Christian dating site ondaysix.com auttaa singleä yhdistämään ja juhlia suhteitaan jumalaan

12 maaliskuu 2019

Lyhyt versio: uskoon perustuva sinkut etsivät ottelun, kohdistuksen jonkun kanssa sama halu bond henkisellä tasolla voi olla kova. Se kun OnDaySix.com tulee. Tämän datingsite joka yhdistää yhden kristityt haluavat juhlia suhteita Jumalan, OnDaySix tehtävänä on rakentaa kestävää perintö terveitä perheitä ja kestävää ammattiliitot. Vuodesta 2011, sivusto on tyytyväinen jäsentä eri puolilta maailmaa, ja että tällainen intuitiivinen käytettävyys, laaja verkosto samanmielisten kristittyjen ja totesi dating neuvoja, on auttanut heitä löytämään rakkauden.

Kun Wendee Mannon etsi kumppania, hän päätti kokeilla hänen friend'sfaith-pohjainen dating site, OnDaySix.com. Vähän hän tiesi, että asetetaan yksinkertainen profiilin muuttaisi loppuelämänsä.

Wendee tapasi miehen nimeltä Shane joka asui Havaijilla (hän ​​asui Kaliforniassa tuolloin), ja kaksi niistä on sidottu lähes välittömästi.

load...

”Se oli vuonna 2012”, hän sanoi. ”Se oli vain todella hämmästyttävä yhteys, ja uskomme Jumalaan oli mukana sen luomisessa.”

Vuonna 2013 pari oli naimisissa ja lopulta muutti Texas. Wendee, pitkäaikainen blogi osallistujana jo OnDaySix, päätti ostaa dating site hänen ystävänsä ja lähti intohimoinen matka auttaa muita kristittyjä löytämään uskossa suhteita.

Wendee Mannon tavoitteena on OnDaySix on auttaa singleä löytää rakkautta ja vahvistaa suhteita Jumalaan.

Koska hän otti vallitsee, Wendee on tuonut tuhansia ihmisiä yhteen ja rakentuu ulos brändin resursseja nyt myös blogikirjoituksia videohaastatteluja ja interaktiivinen sosiaalinen media virkaa.

load...

”Mieheni ja minä olemme henkilökohtaisen todistuksen sivuston”, hän sanoi. ”Mitä olemme tehneet on luoda paikka ihmisille, jotka ovat todella intohimoisesti uskostaan ​​saada yhteys samanmielisten sinkkuja, ja toivottavasti siellä on jonkinlainen romanttinen kipinä siellä.”

Platform rakennettu vahvistaa sosiaalista ja hengelliset Bonds

Tehtävänä OnDaySix on keskittynyt kouluttaa sukupolvi miten mennessä valita perämies ja rakkaus henkilö. Lisäksi sivuston tavoitteena on yhdistää sinkkuja kautta kehittynyt online dating alustan, joka rohkaisee sosiaalista yhteyttä kun juhlimme mitä Wendee käyttää nimitystä ”Kingdom-perusarvot”, joka keskittyä luomaan terveen perheen ja käyttävät valtaa vapauden palvelemaan toisiaan rakkaudessa.

”Se on hyvä tapa auttaa ihmisiä saamaan terveitä ja valita perämies on suuri elämäänsä”, hän sanoi. ”Sivusto missio on auttaa ihmisiä terveitä suhteita, valitse mate viisaasti, ja rakastan heitä hyvin.”

load...

OnDaySix on helppokäyttöinen ja ilmainen dating hakuja. Prosessi alkaa kuten useimmat muut dating sovellukset ja sivustot. Yksinkertaisesti rekisteröityä ja luoda profiilin, joka kuvaa sinua ja mitä olet etsimässä elämän kumppani. Voit myös lähettää kuvia, lähettää silmäniskuja ja etsiä muut jäsenet ilmaiseksi. OnDaySix jäsenet edustavat laajaa väestörakenteen ja sisältävät opiskelijoiden, ministeriö koululaiset ja ammattilaisille. Mutta niillä molemmilla on yhteinen perusta kristillisen uskon.

”Meillä on jäseniä lähes jokaisen kansakunnan”, sanoi Wendee. ”Paljon jäsenyytemme on vuotiaita 25 ja 38. Meillä on myös kasvava 50-plus ikäryhmän uusien ihmisten rekisteröitymisestä joka päivä.”

Kouluttaminen Sinkut seurustelusta joka johtaa Avioliitto

Ennen sinkkuja ryhtyy etsimään heidän ikuisesti perämies päällä, Wendee kannustaa heitä ensin valmistautua rakkautta. OnDaySix tarjoaa arvokasta resursseja, kuten videoita vuodelta ja suhteita ja informatiivinen blogikirjoitusta , auttaa heitä pääsemään alkuun. Videosuositukset puuttua aiheet vaihtelevat ”Top 6 Vältä näitä luominen profiiliin kuva” ja ”haastava ongelma Pursuit.” Lisäksi sivustolla hankkii pastori Dann farrellyn toimittaa Christian näkökulmia luottamuksen ja odottaneet ”The One”.

”Meidän voimavarat ovat suuri osa siitä, mitä teemme”, hän sanoi. ”Jotkut haasteista olemme nähneet ja asioita, joita olemme puuttua siihen, kuinka yhdistää. Withfaith-pohjainen dating, siellä on ollut hieman katkaista miten kutsua tämäntyyppistä rakkauden elämääsi ja tehdä se terveellä tavalla.”

Wendee kertoi meille OnDaySix Blogien aiheet kehitettiin ympärille mitä se houkuttelee sen yleisöä. Suosituin artikkeleita sisältävät keskusteluja siitä, miten miehet voivat harjoittaa kunnioittava tavalla kuin naiset autenttisesti kutsua heidät.

”Mielestäni yksi asia on ollut hyötyä ihmisille on ymmärtää, että ollaan parisuhteessa on vaiheita, että käyt läpi”, hän sanoi. ”Se on ollut todella avain pala, niin että et vain tavata jonkun ja ajatella 'Voi, aiomme mennä naimisiin.' On todellisia vaiheita, jotka tapahtuvat kun teet tämän suuren päätöksen elämääsi.”

Intohimo valistukseen terveitä suhteita, Wendee kirjoitti kirjan nimeltä ” Rakkaus myttyyn: Ole naispääosan ”, joka julkaistiin viime maaliskuussa. Kirjassa kuvataan Wendee ainutlaatuinen matka löytää miehensä. Se on henkilökohtainen kulkea vaarojen kristillisen sukupolven että suuteli vuodelta näkemiin ja osaksi aikaa, jolloin Jumala puhui Wendee noin ”kumppaneina Hänen” siirtyä kohti tavata miestään. ”Love myttyyn” löytyvät verkkokauppojen kuten Amazon.

Menestystarinoita niille, jotka löysivät Kagrra

Wendee ja hänen miehensä tarina ei ole ainoa menestystarinan tulevan OnDaySix. Itse sivusto on täynnä tarinoita parit, jotka ovat löytäneet onnellisina.

Ashley Tom ovat yksi esimerkki. Avioliitossaan todistuksensa videon , Ashley puhui tapahtumaketjun, joka johti heidän liittonsa.

”Tämä kaveri lähetti minulle sähköpostia”, Ashley sanoi osoittaen Tom. ”En heti napsautti hänen kuvansa ja sanoi 'Hei! Hän on hyvän näköinen. "”

Ongelma? Tom ei ollut profiilinsa täytettyä, ja toisen vierasta hänen valmiutensa online dating, hän lähti sivuston hieman. Mutta muutaman kuukauden kuluttua, Tom palasi ja lähetti elämää muuttava sähköpostiviestin Ashley.

”Kun luin Tomin minulle sähköpostia [marraskuussa 2016], se oli mahtavaa”, Ashley sanoi. ”Nopeasti eteenpäin toukokuuhun, ja menimme naimisiin.”

”Mikä ajaa minua ovat todistukset”, sanoi Wendee. ”Joka kerta kun saat yhden, se on todella siistiä kuulla tarinoita ja lähettää ne blogissa. Se mitä todella pitää minut menossa - ihmisiä, jotka yhdistävät ja kuinka paljon se merkitsee heille. Se on hauskaa osa liiketoimintaa.”

Yksi menestystarina Wendee rakastaa rele on noin nainen hän tapasi kirkossa joka päätti antaa OnDaySix mahdollisuus. Nainen löysi nyt-miehensä sivuston kautta. Hän asuu Seattlessa tuolloin ja hän Teksasissa. Hän muutti Texasiin olla lähellä häntä ja kaksi menivät naimisiin viime heinäkuussa, ja molemmat Wendee ja Shane olivat paikalla.

”On todella hienoa, kun tiedän ihmisiä, mutta on olemassa paljon ihmisiä en tiedä ja luulet 'Vau! Autan joku en ole koskaan tavannut ja nyt he tavanneet tämän hämmästyttävän henkilö he aikovat jakaa elämän '”Wendee sanoi. ”Se on minun suuri visio kaiken - yhdistävät ihmisiä.”

OnDaySix: levittäminen Jumalan Sanan kautta Rakkautta & Empowerment

Visio on OnDaySix.com on erottautua muista verkossa uskossa dating sivustot korostamalla liiton perustuvia suhteita. Ajatuksena on edistää hengellinen sidokset parit, jotka johtavat muodostumista terveitä, onnellisia perheitä.

”Yksi asia, joka erottaa meidät muista on se, että voit laittaa nimen kirkon että liität kanssa profiilissasi” Wendee sanoi. ”Olipa kyse Joel Osteen tai International House of Prayer, se voi auttaa, kun liität muiden käyttäjien sivuston.”

Löytää ikuisesti mate joka arvostaa uskosi ei ole helppo tehtävä, mutta Wendee yhdessä monien muiden, ovat osoittaneet, että se on mahdollista.

Klo OnDaySix, Wendee leviää Jumalan sanan kautta rakkauden ja vaikutusmahdollisuuksia auttaa yhteyden kristittyjä muodostamaan terve suhteita täynnä opetuksia korkeampi voima.