Gottman-instituutin sovellus pariskunnille, jotka haluavat rakentaa vahvoja suhteita

16 huhtikuu 2019

TL; DR: Kun pariskunnat haluavat oppia lisää toisistaan ​​ja vahvemman suhteen, he eivät voi mennä vikaan Gottman-instituutin Rakkaus Jungle sovelluksen. Mitä hauskaa ja parantaa suhdetta samaan aikaan, ei muita App vertaa.

Olipa pitkän matkan, työn rasitukset tai kommunikaatio-ongelmat, parit usein eriytyvät toisistaan. Kun he tarvitsevat apua rekonnektoituvista, siitähän Gottman Rakkaus Jungle sovellus tulee.

Mukana kuusi tasoa viihdyttävä ja opettavainen harjoituksia, Love Jungle on uusi suhde app auttaa pariskuntia saamaan takaisin raiteilleen.

load...

Juuri mitä parit tarvitsevat

Luominen Love Jungle oli todellinen yhteistyö mukaan toThe Gottman instituutin johtaja markkinointijohtaja Michael Fulwiler.

Tämä yhden-of-a-kind sovellus nousi kukoistukseensa ansiosta ehdotusta pari osallistuu yksi instituutin tunnettu taiteen ja tieteen Rakkauden viikonloppukurssit ja se perustuu 40 vuoden tutkimuksen Dr. John Gottman , maailmankuulu avioliitto tutkijalle Gottman-instituutin ja New York Timesbest myydyin kirjoittanut ”Seitsemän periaatteet Making avioliitto työtä.”

Ja niin Rakkaus Jungle syntyi.

Olipa soitetaan yhdessä tai erillisen, The Love Jungle avulla parit voivat parantaa ystävyyttä ja läheisyyttä kautta hauskaa Q & V toimintaa. Jos pelataan erikseen, pariskunnat voivat jakaa tuloksia toistensa kanssa, lisäämällä syvempää suhdetta.

load...

Love Jungle ominaisuuksia kuusi tasoa viihdyttävä ja opettavainen harjoituksia, jotka pariskunnat voivat tehdä yhdessä tai erikseen.

Fulwiler sanoi esittelee taitojaan tällä tavalla auttaa parit pysyä yhteydessä - varsinkin jos he ovat pitkän matkan suhde - ilman sitä tuntuu työltä.

”Se on pelillistäminen periaatteita että opetamme”, hän sanoi. ”Tavoitteenamme on auttaa pariskuntia vahvistamaan ystävyyttä, joka on perusta mitään suurta suhdetta. Sen pitäisi olla hauskaa ja kevyt, ja se todella antaa parit mahdollisuuden tutustua toisiinsa paremmin.”

”Hyvää avioliitot perustuvat syvä ystävyys”, tohtori Gottman lisäsi. ”Tällä tarkoitan keskinäinen kunnioitus ja nauttia toistensa seurasta.”

Suhteen parantamisen sovelluksen tilaa

Vaikka markkinat ovat täynnä suhde sovelluksia, Fulwiler sanoi monet puuttuu laatua, ja rakkaus Jungle on vain app täyttää kyseinen tyhjiö.

load...

Hän uskoo se eroaa muusta sillä se voi tarjota pareille aineelliset avulla ne voivat parantaa suhdetta.

”Kun se tulee avioliiton ja suhteita, laatu sovellukset jättää paljon toivomisen varaa”, hän sanoi. ”Me elämme aikaa, jolloin kaikki on meidän puhelimiin tai meidän iPads. Miksi ei käytä tätä tekniikkaa vahvistaa avioliitot ja suhteita samoin? Se on todella mielenkiintoinen tila edistää läheisyyttä ja läheisyys.”

Drs. John ja Julie Gottman, mukana perustamassa The Gottman instituutissa.

Fulwiler lisäsi, että mitä voisi auttaa Love Jungle vallata että markkinoilla tilaa on yhdistää tohtori Gottman tutkimus sisään sovellukseen.

”Hienoa tämä sovellus on olemassa opetus pistettä lainauksia jokaisen harjoituksen”, hän sanoi. ”Jos haluat lukea erityisen tutkimuksen tai löytää lisää tietoa, voit tehdä niin.”

Ottaen suhde neuvonta pidemmälle

Love Jungle, joka onsaatavilla Windows Store, on todella ottaa suhde sovelluksia seuraavalle tasolle, joten Gottman sisällön helpommin parit tässä teknologiavetoisilla maailmassa.

Gottman Instituutin Rakkaus Jungle sovellus on ollut 1500 latausta alusta alkaen ja on 4,4 ulos 5 tähteä Windows Storessa.

Positiivista palautetta käyttäjiltä ja lahjakas kehitystiimi ratissa, Fulwiler sanoi ei ole mitään pysäyttäminen Gottman-instituutti luomasta enemmän digitaaliseen tarjontaansa tulevaisuudessa.

”Haluaisimme pystyä luomaan lisää sovelluksia”, hän sanoi. ”Hienointa Love Jungle on, että se on luotu asiakkaan meidän. Parit, jotka osallistuvat myös työpajoja ja seminaareja palaavat usein meille halu auttaa muita parit. Se on jotain, että otamme paljon ylpeyttä.”