Formaatti antaa häät valokuvaajille työkalut, joita he tarvitsevat esittelemään töitään verkossa

7 toukokuu 2019

Lyhyt versio: Vuonna 2010, Lukas Dryja ja Tyler Rooney perustettiin muoto antaa luovien alojen ammattilaiset voivat käyttää verkkosivuilla rakennusmestari suunniteltu juuri heidän tarpeitaan. Site'sintuitive työkalut mahdollistavat ammattilaisille ja harrastajille valokuvaajat rakentaa verkkosivustoja, jossa he voivat esitellä ja myydä work.Many valokuvaajille, suunnittelijoille ja muille kuvataiteilijat ovat ryntäävät tätä käyttäjäystävällinen verkkosivusto alustan ja bootstrapped yhtiö on kasvanut nopeasti, koska omistautuminen rakentaa tehokkaita työkaluja ja tarjota moitteeton asiakkaan service.Over saatossa muoto on auttanut luovia ihmisiä 190 maassa perustaa herättävää online läsnäolo. Nyt yhtiö tarjoaa 95% tyytyväisyys rate. Häät valokuvaajat voivat tilata Format (tai käyttää 14 päivän ilmainen kokeiluversio) ja luoda kaunis online portfolio vain muutamalla klikkauksella. Se on helppo, nopea ja edullinen tapa hypätä käyntiin valokuvausalan.

Eräs ystäväni toiminut freelance hääkuvaaja laittaa itsensä läpi koulun. Aluksi hänen ainoa asiakkaat olivat ystävien ja perheen kanssa, mutta hän houkutteli liiketoimintaa pitämällä hänen hinnat alhaisina eivätkä edellytä paljon ennakkovaroitusaika ampua. Hän pitää ajatella itseään valokuvauksen supersankari, valmiina hetkessä vangita hetken ja pelastaa päivän. Mikä alkoi intohimo projekti on laajentunut pienyritysten ja pian hän oli morsiamet-to-be kutsuvan ja pyytää häntä ”Saisinko salkun?”

load...

Aluksi hänen salkkunsa oli mitä kuvia hänellä oli käsillä. Hän ei ole kaikkein tech-savvy henkilö, joten se vei hänet jonkin aikaa perustaa oman verkkosivuston ja koota online portfolio. Kapealla sivusto-edistävä foorumi kaltainen Formatcould've pelasti hänet paljon aikaa ja vaivaa virtaviivaistamalla luomassa henkilökohtainen ja ammattitason verkkosivuilla.

Muoto tarjoaa muokattavissa verkkosivuilla-rakennuksen työkaluja hääkuvaajien ja kuvataiteilijat.

Vuonna 2010 perustettu, muoto on bootstrapped yhtiö on suunniteltu palvelemaan yhteisö mainoksia, jotka myyvät palvelujaan ja houkutella asiakkaita verkossa. Teamhelps tuhansia ammattilaisten ja harrastajien valokuvaajat perustaa verkkotunnuksen, jossa he voivat esitellä työnsä ja markkinoida palvelujaan.

load...

Muotoon vie all-in-one-lähestymistapa sivustojen luominen - niin sinulla on kaikki mitä tarvitset rakentaa ammattikuvaajille verkkosivuilla kauniine kuvagallerioita ja verkkokauppa.

”Mikä tekee meistä ainutlaatuisen on meidän tehtävämme”, sanoo Zaeem Sarwar johtaja Suoramarkkinointi. ”Me välitämme taiteilijoiden ja valokuvaajien. Tavoitteenamme on antaa heille vapaus ilmaista itseään verkossa.”

Creative ihmiset nauttivat Muokattavat & Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä

Formaatti on neljä kuukausimaksun suunnitelmia , että hinnat vaihtelevat $ 6 a kuukaudessa $ 44 a month.All suunnitelmiin kuuluu 24/7 asiakastukea, vapaa verkkotunnus kirjautumisen, rajoittamaton kaistanleveys, ja asiakas kestämistä (mahdollisuus antaa asiakkaille yksityisen pääsyn tarkistaa, suosikki, ja lataa kuvat). Edullisin suunnitelma on henkilökohtainen suunnitelma, joka sisältää 100 kuvaa, rajoittamaton sivua, rajaton videoita, ja kolme tuotteiden varastoinnissa. Voit koota kauniisti suunniteltu online portfolio muutamassa minuutissa käyttämällä verkkosivuilla malleja ja mobiililaitteilla tässä pohjakarttana.

load...

Unlimited Plan tarjoaa kaikkea henkilökohtainen suunnitelma tekee plus rajoittamaton kuvia, rajoittamaton tuotteiden varastoinnissa, ja räätälöidyt CSS ja HTML-editori - niin voit kasvattaa sivuston ilman rajoituksia. Formaatti tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson kaikille maksetaan suunnitelmia, joten voit testata palveluja ja mitä mieltä olet.

Häät valokuvaajat voivat käyttää Format luoda verkkosivuston, lisätä omaa sisältöä, suunnitella kuvagallerian, ja rakentaa online läsnäolo.

Sinun ei tarvitse tietää mitään suunniteltaessa verkkosivuilla käyttää näitä aloittelijaystävällinen työkaluja. Muutaman klikkauksella voit perustaa tietosivulla luoda kuvagallerian, lisätä videoita, ja koota räätälöityjä online portfolio. Yksinkertaisen vedä ja pudota järjestelmän avulla mainokset järjestää gallerioita ilman muss ja vaivattomasti. Voit jopa perustaa verkkokaupan.

”Voit tehdä aika paljon kaikkea mitä tarvitsee tehdä siitä luovaa liiketoiminnan näkökulmasta” Zaeem sanoi. ”Me teemme sen helpoksi taiteilijoille esitellä työtään ja myydä tulosteita, malleja, canvasses, ja muut palvelut.”

Jos olet tyytyväinen liitäntä, se voi kannattaa panostaa muodossa tilauksen koska ottaa ammatillinen verkkosivuilla voi tuottaa tuotto pitkällä aikavälillä houkuttelemalla lisää asiakkaita business.As Zaeem sanoi, ”Esitys on puoli työtä. Sivusto voi vaikuttaa siihen, miten työ nähdään ja koetaan asiakkaita.”

Esittämällä online portfolio parhaassa mahdollisessa valossa, voit vaikuttaa myönteisesti potentiaalinen asiakas päätöstä palkata sinua. Puhdas sivusto tehostaa työntekoa ja erottaa sinut ammattilainen.

Omistautunut tiimi palvelee asiakkaita 190 + maissa

Zaeem kuvaili muoto joukkue kuin rento ja intohimoinen ryhmä ihmisiä, jotka välittävät auttaa valokuvaajat onnistua. Monet tiimin jäsenet ovat valokuvaajat tai suunnittelijat itse - jotta he ymmärtävät asiakkaidensa etuja ja jakaa heidän innostuksensa kuvataiteeseen.

”Meillä kaikilla on arvostusta taiteen,” Zaeem selitti. ”Ymmärrämme arvon annamme luovan teollisuuden, ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja parantaa.”

Formaatti on Toronto-pohjainen käynnistyksen hoitaa mainoksia mainoksille.

Klo Format, in-house käyttäjä tutkijaryhmä kiinnittää erityistä huomiota siihen, mitä asiakkaat haluavat ja suosittelee parannuksia yhtiön yleinen suunnittelu tai palveluja. Tavoitteena on pystyttävä vastaamaan tarpeisiin nykyaikaisen mainoksia, joten joukkue on aina työstää jotain uutta ja jännittävää.

Esimerkiksi muoto joukkue laajensivat vaikutusvaltaansa luomalla Format Magazine - ilmainen online-resurssi visuaalisen taiteen yhteisö. Verkkojulkaisu sisältää tarinoita ammattikuvaajat, kuvittajia ja taiteilijoita ympäri maailmaa. Sen oppaita, gallerioita, haastatteluja, videoita ja uutisia artikkeleita edistää työn luovia ihmisiä, jotka tarjoavat ainutlaatuisen näkökulman teollisuudelle.

”Format Magazine on täysin omistettu juhlii kuvataiteen” Zaeem kertoi meille. ”Toivomme innostaa ihmisiä ja kannustaa heitä kasvamaan uraansa.”

Kehua 95% asiakastyytyväisyystasomme & Rave Mielipiteitä

Formaatti on all-in-one verkkosivuilla rakennuksen työkaluja on hyvin vastaan ​​keskuudessa valokuvaajat ja suunnittelijat 190 + maissa. Formaatti tarjoaa 95% tyytyväisyys rate asiakkaidensa keskuudessa. ”Meidän valokuvaajat haluavat, että he eivät tarvitse aloittaa tyhjästä”, Zaeem sanoi. ”Meillä on mukautettuja malleja, omia sivuja, ja laajennuksia tehdä helpompi julkaista verkkosivuilla.”

”From värit fontteja, voin muokata jokaista osa minun salkku tarvitsematta koodia ollenkaan”, sanoo Hudson Christie, piirtäjä, joka käyttää Format työkaluilla.

”On niin monia joustavia teemoja valita,” ammattivalokuvaaja Jessica Lehrman sanoi suosittelun. ”On helppo löytää joka täydentää kuvista.”

”Meidän valokuvaajat kuin että he eivät tarvitse aloittaa tyhjästä.” - Zaeem Sarwar johtaja suoramarkkinoinnissa Format

Vuonna 2017 TULOS 500 nimeltään muoto yksi Kanadan nopeimmin kasvavia yrityksiä. Toimitusjohtaja Lukas Dryja ja CPO Tyler Rooney, jotka tekevät yhteistyötä perusti yrityksen, ovat pystyneet ylläpitämään tätä kasvua pysyessä uskollisina yhtiön bootstrapped juuret. Johtotiimi jatkuvasti sijoittaisi Formaatti: n voitot takaisin yrityksen ja sen yhteisöä.

Muotoile joukkue on niin varma ihastut niiden verkkosivuilla-rakennuksen alustan, ne tarjoavat rahat takaisin-takuu. Jos et ole täysin tyytyväinen palveluun, joukkue palauttaa kaikki maksun teit viimeisten 30 päivän aikana. Voit myös alentaa tai peruuttaa tilisi milloin tahansa. Peruutettuasi muoto näkyy vain ”Tili ei aktiivinen” viesti verkkotunnuksesi. Jos et uusia tilauksesi 60 päivän kuluessa, sivusto poistetaan.

Formaatti: Kattava Platform for kuvataiteilijat

Kuvataiteilija, hyvä portfolio on kuin hyvä rГ © sumГ © - se voi yllättää ihmisiä ja avaa ovia jos voit tehdä se näyttää ammatillinen ja polished.A vahva verkkopalveluvalikoimaansa voi kannustaa mahdollisia asiakkaita saada yhteyttä ja palkata teitä. Mutta eivät kaikki ammatillinen häät valokuvaajat ovat myös mestari web-suunnittelijat. Se kun muoto tulee käyttäjäystävällisiä verkkosivuilla-rakennuksen työkaluja.

Voit rekisteröityä ilmainen kokeiluversio ja rakentaa verkkosivuilla, joka sopii tietyn tyylin ja tarpeet. Voit jopa perustaa verkkokaupan myydä prints.Format ei ota komission kaikesta myynnistä eikä se hukuttaa kuvaajille ominaisuuksia he eivät tarvitse. Virtaviivaistettu käyttöliittymä tekee luoda ja käynnissä verkkosivustolla paljon yksinkertaisempi niin valokuvaajille, kuten ystäväni, voivat keskittyä veneet ja kasvattaa ulottuvilla verkossa.

”Tavoitteenamme on olla alustan valinta valokuvaajille” Zaeem sanoi, ”ja edelleen rakentaa työkaluja, jotka tekevät heidän elämäänsä, jotta he voivat suunnitella sivuston, esitellä työnsä ja saada asiakkaita.”