Eharmonyn arviot (2019). Hinnoittelu ja luokitukset

8 huhtikuu 2019

Eharmony Review

Sivustomme on ilmainen online-resurssi, joka tarjoaa arvokasta sisältöä ja vertailu palvelujen käyttäjille. Pitää tätä resurssia 100% ilmainen käyttäjille, saamme mainoksia korvausta sivustoja listattu tällä sivulla. Yhdessä keskeisten tarkastelun tekijöitä, tämä korvaus voi vaikuttaa, miten ja missä sivustojen näy sivulla (mukaan lukien esimerkiksi, siinä järjestyksessä, jossa ne näkyvät). Sivustomme ei sisällä listat kaikkien dating sites.

Mainostajan Disclosure

Yleiskatsaus

Eharmony virtaviivaistaa vuodelta prosessi, niin löytää sitä oikeaa ei vie paljon vaivaa. Vuodesta 2000, hienostunut dating sivusto on kehittänyt koetuilla matching työkaluja perustuu psykologisia periaatteita vetovoima. Eharmony kokoaa kattavan persoonallisuusprofiilit liittää singleä tukikelpoisten päivämäärät, jotka ovat samanlaisia ​​taustat, luonteet ja elämänsä päämääriä. Keskimäärin eHarmony vastaa 542 avioliittoa päivä Yhdysvalloissa - eli noin 2% kaikista uusista avioliitoista.

load...

Tietojen jakautuminen

Eharmony on tarkoitettu ainoastaan ​​heteroseksuaalinen sinkkuja, jotka ovat yli 18-vuotiaita ja kiinnostuneita löytämään pitkän aikavälin suhdetta.

Eharmony on yli 10 miljoonaa aktiivista käyttäjää ja yli 750000 maksettu tilaajille, joten se on yksi suosituimmista dating sivustoja ympäri.

Dating sites joskus epätasainen sukupuolten suhde, mutta se ei ole asianlaita eHarmony, joka näkee suhteellisen yhtä monta nais- ja kirjautumisia.

Ominaisuudet

Match System

Muut ominaisuudet

Helppokäyttöisyys

Vaikein osa liittymisestä eharmony on pitkällinen kirjautumisen yhteydessä. Mutta älä huoli, se on hauskaa ja kaikki on helppoa sieltä. Profiilin luominen eHarmony kestää kauan (noin 30 minuuttia) suorittaa, koska sinun täytyy saada läpi tuulenpuuska kysymykset - joskaan ei yhtä paljon kuin käytit. Nykyisin eharmony n 150-kysymys persoonallisuuden arviointi on vapaaehtoista, joten voit vastata perusasiat ja sitten alkaa kerätä otteluissa.

load...

Eharmony n 29 mitat yhteensopivuudessa otetaan huomioon emotionaalisen temperamentti, sosiaalinen tyyli, fyysisyys, vuorovaikutustaitoja ja arvoja tai uskomuksia. Joukkue on jäsentää kysymyksissään alas todella tärkeitä näkökohtia vetovoima ja yhteensopivuus. Sinun törmännyt kysymyksiä pyytää teitä selvittää, kuinka taitava, hallitseva, soitettujen ja riitaisa olet. Uudet jäsenet kuvaavat myös niiden täydellinen ottelu ihanteellista ikäryhmä ja sijainti, ja sitten antaa perustietoa koskien suhde tila, koulutus, tulotaso ja juomatavat. Nämä vastaukset näkyvät profiiliin, mutta vastaukset yhteensopivuutta tietovisa ei.

Kun olet vastannut kymmenkunta kysymyksiin ja latasi ainakin yksi kuva, profiilisi on katsottavissa sivustosta (odotettaessa joukkueen hyväksyntä). Sitten saat kuratoitu sanaluettelossa - profiilien valinta perustui sisäiseen yhteensopivuus arvosanat. Sivusto julkaisee nämä yhteensopivuus miehistön profiilia, jotta jäsenet voivat nähdä missä niiden yhtäläisyyksiä ja eroja valehdella. Esimerkiksi, saatat olla 95% yhteensopiva kannalta urheilullisuuden mutta 33%: sti mitattuna uskonnollisia arvoja. Tilastotietojen näyttämisen voi auttaa jäseniä mitkä profiilit ovat pitkän aikavälin potentiaalia.

Eharmony ottelussa algoritmi on liikesalaisuus hionut vuosia tuomista ja onnistumisia. Se perustuu psykologisia periaatteita suositella singleä toisiinsa. Algoritmi tekee työn niin eharmony jäsenten ei tarvitse huolehtia, kun sivustosta itse. Kaikki ne on tehtävä on täyttää profiilin tullut tilannut jäsen, ja alkaa lähettämään hymyilee ja viestejä verkossa.

load...

Vapaa jäsenet voivat selata sivuston ottelut ja lähettää hymyilee toisilleen, mutta vain maksetut tilaajat voivat lähettää ja vastaanottaa viestejä, näet kuka suosikkilistalleen / kokija ja selata tulitikut ulkopuolella ilmoittamansa mieltymykset. Eharmony ei tarjoa vapaan viestinnän viikonloppuisin ympäri vuoden antaa vapaat jäsenille käyttää kaikkia ominaisuuksia sivuston.

Johtuen tavasta eharmony on perustettu, jäsenet saavat paljon yksityisyyttä dating site. Dating profiileja ei julkaista laajasti välinsä verkossa - se on enemmän for-your-eyes-only kokemus. Oman eharmony profiili voidaan nähdä yhteensopivia jäseniä ja tilaajille. Lisäksi vain eHarmony profiilien kuvia voidaan katsella sivustolla.

Jäsenten arkaluonteisia tietoja, kuten yhteys- ja laskutustiedot, salataan eHarmony ja koskaan lähettänyt itse sivustolla.

Eharmony dating asiantuntijat suosittelevat sen käyttäjät ottavat tiettyjä varotoimenpiteitä, kuten koskaan jakaa taloudellisia tietoja jonkun kanssa tutustunut netissä ja raportointi huoli ottelu asiakaspalvelusivustoon joukkue. Käyttäjään sivustolla voi ilmoittaa tai estää ketään näytteille epäilyttävien tai sopimattomasta käytöksestä. EHarmony, siellä on nollatoleranssia, kun on kyse roskapostittajat ja huijarit. Sivusto on tarkoitus luoda lisää todellisia yhteyksiä singleä verkossa, joten se edistää korkeiden turvallisuus- ja aitous jäsenilleen.

Hyvät ja huonot puolet

Hyödyt eharmony

Haitat eharmony

Bottom Line

Kaiken kaikkiaan, eHarmony on tähtien dating alustan heteroseksuaalinen singleä kiinnostunut löytää rakkautta ja naimisiin. Vuonna 2007 alusta olevansa vastuussa 2% kaikista uusista avioliitoista Yhdysvalloissa, ja joukkue odottaa vaikutusvaltaansa ja menestystä vain kasvaa, kun useampi sen mielellään parit haluavat sitoa solmu.

Emme voi muuta kuin ihailla eharmony n touhu. Tämä on dating sivusto sitoutunut tekemään kaiken mahdollisen - toimittamasta ottelut kirjoittamiseen käsikirjoittanut terveisiä - auttaa singleä väärentää pysyvän yhteyden verkossa. Koska sen käynnistämisestä, eHarmony on tehnyt nimen itselleen keskittymällä pitkäaikaisten yhteensopivuus ja käyttämällä tavaramerkittyä 29 mitat ennustajina suhteen menestys.

Vuosien mittaan eHarmony on kerännyt tuhansia suosittelut jäseniltä, ​​jotka ovat löytäneet rakkauden, mennyt naimisiin, ja alkoi perheitä ansiosta vuodelta verkkoon. ”THE eharmony prosessi on suuri, koska sinusta tuntuu tunne henkilöä, ennen kuin itse edes alkaa kommunikoida”, sanoi Isaak, tyytyväinen eHarmony jäsen. ”Kun tapasin Liz, tunsin välitöntä kipinä, ja tiesin löytäneeni oikean rakkauden eHarmony.”