Eharmony vastaan Tinder (hinnat, väestötiedot ja ominaisuudet)

23 heinäkuu 2019

Sivustomme on ilmainen online-resurssi, joka tarjoaa arvokasta sisältöä ja vertailu palvelujen käyttäjille. Pitää tätä resurssia 100% vapaa, saamme korvausta monista tarjouksista listattu sivuston. Yhdessä keskeisten tarkastelun tekijöitä, tämä korvaus voi vaikuttaa, miten ja missä tuotteet näkyvät koko sivustossa (kuten esimerkiksi siinä järjestyksessä, jossa ne näkyvät). Sivustomme ei sisällä koko maailmaan, saatavilla olevat tarjoukset. Pääkirjoitus lausunnot sivustolla ovat tiukasti omaan ja ei anneta, vahvistanut tai hyväksynyt mainostajille.

Mainostajan Disclosure

EHarmony vs. Tinder: hinnat, demografiset tekijät, Ominaisuudet & Mielipiteitä

Annamme eHarmony 4,5 tähteä, koska se on luotettava, tehokas ja mukaansatempaavaa. Dating site vahtimestarit sinkkuja laadukkaaksi perustuva dating kokemus, ja se tekee erittäin merkittävä.

load...

Tinder: 4,4 / 5,0

Tinder käynnistettiin vuonna 2012 hengentuote joukko ystäviä heidän 20s. He uskoivat, mitä online-treffipalvelu puuttui oli tapa käyttäjille, ketkä tulivat postilaatikon. He kehittivät opt-in-järjestelmä, jossa molemmat sinkkuja oli pitävät toisistaan ​​(surullisen keskinäisen ottelun) ennen kuin hän voi kommunikoida. Tämä järjestelmä vei dating maailman myrskyn ja on nyt status quo monista dating sivustoja ja sovelluksia (ei eHarmony).

Tinder tunnetaan kaikkialla maailmassa yhtenä go-dating sovellus nuorille sinkuille.

Annamme Tinder 4,4 tähteä, koska se on kiistatta suosittu, mutta emme ole niin varma sen tehokkuudesta. Kriitikot ovat lambasted Tinder kääntämiseksi dating osaksi pinnallinen peliin ja mikä vaikeuttaa käyttäjien keskittyä vain yhden ottelun kerrallaan. Hei, pelaajat täytyy pelata, eikö?

load...

Voittaja: eHarmony arvojärjestys Higher kirjamme

Jos Tinder on uusi lapsi on estää, niin eHarmony on vanhempi ja viisaampi aikuinen, joka vie enemmän harkittuja lähestymistapa rakentaa suhteita. Haluamme, että siitä. Sen sijaan, että heittää sinut syvään päähän online dating, eHarmony kävelee uusia jäseniä kautta yhteensovitus ja suositellaan valita useita profiileja perustuu sen koetuilla laskelmia.

EHarmony vs. Tinder: Hintavertailu

Dating voi maksaa paljon rahaa. Olitpa ostamassa cocktaileja baarissa tai menossa ulos monesta ensimmäisestä tasalla illallisia, numerot voi lisätä nopeasti ja tyhjentää pankkitilisi. Se on vain luonnollista, että haluamme säästää rahaa dating sivusto tai app valinta - mutta et halua halventaa kokemuksenne ja tuhlaa aikaa alustoja, jotka ovat ilmaisia ​​syystä. Puhutaan dollaria ja senttiä ja vertaa eHarmony hinnoittelurakenteen kanssa Tinder vapaa-for-all-alustalle.

EHarmony Kustannukset sievoinen summa, mutta tuo paljon arvoa

Tässä on asia, eHarmony ei tarjoa vapaan viestinnän - no, paitsi aikana satunnaista vapaan viestinnän viikonloppu - mutta palkka-to-play asennus on yksi sen suurimmista myyntivaltteja. By ja hallinnollisiin maksumuurin, eHarmony voidaan pääasiassa taata, että aktiiviset jäsenet sivustosta tosissaan löytää joku.

load...

Voit luoda profiilin ja liittyä verkkoon ilmaiseksi, mutta voit vain alkaa keskustella maksullisena member.Here n hinta jaottelu eHarmony perus suunnitelma:

Palkkio suunnitelmat eHarmony ovat hieman arvokkaampi kuin vakio suunnitelmia, mutta lisätä joitakin arvokkaita ominaisuuksia, kuten dating kuuleminen puhelimitse ja kyky selata profiileja anonyymisti. Voit myös saada lukukuittauksia viestejä.

Mikä parasta, eHarmony tarjoaa ironclad tae tilaajille, jotka eivät löydä ottelu kolmen kuukauden kuluessa päällä. Niin kauan kuin täytät sen pätevyys (olet suorittanut profiilin, lähettää viestejä vähintään viisi jäsentä, ja noudattaneet ehtoja), eHarmony antaa sinulle ylimääräinen kolmen kuukauden tilauksen ilmaiseksi.

Tinder on 100% vapaasti käyttää lisävarusteena Maksettu Suunnitelmat

Voit ladata Tinder ilmaiseksi pyyhkäisemällä profiileihin ilmaiseksi, ja kommunikoida keskinäisen ottelut ilmaiseksi. Tämä on matalan sitoutumisen dating sovellus, jossa singleä voi tarkistaa niiden vaihtoehdoista ja katso mitä tapahtuu.

Tinder ei tarjota maksettu suunnitelmia kutsutaan tinder Plus ja taulan Gold käyttäjille, jotka haluavat päivittää kokemuksia ominaisuuksia, kuten SuperLikes ja kelaus taaksepäin (tämän avulla voit palata muuttamaan oman pyyhkäisee). Saat myös esillä näkyvämmin -sovelluksessa maksanut jäsen, ja se tarkoittaa enemmän tykkää ja tulitikut suuntasi tiesi.

Voittaja: Se on Tie!

Lopullinen voittaja tällä kierroksella ei ole niin selvä, koska se riippuu arvoista ja budjetin. Jotkut singleä mieluummin foorumi, jossa he maksavat hieman ylimääräistä saada laadukasta kokemus. Se antaa jokaiselle vähän ihon pelin ja voi tehdä jäsenet tuntevat enemmän sijoittaneet toisiaan. Ei tietenkään kaikki sinkkuja ole rahaa tuhlattavaksi dating site, ja he haluavat kokeilla onneaan ilmainen foorumi kuten Tinder.

Vaikka eHarmony tarjoaa henkilökohtaisempaa hakujärjestelmä, se myös maksaa paljon enemmän kuin Tinder, joten se on jopa voit päättää, jos se kannattaa maksaa.

EHarmony vs. Tinder: Käyttäjä Kohderyhmätiedot

Toinen keskeinen tekijä punnita noudettaessa dating sivusto on jäsenyyden perusta. Sinun täytyy varmistaa dating sivusto tukee kukoistava verkko joten sinulla on paljon ihmisiä keskustella verkossa. Ja sinun täytyy varmistaa niiden arvoja linjassa omasi. Sillä ei ole väliä, jos dating site on miljoonia ihmisiä, jos nämä ihmiset eivät etsi samoja asioita olet. Alla aiomme analysoida tyyppisiä sinkkuja kiinnostuneita eHarmony vs. Tinder.

EHarmony on yli 10 miljoonaa aktiivista käyttäjää

Viimeisimpien arvioiden mukaan eHarmony on noin 750000 maksanut tilaajaa ja 10 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Tämä määrä on pysynyt viime vuosikymmenen ajan, ja sisäpiiriläiset sanovat eHarmony pitkän rekisteröitymistoimenpiteellä on pysähtynyt sen kasvua. Sen sijaan, että puoli tuntia täyttää 100 henkilökohtaisia kysymyksiä, käyttäjät pudota pois ja valita eri alustalla.

EHarmony taipumus houkutella avioliiton ennakkoluuloton sinkkuja jotka tunnistaa kuin heteroseksuaalisen.

Kannalta väestönkehitys, eHarmony vetoaa ensisijaisesti sinkuille yli 30 - tyypillisesti vakavia ammattilaisia, joilla on varaa hintojaan - ja suoraan miesten ja naisten. Sivusto on hieman naaras käyttäjiä (52%) kuin miespuolisia käyttäjiä (48%). Kiistanalaisella, eHarmony ei luetella miesten tavoitteluun-miehiä tai naisia ​​tavoitteluun-naisia ​​vaihtoehtoja. Sinun täytyy liittyä sen sisarsivuillamme, Chemistry.com, siitä.

Tinder on 50 miljoonaa aktiivista käyttäjää ja 1,8 miljoonaa maksavat ti-

Taula on merkittävästi suurempi kuin eHarmony. Se on yli 50 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa, mukaan lukien 3,8 käyttäjille, jotka maksavat kuukausimaksun. Sovellus tarjoaa nähdä 1600000000 pyyhkäisee päivässä ja helpottaa 1000000 päivinä viikossa.

Sinulla on riittänyt ihmisiä ottelun tähän app.Tinder dating verkko toimii 190 maassa ja 83% sen käyttäjäkunta on välillä 16 ja 34 vuotias. Se on nuorempi yleisö, joten voit odottaa niiden olevan todennäköisesti wantto pelata kentän ja nähdä, missä asiat menevät kuin tätä prosessia vakavasti. Kuitenkin 2015 kyselyssä 80% Tinder käyttäjät sanoivat app etsii pitkäaikainen suhde , joten ehkä siellä on toivoa vakavia singleä sovelluksen kun kaikki.

Voittaja: Tinder on enemmän Singles rekisteröitynyt

Kannalta suuri koko, Tinder vie kakku. Kätevämmin. Se on viisi kertaa suurempi kuin eHarmony. Tämä antaa sinkkuja paljon vaihtoehtoja - mahdollisesti liian monia vaihtoehtoja - mutta se on parempi ympärilleen singlet että metsästys noin joku verkossa. Vaikka eHarmony suhde ennakkoluuloton yleisö voivat sopia joidenkin ihmisten tarpeisiin, Tinder käyttäjäkunta on niin uskomattoman monipuolinen ja laajalle levinnyt, että se on todella suuri kuka tahansa, milloin tahansa.

EHarmony vs. Tinder: Ottelun & viestintä ominaisuuksia

Kun olet dating sivuston tai sovelluksen, sinun täytyy oppia navigoida alustan käyttöliittymä, jos haluat löytää päivämäärä. Joskus voi intuitiivisesti ymmärtää, miten se toimii, ja joskus se on hieman monimutkaisempi kuin haluat. Sinun täytyy harkita, mitä ominaisuuksia parhaiten auttaa sinua saamaan kokemusta haluat. Sekä eHarmony ja Tinder tuoda joitakin ainutlaatuisia vastaavia työkaluja pöytään, joten tehdään sukeltaa ja tarkistaa ne pois.

EHarmony Antaa kuratoitu päivämäärälista

Alusta alkaen, eHarmony on keskittynyt löytää tieteen rakkauden ja käyttää psykologisia periaatteita vahvistaa avioliittoa. Se alkaa tuottaa yksi yksityiskohta suuntautunut kyselylomakkeet tarjoamia dating site. Tämä pitkä tietovisa käytetään olla pakollista ja sisältää satoja kysymyksiä. Nyt se on vapaaehtoista ja kestää noin 10 minuuttia. Joka on elinikäinen Internet-aikaa.

”Jos olen olisivat todellisia, joka ei kuulosta huippunopea minulle” sanoi Elite Daily n Candice Jalili. ”On selvää, tämä ei ole niin nopea kuin vaikkapa Tinder, jossa se kestää vain käyttäjille 10 sekuntia tai vähemmän kirjautua.”

Kuitenkin täyttämällä kyselylomakkeen voi vain hyötyä sinulle pitkällä aikavälillä, koska dating sivusto käyttää henkilökohtaisten tietojen laskea ottelu luokitus muiden käyttäjien kanssa.

EHarmony käyttää 29-ulottuvuus psykologinen arviointi laskemaan pitkäaikaisen yhteensopivuus.

Kun tarkastelet eHarmony profiilit, voit nähdä, kuinka vastauksesi verrata omaansa kohtaan Yhteensopivuus. Jos haluat kaavioita, ihastut tämän osion, koska se antaa sinulle prosentteina kuinka yhteensopivia olette jonkun kanssa 14 eri ulottuvuuksia (vaihtelevat äly fyysiseen läheisyyteen).

Perusteellinen profiilit sisältävät myös hyvä käyttäjien tuottamaa tietoa henkilön intohimoja, harrastukset, roolimalleja, ja suhde tavoitteet. Yhteensopivuus on nimi pelin eHarmony, joten se korostaa mitä on yhteistä. Vain jäsenet tuomitaan yhteensopiva et näy Ottelut osiossa, ja voit suodattaa nämä tulokset iän tai sijainnin.

Tinder n Swiping Feature on toteuttanut Online Dating Storm

Tinder profiili on täydellinen vastakohta, joka eHarmony profiilin. EHarmony, profiilit ovat erittäin informatiivinen ja yksityiskohtaisia. Käytössä Tinder, se on aika paljon vain valokuvan, nimi ja otsikko. Lyhyt ja makea.

Tinder suoraviivainen ottelu-chat-date setup houkuttelee käyttäjiä verkossa.

Sinulla ei ole paljon mennä, mutta sitten se on eräänlainen piste. Nopeatempoinen dating sovellus jätetään käyttäjät kysyä jatkokysymyksiä ja hyödyntää tätä alkuperäistä vetovoima.

Pyyhkäisemällä ominaisuus on suosittu sinkkuja, koska se tuo voimaa käsissäsi. Olet hallinnassa, kuka näkyy postilaatikossa. Sinulla on sananvaltaa omaan kokemukseen. Mutta haittapuoli on, että ei sinkkuja ehkä tiedä, miten tarkasti arvioida yhteensopivuutta tai ehkä he eivät tiedä, mitä he etsivät, ja sitten he tekevät vääriä valintoja.

Vaikka eHarmony tarjoaa opastusta, Tinder tarjoaa freedom.Tinder ei täsmää sen käyttäjille monimutkaisen algoritmin - sen sijaan, jokainen ottelu on seurausta käyttäjän päätöksentekoa ja ryhdytään toimiin, Dating Scene.

Voittaja: eHarmony Käyttää puhtaasti tieteeseen Ehdota Ottelut

Meidän on annettava tämä yksi eHarmony. Sen soveltuvuutta kaava on piste, ja sen ottelun suosituksia ja hakutyökalut helpottavat kaventamaan dating kohtaus toimivin ehdokkaita.

Vaikka Tinder ei saa pisteitä on luoja surullisen pyyhkäisemällä ominaisuus, se on todella se vain ansionsa. Dating App tarjoaa yksinkertaisen asennuksen withno hakuvaihtoehtoja sinkut etsivät mennä pidemmälle peli Hot or Not. Sen sijaan että järjestämällä päivämääriä iän tai sijainnin ja jättää asian tähän, eHarmony kaivautuu syvemmälle persoonallisuuden piirteet ja elämäntavoista antaa singleä parhaat mahdollisuudet on löytää rakastava kumppani.

EHarmony vs. Tinder: Käyttäjä Mielipiteitä

Lopuksi, sinun täytyy katsoa, ​​mitä ihmiset sanovat Tinder ja eHarmony saada tuntea, mitä voit odottaa ja miten hyvin he ovat olleet aikaisemmin. Olemme koonneet käyttäjäkokemukset ja menestystarinoita löytäisimme seuraavilla suosittu dating alustoja antaa sinulle sisäpiirin tarkastella niitä.

EHarmony parit ovat todennäköisesti pysyä yhdessä

Sinun ei tarvitse etsiä kovin vaikea löytää eHarmony menestystarinoita. Sivusto ylpeänä julkaisee rakkaustarinoita, ja jopa erottaa ne ryhmiin, joita ovat sinkkuja lasten uudelleen yhteydet, pitkän matkan suhteita, kansainvälistä romansseja ja eHarmony vauvoja, mm.

Adam ja Elizabeth meni naimisiin ja perusti perheen tavattuaan eHarmony.

Adam ja Elizabeth kokoontui eHarmony lokakuussa 2007, ja nyt ne on 8-vuotias tytär Ava. ”Elizabeth ja minä olemme täydellisiä uskovaisia että eHarmony ja kokouksessa joku verkossa on tulevaisuuden aalto”, sanoi Adam. ”Olen nöyräksi ja joskus epäuskoisena siitä, kuinka paljon rakastan Elizabeth ja miten yhteensopivia olemme.”

Ei vain parit kokoontuvat eHarmony, tutkimus osoittaa, että ne usein pysyä yhdessä. Tutkimuksessa todettiin, että eHarmony parit eivät todennäköisesti avioeroon kuin muut parit.

Jeremy ja Kelly sovitettu toisiinsa eHarmony vaikka he asuivat eri valtioissa. Jeremy asui Texasissa, ja Kelly asui Coloradossa. Mutta side oli liian voimakas voitu suostua. He aloittivat pitkän matkan suhteen ja on onneksi sitoutunut tekemään sitä työtä.

”Jeremy on sielunkumppanin ja mies haluan viettää ikuisesti”, sanoi Kelly suosittelun. ”Hän on harmonia minun melodia.”

Tinder ei julkaise Menestystarinat & sen Arviot eivät ole kaikki positiiviset

Tinder suosittelut ovat hieman vaikeampi löytää kuin eHarmony n. Sovellus ei julkaista menestystarinoita, niin sinun täytyy kampaa läpi asiakkaiden arviot löytää outoa rakkaustarina joukossa valituksia. Tinder on lähes 3 miljoonaa katsauksia Google Play, ja keskimääräinen luokitus on 4,0. Ei kaikki viiden tähden arvosteluja ovat onnellisesti pariksi-up käyttäjät kuitenkin.

Tinder voi luoda 1000000000 ottelut päivässä, mutta vain 1 miljoona mennä päivinä joka viikko, ja vielä harvempi päätyy suhteita.

”No, olen tavannut aika monta mielenkiintoisia ja ihania ihmisiä tällä sovelluksella”, sanoi Jemima Kwok sisään Google Play uudelleen. ”Olen myös tavannut yhtä tai kahta ole super suurten joukossa.” Yikes. Ei aivan hehkuvan uudelleen.

”Oman kokemukseni Tinder, saat kaikenlaiset” sanoi Sarahadeline on punertava postitse. ”Tapasin väitetiedoksiannosta Tinder. Menimme naimisiin viime kesänä.”

BuzzFeed käytti journalistista ammattitaitoa paljastaa 15 Tinder rakkaustarinoita. Mutta, jossa sovellus väitti vastuu 1000000 päivämääriä viikossa, me odottaa siellä olevan enemmän Tinder menestystarinoita kelluva noin.

Voittaja: meidän on annettava sen eHarmony

Tämä ei ollut edes lähellä. Tinder ei ole virallista menestystarinoita nimensä ja se on aika huolestuttavaa. Se vei paljon kaivamaan löytää muutamia rakkaustarinoita alkanut dating sovellus. Toisaalta, eHarmony blogi on täynnä suosittelut täydellinen kuvia onnellinen parit ja perheet. Näet pitkäaikainen vaikutus tällä dating sivusto on ollut ihmisten elämään, ja se on pakottavaa syytä ilmoittautua.

”Olen vihdoin tuntuu että olen henkilö olen tarkoitus olla”, sanoi Christie, joka tapasi aviomiehensä Roberto eHarmony. ”Olen niin kiitollinen, että meille molemmille päätti antaa eHarmony yrittää. Ei ole mitään keinoa tiemme olisivat ylittäneet meidän day-to-day asuu toisin.”

Jos etsit suhde, eHarmony on paras vaihtoehto

Ihmiset, jotka ovat uusia online dating ehkä ymmärrä eroja dating sivustoja ja sovelluksia, ja joka johtaa heidät liittymään tietokantaan, joka ei sovi heidän tarpeisiinsa. Jos et tiedä, että Tinder on ensisijaisesti käyttökelpoinen lyhytaikaisia ​​matching ja vuodelta, esimerkiksi saatat päätyä etsivät todellista suhdetta alustalle, joka vain ei ole suunniteltu siihen.

Toivottavasti nyt ymmärrät perustavanlaatuiset erot eHarmony ja Tinder ja voi tehdä tietoisen päätöksen kumpi miellyttää sinua eniten. Rahamme, suosimme eHarmony jotta Tinder koska se tarjoaa enemmän arvoihin perustuva kokemus. Se hintansa arvoinen, vuonna arviomme hidastaa vastaavuusprosessin ja pitävät profiilit entistä tahallinen ja perusteellisella tavalla.

Sinkut etsivät todellisen yhteyden yhteensopivaa kumppanin olisi hyvin palvelevat tilaamalla eHarmony. Se on vain parempi vaihtoehto.