme mustia naisia ​​Amerikassa tänään. Koulutus arvostetaan, niin monet meistä ovat menossa yliopistoon, saada jatkotutkintoja, ja noustaan.”

Koulutettujen musta naiset etsivät erikoistuneiden, huomaavainen dating neuvoja, BlackLoveAdvice.com on paikka kääntyä. Tämä suosittu blogi tarjoaa vinkkejä mistä tahansa aiheesta auringon alla ja täyttää tyhjiön dating teollisuudessa.

Tarpeisiin vastaaminen viljeltyjen naiset Väri

BlackLoveAdvice on viranomainen, joka palvelee pääasiassa mustan naisten yleisölle. Se tarjoaa parhaan seulottu ja alkuperäistä sisältöä, ja asiantuntijat puhuvat suoraviivaisesti ihmissuhteista ja kuinka purkaa joskus piilotettu ongelmia, estää ihmisiä tulemasta tyytyväisiä rakkauselämä.

load...

Vastaava päätoimittaja Victor Trammell kertoi meille lisää inspiraatiota takana sivusto: ”Chief Digital Marketing Strategist sivuston, Quentin Witt, alkoi kirjailijana. Yksi hänen kirjat nimeltään ” Secrets toteaa: leikkaamaton Totuus joka muuttaa rakkauselämä ikuisesti ” oli paras myyjä. Quentin kirjat ovat miehistä ja miten auttaa naisia ymmärtämään miesten sikäli kuin mikä ajaa miesten käyttäytymistä, kun se tulee uskottomuus, ja mitä he tuntevat sisällä, kun he eivät pysty ilmaisemaan itseään. Uskon, että mitä käsitys on. Naisilla on suurempi tunneäly, ja tuhoon miesten niiden kyvyttömyys näyttää tunteita.”

BlackLoveAdvice auttaa naisia ​​ymmärtämään miesten, yleensä, mutta vielä tarkemmin, miten käsitellä miesten elämässään. Kuratoinut ulkopuolella artikkeleita ja videoita, lisäksi alkuperäisen sisällön, antaa täyden kirjon henkilökohtainen kokemus, ammatillinen osaaminen ja monipuolinen asenteita.

load...

Suoraviivainen ja Rehellinen Vinkkejä hyödyllisiä suhteita

Vaikka suurin osa naisista, jotka käyttävät sivustoa vaihtelevat iät 18-34 ja ovat Afrikkalainen Amerikan, sisältö on merkitystä kaikenikäisille naisille ja etniseltä taustaltaan. Victor sanoi, ”musta naiset toteuttavat äitiyden ja uran tahdilla, joka ei nähty 1950- ja 60-luvuilla. Niin, että mistä on kysymys. Se on kattava sisältö, mutta se puhuu erityisesti mustia naisia.”

Artikkeleissa ei säästele sanoja. Sen sijaan he ovat rehellisiä ja toisinaan harjoittavat kovaa rakkautta. Esimerkiksi ”9 Signs suhde on ohi (mutta et vielä käsitä sitä...)” tulee totuuksia kuten ”Sinä tunnet itsesi yksinäiseksi, vaikka olette yhdessä” ja ”You kuvittelevat olla suhteessa jonkun toisen kanssa. ”

Vaikka kukaan ei halua ajatella hajoamiseen kautta artikkelissaan, Victor antaa sinulle varoitusmerkkejä et voi sivuuttaa kevyesti muistutuksen, että sopimaton suhde tuhlaa aikaa ja vie iloa. Kun hän ehdottaa, miksi ei vain käsitellä elefantin olohuoneessa ja siirtyä eteenpäin?

Artikkelit kattavat monia muita mielenkiintoisia aiheita sekä - kuten miten kasvattaa rakkautesi fiilis Feng shuing kodin ja miten mitata jos olet todella valmis olemaan suhde. Vaikka monet dating neuvoja sivustot kertoo, mitä haluat kuulla, BlackLoveAdvice kertoo mitä sinun täytyy kuulla.

Yhdistä asiantuntijoiden kautta hyödyllisiä videoita

Video osassa sivustoa on loistavia ihmisiä, jotka haluavat katsella neuvoja sijaan lukea sitä. Täällä löydät vinkkejä suhteesta asiantuntijoiden ja julkkisten keskuudessa. Vaikka jotkut videot ovat vakavia (kuten ymmärtää välinen yhteys kihlasormus koon ja avioero), toiset ovat hilpeä ja hauska (kuten miten tietää olet ”yksi”).

Victor kertoi yksi hänen suosikki video sisällöntuottajien: ”Jotkut videosisältöä, joka on todella suosittu tapahtuu Shanny ja Steve. Ne tekevät nämä todella komedian videoita asioita, kuten mitä tehdä, jos muita huomattavia kuorsaa. Se on todella hauskaa ja mukaansatempaavaa. Ne lähettävät noin kaksi kertaa kuukaudessa niiden YouTube-kanavan, joka liittyy meidän verkkoon.”

Kannalta viihdeuutisia, näet videoita, kuten salaisuus Will ja Jada avioliitto ja paras suhde neuvoja Taraji P. Henson on koskaan saanut.

BlackLoveAdvice Luo yhteisön tukevilla

Lisäksi sivustolla, BlackLoveAdvice on kukoistava sosiaalisen median läsnäoloa. Victor sanoi, ”Lukijat on mahdollisuus osallistua sivuston. Joka on parempi kuin ihmiset, jotka käyttävät palvelua osallistua ja kasvaa sitä?”

Lukijat voivat myös punnita yhteisön kysymyksiin kyselyt osiossa. Joku on lähettävä ongelman tai tilanteen, johon BlackLoveAdvice kirjoittaja vastaa neuvoja, ja sitten muiden lukijat voivat kertoa mielipiteensä äänestämällä äänestyskysymys. Kyselyt ei vain antaa eri näkökulmista, mutta myös rakentaa yhteisöä. Tämä on yksi alue, Victor mainitsi on osa tulevaisuuden suunnitelmat sivuston.

”Ottaa ihmiset puhuvat elämäntilanteissa on toinen ajatus kehitämme jatkossa. Se positiivisesti hyödyntää niitä, jotka harjoittavat kanssamme sosiaalinen media ”, hän sanoi.

Pian lukijat pystyvät tarjoamaan muille tukea ja neuvoja perustuu niiden kokemuksiin ja näkökulmasta. Se on hyvä tapa saada useita eri vaihtoehtoja, kun käsitellään kaikki suhteet voivat heittää sinua.

Tiimi BlackLoveAdvice panostaa entistä ideoita kuten nämä toteutumaan, koska he ovat innostuneita siitä, mitä he tekevät. Victor sanoi: ”Se on hyvin vapauttavaa auttaa muita. Ei ole paljon rahaa, että voit laittaa mahdollisuuden innostaa ihmisiä etsiessään rakkautta.”