Blush-elämän valmennus tukee vuosituhansia naisia heidän pyrkimyksessään täyttää rakkauselämä ja uransa

2 maaliskuu 2019

Lyhyt versio: Neljännes-iän kriisi on todellinen ilmiö, mutta se on vähemmän ymmärretty kuin keski-iän kriisiin. Niin monet naiset joutuvat sekava ja täyttämättä elämään niiden varhaisessa 20s, ja he tarvitsevat apua he eivät useinkaan voi saada ystäviä. Tuhatvuotinen naiset voivat saada ohjausta he tarvitsevat edetä urallaan, suhteet, ja elää kautta Blush , online valmennus ryhmä. Blush auttaa naisia asettaa tavoitteita ja antaa heille terveen rohkaisua he naiset täytyy löytää niiden polut.

Muistan neljännes-iän kriisi, vaikka en usko termiä ei tuolloin ollut. 25-vuotiaana, olin töissä hienoa työtä, koska ympäristön toimittajana sanomalehti Etelä-Floridassa, jolla on jatkuva suhde, ja elävät alle 10 minuutin päässä uncrowded rannasta. Olen omistanut talon uima-allas, auto, joka ei hajoa usein, ja oli kaksi kissaa. Minulla oli jopa suuri joukko ystäviä. Mutta silti, olin onneton.

load...

Niin, mikä oli ongelmana?

Tunsin ollut täysin elävä elämääni - ja se oli vaikea ilmaista muille. Paperilla elämäni oli loistava, mutta sydämessäni, tiesin asiat muuttamiseksi tarvitaan. Vartuin ja alkaa ymmärtää, että päätökset tein ei määritellyt, kuka olin.

Seurasin sydäntäni, ja kahden vuoden kuluessa, olin jättänyt minun suhde, myy taloni, lopetin työni, ja alkoi tehdä uusia ystäviä.

Kali Rogers perusti Blush nähtyään ongelmia hänen ystävänsä olivat kokeneet.

Nyt kun olen toisella puolella, että aikaa elämässäni, voin katsoa taaksepäin ja hymyillä. Olen nyt töissä itselleni, matkustaa maailman ainoa mahtuva selkääni, ja nauti terveellisin dating kokemuksia elämäni. Tunnen suurta, ja minä todella rakastan itseäni. Kun olin alussa 20s, että tuntui kaukaiselta.

load...

En varmasti ole ainoa, joka on kokenut neljänneksen iän kriisi, mutta ongelmana on, että useimmat naiset eivät tiedä kenen puoleen kääntyä, kun epäilys alkaa hiipiä valintoja he tekevät life.You voisi kääntyä terapeutin , mutta joskus se on vaikea löytää, joka on edullinen ja - mikä tärkeintä - relatable.

Blush on online valmennus on suunniteltu auttamaan tuhatvuotiseen naisia ​​löytämään koulutettuja ammattilaisia, jotka voivat tarjota käytännön ohjeita työn kautta tunteitaan kanssa koulutettuja ammattilaisia.

”Tajusin, että leimautuminen on elossa ja hyvin, erityisesti nuorille naisille. Ihmiset kertovat heille heidän tarvitsee vain "hieroa joitakin likaa se on onnistunut”, sanoi Kali Rogers, perustaja Blush. ”Mutta kun aloitin tämän, olin vain 23 itseni ja ystäväni etsivät hoitoa ei sitoumuksia, seksuaalinen trauma tai epämiellyttävä suhteita heidän perheilleen.”

Kali päätti tehdä asialle jotain.

Perustaja Kali Rogers Saw tuhatvuotisen tarve Valmennus

Kun Kali oli hänen varhaisen 20s, hän työskenteli Baarimestari samalla jatkaa hänen maisteriksi neuvonta. Hän kuuli kaikenlaisia ​​tarinoita suojelijoita ja alkoi huomaamatta trendi nuorella naisella, jotka laskeutuvat suuria töitä oikealla pois koulusta, saavat maksun hyvin, mutta työskentelivät valtava määrä tuntia ilman aikaa sosiaaliseen elämään.

load...

”Näin juuri paljon stressiä. Erittelyt tapahtuisi baarissa ”, hän sanoi.

Kun hän muutti Kaliforniaan, hän tajusi, että useimmat tuhatvuotinen naisia ​​tarvitaan valmennusta että he voisivat ottaa mukaan - verkossa. Hän alkoi koota ryhmä erilaisia, ammattivalmentajia muodostaa arvokkaan suhteita asiakkaisiin ympäri maata.

”Voisin hajottaa leimautumista, voisin tehdä neuvonta edullinen, ja sen avulla on saatavilla verkossa. Joten se ei haittaa, vaikka tyttö oli siirtyä New Yorkiin valmistumisen jälkeen, hän voisi pitää valmentaja ”, Kali sanoi. ”Se tehtiin keskiryhmän. Naiset eivät voimakas psykologisia tarpeita, mutta ne naiset, jotka olivat jokapäiväisiä asioita, mutta ei tunnu heillä oli joku he voisivat puhua niistä.”

Varmistetaan, että asiakkaat sovitetaan Hyväksytty Valmentajat

Kali ryhmä valmentajien aluksi kuuluivat naiset, jotka hän kunnioittaa jotka osallistuivat hänen grad koulussa. Mutta kuten monimuotoisuus hänen asiakkaiden kasvoi, niin teki hänen valmennuksessa joukkue.

”Haluan katsoa, ​​minkälaisia ​​asiakkaita allekirjoittaisi, ja saatoin nähdä, millaisia ​​tarpeita heillä oli”, hän sanoi. ”Esimerkiksi meillä oli äidit rekisteröityä. Ja sinun ei tarvitse olla äiti auttaa äiti, mutta ajattelin, että olisi mukavaa olla joku päällä, jotka voivat liittyä ongelmia he kohtaavat. Joten lisäsimme Samantha.”

Asiakkaat voivat valita valmentaja, joka koskee niitä Blush monipuolinen joukkue.

Asiakkaat voivat valita, mitä valmentaja heidän mielestään on kaikkein relatable. On Danielle, joka on hengellinen ja osaksi hyvinvointi ja terveys, ja Brittaney, joka on intuitiivinen ja on paljon asiakkaita, jotka tarvitsevat tällaista ohjausta.

”Siltä minusta kuratoi coaching, jonka tarpeisiin asiakkaiden, joka kirjautui” Kali sanoi. ”Esimerkiksi hyvinvointi on tullut valtava aihe, ja yksi linja, Monroe, on aktiivinen sertifioinnin kokonaisvaltaista terveyttä. Hän on täydellinen niille asiakkaille. Näen tarpeet, ja minä etsiä valmentajat heitä vastaan.”

Paketit ja verkkoviestinnän Tekee Ohjeiden Helpompi

Asiakkaat voivat työskennellä Blush valmentajien erilaisissa ympäristöissä, mikä on ihanteellinen, koska jokaisen naisen tilanne on ainutlaatuinen.

Asiakkaat voivat ostaa hyvityksiä, että he voivat käyttää yhtä-vastaan-yksi videosessiossa valmentajien tai kirjoittaa ja lähettää päiväkirjamerkintöjä heidän valmentaja, joka vastaa 48 tunnin kuluessa. Yksi luotto on hyvä yksi päiväkirjakirjaukseen joka voi olla niin pitkä kuin asiakas haluaa, ja kaksi opintoviikkoa maksaa 30 minuutin, yksi-vastaan-yksi video istunnon valmentaja. Paketit vaihtelevat neljästä 16 opintoviikkoa kuukaudessa, mutta voit myös pay as you go.

Blush tarjoaa erilaisia ​​valmennusta paketteja tarjota asiakkaille oikea määrä tukea.

”Kun asioita tapahtuu, ja sinun täytyy puhua valmentaja, voit kirjoittaa päiväkirjaa ja laittaa kaiken sanoin 2 am” Kali sanoi. ”Sinun valmentaja lukevat ja vastaavat päiväkirjaan. Keskimääräinen vaste on sama päivä.

Usein asiakkaat hyödyntää yksityisen videon istuntoja, jotka ovat 30 minuuttia tai tunnin mittainen, ja linja maksimoida joka minuutti videon istunnon kattaa niin monista asioista kuin mahdollista, Kali sanoi.

Kirja, Rebrand ja New tiimijäsenet Keep Blush Kasvava

Monet asiakkaat ovat olleet Blush sen perustamisesta lähtien, ja luoneet kestäviä ystävyyssuhteita - koska asiakkaat ovat usein samanlaiset valmentajille. Vaikka tämä on ollut antoisaa Kali, hän pyrkii laajentamaan hänen tavoittaa yhä useammalle ihmiselle.

Kali on julkaissut kirjan , rebranded Blush verkkosivuilla, ja se on alkanut tehdä enemmän yritysneuvontaa työtä - jotka kaikki hän odottaa laajentaa Blush vaikutuksia.

”Oma suosikki hetkiä Blush ylivoimaisesti ovat, kun olen pysäytetään istuntoja sanoa, 'Ok, haluan sinun miettiä missä olit tänä päivänä viime vuonna,'” Kali sanoi. ”Ja me ryömiä takaisin, 'Olit vuodelta tämä kaveri ja tähän paikkaan, ja miltä sinusta tuntuu?' Hän sanoo: 'Olin niin jumissa, olin niin järkyttynyt ja onneton ja tuntui mikään toimii.' Ja nyt, hän tulee sanoa: 'Se on yö ja päivä.'”

Vaikka hän tietää, että osa paranemisprosessia tapahtuu luonnollisesti, Kali tietää Blush auttaa naisia ​​ymmärtämään valtaa heidän täytyy muuttaa omaa elämäänsä.

”Ihmiset ovat paljon kyvykkäämpiä kuin he antavat itselleen kunnian, ja se on niin hauskaa olla osa heidän menestystarinoita”, hän sanoi. ”Blush voi olla tärkeä rooli, ja se on mahtavaa.”