Girlsdatingsites.com: arviointisivusto, joka demystisoi lesbo- ja biseksuaalisten singlejen online-dating-alustoja

17 helmikuu 2019

Lyhyt versio: Vaikka satoja sivustoja on suunniteltu lesbo ja biseksuaali sinkkuja, monet naiset ole aikaa - tai rahaa - täyttää kymmeniä dating profiileja. GirlsDatingSites.com, tarkastelun sivusto, joka sijoittuu paras online dating ja ystäväni päätöksenteon alustoja lesbo ja bi-naisten, keskittyy ratkaisemaan tämän ongelman. Sivusto hinnat dating alustojen luettelot käyttäjien arvostelua, ja hyvät ja huonot puolet kunkin. Lopulta kohtaus voi olla haastavaa naisille päivämäärä naisia, ja GirlsDatingSites.com yksinkertaistaa vaihtoehtoja niille, jotka eivät halua tuhlata aikaa sivustoja, jotka eivät löydä niitä ottelun.

Tuoreen kyselyn mukaan 56% on LGBTQ singlet 56% LGBTQ singlet ovat päivätty joku he tapasivat verkossa. Se on merkittävä prosenttiosuutena yhteisön.

Mutta online dating ei ole aina helppoa lesbo ja bi-naisten. Joillakin dating alustoja, lesbo ja biseksuaali singlet saattavat löytää itsensä propositioned mitään ja kaiken muun paitsi vakava suhde. Siksi monet naiset kääntyvät sivustoja suunniteltu erityisesti heille - seulomalla alas vuodelta altaan.

load...

Mutta vaikka vuodelta suunnitellut sivustot heille, lesbo ja biseksuaali daters voivat kohdata osansa ongelmia. Vain koska lesbot ja biseksuaalit kuin tähän mennessä naisille ei tarkoita he haluavat mennessä juuri mitään nainen.

Saatat löytää naisia ​​liian nuori tai liian vanha romanttinen kumppani. Saatat löytää naiset, joilla on hyvin erilainen edut kuin sinun. Tai ehkä kuulu söpö tyttö, joka asuu toiselle puolen maata.

GirlsDatingSites.com listaa 10 parasta dating alustoja lesbo ja bi-naisten.

Ja ongelmista, jotka kohtaavat useimmat dating sivuston käyttäjät eivät ole vain suoraa ihmisille.

load...

GirlsDatingSites.comis suunniteltu ratkaisemaan näitä ongelmia niille sinkkuja etsivät sopivia kumppaneita.

Verkkosivuilla riveissä 10 maailman parasta dating alustoja lesbo ja biseksuaali sinkkuja.

GirlsDatingSites.com antaa jokaiselle dating alustan yksi- viiden tähden luokitus. Tähtiluokituksen korreloi viiden yksittäisen tähtiarviot - myös mahdollisuus saada päivämäärän, yksityisyyden suojan, ominaisuuksia, asiakaspalvelu, ja vastinetta rahalle.

Lisäksi tähtiarviot GirlsDatingSites.com kuvataan kaikki dating alustan yksityiskohtaisesti, joten sinun ei tarvitse tuhlata aikaa luoda profiilin verkkosivuilla, että ei auta sinua löytämään naisia, joiden kanssa voit kytkeä.

Auttaa käyttäjiä Valitse oikea foorumi ja löytävät unelma Woman

GirlsDatingSites.com on suunniteltu laittaa sinut oikealla tiellä löytää dating sivusto, joka sopii laskun. Nämä dating sivustot on tarkoitettu vain lesbo, bi, queer, ja pansexual sinkkuja, joten et tule etsivät pieni osa naisista kuten te suurempia sivustoja.

load...

Sivustolla on myös varmistaa et hukkua vaihtoehtoja. Se ei luetella kaikkia lesbo dating verkkosivuilla, mutta sen sijaan valitsee 10 suosituin sijoitus ja uudelleen.

Silti sivustot valittu käyneet läpi, mitä tulee käyttäjien ne houkuttelevat.

Esimerkiksi BiCupid on sivuston huippuluokan dating alustalla. Kuvannut GirlsDatingSites.com kuin ”asuinsijoista avarakatseinen ihmisiä swing molempiin suuntiin,” tämä foorumi olisi todennäköisesti sopivampi bi-naisten, eikä lesbot.

Alustat tarkistetaan viiteen alueeseen, kuten mahdollisuus käyttäjä on saada päivämäärä.

Vaaleanpunainen sohva on toinen markkinarako alusta lesbo ja biseksuaali daters, naisille suunniteltu yli 30 tavata ja muodostaa yhteisön. GirlsDatingSites.com kutsuu tätä Platform ”yhteisö, jossa ihmiset puhuvat yhteiset edut.” Sivustolla voi valittaa naisia, jotka ovat enemmän kiinnostunut ottaa naapurustossa umpimähkään kuin lyömällä kaupungin treffeille.

Sivusto kuvailee FindFemmes alustan ”ainutlaatuinen sivusto, jossa ne, jotka ovat kiinnostuneita naisellisia lesbot voivat mennä tapaamaan femmes.” FindFemmes todennäköisesti olisi sopiva queer naisten kiinnostunut vuodelta vähemmän androgyyni tai maskuliininen kumppaneita.

Vaikka monet sivustot tarkistaa GirlsDatingSites.com ovat ominaisia ​​seksuaalisuuteen, iän tai sukupuolen esitys, toiset ovat vähemmän kapealla. Näiden avulla käyttäjät tekevät queer naisten ystäviä kaikkia kansallisuuksia ja taustoja. Kuten Pink Amor, joka auttaa yhdistämään ”naiset eri maista ympäri maailmaa.”

Tarjoaa tasapuolisen lausunnon Treffit Ominaisuudet

GirlsDatingSites.com ei vain listalla dating alustojen kanssa vaikeasti ymmärtää järjestelmään. Sen sijaan se antaa käyttäjille runsaasti tietoa siitä, miten tähtiluokitus määritettiin ja paneutuu tarkemmin, miten jokainen alustan hyödyllisiä ominaisuuksia.

Kukin profiilin GirlsDatingSites.com antaa yksityiskohtaisen kuvan alustan ominaisuuksia. Useimmat arviot pitävät maissa, joissa alusta on aktiivinen, menetelmiä yhdistävän sivuston, ja kustannukset. Ranking katsoo myös arvostelu ja hyvät ja huonot puolet kunkin sivuston tekniikka, asiakaskunta, ja keinot vuorovaikutuksessa.

Katsauksessa verkkosivuilla GirlFriendsMeet.com, GirlsDatingSites.com editori Totti sijoittui sille 3,9 ulos 5 tähteä. Kaiken kaikkiaan Totti havaittu GFM olevan positiivinen kokemus, huomata sen avoin keskustelufoorumi ja kehittyneet hakutoiminnot kuten jotkut ammattilaiset sivuston.

GirlsDatingSites.com todettiin, että GirlFriendsMeet tarjoaa käyttäjäystävällisen kokemusta.

Vaikka pääpaino on kaikkein dating alustoja on löytää romanttinen kumppaneita, toiset varmasti pyrkivät rakentamaan yhteisöjä lesbo ja bi-naisten.

Sivuston tarkastelu alustan Yhdessä kohtauksessa korostaa ajatusta, että jotkut queer naiset haluavat laajentaa sosiaalista piireissä, eikä vain löytää dating kumppaneita. Kuvatessaan alustan, GirlsDatingSites.com kutsuu tätä ”hauska ja tuomio vapaa tila, josta löytyy hyviä ystäviä tai päivämäärä.”

Vau Naiset Treffit keskittyy myös sosiaalinen elementti tavata naisia ​​yhteensopivien suuntaviivat, toteaa, että se on ”turvallinen paikka, jossa lesbo voi tavata muita lesbot seurusteluun.”

GirlsDatingSites.com: Yhteisön täyttyä samanhenkisiä ihmisiä

Saat lesbo ja bi-naisten, rakentaminen tunnetta apurahan voi usein olla yhtä tärkeää kuin löytää muita huomattavia. Joskus queer naiset voidaan eristää perheiden, uskonnolliset yhteisöt, tai se voi olla ainoa lesbot tai biseksuaaleja yhteisöissään.

Siksi GirlsDatingSites.com pyrkii myös rakentaa oman yhteisön kautta blogissa. Blogi sisältää oivaltavia artikkeleita, jotka ovat merkityksellisiä naisia, jotka mennessä naisia.

Lesbo ja biseksuaali singlet voivat oppia lisää yhteisön välinen GirlsDatingSites.com blogissa.

Ei queer nainen haluaa viettää tuntikausia rakentamaan hänen dating profiili juuri oikea sekoitus nokkeluutta ja vilpittömyys vain huomatakseen, että hän hukkaan hänen aikaansa. He eivät myöskään halua kirjautua päälle lesbo dating sovellus, joka on karu joutomaa, tai yksi, joka on täynnä naisia, jotka haluavat vain kytkeä kun etsit vakava suhde.

GirlsDatingSites.com avulla käyttäjät tietävät, mitä he voivat odottaa ennen kuin luot dating profiili. Näin käyttäjät voivat navigoida suoraan sivusto, joka sopii laskunsa. Lesbo ja biseksuaali singleä haluavat viettää aikaa löytää oikea henkilö, ei etsiä oikeaa dating alustalla.