Capitol-portaat satila-ryhmän halkeamia vitsailevat poliittisista otsikoista ja viihdyttävät kulkureittejä käytävän molemmin puolin

24 toukokuu 2019

Lyhyt versio: Vuodesta 1981 Capitol Steps satiiri ryhmä on uritettu poliitikkoja ja pilaa myös poliittisten skandaalien. Komedia seurue on kirjattu yli 35 albumia, jossa kappaleita kuten ”Salainen Kenian Man”, ”THE Mooch”, ”Hillary selviää,” ja ”Putin on Blitz.” Kuulet nämä kappaleet livenä klo Ronald Reagan Building Washington, DC, perjantai ja lauantai-iltaisin sekä muissa paikoissa ympäri maata. Capitol Steps sarjoille on määritetty, että hyväksymme kuten jotkut hauskimpia out-of-the-box päivämäärä toimintaa pariskunnille.

Capitol Steps komediaa on maine hillittömän hauska poliittinen satiiri, mutta näyttää voi myös tarjota kasaamista auttaa ja romantiikkaa päälle nauraa. Joskus lahjakas teatterin seurue toimii wingman pareille terve huumorintaju.

load...

Eräänä yönä, näyttelijä pelaa presidentti Bill Clinton oli romanttinen asialista etukäteen järjestettyjä miehen yleisössä. Bill tunnetun Etelä charmia, näyttelijä kannusti naista yleisössä keksiä lavalla him.She ei tiennyt, mitä oli tapahtumassa, mutta hän soitti yhdessä bitin ja nauroi flirted häntä. ”Mitä te teet jälkeen?”, hän kysyi viittaavia hymyillen ja vinkki.

Yli 30 vuotta, Capitol Steps komediaa ovat mielissään hauska luut demokraattien republikaanit, ja kaikki siltä väliltä.

Silloin hänen poikaystävänsä tuli barreling lavalle. ”Et voi puhua hänelle noin”, hän sanoi liioiteltuja suuttumusta. ”Se nainen Aion naimisiin!” Kanssa, että hän vetäytyi kihlasormus ja ehdotti paikan päällä. Yleisö puhkesi suosionosoitukset, ja hän sanoi kyllä.

load...

Capitol Steps komedia ryhmä on aina pelaamiseen yhdessä ratkiriemukas ehdotus ajatus tuollaisia. Tämä hauska järjestö on kyse antaa ihmisille hymyillä sen nappiin vaikutelmia, nokkela kappaleita, ironista sketsejä ja poliittisesti latautunut huumoria. Sen osoittaa ovat ihmisiä, ihmiset, ja sen jocular henki vetoaa pariskunnille, jotka haluavat pitää taukoa puoluepolitiikasta.

Capitol Steps perustaja Elaina Newport sanoi hän usein näkee parit nauraa yhdessä yleisössä, ja viikoittain näyttää tulleen päivämäärä yön katkottua politicos DC

”Kun olet dating joku, sinun täytyy varmistaa, että ne ovat huumorintaju”, hän sanoi. ”Se on erittäin tärkeää.”

Daters voivat suunnata tämän komediashow keventää niiden tunnelmia kuuntelemalla balladi laulanut Vladimir Putin tai show virittää johtama Bernie Sanders. Kun Washington poliittinen diskurssi kuumenee, Capitol Steps komedia ryhmä heittää vettä ilmapallo järjestelmätasolla saada ihmiset nauramaan ja laittaa ”pilkata” takaisin demokratiaan.

load...

Osapuoli Gag 1980 on voittanut kansanvaalilla

Capitol Steps komediashow jälkiä historiansa joulukuuhun 1981, jolloin joukko senaatin henkilökunta päätti suunnitella humoristinen pikkujouluissa. He koota hauskoja sketsejä ja laulu parodioi että tehdyt vitsejä uutisia päivän. Nämä nuoret henkilökunta työskenteli republikaanien senaattori nimeltään Charles Percy, mutta he eivät pelänneet pilaa oman puolueen ja juuri vihitty Presidentti Reagan.

Nykyisen Capitol Steps valettu on kollektiivinen 62 vuotta kokemusta työskentelevät Hill DC

Heidän shtick oli hitti, ja muut Washington henkilökunta pian halusi ryhmä esiintymään heidän loma osapuolille. Siten Capitol Steps matkustaa satiiri sirkusta syntyi.

”Ajattelimme olisimme pitää tehdä se, kunnes joku kertoi meille lopettaa tai potkut meille” Elaina muisteli. ”Kukaan ei kertonut meille lopettamaan, joten periaatteessa siksi olemme yhä näin 37 vuotta myöhemmin.”

Elaina on halkeilua vitsejä ja politiikka 1980-luvulta lähtien, ja hän sanoi Capitol Steps ole koskaan loppuivat materiaalista riippumatta siitä, kuka oli virassa.

Nykyään Capitol Steps esiintyjät edustavat kollektiivinen 62 vuotta on ja senaatin henkilökunnan kokemus. Nämä esiintyjät yhdistävät sateenkaaren kykyjä ja kumma näkökulmia luoda mieleenpainuvia komediashow että tuon kaivattua huumoria Washington.

”On aikoja, jolloin show on vaikea kirjoittaa, koska otsikot ovat niin vakavia,” Elaina sanoi, ”mutta silloin on tärkeää kirjoittaa sitä.”

On paitsi Capitol Steps viihdyttivät ihmiset molemmin puolin käytävällä, mutta sen osoittaa ovat myös johtaneet jotkut rakastumaan ja kävellä käytävää pitkin. Kaksi esiintyjät tapasi koska satiiri ryhmän ja ovat nyt onnellisesti naimisissa.

Ratkiriemukas näyttelyistä Reaganin pohjalta Viikonloput

Jos olet kyllästynyt booing puoluejohtajien ravintoloissa DC ja haluavat ravistella asioita, miksei suunnata Ronald Reagan Building and International Trade Centerin perjantaina tai lauantaina live poliittinen komediashow? Joka viikko, amfiteatteri täyttyy peräti 600 ihmistä etsivät nauraa.

Capitol Steps Show alkaa klo 19:30 ja kestää noin kaksi tuntia. Voit ostaa lippuja etukäteen, tai voit siirtää vastuu kunnes päivä-of sitten saat liput tahdon-puhelun ikkuna, joka avautuu 18:15 yönä suorituskykyä. Liput maksavat $ 40,50 per henkilö, plus palvelumaksut.

Capitol Steps 2018 albumi on nimeltään ”tehdä Amerikasta Grin uudelleen.”

En tiedä, milloin muita huomattavia on ilmainen? Sitten voit saada lahjakortin kaksi lippua tulevaan Capitol askeleissa ja yllättää rakkaasi hauska päivämäärä yön idea. Seurue tarjoaa jopa ilmainen CD jokaiselle lahjakortin arvo on vähintään kaksi lippua. Nyt se on moniste jopa kovan linjan republikaanit voisi saada takana!

Sinun ei tarvitse elää noin Pennsylvania Avenue nauttia Capitol askeleissa. Thetroupe usein tuo näyttää yliopistoihin rannikolta rannikolle. Vaikka näyttää valittaa kaikenikäisille, college-agedstudents näyttävät erityisen hurvitella epäkunnioittava esityksistä ja sanavalmis satire.These out-of-town esityksiä vetää satoja kaikenikäisille ja taustoja.

Jos haluat maistaa off-kilter, poliittisesti epäkorrekti yucks voit odottaa näitä ohjelmia, vain lukea läpi valettu bios , jotka ovat täynnä humoristisia asides ja värikäs taustatietoa.

”Vaikka hän työskenteli kaksi republikaanit, Elaina pitää itseään äärimmäisen maltillinen” mukaan Elaina bio. ”Vaikka hän on naimisissa entinen Clintonin nimittämä hän kiistää vastuu on aiheuttanut jokin skandaalit josta myöhemmin tuli kappale materiaalia.”

Molemminpuolisen vaivan amerikkalaisille Laughing Again

Capitol Steps toimijat eivät ota puolin tai esityslista pidemmälle saada ihmiset nauramaan. Ne pilkata republikaanit, demokraatit ja kaikki siltä väliltä, ​​joten kukaan ei voi syyttää heitä politikoinnista poliittisessa näytelmiä.

Elaina huomautti, että vallassa oleva puolue saattaa usein enemmän Flack kuin kukaan muu, mutta se on vain siksi he ovat niitä ryhtyä toimenpiteisiin, tehdä virheitä, ja antaa komedia seurue hyvää materiaalia.

”Yritämme olla molemminpuolisen, mutta tiedät, vallassa oleva puolue on aina hauskempaa”, hän sanoi. ”Jos luulet olemme kovasti Trump nyt, sinun olisi pitänyt nähdä keikoilla Bill Clinton.”

Capitol Steps on tehnyt punchlines pois presidentin Trump tweetit, sukupuoli skandaalit, ulkomaiset virheitä, ja hullu hiukset päivää.

Jos selata Capitol Steps luettelo esityksiä , löydät vitsejä jokainen presidentti Ronald Reagan ( ”hollantilainen Magic Reaganin” ja ”Ronald punakka Reagan”) ja BarackObama ( ”Barackin' Around Christmas Tree” ja ”Obama Spice Man”) Donald Trump ( ”Wake Me Up in Mar-a-Lago” ja ”I Want a Mies pieni käsi”). Kukaan ei ole turvassa näiltä jokesters, ja he voivat löytää hauskoja tahansa presidentti, kongressin johtaja tai ulkomaisen diktaattori.

Toimijat parodia poliittisia ja maailman tapahtumista pohtia, missä olemme ja miksi se on hauskaa. Esimerkiksi aikana 2016 vaalien, Capitol Steps murtautuivat fake uutiset ja naurettavaa otsikoita, joissa on tekaistujen kappaleen ” Shut Up ja äänestää minua.” Esiintyjä pelaa silloinen ehdokas Donald Trump tuli puolustamaan sokkeloinen huomautukset hän oli tehnyt hänen presidentinvaalikampanjan ilmoituksesta.

”Minä panen kasinot kaikissa hallituksen rakennukset”, hän lupaa. ”Arvelisin noppaa taulukot US Capitol rakennuksen, mutta se on jo täynnä craps.”

Capitol Steps Asettaa ”Mock” ​​Democracy

Capitol Steps seurue kattaa tärkeimmät otsikoita, vaalien syklit, ja Twitter kysymykset ovat vaikuttaneet Amerikan politiikassa. Esiintyjät kannustaa kansalaisia ​​ajautunut puolueellinen keskusteluun voimaton hauska puoli. Sinun ei tarvitse olla liberaali eliitin tai tee partier löytää näitä kappaleita ja sketsejä huvittavaa. Amerikkalaiset kaikista taustat voivat yhdessä näitä esityksiä ja sopivat, että Bernie Sanders ja Donald Trump molemmilla on naurettava hiukset.

Olitpa menossa ensimmäinen päivä tai etsivät ehdottaa, Capitol vaiheet esittelevät voi tarjota koominen taustana tahansa romanttinen hetki. Näinä yrittää kertaa, hetki pinnallinen on tärkeämpää kuin koskaan.

”Se on tehtävä. Meidän täytyy rentoutua maana”Elaina sanoi. ”Pääasiassa ihmiset saavat nauraa - ja myös eroottinen tekijä nähdä Putinin shirtless.”