Davidin morsiamen - yhden luukun pukeutuminen naisille häihin ja promsiin yli 60 vuotta

23 huhtikuu 2019

Lyhyt versio: yli 60 vuoden ajan, Daavidin Bridal on ollut liiketoiminnan pukeutumisen morsiamet ja prom kävijöistä niiden suuri päivää. Vuodesta vaatteet ja tarvikkeet lahjat ja koristeet, Daavidin Bridal tarjoaa kaiken tarvittavan, jotta tapahtumasta erityistä. Kanssa laaja kartoitus korkealaatuisia tuotteita, edulliseen hintaan, ja henkilökohtainen lähestymistapa muoti, ei ole mikään ihme David Bridal on yksi suosituimpia kohteita suunnitteleville häät ja Proms.

Kyle ja Amy tapasivat punkrock näyttää, kun he olivat 14. Yleisö sai hiukan villi sinä yönä, jättäen Kyle verinen nenä.

”Olin tyttö sankari, joka puhdistetaan pois hänen kasvonsa ja sai jään hänen kipeä nenä”, Amy sanoi.

Tämä osoittautui alku ystävyys, joka kesti niiden college vuotta. Menee ulos syömään yhden yön, Amy alkoi saada viboja Kyle, että hän saattaa haluta side kasvaa muutakin kuin ystävyyttä - ja hän oli oikeassa.

load...

”Sanoin, 'Tämä ei ole päivämäärää. En tuota mieltä sinä, "” Amy kertoi Kyle. ”Ilman hetkeäkään, hän katsoi minua, vilkutti ja sanoi, 'Älä huoli. Tulet. "”

Tällä kertaa Kyle oli oikeassa. Amy ja Kyle suhde kukoisti kukoistava romantiikkaa, joka johti lopulta ehdotuksen.

Daavidin Bridal auttoi Amy löytää täydellinen mekko tehdä hänen hääpäivä Kyle ikimuistoinen.

”Meidän avioliitto solmittiin kupliva samppanja, hyviä ystäviä, hyvää musiikkia, ja täydellinen mekko”, Amy sanoi. ”Koska rakastaja pilkkuja, theDavid Bridal Tea Pituus, pilkullinen, organza hääpuku oli kirjaimellisesti ainoa mekko yritin. Siinä oli pilkkuja ja taskut! Se oli morsiamen mekko rakkautta ensi silmäyksellä.”

load...

Tarinoita rakkaudesta ja täydellinen mekkoja, kuten Amyn , abound Daavidin Bridal. Yli 60 vuotta, myymälä on pukeutuminen morsiamet niiden suuri päivä - tarjoaa valikoiman laadukkaita tuotteita sekä joukko stylistit jotka muokata prosessin kaikissa vaiheissa tavalla. Olipa häät tai kävelyttää leningit tai lisävarusteita, Daavidin Bridal on kaikki mitä ikinä haluat tai täytyy tehdä erityinen tapahtuma unohtumaton.

Henkilökohtainen lähestymistapa auttaa sinua etsiä paras suuri päivä

Vaikka Daavidin Bridal tarjoaa laajan valikoiman takit sopii kaikkiin tilaisuuksiin, nimi on tietysti synonyymi varustelun teitä hääpäivä. Sivusto ja sen liikkeet tarjoavat keskitetysti morsiamet ja bridesmaids voi kääntyä kaikki vaatteet tarpeisiin.

Brides voi aloittaa tärkeä tehtävä poiminta leningit tarkastamalla häiden teema ideoita tai nykyinen Look Books saada tunteen siitä, mitä sellainen takit he etsivät, on se oikukas, klassinen tai suunnittelija. Sivusto on myös helppo liikkua hinnan, koon, ja tyyli, niin sinun ei tarvitse viettää arvokasta aikaa hakuja mekkoja väärin sinulle.

load...

Jos et ole aivan varma, millainen mekko etsit, ota hääpuku Quiz löytää tarjoaa Sinulle. Vastaa muutamaan lyhyeen kysymyksiä korin rakenne, siluetti parempana, morsiamen tyyli, ja on-päässeiden ja voila! Stylisti suositukset ovat valmiina odottamassa silmät. Mukana on myös morsiusneito versio auttaa sinua valitsemaan parhaat vaihtoehdot hääjuhlissa.

Yli 1400 morsiuspuvut valita, Daavidin Bridal on laaja valikoima siluetti valintoja säännöllisesti ja plus koot. Hinta pistettä niinkin alhainen kuin $ 299 aina jopa suunnittelija kustannuksiin on sovi jokaiseen morsiamen talousarvioon. Sivustolla on myös muita kuin perinteisiä värejä ja vaikuttava suunnittelijoiden kuten Vera Wang, Zac Posen, ja Jenny Packham. Morsiusneito leningit ominaisuus tonnia värejä ja vaihtoehtoja sekä junior ja äitiys kokoja.

Kun on muutamia ajatuksia siitä, mitä haluat, voit tehdä ajanvarauksen kanssa morsiamen stylisti henkilökohtainen kokemus. Stylisti ei vain vetää tyylejä etsimäsi, mutta voi myös antaa suosituksia siitä muihin vaihtoehtoihin, shapewear ja tarvikkeet ihanteellinen näyttää. Henkilökohtaisen stylisti auttaa myös koordinoimaan muutoksia Daavidin Bridal muutoksen asiantuntijoita. Nämä stylistit ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa vaiheissa tavalla kuin luoda täydellinen hääpäivä kokonaisuus.

Suunnittelu Prom on lähes yhtä hauskaa kuin itse tapahtuma

Älä anna nimen hämätä, Daavidin Bridal myös vaikuttava kokoelma leningit. Prom kävijät voivat selata mekkoja siluetti, hinta, väri, ja suunnittelija luoda täydellisen kampauksen.

Myymälä on kaikki kuumat trendit, kuten illuusio pitsi insertit, kaksiosaiset puvut, ja leikkausten, että jokainen on yllään juuri nyt. Daavidin Bridal myös mekkoja arvostettu suunnittelijoiden kuten Cynthia Rowley ja Jenny Packham.

Daavidin Bridal on sivussa, niin prom inspiraatiota , joka esittelee kaikki tämän vuoden trendejä. Sinä ja jotkut ystävät voivat järjestää prom muotinäytös nähdä uusimmat trendit ja saada neuvoja tyyliniekka. Jokainen opiskelija, joka osallistuu voivat säästää jopa $ 50 hänen prom pukeutuminen. Myymälä usein kulkee muita tarjouksia, kuten mahdollisuus voittaa aprom mekko.

Tarvikkeet, lahjat ja koristeet Kaikki saman katon alla

Daavidin Bridal kantaa ton tuotteiden varustautua asu. Monenlaisia huntu, hiuskoristeet, korut, kääri, alusvaatteita, ja käsilaukku valinnat auttaa laittaa viimeistelevät mekko.

Vuodesta ranneketta hunnut, Daavidin Bridal on kaikki häät ja prom vaatteita tarpeisiin katettu.

Jatka yhden luukun Daavidin Bridal kenkäosasto, joka tarjoaa lähes kaikenlaisia voitte kuvitella - mistä dyeable kengät monissa tyylejä varvastossut ja peep varpaat. Daavidin Bridal myös antaa paljon neuvoja, kuten ” Viisi Kengät Jokainen morsian tarvitsee ,” jotta et unohda keskeinen kenkäparin keskellä häiden suunnitteluun.

Puhuminen suunnittelu, voit saada kaikki muut häät aarteita Gift osassa Daavidin Bridal. Noutaa morsiusneito kimonoihin häät aamulla, sinun ”kuumin pari” otteluissa ja maalaishäät dГ © cor kaikki yhdellä paikalla. Huolehdi kaikkien kirje- - Pelastakaa-the-päivämäärät kiitos kortit - in Kirjepohja osiossa. Ei tarvitse ajaa ympäri kaupunkia ja hallita eri toimittajien - se kaikki löytyy osoitteessa Daavidin Bridal.

Daavidin Bridal on innoittajana Make Your Tapahtuman Unohtumaton

Daavidin Bridal on Inspiraatio & Ohjausosastosta päällä voimavarana morsiamet voivat käyttää oppia tapoja tehdä heidän hääpäivä vielä mieleen. Siellä, kirjoittajat kata kaikkia mahdollisia hätää saatat koskaan. Esimerkiksi morsiamet huolissaan istuimet voi vetää ylös tuoli ja lukea ” Hääkutsukortti istuinratkaisut.”

Jos etsit jotain pidemmälle viiniä ja alkupaloja oeuvresfor oman kihlajaiset, ” Kihlajaiset Ideat ” voi olla täydellinen viiden minuutin lukea voit saada mielikuvitus virtaa. Ehkä olet vain läsnä häät ja haluat etsiä paras; Daavidin Bridal tarjoaa useita artikkeleita mitä pukea häät. Sivusto tarjoaa myös tietoa prom ja muita erityisiä tapahtumia niin olet kadehdittava henkilö tanssilattialla (se ei voi kuitenkaan auttaa tanssiliikkeitä).

Onko allekirjoitus muoti on pilkkuja, kuten se oli Amy, vai elegantti, klassinen muotoilu, David Bridal on varmasti täydellinen mekko sinulle. Amy ja hänen vieraansa heti unohda hänen hääpäivä, ja Amy näyttää silti takaisin hyviä muistoja hänen puku.

”Siellä oli paljon naurua ja rakkautta, enkä lopeta Voimistelu minun pukeutua vasta varhain seuraavana aamuna”, hän sanoi. ”Olen viettänyt yli puolet elämästäni tämän miehen kanssa, enkä voi kuvitella parempaa alkua kaikille muille.”