Cocktails ja cocktalk: hauska ja relatable blogi dating gay, julkkis juorut ja kuuma hunks

11 toukokuu 2019

Lyhyt versio: cocktaileja ja Cocktalk on suodattamaton blogi kirjoittama yhden homo mies nimeltä Anthony GilГ © T. Anthony röyhkeä rehellisyys ja hilpeä nokkeluus ilahduttaa lukijoita haluavat unohtaa murheet ja löytää solidaarisuutta homo community.Whether olet juuri tullut ulos tai pitävät itse kokenut homo dater, voit lukea blogia kiinni nykypäivän juoruja seurustelusta, sukupuoli, terveys, julkkiksia ja muita kuumia aiheita. Yli 6 miljoonaa kuukausittaista lukijaa mennä CocktailsAndCockTalk.com nauraa, oppia, ja ottaa kuormaa pois heidän mielensä. Blogin selkeä kieli, relatable tarinoita, ja railakas sävy pitää lukijat tulevat takaisin enemmän.

Anthony GilГ © t alkoi bloggaaminen, kun hän oli 21-vuotias. Hän oli yksi, ja hänellä oli paljon sanottavaa. CocktailsAndCockTalk.com tuli hänen markkinat keskustella hänen dating turhautumisen ja onnistumisia. Hän oli aktiivinen yökerholle, oli koukussa kanssa muutamia Hunks ja nautti jakaen kokemuksia hauska ja ikimuistoinen virkaa.

load...

Anthony GilГ © t, perustaja cocktaileja ja Cocktalk, blogeja, mitä hän tietää: kuuma kaverit.

”Menin merkkijono tuhoisa päivämääriä, odottamassa Ashton Kutcher pop ulos ja huutaa 'Punk'd!'”, Hän muistutti. ”Ajattelin vain, 'Onko todellakin vain minä, vai muut ihmiset kokevat tämän hyvin?'”

Anthony kuvattu blogissaan kuin suodattamaton arviointi dating, sukupuoli, ja suhteita. ”Kerron asioita, miten ne ovat”, hän sanoi. ”En sugarcoat sitä. Olen sanottava niin kuin se on.”

Hän rakastaa tapaamista ystävien joidenkin herkullisten cocktaileja ja cocktalk Hän lähestyy blogissaan samalla ystävällinen, puhelias, ja vilpitön asenne. Juuri nyt, hän kirjoittaa noin 99% blogin sisältöön, mutta hän sanoi hän haluaa laajentaa ajan ja tuoda uusia näkökulmia mukaan keskusteluun.

load...

Mikä tahansa dating tyyliä tai suunta, cocktaileja ja Cocktalk on runsaasti mehukas julkkis juoruja ja hyödyllisiä elämäntavan vinkkejä kiinnostavat sinua ja antaa sinulle nauraa.

Telling Real Stories & Jakaminen Rehellinen Mielipiteet

Kun hän alkoi kirjoittaa blogissaan, Anthony painopiste oli kertovat tarinoita omasta elämästään, erityisesti hänen tuhoisin päivämääriä. Hän tunsi, että jakamalla kokemuksensa hän voisi päästää lukijat tietävät ne ole ainoa läpi yhden yön seisoo ja kiusallista sokea päivämäärät. Monet nuoret yhden miesten voisi koskea, mitä hän oli menossa läpi, koska he olivat menossa läpi jotain vastaavaa. Mielessä yhdenmukaistuvat sidottu hänen lukijoita yhteen.

Tänään, Anthony edelleen kertoa dating tarinoita yhdessä osassa blogissaan, mutta hän on myös haarautunut ulos muiden aihepiirejä. Hän julkaisee uutta sisältöä päivittäin noin viimeisimmät viihdeuutisia, terveys, Celebrity Gossip, ja muita asioita, jotka kiinnostavat häntä.

load...

Anthony sanoi hänen satiirinen ja murskaavaa artikkeleita tapana tehdä hyvin yleisönsä, ja monet kommentit osiossa sanovat he rakastavat sitä, kun hän saa todellista heidän kanssaan. Hänen aitous ja huumorintajunsa tekee hänen artikkeleita kiinni ihmisten mielissä.

”Kirjoitan kuin puhun paras ystäväni”, hän sanoi. ”Kirjoitan kuin puhun. Käytän paljon slangia. Teen sanoja. Se on minun ajatusketju, ja se tekee enemmän relatable.”

Cocktaileja ja Cocktalk usein käsitellään vuodelta ei anna singleä kaivattua nauraa.

Cocktaileja ja Cocktalk on viihdyttävä alusta siinä kaikki olemisesta auki, kuka olet ja mitä haluat. Keskusteleva sävy blogikirjoitusta antaa lukijoille jotain ajateltavaa kuin ne navigoi dating maailma.

Anthony kertoi meille hänen tavoitteensa ei ole vain kertoa nauraa ääneen tarinoita sukupuoli, seurustelu ja söpö pojat - hän lopulta toivoo yhteyden lukijoitaan aiheista he voivat liittyä ja haluavat oppia lisää. Jakamalla omia kokemuksiaan, hän on aloittanut vuoropuhelua gay Dating Scene ja miten se vaikuttaa sinkkujen ja pariskuntien tänään.

Hilpeä ja Satiirisia Artikkelit suunnattu nuorille miehille

Anthony virus artikkeleita usein kommentoida suorasukaisesti siitä perinteisesti arka aiheita gay dating maailma. Blogger varmasti ei pelkää näyttää hänen nenäkäs puolella.

”Minne olet menossa, että?” Hän kysyi vastauksena Grindr käyttäjälle ajamaan hänet sopimattomia kuvia, joista yksi oli pieni pussi huumeita. ”Tiedän et itse usko, että se riittää saamaan minut riittävän korkea saada saastainen tykkää sinulle. LAWD, no.”

Miljoonat kuukausittain lukijat nauttia Anthonyn kerro-se-like-it-on elämäntapa blogi.

Cocktaileja ja Cocktalk on myös osio nimeltä Homot Overheard jossa naurettava ja naurettava lainauksia näkyvät ilman yhteydessä. Anthony ironinen kommentaari Dating Scene lisää hieman pinnallinen jokapäiväiseen kokemuksia homo sinkkuja. Yleisenä Viesti näyttää olevan: Älä ota itseäsi liian vakavasti. Se on hauskempaa vain nauraa ja ravista se pois.

Olipa hän keskustelee X-rated kukot tai Grindr pick-up linjat, Anthony ensimmäinen prioriteetti tekee lukijoidensa nauramaan. Singlet joskus unohtaa miten flirtatiously hauskaa ja naurettavan naurettavaa dating voi olla, joten on hyvä olla paikka, jossa miehet voivat kokoontua ja sanoa: ”Hei, joka tapahtui minulle, too.”

Anthony nauttii jakaminen uusimmat juorut hänen lukijoita, jotka tulevat Yhdysvalloista, Iso-Britanniassa, ja ympäri maailmaa jaella heidän rakkautensa elämäänsä kommentit osiossa.

”Pohjimmiltaan olen vähän romanttinen”, hän kertoi. ”Mahdollisuus rakkauden ja pyrkimys löytää rakkauden innostaa minua, niin puhutaan poikien Cocktails ja Cocktalk on minun fave asia koskaan.”

Jakaminen nauraa Yli 6M kävijää kuukaudessa

Cocktaileja ja Cocktalk houkuttelee noin 6 miljoonaa kävijää joka kuukausi. Anthony sanoi hänen suosituinta artikkeleita saada tuhansia lukee. Hänen lukijat eivät voi saada tarpeeksi hänen ärtyisä ja totuudenmukaista kirjoitustyylin ja hän nauttii kuulo palautetta, koska mielipiteet ovat mitä pitää hänet menossa. Hän sanoi joskus ihmiset keksiä hänelle pubeissa tai kadulla kertoa hänelle yksi hänen artikkeleita osuma kotiin.

Jotkut hänen vakavampia artikkeleita spektristä seksuaalisuuden, tulee ulos, tai paineet vuodelta resonoi homomiesten erityisesti.

”Me tulkita asioita prisman läpi oman kivun ja aiemmat kokemukset; joten johtopäätöksiä meidän siirtyä ovat harvoin hyviä.” - Ote Cocktails ja Cocktalk

”Se ei tapahdu koko ajan, mutta se antaa minulle lämmin tunne, kun ihmiset tulevat luokseni ja sanoa he pitivät artikkelini” Anthony sanoi. ”Se on yksi parhaista asioita kirjoittaa blogia.”

Tulevina kuukausina, Anthony aikoo laajentaa blogissaan sisältämään kauppatavaraa, kuten T-paitoja, joissa alkuperäisiä malleja, joten lukijoilla on vieläkin rakastaa.

Cocktaileja ja Cocktalk: Straight-Up Hilpeä Lue

Anthony alkoi kirjoittaa cocktaileja ja Cocktalk hänen varhaisen 20s puhua hänen vuodelta seikkailuja ja antaa nuorille yksinäisille miehille kuulijat voivat nauraa ja liittyvät. Hän jakaa monia mehukas ja intiimi anekdootteja antaa hänen lukijat tietävät, mitä tapahtuu vuonna Dating Scene ja viihdeuutisia.

Gay sinkkuja lukemisen blogi voi rohkaistua että ne eivät ole ainoita käsitellä dating katastrofeja. Haluatko ogle yli kuvia kuumaa julkkikset tai paisti punastumaan-arvoinen pickup taiteilijoiden Grindr löydät runsaasti huvittavaa, houkutteleva ja ällistyttävä artikkeleita Cocktails ja Cocktalk.

Anthony sanoi hän tuntee hyvä, että voimme saada ihmiset tyytyväinen hänen maanläheinen kaveri puhua. ”Se kuulostaa niin clichГ ©”, hän sanoi pienellä hihittää ”, mutta olen aina halunnut saada ihmiset nauramaan. Yksinomaan Cocktails ja Cocktalk on viihdyttää ihmisiä.”