Gay-hoitokeskus uskoo, että lgbtq-asiakkaita palvelevat parhaiten asiantuntijat, joilla on samanlaisia elämänkokemuksia

26 heinäkuu 2019

Lyhyt versio: Gay Therapy Centerin mielestä LGBTQ sinkkuja ja parit voivat olla enemmän menestystä heidän rakkautensa elämässään työskenneltäessä ammattilaiset, jotka ymmärtävät niitä. Siksi käytäntö on yli 35 terapeutteja ja ohjaajille, jotka ovat jäseniä LGBTQ yhteisöön ja jotka tietävät, miten muut voivat tuntea aliarvostettu yhteiskunnassa. Asiantuntijat Gay Therapy Centerin korostaa itsensä rakastamisen ja itsehoidon kehittämisessä Terveet romanttiset suhteet, ja auttaa LGBTQ miehet ja naiset rakastavat itseään ja toisiaan.

Vaikka jäsenet LGBTQ yhteisö ovat saamassa enemmän hyväksyntää kaikkialla Yhdysvalloissa, he silti voi tuntea, että heidän elämänsä on ollut täysin normalisoitu.

”Heteroseksuaalisten suhteiden vielä saada paljon enemmän sosiaalista tukea kuin homoseksuaaliset suhteet”, sanoo Adam Blum perustaja Gay Therapy Centerin , valtakunnallinen käytäntö keskittyy tarpeisiin LGBTQ yhteisöä. ”Homoseksuaaliparien ei ajatellut aivan yhtä merkittävästi suurempi kulttuuri vielä.”

load...

Että hienovarainen devalvointi voi vaatia veronsa ne, jotka ovat LGBTQ yhteisössä, ja kun he etsivät apua, heteroseksuaalisen terapeutit eivät ymmärrä niiden todellisuutta. Vaikka ne voivat tunnistaa asioita asiakkaan kasvot, suora terapeutit eivät ole kokeneet homofobiaa - hienovaraisia ​​tai muuten - omassa elämässään.

Adam Blum perusti Gay Therapy Centerin yhdistää jäsenille LGBTQ yhteisölle terapeutit, jotka ovat yhteisiä kokemuksia.

”Jos hetero ilmetä ongelmia niiden suhteita, he saavat enemmän empatiaa” Adam sanoi. ”Homoparien ovat vähemmän todennäköisesti saada tukea, ja siellä voi olla vähemmän törkeää, jos heillä esiintyy pettämistä tai valehdellaan.”

load...

Käsitellä näitä kysymyksiä, Adam perustettu yksityinen hoito käytäntö katettu yksinomaan LGBTQ ihmisiä. Koska yhteisön jäsen itse, Adam liittyviä kysymyksiä he kohtasivat yksilöinä tai osana suhdetta.

Kun Adam käytäntö nopeasti täyteen, hän myönsi, että hän ei voinut majoittaa niin paljon asiakkaita kuin hän halusi. Niinpä hän aloitti Gay Therapy Center, joka nyt on toimistoja Washington DC, San Francisco, Los Angeles ja New Yorkissa.

Käytäntö työllistää 35 terapeutteja ja ohjaajille, jotka kaikki tunnistaa kuin LGBTQ, ja auttaa asiakkaita oppia rakastamaan itseään ensin, jotta he voivat olla enemmän menestystä suhteita.

”Tiesin omasta kokemuksestani asiakkaana että oli tärkeää työskennellä terapeutti, joka on kuin sinä,” Adam sanoi.

Kehittämällä itserakkaus yhteiskunnassa, joka on joskus epäystävällinen

Adamin matka luoda LGBTQ terapian käytäntö aloitti ollessaan lapsi.

”Olen aina halunnut olla terapeutti. Vartuin terapeuttisesti suuntautunut perhe, joka arvostetaan tärkeyttä itsensä kasvun ”, hän kertoi.

load...

Adam sanoi useimmat ihmiset, vaikka he olivat yleensä hyväksyä perheet tarvitsevat usein tukea työn kautta niiden yhteiskunnallisia syrjäytyminen kysymyksiä. Nykyään vaikka Gay Therapy keskuksella on toimipaikat LGBTQ sopiva kaupungeissa eri puolilla Yhdysvaltoja, Adam tietää, että nämä asiat ovat vielä suurempi ongelma muualla. Siksi keskus tarjoaa verkossa istuntoja, ja yksi päivä Adam toivoo avata missä haasteet nämä kannat ovat ovat vielä suurempia.

”Me kärsivät tunne kuin ulkopuolisille, on erilainen, ja syrjitään, kun olemme kehittäneet itsetunnon”, hän sanoi.

Gay Therapy Centerin tunnustaa ja vahvistaa, että LGBTQ ihmiset tarvitsevat usein työn kautta haasteisiin he ovat kokeneet, erityisesti homofobiaa. Työskentelemällä näistä asioista terapeutit, joilla on ollut samanlaisia ​​ongelmia, keskuksen asiakkaat voivat alkaa parantua.

Gay Therapy Centerin on toimipisteitä suurimmissa Yhdysvaltain kaupungeissa ja toimii myös asiakkaiden verkossa.

Esimerkiksi yksi male asiakas oli aiemmin työskennellyt vanhempi female terapeutti. Hän jakoi miksi löytää terapeutti, joka ymmärsi häntä auttoivat:

”Kun yritetään selittää Grindr vanhempaan naispuolinen terapeutti, Tiesin tarvitsevani saada homo terapeutti, joka voisi ymmärtää kokemuksiani. Gay Therapy Centerin auttoi yhteyden minua joku oli täysosuma ja on auttanut minua vuodessa ”, hän sanoi online jäähyväisottelu.

Erityisesti monet Gay Therapy keskuksen ohjaajat keskittyvät itsetutkiskeluun, joka puolestaan ​​kannustaa asiakkaita tutkimaan, miksi he saattavat olla itse inho tai epävarmat. Ideana on tunnistaa itsensä käsityksiä, jotta asiakkaat voivat kesyttää niiden sisäistä kriitikot.

”Mitä enemmän energiaa laitatte itsensä rakkautta, huolenpitoa ja kunnioitusta, sitä paremmat suhteet tullut”, sanoi Adam.

Yleisimmät kysymykset istunnot ovat Suhde kamppailut

Terapeutit ja ohjaajat Gay Therapy Centerin toimivat sekä yksilöiden ja parit. Kuitenkin yleisimmistä ongelmista on todettu eroja molemmat ryhmät ovat tunteita eristyneisyyden tai yksinäisyyden jotka johtavat suhteeseen haasteisiin.

Monet asiakkaat tarvitsevat myös apua löytää toveruutta tai opetella mennessä. Esillä on myös yksilöiden kiistanalainen suhteita, he eivät tiedä, miten lopettaa. Monet parit, jotka etsivät hoitoa haluavat kehittää vahvempia yhteyksiä keskenään.

”Noin puolet työmme on parit neuvontaa, ja ne yleensä haluavat tukeamme parempaa viestintää”, sanoi Adam.

Painopiste kehittämiseen tai parantamaan suhteita on yleistä, koska monet jäsenet LGBTQ yhteisö ei opeteta miten toimintoa suhteensa tai kommunikoida hyvin kumppaniensa, Adam sanoi. Ihmiset lesbo ja homo suhteet usein muutamia esimerkkejä terveellisten Parisuhteita varhain.

LGBTQ terapeutit voi paremmin kuin heteroseksuaalisten terapeutit kohtaamaan näitä asioita. Adam mainitaan, että puoli on male parit ovat ei-yksiavioinen. Vaikka tämä on yleinen suhde kokoonpano, homomiehet eivät aina ole taitoja navigoida näitä avoimia suhteita.

”Avaa suhteet ovat vaikeita ja monimutkaisia ​​ja vaativat poikkeuksellista viestintätaidot”, hän kertoi.

Vaikka jotkut asiakkaat uskovat heidän ongelmansa johtuvat ongelmat, jotka liittyvät muiden, mies sanoi, että he tarvitsevat usein käsitellä omia emotionaalisia tarpeita ensimmäinen. Monet luulevat tarvitsee vain käyttäytyä eri tavalla, tai päivämäärän eri tavalla, löytää oikea romanttinen suhde.

”Se on oikeastaan ​​enemmän sinusta kuin noin kumppani,” Adam kertoo asiakkaille. ”Jos et rakasta itseäsi, tai ovat erittäin kriittisiä itsestäsi, se on paljon vaikeampi liittää rakkaudessa.”

Siksi hänen neuvoja kenellekään vaikeuksia löytää rakkaus on käsitellä omia asioita ensin.

Gay Therapy Centerin yhdistää LGBTQ asiakkaille ympäri maailman

Gay Therapy Centerin perustettiin tarjoamaan jäsenille LGBTQ yhteisö opastusta terapeutteja yhteisten kokemusten. Mutta että identiteetti on vain yksi monista ominaisuuksia, jotka muodostavat henkilö, ja keskuksen asiakkaat voivat löytää terapeutteja, joiden kanssa he muodostavat monilla eri tasoilla.

”Markkeri hyvän hoidon lopputulos on läheinen yhteys terapeutin” Adam sanoi.

Jotkut asiakkaat haluavat terapeutti he voivat nähdä henkilökohtaisesti, joten he etsivät paikallisen terapeutin yhdessä Gay Therapy keskuksen toimistoissa. Kuitenkin keskus tarjoaa myös kattavat verkko ohjauskäytäntöjä joka palvelee asiakkaita maailmanlaajuisesti, mukaan lukien Malesiassa, Saudi-Arabiassa ja Australiassa.

Sekä paikallisia ja kansainvälisiä asiakkaita löytyy terapeutti, joka on erikoistunut alue, johon he haluavat keskittyä. Esimerkiksi ne, jotka kamppailevat ahdistus voi löytää terapeutin hoitoon perehtynyt niiden kunto.

”Haemme sinulle terapeutin kanssa, joka on eniten hyötyä sinulle,” Adam selitti.

Vuosien mittaan Adam on tyydytetty Gay Therapy Centerin alati kasvava määrä sekä asiakkaiden ja terapeutit. Hän ymmärtää, että työ hän ja hänen kollegansa tehdä, on tärkeää parantaa itsetuntoa ja itsekunnioitusta heidän LGBTQ asiakkaille.

”Se on parantava olla jonkun terapeuttisessa ympäristössä, joka on teidän puolellanne ja ei ole kielteisiä kokemuksia tai mielleyhtymiä noin homojen”, hän sanoi.