Dateinasia: ilmainen ja turvallinen datingympäristö 60 000 + aasialaiselle singlelle, joka etsii ystävyyttä ja romantiikkaa

14 helmikuu 2019

Lyhyt versio: Finding tietyn tyyppinen henkilö on valtavirran dating foorumi voi kestää useita hakuja ja paljon aikaa. Niche dating sivustoja säästää vaivaa kampaus yleisin profilesby mahdollistavat singleä mennä sen jälkeen, mitä he haluavat kohdennetusti vuodelta ympäristössä. Niche dating sivusto, kuten DateInAsia , olet ympäröi ihmiset, jotka ovat tyyppiä ja etsivät jonkun kuin sinä. Jos olet kiinnostunut Aasian singleä, DateInAsia toimittaa maailmanlaajuinen dating allas saatavilla ja houkutteleva miehiä ja naisia. Dating alusta on yli 60000 jäsentä seulotaan ja hyväksynyt todellinen henkilö kahden hengen joukkue. Käytössä DateInAsia, sinkkuja ympäri maailmaa voivat flirttailla keskenään ja luoda kestävät relationshipsin käyttäjäystävällinen dating ympäristö.

Joulupäivänä vuonna 2011, Robert M. Sai idean. Mitä jos olisi helppo ja edullinen tapa tavata Filippiiniläinen naista? Hän kuvitteli vapaa kapealla dating site aasialaisia ​​naisia ​​puoleensa ulkomaisia ​​miehiä (ja päinvastoin). Paikka, jossa sinkkuja kuin itse löytänyt sitä oikeaa toisessa maassa. Hän päätti luoda foorumi, jossa singleä ympäri maailmaa voivat sekoittaa ja seurustella ilman kuukausimaksuja tai piilotettuja maksuja.

load...

Robert M. Alkoi työstää kapealla Aasian dating verkkosivuilla joulukuussa 2011.

Seuraavana päivänä hän sai työskennellä. Hän alkoi buildingthe sivusto, josta tulisi DateInAsia koska hän tunsi intohimoisesti auttaa naisia Filippiineillä yhteyden miesten kanssa ympäri maailmaa.

”Se oli enemmän harrastus minulle aluksi, mutta sitten, kun aika kului, aloin nähdä todellinen ero, että tein”, hän sanoi. ”Niinpä päätin panostaa lisää sitä.”

Alusta alkaen, Robert oli järkkymätön, että kapealla dating site followtwo keskeiset periaatteet: 1) Remain aina ilmainen ja 2) Älä automaattisesti kieltää tai estää käyttäjiä. Se vie huomattavasti vaivaa runa dating sivusto näin, mutta Robert tarttui haasteeseen.

load...

Nykyään DateInAsia tukee yli 60000 todellisia miehiä ja naisia ​​etsimään ystävyyttä, rakkautta, ja avioliitto. Jotka hakevat Aasian kumppani voi rekisteröityä ilmaiseksi ja alkaa selata jäsentä eri puolilla maailmaa. Sivuston intuitiivisen suunnittelun ja suoraviivainen ominaisuudet auttavat daters esitellä itsensä toisiaan hillitty ympäristössä.

Kuuden vuoden edistämisen, seurannan ja laajentamalla kapealla dating sivusto, Robert kertoi meille on tyytyväinen DateInAsia edistymistä tähän mennessä. Tulevina vuosina, hän haluaa rakentaa sivuston onnistumisia ja tekevät Aasian dating helpompaa sinkkuja ympäri maailmaa.

”Ensimmäiset vuodet olivat vaikeita - varsinkin, koska en halua tinkiä ja huijata lisäämällä väärennettyjä profiileja”, hän muistutti. ”Kolme ensimmäistä vuotta olivat oppimiskäyrä, kun taas kolmen viime vuoden aikana olen ollut enemmän suuntaan minne olen menossa tämän verkkosivuilla.”

Puhelinvahvistus varmistaa, että kaikki profiilit ovat aitoja

Voit luoda ilmainen tili DateInAsia muutamassa minuutissa. Sinun täytyy syöttää kelvollinen sähköpostiosoite ja puhelinnumero aidonnustarkoituksessa. Profiilin otsikko ja Profile kuvaus kohdissa youcan kuvaavat kuka olet ja mitä olet etsimässä kumppani inyour omin sanoin. Sukupuolten luokassa voit valita miehiä, naisia ​​tai ladyboy. Voit lisätä enintään kaksi kuvaa profiiliisi samoin. Jos ilmoittaudut Facebookin kautta, voit ohittaa kaikki lomakkeet ja anna sivuston automaattisesti täyttää henkilötietosi.

load...

”Suurin este Kaikkien oli tunnistaa ja pysäyttämään huijarit liittymästä sivuston ja hyödyntää muiden jäsenten” Robert sanoi.

Allekirjoittamalla DateInAsia kestää vain muutaman minuutin, ja on 100% vapaa.

Estää ihmisiä luomasta vääriä profiileja DateInAsia, Robert toteutettu ainutlaatuinen puhelinvahvistusjärjestelmässä. Kaikki uudet jäsenet on esitettävä voimassa oleva puhelinnumero (matka- tai lankapuhelin) osoittaakseen, että ne ovat todellinen henkilö. Puhelinnumero voidaan käyttää vain kerran, mikä rajoittaa henkilön kykyä luoda useita vääriä profiileja. Tämä järjestelmä on ollut suureksi avuksi hillitsevä sivustolla.

DateInAsia Joukkue käyttää puhelinnumeroa tarkistusta varten vain. Robert lupasi: ”Emme koskaan ota, myydä tai käyttää ihmisten puhelinnumeroa mitään muuta.”

DateInAsia on Aniche dating sivusto withinteractive työkalut pitää daters harjoittavat ja turvallinen samalla. ”Olen tarjoavat mahdollisuuden arvostella kunkin jäsenen profiilia kanssa peukkua tai peukalo alas”, Robert selitti. ”Tämä voi antaa muille jäsenille todellisen indikaation profiilin ennen kuin he yrittävät kontakti tai vastata viestiin.”

Nykyisin Robert yhdentyy therating järjestelmä sovitteluprosessia joten sitä voidaan käyttää lippua humpuuki tai haittaohjelmia profiileja. Hänen tavoitteenaan on huolehtia siitä, että kaikki profiilin saavuttaa tietty määrä negatiivisia arviot käynnistetä automaattisesti tarkastelun valvojat.

Käytössä DateInAsia, jäsenet voivat halutessaan estää joku häiritsee heitä tai ilmoittavat loukkaavaa tai sopimatonta käytöstä. Kaikki jäsen raportit huolellisesti tarkistaa todellinen henkilö. Alustaa voidaan kieltää jäseniä, mutta sinkkuja vielä ryhtyä varotoimiin ja käyttää tervettä järkeä verkossa. Tiimin DateInAsia haittaa selvästi käyttäjiä lähettämästä rahaa jollekulle päällä, varsinkin jos et ole koskaan tavannut henkilökohtaisesti.

Yli 90% naisista on Treffit Elä Filippiineillä

Nykyisin DateInAsia tarjoaa monipuolisen jäsenyys yli 60000 käyttäjää. Sukupuolijakauma on suunnilleen sama miesten ja naisten välillä, hieman enemmän naisia ​​kuin miehiä rekisteröitynyt. Mukaan Robert, yli 90% naisista päällä elää Filippiineillä.

Vaikka suurin osa käyttäjistä ovat suoria, DateInAsia ei avaa oven kaiken orientations.Around 1000 jäsentä tunnistamme ladyboys sivustolla. Dating site viihtyisässä ilmapiirissä auttaa kasvamaan jäsenyyden pitkällä aikavälillä.

Hieman yli puolet käyttäjät DateInAsia aasialaisia ​​naisia ​​etsivät päivämäärä.

Robert asiakseni mainita, että hänen vapaa-sivuston tekee kansainvälistä dating edullisempaa Asiansingles tiukka budjetti. Hän ymmärtää, että hänen kohdemarkkinat Filippiineillä usein ole varaa 30 $ Perusmaksu - koska se voisi olla koko viikon palkkaa joillekin ihmisille.

”Aasian sinkkuja tarvitsevat oman verkkosivuilla, ja se ei saa olla”, Robert kertoi meille. ”Olen pitänyt minun verkkosivuilla 100% vapaasti käyttää.”

Kahden hengen Team Tukee Tuhansia verkkoyhteyksissä

Nykyisin DateInAsia hoitaa kahden hengen joukkue. Robert maltilliset sivuston ja vastauksia asiakastuki pyytää itselleen, kun taas osa-aikaisesti kehittäjä nimetty Vikas auttaa häntä teknisiä kysymyksiä. Hän myös palkkaa ajoittain urakoitsijat loppuun pieniä hankkeita, mutta kokonaisuutena, hän pitää DateInAsia toteutuskelpoisia omalla kovalla työllä.

Keeping verkkosivuilla täysin ilmaiseksi kaikille vaatii jonkin verran huolellista budjetointia, mutta menestystarinat tekevät sen arvoista Robert. Hän kertoi meille, että hän on saanut paljon myönteistä palautetta parit, jotka tapasivat verkkosivuilla. Onneksi pariksi ihmiset yleensä pyytää, että niiden profiilit poistetaan DateInAsia ja kiittää joukkue saattaa yhteen.

Yksi jäsen käyttäjätunnuksella Dano sanoi hän tapasi erityinen nainen on DateInAsia jälkeen lähes luopumaan muutaman kerran. ”Tunnen todella mukava hänen kanssaan, joten siellä on hyvä mahdollisuus tämä on onnellinen loppu”, hän kirjoitti keskustelufoorumin. ”Hän todella lämmennyt minulle tällä viikolla, jopa niin paljon, tietokoneeni on nyt ylikuumeneminen.”

”Tein tavata Filipina joka on erityinen minulle Dia... Hän on paljon kypsempi ja vilpitön kuin useimmat naiset juttelin.” - Dano, tyytyväinen käyttäjä DateInAsia

”Suurin asia minulle” Robert sanoi, ”äskettäin auttaa pari ulos Yhdysvaltain viisumi.”

Amerikkalainen mies rakastui tyttö Filippiineillä DateInAsia. Pian he menivät naimisiin ja tarvitsi apua viisumihakemuksen. Robert mielellään avustaa nuoripari paperityötä, jotta he voisivat pysyä yhdessä.

Robert kertoi meille oman kumppanin on Filippiineiltä, ​​niin se tuo hänelle paljon tyydytystä auttaa muita löytämään onnen hän nauttii hänen rakkauselämä.

DateInAsia - Missä Singles voivat seurustella vapaasti

Julkaisun jälkeen 2011, DateInAsia on tehnyt nimen itselleen kuin aito ja vapaa kapealla dating site. Tuhannet Aasian daters ovat liittyneet etsimään päivämäärä theirarea tai ympäri maailmaa. Yksinkertaisesta luokitukset järjestelmän perusteellinen puhelinvahvistusjärjestelmässä, Aasian dating sivusto on erilaisia ​​ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua tekemään ystävä, suunnitella päivämäärä, ja rakentaa pitkäaikaisia ​​suhteita verkossa.

Sen lisäksi työ kokopäiväistä työtä, Robert tuo paljon vaivaa hillitsevä ja ylläpitää DateInAsia. Hän huolehtii verkkosivuilla hänen vapaa-ajallaan ja toivoo voivansa kehittää sitä edelleen tulevina vuosina come.Robert saidhe aina pitää päällä epätäydellinen, koska siellä on aina jotain, hän voi tehdä sen parantamiseksi ja helpottaa ihmisten yhteyden avulla alustan.

Kehitystiimi nykyinen projekti on tehdä sivuston tehokkaampi ja mobiililaitteisiin.

”Juuri nyt, enemmän kuin mitään, olen keskittynyt ottaen palautetta jäseniä siitä, mitä he haluaisivat nähdä,” Robert selitti. ”Syöttö saan käyttäjiltä verkkosivuilla voimakkaasti vaikuttaa tulevaan kehitykseen DateInAsia.”