Datingopas homojen neitsyille

16 helmikuu 2019

Vaikka meidän homoyhteisössä nauttii joitakin hyvin ansaittua kohonnut hyväksymistä identiteettimme ja suhteita yhteiskunnassa nykyään, prosessi tulee ulos kuin homo mies itsellemme ja muut voivat silti olla vaikea ja tuskallinen matka.

Tulevat toimeen seksuaalisuuteen tarkoittaa päin, että olemme erilaisia ​​kuin normi ja kohtaaminen pelkoja menettää suhteita perheen ja ystävien jos hän ei halua tukea meitä.

Se on muotoa suruprosessin johon liittyy myös toiminnan kautta häpeän, syyllisyyden ja pelon, kun pyrimme torjumaan sisäistetty homofobian.

load...

Mutta hyödyt niille, jotka uskaltavat elää elämää aitouden yhtäläisyyksiä mikään muu. Ollakseen ”out” tarkoittaa olla vapaa, spontaani, estoton ja peloton tuomion.

Joten voitte kuvitella läpi tätä arvaamaton, emotionaalinen vuoristorataa, ja sitten ovat vaatineet huomiota pakottavia halu aloittaa alas kauan odotettu ja kuvitteli tähtäävää vilpitön dating?

Se on paljon kamppailemaan, jongleerausta että halu mennessä samalla yrittää koota yhtenäisen homo identiteetti ja vankka itsetunto.

Harvoja roolimalleja läsnä, ja varmasti ole sosialisointi miten tähän mennessä samaa sukupuolta, monet kaverit uusi gay Dating Scene ei ole aavistustakaan, mitä tehdä tai miten aloittaa.

load...

Joten jos satut olemaan veneessä itse, tässä on muutaman vinkin ohjata sinua oikeaan suuntaan niin seuraaviin vaiheisiin on tehty hieman helpompaa!

1. Totutella teidän gayness.

Tämä tarkoittaa saaminen koulutettuja, mitä merkitsee olla homo. Voit lukea hyvämaineinen kirjoja aiheesta tai tehdä online-tutkimus (vain varmista sivustot ovat luotettavia).

Liity verkkokeskustelualueella tai chat saada tapana puhua muiden homojen aloittaa rikkoa jään itse.

2. Mene retkellä paikalliseen homo-borhood.

Nyt aiot muuttaa pois mukavasti tietokoneen näytön ja ottaa kierros oman paikallisen homo naapuruston ja yhteisön nähdä mitä siellä ja tuntea kuuluvansa asioita.

”Anna itsesi kehittymään

tyyppinen homomies haluat olla.”

3. Aloita rakentaa homo sosiaalinen tukiverkosto.

Ehkä tärkein edellytys dating ponnisteluja on mennä sinne ja luoda yhteyksiä muiden LGBT ihmiset.

load...

Tämä auttaa vähentämään eristyneisyyden tunnetta, antaa sinulle tunteen kuuluminen ja ota kykyä verkostoitua, rakentaa uusia ystävyyssuhteita, tavata mahdollisia dating näkymiä tai tehdä uusia yhteyksiä, jotka voisivat esitellä mahdollisia näkymiä.

Voit mennä ihmisten tapaamista kautta saada enemmän mukana homoyhteisössä vapaaehtoistyö, tilaisuuksiin tai jopa liittyä tulossa tukiryhmä.

4. Määrittele henkilökohtaiset vaatimukset mahdollisen kumppanin.

Tunnistamalla neuvoteltavissa ja käsitellä katkaisijan tarpeisiin, voit käyttää näitä tietoja kuin kompassia tai tienviitta tekemään päätöksiä soveltuvuudesta kaverit saat tavata matkan varrella.

5. Pace seksuaalisuudesta.

Vuosien jälkeen vaimentaa elimistön seksuaalisia haluja, olet nyt antaa itsellesi lupa tutkia maailmaa gay dating, ja sinun on tehtävä lujasti töitä, jotta tulvaportit niiden saranat.

On normaalia käydä läpi ajan seksuaalisen etsintä tänä aikana.

Aivan varmasti asettaa rajoja käytöstäsi, kouluttaa itse mitä turvaseksiä käytäntöjä ovat ihmisen mieheksi-seksuaalisuuteen suojautua ja tunnustettava, että tunteet ovat todennäköisesti haavoittuvia tällä hetkellä ja voima sukupuoli voi joskus sekoittaa asioita.

Tärkeintä on olla perillä, tietoisesti ja harkitusti rajoissa olet asettanut itsellesi.

6. Tutki turvallisesti ja määritellä kuka olet.

Kun aika kuluu, opit perinpohjin homoelämän, eri homo alakulttuurien olemassa, missä sovi, mitä arvoja tilaat ja ne et, jne

Salli itsesi kehittyä tyypin homomiehen haluat olla ja varmistaa sen harmoniassa arvoihin.

Tulossa ulos voi olla innostava ja ärsyttävä aikaa.

Kun tunnet emotionaalisesti varustettu ja valmis aloittamaan dating, se on parasta lähestyä sitä pelin suunnitelma aseistettu itsetuntemusta, koulutusta ja kiinteät rajat niin tulet ulos päälle. Nauti tämän uuden elämän, että olet odottanut!

Kuvalähde: photogroup.com.