Coolidge-kulmateatteri: itsenäinen elokuvateatteri tarjoaa intiimin taustan päivämäärälle

12 huhtikuu 2019

Lyhyt versio: Coolidge Corner teatteri on vaalinut päivämäärä kohde pariskunnille Brookline, Massachusetts. Tämä itsenäisesti toimiva, ei-voittoa teatterin kohtelee yleisöjä vanhan koulukunnan elokuvan meneillään kokemus. Voit tarkistaa esitysajat löytää kulttiklassikko, dokumentti- ja muita seulonnat et löydä juuri missään. Vuodesta mykkäelokuvat ja laulamaan elokuviin, näitä elokuvia ovat paras paras jokaisen genre kuviteltavissa. Coolidge ystävällinen henkilökunta rakastaa elokuvia ja kokoaa en voi-Miss ohjelmia ja elokuvasarjan antaa elokuvaharrastajista laadukasta elokuvallista viihdettä. Jos haluat ylös laatua päivämäärät, voit mennä Coolidge ja saada lippuja romanttinen tai ajatuksia herättävä seulonta sydämessä New England.

Coolidge Corner teatteri on pitkäaikainen ja arvostettu kulttuurinen keskus Brookline, Massachusetts, mutta se ei ollut aina niin yleisesti suosittu. Vuonna 1933, kun paikalliset kuullut suunnitelmista uudistaa vanhan kirkon elokuvaksi palatsi, jotkut huolissaan tulevaisuudesta kaupungin. He rinnastaa elokuvateattereissa kanssa epäsiveellisestä käytöksestä ja kampanjoinut sen rakentamiseen.

load...

Onneksi protesti ei riittänyt pysäyttämään edistyksen ja art deco tyyliin elokuvan Palatsissa on ilahtunut elokuvissakävijät lähtien. Coolidge oli yhteisön ensimmäinen elokuvateatteri, ja se oli hitti.

Coolidge Corner teatteriesityksiin riippumattomia elokuvia, dokumentteja, ja kulttiklassikoihin.

Coolidge tuli pian suosikki kummittelemaan elokuvaharrastajista vuonna town.When puhuttiin omistajien sulkeminen ovensa vuonna 1989, niin monet ihmiset kokoontuivat takana elokuvateatteri että kaupunki loi riippumaton ei-voittoa ryhmä pelastaa ja suojella Coolidge tuleville sukupolville.

load...

Pitkän historiansa, Coolidge on tarjonnut yhteisön jäseniä paikka, jossa he voivat paeta arjen ja nauttia vanhanaikainen elokuvaelämyksen. Lukemattomat parit ovat menneet päivinä teatterissa, jakaa popcorn, käsi kädessä, ja liimaus yli rakkaus klassinen ja riippumattomia elokuvia.

”Coolidge Corner teatteri on ollut ainutlaatuinen ja pysyvästi rooli kehityksen ja sosiaalisen historiaa kaupungin Brookline” mukaan teatterin verkkosivuilla. ”Coolidge on itse asiassa kokenut suorastaan ​​renessanssin, muuttumassa alas-at-the-kannoilla, mutta rakkaan kokeellista taidetta tapahtumapaikalle vakaa, vauras ja arvostettu instituutio yhteiskunnassa.”

Go-To Date Spot Elokuvaharrastajat Suur Boston Area

Illallinen-ja-elokuva päivämäärät ovat suosittuja syystä - he fun.You saada mukavan tasapainon keskustelua ja viihdettä. Juttelimme myrsky päivällisellä, voit rentoutua pimennetyssä teatteri ja ehkä käpertyä yhdessä kuten katsella tarinan avautua. Hyvä elokuva antaa yhteisiä kokemuksia voit keskustella ja käyttää löytää selvää.

load...

Elokuvat ovat täynnä mahdollisuuksia yhdistää jonkun kanssa. Ehkä te molemmat rakastavat hassu komedioita tai scifi-seikkailuja. Ehkä myötätuntoa samaa merkkiä. Ehkä huomasi samalle tontille reikä. Olitpa suunnittelu ensimmäinen päivä uuden rakkauden tai viikonpäivän tasalla puoliso, menee Coolidge on loistava tapa rentoutua sydänystävän.

Coolidge näyttää riippumattomia elokuvia, dokumentteja, ja kulttiklassikoihin nostaa elokuvaelämyksen. Vain parhaat elokuvat tekevät sen päälle tämä näyttö - et löydä suuria franchising tai floppeja täällä. Coolidge ei myöskään näytä esikatseluita tai mainoksia. Sen sijaan se täyttää sen 14 teattereita kulttuurisesti merkittävät elokuvat suunnattu harkittuja yleisön jäsenet.

Ylellinen ja vanhan koulun ulkoasua Coolidge tarjoaa ainutlaatuisen taustan päivämäärän.

”The Terminator” ja ”Mean Girls” Coolidge antaa nuorille elokuvissakävijät mahdollisuus nähdä rakkaan myyntihittejä valkokankaalla. Voit myös saalis seulonta uusin Wes Anderson tai Woody Allenin elokuvaa.

Liput maksavat $ +13,50 aikuisille, mutta jäsenet saavat 3 $ alennuksen säännöllinen liput sekä muita etuja. Voit jäseneksi tukemaan Coolidge Corner teatterin ei-voittoa työtä.

”Mikä tekee Coolidge suuren päivämäärä yön kohde on sisältö näytämme”, sanoo Beth Gilligan, johtaja markkinoinnin ja kehityspankille Coolidge Corner Theatre Foundation. ”Yritämme olla luova ja näyttää ajatuksia herättävä elokuvia, jotka tekevät erinomaista rehua keskusteluja.”

Erikoisohjelmia Kutsu ajatuksia herättävä Keskustelut

Koko vuoden Coolidge järjestää usein tapahtumia perheille, pariskunnille ja lapsille. Olipa elokuvaa tähtien alla tai Q & A-tilaisuus, jossa elokuvantekijä, elokuvaharrastajista kaupungin parven näiden erityisten seulonnat ja tapahtumia. Rewind sarja on erityisen suosittu, koska se esittelee vanhoja VHS-hittejä (mukaan lukien ”Jurassic Park” tai ”Vaihdetaan vapaalle, Ferris”) valkokankaalla. Plus, Coolidge kumppaneita paikallisen sushi paikassa ja panimon antaa jäsenille ilmaista ruokaa ja juomaa klo jatkoille.

Coolidge Corner teatteri näytöissä kaiken takaisku kalvot vaiheeseen esityksiä.

Pariskunnat voivat tehdä yön enemmän muistettavaa osallistumalla yksi Coolidge elokuva sarjassa. Voit tarkistaa keskiyön seulonta avant garde elokuva tai nähdä kauniisti entisöity mykkäelokuva teatterissa.

Käytössä Ystävänpäivä, Coolidge näyttää rom-com klassikoita, kuten ”Kun Harry tapasi Sallyn,” laittaa parit tuulella. Vuonna 2018 teatteri edes toimi viiniä ja suklaata mansikoita kuin herkkupala nuoret rakastavaiset elokuvissa.

”Elokuvat ovat loistava portti keskusteluun”, sanoo Beth. ”Voit rentoutua elokuvia ja puhua jälkeenpäin kahvikupin tai illallista. Se on vain kaunis, mukava tapa viettää aikaa jonkun kanssa.”

Edistetään yhteisön innostunutta Moviegoers

Vuodesta 1933 Coolidge on ollut vaalia ajanviettopaikka ihmisille nuoria ja vanhoja. Melkeinpä jokainen kaupunki on kasvanut nähdä elokuvia riippumattoman teatteri, mutustellen tuoreet voideltuun popcorn että Julia Child kerran puhuttu ”paras popcorn Bostonissa.”

Monet ihmiset rakastavat Coolidge, ja monet rakkaustarinoita ovat kukoistaneet sen teattereissa. Beth sanoi kaksi hänen ystävänsä menivät heidän ensimmäinen päivä klo Coolidge vuotta sitten. He nyt onnellisesti naimisissa ja vievät lapsensa teatterin joka sunnuntai. Teatteri on juurruttaminen elämään niin monet perheet Brookline.

Anthony J. Fiore sanoi hän ja hänen fiancГ © syvästi vaikuttunut vierailun teatterissa. ”Se on vähän täydellinen. Pieni, mutta ei liian pieni. Pikemminkin mukava. Intiimi,” hän kirjoitti Facebookissa tarkastelun. ”Coolidge Corner teatteri on viehättävä, itse kehitetty fiilis, että olen innolla kokea uudestaan.”

”Coolidge on meidän suosikki osa asuu Brookline.” - Damon M., paikallinen elokuvissakävijä

”Teatteri itsessään on riittävä syy mennä”, sanoi Damon M. Arviossa. ”Kuin lisäämällä ajassa taaksepäin kukoistus menossa elokuviin. Henkilökunta on suuri, ja se tuntuu todellinen yhteisö.”

”Jos sinulla on arvostusta klassikko tuntuu, et vain halua mennä kotiin, kun luottojen Roll”, sanoi Jefferson P. Arviossa. ”Kaiken positiivisen tuntuman joku nauttii klassinen tunnelma ja hyvä keskustella muiden elokuvissakävijät.”

”Kaikki täällä on motivoi rakkaus elokuvia,” Beth kertoi meille. ”Aito innostus ja rakkaus tämän paikan tekee meistä erottuvat. Ihmiset todella ylpeitä Coolidge.”

Coolidge tarjoaa mieleenpainuvan Cinematic Experience

Vuodesta 1933 Coolidge Corner teatteri on antanut Brookline asukkaille jotain puhua ja nauttia yhdessä. Riippumaton teatteri on valloittanut huomiota ja mielikuvituksen kaikenikäiset kuulijat tarjoamalla yrittäneet ja totta elokuvaelämyksen. Voit hemmotella itseäsi vanhan koulun tai huippuluokan viihteen ottamalla päivämäärän Coolidge.

Joka viikonpäivä, Coolidge esittelee joukon harkittuja, huvittava, ja alkuperäinen elokuvia, että et voi löytää juuri missään teatterissa. Olitpa näy aikana matinea osoittaa tai erityistä tapahtumaa, sinun on hämmästynyt ystävällisyys, laatu, ja viihdettä tarjotaan tässä ei-voittoa teatteri.

”Olemme ylpeitä siitä, että ankkuri yhteiskunnassa”, Beth sanoi. ”Ihmiset todella välittävät tälle organisaatiolle. Coolidge tuntuu kodilta heille.”