Dating treffi bobbi palmer opettaa naisille yli 40 miten valita oikea mies ja päivämäärä kuin aikuinen

19 maaliskuu 2019

Lyhyt versio: Jos olet yli 40 ja kyllästyneet olemaan yksi, voit saada instrumentaali dating tietoa kääntymällä resurssit Date Like aikuinen kanssa Bobbi Palmer. Bobbi Kuusivaiheinen valmennus järjestelmän avulla satoja naisia löytää rakastava, ikuisesti, aikuinen suhde. Yksi-vastaan-yksi yksityinen valmennusta, ryhmä virtuaalinen työpajoja itsenäisiä ohjelmia, ja vapaa webcastit, dating valmentaja toteaa, että se ei ole koskaan liian myöhäistä tavata joku ja rakastuvat. Hänen myötätuntoinen tuki ja kokenut adviceempowers naiset houkutella oikea mies, omistavat dating virheitä, ja päivämäärän kuin aikuinen. Positiivinen mielentila, Bobbiworks tiiviisti kypsiä naisia, joiden avulla he voivat parantaa heidän dating tottumukset ja strategioita, jotta he voivat helposti houkutella pitkäaikaista rakkautta.

Yhden hänen varhainen 40s, Bobbi Palmer oli kokeillut lähes kaiken päästä treffeille. Hän oli mennyt nopeus dating tapahtumia, kokeillut video dating, liittyi dating sivustot, ojensi sanomalehden mainoksia - mitä hän voisi ajatella tavata joku. Mikään se toimi hänelle. Lopuksi hän joutui myöntämään itselleen, että hän oli ongelma.

load...

”Tajusin on tehnyt jotain väärin”, hän sanoi. ”Luulin, että se on minulle, koska ainoa asia johdonmukainen olin minä. Joten minun oli saatava selville, mitä voisin tehdä saada apua ja häivy omalla tavallaan.”

Bobbi Palmer, Date Like aikuinen, on perustettu kansainvälinen maine dating asiantuntija naisten yli 40.

Aikana muutaman vuoden, Bobbi tutkittu, meni seminaareja ja sijoitti neuvonta; jotka kaikki auttoivat muuttaa hänen lähestymistapa itsekseen, dating ja suhteet. Hän kasvoi ymmärtää, että hän oli riitä miten hän oli. Hän ei ollut enää tekemisissä pojille - hän onneksi oli tekemisissä miesten kanssa. Nämä aikuisena miehet arvostavat älykäs, itsenäinen, rakastava naisia ​​kuin hän.

load...

Kun hän tapasi keskilännen siankasvattaja Match, hän ei ollut sitä mitä shehad odotettiin, mutta hän oli täydellinen hänelle. He menivät naimisiin kuuden kuukauden kuluessa. Singlewomen jotka kuulivat hänen tarinansa sanoi se antoi heille toivoa heidän rakkautensa elämään, ja Bobbi tunsi vetoa auttaa heitä.

”Päätin alkaa opettaa naisia ​​tekemään mitä tein,” dating valmentaja kertoi meille. Hän kutsui liiketoiminta ajankohta Kuin Aikuinen koska hänen valmennus sopii yksinäisten naisten yli 40.

Nykyään hänet-depthcoaching ohjelmissa ja kohottavia webcastit auttaa naisia ​​lopettamaan sabotoi itse valita oikean kumppanin ja sitoutua suhteeseen he haluavat. Hänen verkkosivuilla nykyään näkee over40,000 ainutlaatuinen kuukausittain näkemyksiä, ja hän on auttanut tuhansia naisia ​​luoda onnistunut dating strategia ja saada tuloksia rakkaudessa osastolla, mitä ikä he ovat.

”Aikuisia on erilaisen näkökulman vuodelta. He eivät tarvitse joku rakentaa elämää; ne täytyy mahtua toistensa nykyisiä elämäämme”Bobbi selitti. ”Kun seurustellut viisi, 10 tai 20 vuotta, on vaikea olla luopua tai menettää toivoa. Minun valmennus auttaa naisia ​​löytämään toivoa ja löytää hänet.”

load...

Myötätuntoinen Totuus-Teller Kolmi- pääperiaatteista

Vuonna yksityinen valmennusta , Bobbi auttaa kypsät naiset ottavat ennakoiviin toimenpiteisiin löytää rakkautta ja rakentaa rakastava suhde on hyvä mies. Hän tapaa naisia henkilökohtaisesti ja yli videoneuvottelut keskustelemaan vuodelta haasteista. Vain muutama viikko, dating valmentaja voi saada sinut tunne luottamusta, osaamista, ja toivon, että sinun täytyy laittaa sinut tiellä rakastaa. Kolmen ensimmäisen vaiheen hänen impactful sukupuoleen vaiheessa järjestelmään kuuluu sisäisiä töitä person'as ajattelutapa, luottamusta, ja standardeja, kun taas kolme viimeistä vaihetta hahmotellaan käytännön tapoja vastata, houkutella ja pitää oikea mies.

Bobbi sanoi: ”Tavoitteeni on, että kun olet valmis työskentelemään minulle, sinulla on työkalut ja mielentila mennä ulos maailmaan ja unapologetically mennä sen jälkeen, mitä haluat.”

Kuten dating valmentaja, Bobbi kunnostautuu määrittelemällä, mitä aikuinen daters voivat tehdä valita oikea kumppani ja tehdä suhteemme toimimaan.

Dating asiantuntija järjestetään myös ilmainen webcast nimeltä Tyttöjen Night Out kannustaa naisia yli 40 pääsemään irti mikä pitää niitä yhden. Joka kuukausi, hän käsittelee uutta vuodelta aihe kuten missä tavata laadukkaita miehiä ja kuinka valita miehen, joka tekee sinut onnelliseksi. Webcastit tarjoavat loistavan mahdollisuuden omaehtoiseen womento oppia vuodelta ja varotoimet joko reaaliaikaisena tai omalla ajalla kautta uusinta.

Bobbi on olemassa naimattomille naisille kaikissa vaiheissa tavalla. ”Valtaosa miehistä etsivät sama asia olet”, hän sanoi. ”Me kaikki haluamme jonkun huolehtia ja jakaa elämäämme.”

Neuvomalla alas-ja maa tavalla, Bobbi rohkaisee naisia ​​arvioida itse, nipistää huonoja tapoja, ja oppia rakastumaan aikuinen mies. Ytimessä hänen lähestymistapaansa, hän kertoi meille, on kolme perusperiaatetta: Staying tasapainoinen, on ystävällinen ja vastuun ottamista.

1. Balance Your Head & Your Heart

Joskus naiset havein mieltään tarkistuslistan he pitävät tiukasti kiinni siitä, minkä tyyppinen henkilö he haluavat, sellaista rakkaustarina he etsivät, ja mitä he ovat valmiita tekemään sitä. Dating ei ole ajattelemista, vaikka; se on noin tunne. Bobbi opettaa naisia ​​tasapainottamaan pään ja sydämen ja käyttää sekä päättäessään joka harjoittaa romanttisesti.

Yritysten ja muualla heidän elämäänsä, naiset voivat olla kokonaan päätään johdolla älyä. Rakkaudessaan elämäänsä, päinvastainen on usein totta. Valintoja, reaktiot ja miten ne näkyvät miesten tulevat tunteitaan. Bobbie opettaa naisia ​​tasapainottamaan päätään ja sydämen ja käyttää sekä päättäessään joka harjoittaa romanttisesti.

2. Laupeus Yourself & Men You Meet

Itsevarma pysyvyys on toinen keskeinen asia Bobbi. Hän ei halua hänen asiakkaat tuntea masentuneet tai alaspäin itse naimattomuus. Kuitenkaan liian kriittisesti, mitä vialla itse ei ole tuottavaa ratkaisua, joten vuodelta valmentaja pyrkii tukahduttamaan niitä epävarmuus alkuunsa.

”On tärkeää, ettei lyödä itseäsi tai tuntuu epäonnistuminen”, hän sanoi. ”Ei ole mitään vikaa. On vain muutamia asioita vuodelta, joita et vielä tiedä - se jos minä tulen.”

”On myös tärkeää muistaa miehet olet kokouksessa ovat aivan kuten sinä,” hän jatkoi. Heillä on pelkoja, epävarmuus, ja turhautumisen noin vuodelta. Heille näytetään myötätunto on keskeisen tärkeää, jotta mielekäs yhteys.

3. Ota vastuuta toiminnot & Tulokset

Aivan lopuksi Bobbi valtuutetaan sinkkuja hallita heidän rakkautensa elämäänsä ja realizewhat he voivat saada romanttinen suhde. Jos yksinäiset naiset omistavat toimia, ei ole tekosyitä, vain tuloksia.

”Totuus on olet yksi takiasi. Ja se on hyvä asia, koska voit korjata sinulle. Voit hallita ja tehdä muutoksia.” - Bobbi Palmer, dating valmentaja

Kun Bobbi otti vastuun omasta osa hänen epäonnistui romansseja, esimerkiksi hän pystyi korjaamaan hänen virheistään ja lopulta naimisiin täydellinen mies hänelle. Kyse ei ole paha mieli itsestäsi; se on noin uuden oppiminen ja hallitsee oman käyttäytymisen saada paremman lopputuloksen.

Auttaa Kypsät Naiset Stay Toiveikas & onnen

Vuosien mittaan Bobbi on keräsi satoja menestystarinoita entisten asiakkaiden, jotka löysivät rakkauden koska hänen sielukas neuvoja. ”Olin minun kaikkien aikojen alhaisin, kun tapasin sinut”, kirjoitti Giselle , joka lähetti Bobbia kiitoskirje yhdessä valokuvan hänen hääpäivänään. ”Minun oli pakko oppia rakastamaan itseäni ja olla oma paras ystävä... Rukouksiini vastattiin kauniisti. Olen onnellisin nainen elossa.”

Joskus se kestää on hieman push innostaa pitkäaikainen singleä korjata niiden negatiivinen treffeillä tai asenteita. Bobbi osaa toimittaa kovia totuuksia kannustavan ja myötätuntoinen sävy.

Bobbi kuvattu yksi asiakas nimetty Jeanine kuin badass asianajajan, ansaita elantonsa ajaa syytettä ja väittää hänen piste. Yhden 47, Jeanine kertoi vuodelta valmentaja hän etsii miestä, joka pystyisi käsittelemään häntä. Hän kuvassa cowboy tai policeman.She oli iso persoona, joten hän ajatteli hän tarvitsi jonkun kova ja vakuuttavaa riitä vastaamaan hänelle. Pohjimmiltaan mies version itsestään.

”Bobbi auttoi minua saamaan puhtaita minun takuuhitit, joka yksin pelasti tämä suhde.” - Vicki R., 48-vuotias asiakas Date Like aikuinen

Sen sijaan, Bobbi haastoi hänet kääntää käsikirjoituksen ja valitse päivämäärät hiljaisempi vahvuuksia kuten ystävällisyyttä, anteliaisuutta, ja luotettavuus. Yksityisissä valmennusta, he puhuivat abouthow korjata Jeanine n mies poimija ja mihin toimiin hän voisi ryhtyä laittamaan itsensä siellä (kuten liittyminen kaikkien mies- pokerin ryhmä) ja tavata kumppanin hän voisi kunnioittaa.

Lopuksi hän tapasi Ron verkossa ja foundthe täydellinen kumppani epätavallisessa paketti. Sen sijaan, että kova voimanpesä mies, hän sai itse huolehtiva kumppani, joka tekee hänen kahvia aamulla ja lämpenee autonsa kolea päivinä. ”Hän tasapainottaa häntä niin kauniilla tavalla,” Bobbi kertoi meille. ”Neljän vuoden avioliiton, hän on onnellisempi kuin hän on koskaan ollut.”

Toinen entinen asiakas nimeltään Lisa luuli vahingoittuneiden tavaroiden jälkeen hänen toinen avioeroa. Hänellä ei ollut suuria odotuksia hänen näkymiä, mutta Bobbi kannusti häntä dating. Dating valmentaja vakuutti hänelle, että siellä oli valoa tunnelin päässä. Hän vain pysäyttämiseksi tarvitaan dating narcissists. Lopulta Lisa tapasi hieno mies, joka on hyvä hoitaja, ja hän kulkee nyt suhde taitoja hän oppinut Bobbi hänen teini-ikäiset tyttärensä.

”Työmme auttaa dating Andin muualla elämän” Bobbi sanoi. ”Todella pystyä auttamaan jäähtyä naisia ​​kuten tämä on niin mahtavaa. Olen yli kiitollinen siitä.”

Bobbi Palmer upends Dating Myytit ja vahvistuu Itsetunto

Koska Bobbi on ollut jossa hänen asiakkaat ovat, hän tietää mitä sanoa ohjaamaan heidät pois funk ja osaksi rakastava suhde. Hän on tehnyt, että muutosjohtaminen matkan ja tarjoaa nyt empaattinen apua kypsät naiset etsivät omaa onnellisina elämänsä loppuun asti jälkiruoka. Olipa kautta one-on-one valmennusta, vahva ryhmä ja kodin koulutusohjelmia tai kuukausittain webcasteihin Bobbi tarjoaa sydämellisen rohkaisu monet sinkkuja täytyy päästä takaisin sinne.

”En tee nukkaa” Bobbi sanoi hänestä valmennus tyyli. ”Haluan olla voimavara naisten yli 40”

Veronica A., 45-vuotias naimaton nainen, sanoi: ”Jos olet todella sitoutunut tekemään osanne haun oikean rakkauden, voit olla varma, että Bobbi tulee myötätuntoisesti, vilpittömästi, ja intohimoisesti paras kumppani auttaa sinä löydät sen."

”On niin paljon myyttejä vuodelta, niin menestyksekäs ja itsenäinen naisilla täytyy luopua jotain tasalla,” Bobbi kertoi meille. ”Haluan naiset tietää, kun valita oikea mies, se on plus, ei miinus. Tarvitset jonkun, joka lisää teidän jo hyvä elämä.”