Dr. Josh ax pitää parit terveenä opettamalla heille luonnollisia korjaustoimenpiteitä ja antiikin ravitsemusta

8 kesäkuu 2019

Lyhyt versio: Kun perheen hätätilanne, Dr. Josh Axe kääntyi luontaistuotteet ongelmien ratkaisemiseksi perinteinen lääketiede ei. DrAxe.com syntyi tämän intohimon vaihtoehtoista lääketiedettä. Sivusto osakkeet wellness vinkkejä ja tietoa terve täydentää. Perustamisestaan ​​lähtien sivusto on saanut valtavan Seuraavassa tavoittaen miljoonia kävijöitä kuukaudessa, ja se ei ole vaikea nähdä, miksi. Kanssa säännöllisesti päivitettyä sisältöä ja artikkeleita, jotka ovat merkityksellisiä parit haluavat parantaa terveyttä yhdessä, DrAxe.com on hieno voimavara oppimisen luonnollisia tapoja elää parempaa elämää.

Dr. Josh Axe, perustaja DrAxe.com ja Muinainen ravitsemus , ei aina sitoutunut vaihtoehtoinen lääketiede - tai lääketieteen alalla lainkaan. Mutta kun hänen äitinsä oli diagnosoitu rintasyöpä toisen kerran, hän näki koko maailman muutosta. Vaikka hänen äitinsä oli käsitelty hänen taudin perinteisen lääketieteen, hän näki ne käsittelymenetelmät puuttuessa hänen luoden elämä vailla energia- ja kyky todella ”elää.”

load...

Joten Josh päätti etsiä lääketieteellistä vaihtoehtoja, jotka voisivat auttaa. ”Olin lähetystyöhön oppia niin paljon kuin pystyin ravitsemuksesta ja muita oikeussuojakeinoja, kuten eteeriset öljyt, auttaa parantamaan äitini”, hän sanoi.

Onneksi Josh etsiä luontaistuotteet osoittautui onnistuneeksi äitiään. Katsomassa häntä hyödyntämistä, hän päätti ohjata elämänsä uuteen suuntaan. ”Kun näin hänen terveyttään muunnos, tajusin että voisin tehdä tätä niin monet muut, kun sain asianmukaista koulutusta”, hän sanoi.

load...

Josh jatkoi ansaita hänen kiropraktiikka astetta, luonnollinen lääketieteen sertifiointi, ja oli koulutukseltaan ravitsemusterapeutin. Valmistuttuaan opinnoissaan, hän avasi wellness klinikalla Nashville. Vaikka hän nautti Käytännössä hän silti tuntui liian monta ihmistä vaille valtaa ja mahdollisuuksia luonnon terveyden vaihtoehtoja. Liian monet olivat kamppailevat diagnosoimatta sairauksia tai rajoitteita perinteisen lääketieteen.

Tästä halusta auttaa ihmisiä, Josh luotu Dr.Axe.com. Alusta, sivusto on keskittynyt jakamiseen luonnonhoidoilla perinteisen lääketieteen usein unohdetaan. Sittemmin DrAxe.com on kasvanut pienestä käynnistyksen maailmanlaajuinen resurssi neuvoja luontaistuotteet joka ilmoittaa kymmeniä miljoonia kävijöitä kuukaudessa.

Yksi suosituimmista Natural Health sivustot maailmassa

Josh omistettu hänen verkkosivuilla tarjoamaan vapaan sisällön noin hyödyllisin luonnontuotteita ja huippuluokan ideoita vaihtoehtoista lääketiedettä. Sivusto tuli niin suosittu, että hän lopulta joutui myymään hänen käytännössä Nashville keskittyä hallintaan ja kirjoittaa hänen verkkosivuilla kokopäiväisesti.

load...

”Kun sivusto kiihtyi ja vierailijoille, Myin menettelyyn voidakseen omistautua aikani siihen”, hän sanoi. ”Aloitin luoda online liittyvien ohjelmien ja keskittymällä luonnollista täydentää ohella tarjoaa päivittäin ilmaisen sisällön.”

Hänen Gamble maksettu pois, koska DrAxe.com jatkoi kasvuaan yleisönsä. ”Monta vuotta myöhemmin, se on numero yksi luontaistuotteet sivusto maailmassa, jolla on yli 17 miljoonaa kävijää kuukaudessa”, Josh sanoi. Lisäksi kuukausittain sivuston kävijät, hänen sähköinen uutiskirje tavoittaa 2,5 miljoonaa ihmistä, hänen Facebook-sivulla on 2,7 miljoonaa tykkää, ja hänen YouTube-sivulle on 1,1 miljoonaa tilaajaa.

DrAxe.com on maailman johtava verkkosivuilla löytää terveellisen, luontaistuotteet.

Ei huono kaveri sydämellinen tehtävänä levittää sanomaa luontaistuotteet.

DrAxe.com käyttäjät ovat monipuolinen ryhmä 30% kuuluvan himoitun 25- to 34 vuotta vanha väestörakenteen. Useimmat sivuston käyttäjistä on naisia ​​- kaksi kolmasosaa on tarkka - ja 61% kävijöistä ovat USA.

DrAxe.com on niin monipuolinen lukijakunta, koska se tarjoaa erilaisia ​​sisällön. Sivusto virkaa kaksi uutta artikkelia päivittäin ja yrittää ”kattaa niin paljon luontaistuotteita maahan kuin mahdollista”, mukaan Josh. Sivusto tarjoaa jokaiselle jotakin kiinnostuneille vaihtoehto terveyden - käyttämästä eteeriset öljyt tunnistamaan oireita taudin ruoanlaitto terveellistä ruokaa puhtaana syöminen.

Vaikka DrAxe.com julkaisee monenlaisia ​​sisältöä vankka joukko kirjailijoita, Josh nauttii edelleen tutkia joitakin hänen oma suosikki aiheita.

”Artikkeleissa Nautin kirjallisesti eniten käsitellä mietitään oireita taudin”, hän sanoi. ”Rakastan kaivaa tutkimus löytää paras luonnollinen hoitoja saatavilla nämä ehdot.”

Paranna hyvinvointia yhdessä läpi Key elintapojen muutoksia

DrAxe.com tarjoaa runsaasti tietoa parit noin johtava terveempään elämään yhdessä. Lukijoille kiinnostunut yleistä hyvinvointia, sivusto tarjoaa reseptejä ja kunto neuvoja kaikenlaisiin elämäntapaa. Erityisesti lukijat voivat etsiä tiettyä ruokaa nähdä sen terveyshyötyjä ja tapoja sisällyttää se osaksi ruokavaliota.

Kunto artikkeleita sivuston keskittyä edesauttaneen nykytrendeihin, kuten Barre liikuntaa, mutta tarjoaa neuvoja integroimalla kuntoasi jälkeen sairaus tai vamma. Neuvoja on suunniteltu realistinen suuristakin parit. Yksi suosittu artikkeli käsittelee sinä ja kumppanisi voi sisällyttää helposti 10 minuutin treenit osaksi päivittäistä rutiinia.

Toinen tärkeä osa verkkosivuilla on AZ Ehdot, joka on luonnollinen jatke Josh motivaatioita käynnistämiseksi verkkosivuilla. Tässä osiossa käyttäjät voivat etsiä ehdot ja selvittää, mikä luontaistuotteet hän suosittelee. Voit myös hakea erityisiä oireita löytää sairaus, joka voi olla syynä.

”Suosituin viestit ovat usein terveellisiä tapoja syödä - kuten tulehdusta elintarvikkeita tai keto ruokavalio - tai luontaistuotteet tietyin edellytyksin tai huolenaiheita, kuten maksan puhdistaa tai tapoja tasapainottaa hormonien,” Josh sanoi.

DrAxe.com keskittyy myös erityisiä seksuaali- ja romanttinen koskevissa kysymyksissä tärkeää pareille. ”Meille kuuluu sukupuoli, suhteet, ja enemmän, kuten sukupuolitaudit, vaaroista syntyvyyden, luonnon syntyvyyden ja läheisyyttä kysymyksiä, kuten pornoa riippuvuuden tai alhainen libido ”, hän sanoi.

Nämä suhteet keskittynyt artikkeleita auttaa sinua ja kumppani tehdä perusteltuja päätöksiä romanttiseen elämään yhdessä. Tavoitteena kaikkien sivuston sisältöä on antaa kävijöille tietoa he tarvitsevat tehdä terveellisempiä valintoja.

Tohtori Ax Auttaa Parit on vankka tulevaisuus

Josh ja hänen tiiminsä säännöllisesti saavat positiivista palautetta käyttäjiltä - ja se pitää heidät käynnissä.

”Jotkut ihmiset kertovat meille, että he ovat nähneet niiden tautien pysähtyi ja jopa taantui käyttämällä meidän tietoa täydentää ja luontaistuotteet”, hän sanoi. ”Meillä on ollut tuhansia lukijoita kertomaan meille, kuinka paljon terveempi he ovat nyt, koska tiedot artikkeleita, ja se merkitsee maailman meille.”

Vaikka suosio Dr.Axe.com, Josh ei lepää hänen saavutuksistaan. Sen sijaan hän oli mukana perustamassa yrityksen nimeltä Antiikin Nutrition hänen kumppaninsa ja mentori, Jordan Rubin.

Dr. Josh Ax yhdessä perustama yritys nimeltä Antiikin Nutrition, joka tarjoaa luonnollisen elintarvikkeita.

Vaikka DrAxe.com viestit säännöllisesti sisältöä ruoasta ja reseptejä, Muinainen ravitsemus antaa luonnollisen elintarvikkeita kuluttajille. Yhtiö tekee Bone Broth proteiini,

Joka tarjoaa etuja luun liemi kätevä kuivattu jauhe.

Mutta Josh ja Jordan on suunnitelmia laajentaa Ancient Nutrition, too. ”Tavoitteemme tulevaisuudessa on tehdä lisäravinteet, tuotteiden ja ohjelmia laajasti saatavilla ihmisille ympäri maailmaa haluavat kasvattaa terveyteen ja suorituskykyyn”, Josh sanoi.

Resepteillä liikuntaa, ja nyt ruokaa ostaa, sinun ja kumppanisi voi käyttää tohtori Axe verkkosivuilla luoda terveempiä - ja toivottavasti pidempään - elämä yhdessä.