Ei voi saada sitä ylös? 4 suurta syytä, joita et ole ajatellut

9 toukokuu 2019

Vaikeuksia saamiseen ja ylläpitää erektiota ovat yleinen ilmiö, joka on kokenut useimmat miehet jossain vaiheessa elämäänsä.

Itse asiassa se on arvioitu yli 50 prosenttia miehistä valittavat jonkinlaista erektiota kamppailujen ikävuoteen mennessä 50 (Metz & McCarthy, 2004).

Olemme esille yhteiskunnassa, jossa miesten maskuliinisuutta ja itsetunto suoraan korreloi niiden seksuaalinen kyvykkyys ja kyvyt, ja penis on mainostetut symboli valtaa ja pääasiallinen lähde miehen identiteettiä ja tunteita arvoinen.

load...

Viesti, joka lähetetään on miesten pitäisi pystyä seksiä kenenkään kanssa milloin tahansa ja missä tahansa alati valmis, raivoava kovaa on joka varmasti miellyttää, ja tämä on vahvistettu homoyhteisössä.

Tämä tietenkin on rehottaa seksuaalinen myytti, joka luo valtavan karhunpalveluksen miehen seksuaalisuuteen. Sinänsä kun mies tekee kokemusta haasteita seksuaalisen kiihottumisen, tämä voi aiheuttaa merkittävää henkilökohtainen kriisi miehelle ja hänen suhteensa.

Osittain yksi tämän kliinisen artikkelisarjan, me käsitellään neljää eri syitä erektiohäiriön. Seuraavalla kerralla, me keskitymme miten käsitellä nämä haasteet auttaa palauttamaan tyydyttävään seksuaaliseen täynnä yritys stiffies.

load...

Mikä on määritelmä erektiohäiriöiden?

Kun erektio tullut johdonmukaisesti arvaamaton, kun on vaikea saavuttaa ja ylläpitää kovaa on riittävä seksuaaliseen pelata ja jos ihminen harvoin saa erektion ja välttää yrittää seksiä pelosta ei pysty hankkimaan yhden, tämä on todennäköisesti osoitus ongelma tilanteessa.

Tällaiset olosuhteet tuottavat usein ahdistusta, ahdistusta, itsesyytöstä ja suhde stressiä miehen mukana. Jos ihminen on yleensä kokea erektio ja vain satunnaisesti haasteita, oikeastaan ​​kuuluu normaalista seksuaalisen vasteen.

Sinun kannattaa arvioida, ovatko ongelmat ovat elinikäisen tai vakavampia, samoin kuin jos se esiintyy kaikissa tilanteissa, myös itsetyydytys tai vain joissakin tilanteissa.

Mitkä ovat syyt?

Miksi ehkä sinun anaconda olla ontuu ulos, kun et halua sitä?

Metz ja McCarthy (2004) ovat tunnistaneet syitä erektiohäiriön vaikeudet jakautuvat neljään yleiseen ryhmään: fyysisen, psyykkisen, ihmissuhteisiin ja psychosexual ammattitaitovajeen.

load...

Kuitenkin, määrittelemällä erityinen syy ei ole leikattu ja kuiva prosessi, kuten seksuaaliset häiriöt harvoin toimivat erillään. On yleensä useita eri syitä esiintyvät samaan aikaan tuottaa samanaikaisesti ja ylläpitää erektiota kysymyksiä.

Tämä puolestaan ​​voi aiheuttaa paljon kuohunnan miehelle, hänen kumppaninsa ja suhdetta. Seuraavassa on erittely eri syitä erektio vaikeuksia kussakin tietyille ryhmille.

1. Fyysiset syyt

Kaikki, mikä vaikuttaa fysiologisiin elimistön toimintaan, olipa se sitten rakenteellinen, neurologisia tai hormonaalisia, voi vaikuttaa kielteisesti seksuaalisen vastesykliä ja aiheuttaa ongelmia erektio.

Sairastumiset kaikenlaisten voi heikentää erektiota. Joitakin esimerkkejä ovat diabetes, korkea verenpaine, multippeliskleroosi, kasvaimia, sydän- ja keuhkosairauksista ja eturauhassyövän kysymyksiä (Wagner & Green, 1981).

Erektio on estetty, koska roolin mainitut vaatimukset on seksuaalisesta vastesykliä ja osallistuvia fysiologiasta erektio.

Fyysisen vamman tai leikkauksia voi myös olla syynä, onko vahinkoa keholle on tilapäinen, pysyvä, suora tai epäsuora sen vaikutuksia fyysiseen järjestelmiin.

Elämäntapakysymyksiä myös ovat yleisiä syitä. Alkoholin ja huumeiden tupakointi (toissijainen altistuminen samoin), liikalihavuus, epäaktiivisen elämäntapa, väsymys, liiallinen liikunta ja busyness ja krooninen stressi kaikki vaikuttaa negatiivisesti seksuaalinen toiminta.

Lääkkeiden käyttö lääkinnällisiin ja psykiatristen syistä on myös todettu merkittävää haittavaikutusten vuoksi (Metz & McCarthy, 2004).

Toisin kuin yleisesti luullaan, ikä ei ole syy erektiohäiriöitä. Vaikka onkin totta, monet vanhemmat kaverit kamppailevat erektiohäiriöiden kysymyksiä, tämä on usein syynä siihen, miehillä on yleensä enemmän ongelmia sairaus vanhetessaan, ja siten käyttöaste enemmän lääkkeitä ja niiden sivuvaikutukset on realistisempi selitys.

Matala androgeeni tai testosteronitasoja voi myös olla tekijä miesten yleisesti kamppailee ED.

2. Psyykkiset syyt

Läsnäolo mielenterveyden häiriön tai ahdistus voivat molemmat olla syy ja seuraus erektio toimintaan ja seksuaalinen halu.

Seksuaalinen toiminta voi myös vaarantua alle stressitilanteissa ja emotionaalinen kamppailut liittyy pienentynyt luottamusta ja heikko itsetunto, itseluottamuksen puute, pettymys, ärtyneisyys, katumus, hämmennystä, huono kehon kuva, epärealistisia odotuksia seksuaalista suorituskykyä, ikävystyminen ja reaktioita omaa kumppanin kärsimystä.

Minun Käytännössä näen asioita, kuten suorituskyvyn ahdistuneisuus, syyllisyys, seksuaalinen fobioita, pelko seksuaalisen epäonnistumisen, kyvyttömyys luopua itseään seksuaalisia tunteita, seksuaalisen suuntautumisen konfliktit, pelko HIV- tai muiden sukupuolitautien , uskonnollisia estoja, seksuaalinen hyväksikäyttö uhriksi joutuminen ja tilalla seksuaalinen väärää niin suuri avustajat.

3. Suhde syyt

Se takes two to tango, kun se tulee sukupuoleen, ja monimutkainen suhde dynamiikka, kuten kommunikaatio katkoksia ja epäluottamusta, voivat aiheuttaa, ylläpitää ja aiheuttaa erektion vaikeuksiin.

Valtataistelut puute läheisyyttä ja emotionaalinen läheisyyttä, menetyksen tunteen mukavuutta ja turvallisuutta, viha / kaunaa ja vähentynyt vetovoima voivat kaikki tappaa seksuaalisen halun ja kiihottumisen.

Lisäksi, jos miehen kumppani kärsii seksuaalinen häiriö, tämä voi vaikuttaa kielteisesti hänen seksuaalista toimintaa.

4. Psychosexual ammattitaitovajeen syitä

Ottaa epätarkkoja tietoja tai tietämystä seksuaalisesta fysiologia tai hänen tai hänen kumppaninsa elin voi olla este.

Ottaa epärealistisia odotuksia seksistä ja suorituskykyä, puuttuvat aistillinen taitoja kiihottumisen ja puuttuu ihmissuhdetaidot (pysty osallistumaan seksuaaliseen viestintä, joka vakuuttavampaa, työskentelee yhteistyössä kumppanin kanssa, jne) ovat kaikki muut esimerkit ammattitaitovajeen jotka voivat haitata tervettä seksuaalista vasteen ja kokemusta erektio.

Sinun kannattaa tehdä perusteellinen arvio kaikista näistä asioista, ja tärkein askel voit tehdä, on aikataulun tapaamisesta lääkärin kanssa täyden lääkärintutkimuksen sulkea pois mahdolliset orgaaninen causes.Working terapeutin voi olla avuksi selvittelyssä kaikista näistä muista monimutkaista dynamiikkaa.

Pysy kuulolla seuraavan kerran, miten saada kovaa useammin ja pidempään sitkeys!

Viitteet: Metz, Michael E. & McCarthy, Barry W. (2004). Selviytyminen erektiohäiriöt: Miten palauttaa luottamus ja nauttia erittäin Sex. Oakland, CA: New Harbinger Publications Inc. Wagner, Gorm & Green, Richard (1981). Impotenssi: fysiologisten, psykologisten, Kirurginen diagnoosi ja hoito. New York: Plenum Press.

Kuvalähde: whstatic.com