Guyliner-blogi tarjoaa laugh-out-loud dating-mielipiteitä ja neuvoja lgbt-asioista

5 heinäkuu 2019

Lyhyt versio: Vuonna 2010, Justin Myers alkoi bloggingbecause hän halusi purkaa kokemuksistaan ​​yhtenä homomiehenä Britanniassa. Hänen relatable sävy ja snarky mielipiteitä herättänyt monipuolinen verkossa yleisö, andTheGuyliner.comsoon laajeni LGBT aiheita, viihdeuutisia, ja muita näkökohtia yhden elämän. Tänään, Justin viihdyttää tuhansia lukijoita hänen suorapuheinen pohdintoja modernia seurustelukulttuurin. Hän hasalso osaltaan severaltop tiedotusvälineet, kuten The Huffington Post ja BuzzFeed. Olipa hän yksityiskohtaisesti yksi hänen 72 ensimmäisen päivämäärät ordissecting ensivaikutelma sokean vuodelta The Guardian, Justindoesn't vedä mitään lyöntejä hänen artikkeleita. Käytössä TheGuyliner.com lukijat voivat pohtia ylä-ja alamäet nykypäivän Dating Scene tai vain nauttia Justinin snarky commentaryon joitakin epically huonoja päiviä.

Justin Myers ehkä ollut surkea tarjoilija ja mediocreretail virkailija, mutta hän voi kirjoittaa kiertää useimmat ihmiset. Vuonna 2010 kirjailijaksi aloittanut blogin nimellä guyliner koska hän halusi pistorasiaan kirjoittaa itselleen asioista, jotka väliä hänelle. Suurin osa hänen artikkeleita oli tekemistä naimattomuus ja homo Britanniassa.

load...

Kirjailijaksi Justin Myers aloittaminen guyliner blogin keskustella dating asioita, jotka vaikuttavat homomiesten Britanniassa ja ulkomailla.

”Asuin itse ensimmäistä kertaa, ja kirjoittaminen blogi auttoi yksinäisyys”, hän sanoi. ”Sillä ottamaan elämäni tällä tavalla - mikä se jotenkin has- ollut koskaan tarkoitukseni. Mutta tässä sitä ollaan.”

Justin aloitti kirjallinen uransa nolla odotuksia ja on hämmästynyt, kuinka nopeasti hänen web läsnäolo on grown.He on nyt yli 19000 Twitterin ja on kirjoittanut useita merkittäviä julkaisuja, kuten The Huffington Post, The Guardian, ja BuzzFeed.

load...

Hänen menestyksensä kirjailija johtuu relatable, huvittava, ja hyödyllisiä artikkeleita työssäoppimisjaksoja guyliner blogi. Vuonna tuhansia viestejä, Justin puhuu avoimesti ja LGBT singlesstruggling navigoida dating maailma. Hesaid nimi kuvailee alkuperäistä tarkoitusta varten blogin: hän rivissä kaverit, meni päivinä, ja arvioivat niitä hänen yleisönsä. 72 eka kerta, hän lopulta päätyi hänen viimeinen ensimmäinen päivä, jonka hän mitoitettu 11/10.

Nykyään Justin on siirtynyt viimeisen omista kokemuksistaan ​​kirjoittamaan yleisempi vuodelta ongelmat ja etikettivirhe. Hänen leikkisä huumorintaju tulee koko vuonna Outoa artikkeleita aiheista likereasons ojaan boyfriendand tapoja tuhota suhdetta.

TheGuyliner.com on viihdyttävä paikka sinkkuja poimia muutaman vuodelta vinkkejä tai jakaa nauraa jonkun kanssa, joka on ollut there.Justindoesn't olettavat antaa hänen yleisönsä paljon korkean otsan dating neuvoja; Sen sijaan hän kertoo tarinoita ja tekee jokesin toivoo, että hänen lukijat tulla pois tunne optimistisempia Dating Scene.

load...

”Minun tehtäväni on vain ollut koskaan kirjoittaa ja lukea,” Justin kertoi meille. ”En tiedä, miten tehdä mitään muuta. Nautin kirjallisesti mitään, että tuntuu kuin se on jotain mitä pitäisi kommentoida.”

Unohtumaton Sisältö Single Survival Blind Date Arviot

TheGuyliner.com on täynnä listicles vuodelta mielipiteitä, hilpeä arvosteluja, ja ajankohtaisia ​​artikkeleita eri subjects.When Justin kirjoittaa: hän ei rajoita itseään yhteen sävy, yksi aihe, tai yksi yleisö. Hän haluaa kattaa kaiken - mitään ja kaikki siihen liittyvä vuodelta.

Vaikka LGBT kysymyksiä osui lähellä kotia hänen kanssaan ja esiintyvät usein blogissaan, hän kertoi meille suurimman osan hänen artikkeleita resonoi suoralla lukijoille well.After kaikkiaan noin vuodelta kamppailut - esim kauhut paha suudella - ovat universal.Justin pyrkii puhua kaiken kokemuksia ja taustoja, ja hän on ylpeä monimuotoisuuden guyliner yleisöä.

”En näe lukijoiden tilastot. Niin kauan kuin heillä, mitä teen, en välitä, keitä he ovat.” - Justin Myers aka guyliner

Usein Justin tekee aihe enemmän henkilökohtaista ja lähestyttävissä vetämällä omasta dating kokemuksia. Esimerkiksi hän commiserated sinkkuja tunne loma blues kertomalla tarinan siitä, kun hän halasi joulukuusi jälkeen turha päivämäärän. Hän on kirjoittanut laajasti hänen ensimmäinen päivämäärät anonyymi miesten hecallsThe kidutettu sielu, Raincheck, The Selfie, kakara, ja muut humoristinen lempinimiä.

”Teen myös piirteitä, jotka näyttävät syvästi populaarikulttuurin yleensä tai LGBT + kysymyksiä”, hän sanoi. ”Nämä ovat todella suosittuja.”

Moitteeton pöytätavat -sarjasta lukijat hihittää

Joka viikonloppu, The Guardianpublishes sarake nimeltään Blind Date, jossa kaksi singleä puhuvat - arvasit oikein - sokea päivämäärät keskenään. Justinclaims on pakkomielle tässä sarakkeessa. Käytössä TheGuyliner.com, hän taitavasti poimii erilleen vastausten kaksi ihmistä jotka lähtivät ajankohtana yhdessä ja oli rohkeutta ilmaan ajatuksiaan siitä sanomalehdessä.

Moitteeton pöytätavat osio , whereJustin kielen poskessa katsauksissa oleskella, on yksi suosituimmista osioita guyliner blogissa. Justin kertoi meille ei sugarcoat hänen mielipiteensä, ja hän luottaa hänen lukijat saavat että - vaikka hän tönäisi hauskaa pari puhumiseen pahinta Grindr kytkentätavoista ensimmäinen päivä - hänen tarkoituksenaan ei saa merkitä, vaan viihdyttää.

”Onko mitään pahempaa kuin olla ajankohtana ja jolla on kuunnella jonkun Wang heidän dating kokemuksia,” Justin kirjoitti Yksi arvostelu. ”Jos haluat ruikuttaa siitä dating draamoja, saada blogi - Kuulen se voi olla hyvin kannattavaa.”

Tuhannet lukijat seuraamaan Justinin hilpeä paisti The Guardian'sBlind Päivämäärä sarake.

Justin nauttii keskustella lausumaton monimutkaisia ​​dating koska siellä on paljon huumoria siellä, mutta siellä on paljon opittavaa myös.

Olipa hän keskustelee hankala ensivaikutelma tai tärkeyttä kysyy ennen suudella jotakuta, Justin käsitellään hankala dating aiheista huumoria, kokemus ja runsaasti gif. Hän ei onlytease daters, joilla ei ole aavistustakaan - hän tarjoaa vakavia noutoruokapaikkoja nykypäivän seurustelukulttuurin käyttäen hänen tosielämän kokemuksia ja toisten.

”Olen onnekas lukijat tuntuvat nauttia kaikista näistä puolia”, hän sanoi, ”niin minuutti voin kirjoittaa jotain aivan emotionaalinen ja syvällistä, ja seuraavaksi minä canshare jotain snarky tai hilpeä.”

Kiitollinen On Lukijat Kuka ymmärtää hänen ydinsanoma

TheGuyliner.com kommentit osiossa on yllättävän sydämellinen ja kannustava paikka. Jotkut lukijat saattavat saada hieman nenäkäs, mutta useimmat haluavat osoittaa arvostavansa kirjailija tarinoita ja takeaways.Even kun palaute ei ole niin positiivinen - ehkä lukija on eri mieltä artikkelin kulman tai tuntuu tärkeä asia jätettiin pois - Justin sanoi hän tuntee kiitollinen jokaisesta harkittuja kommentoida.

”Se ei ole aina positiivinen, mutta se on yleensä rakentavaa”, hän sanoi. ”Jopa huono Taitava saavat minut ajattelemaan juttuja eri tavalla.”

Jotkut ihmiset hakeutuvat Justin vuonna kommentteja tai sosiaalisen median sanoa hänen neuvoja antanut heille nauraa tai auttanut heitä ymmärtämään vuodelta paremmin. Se lopulta Siksi ammattimainen blogger viettää pitkiä päiviä hänen näppäimistö vitsejä ja antamalla neuvoja - tehdä ero elämää LGBT daters. ”Lukijat ovat aina kiinnostunut kuulemaan minun ottaa eri asioita, ja se on niin ihmeellinen tunne,” hän sanoi. ”Se ei koskaan vanhene.”

”Fabulous, Justin! Rakastan lukea Blind Date Arvostelut.” - Donna Blaenllechau, eli guyliner lukija

Justin sanoi ottaa mitään itsestään selvänä ja jatkuvasti hämmästynyt uskollisuus ja innostus guyliner lukijakunnan. Hän frequentlyresponds lukijoilleen kommentit näyttää, että hän kuuntelee ja välittää siitä, mitä heillä on sanottavanaan.

”Kirjoittajat eivät ole mitään ilman lukijoita”, hän sanoi. ”Jos kukaan etsii, se on vain salainen päiväkirja. Löytyy hyödyllinen ja viihdyttävä on suuri kunnia.”

Guyliner: Alkuperäiset & Relatable Voice in the Dating Arena

Vuodesta Bussing taulukot kun opiskelija oikoluku kopioida freelance toimittaja, Justin työskennellyt monta työpaikkaa ennen kuin käynnistää oman blogin vuonna 2010. Hän ei odottanut tulla ammatillinen blogger, mutta ironinen huumori ja rehellisiä mielipiteitä vivahteita LGBT dating löysi yleisönsä UK.In viime vuosina, Justin on rakentanut melkoinen maine Guyliner.It saattanut ottaa 72 päivinä, mutta lopulta löytyi tyydytystä sekä hänen rakkauselämä ja uransa.

Justinin aitouden dating bloggaaja iskee sointu daters kaikki suuntaviivat, ja hänen harjoittaa kirjoitustyyli on auttanut häntä laajentamaan hänen audience.In lisäksi hänen hauskaa blogia, hän on osallistunut useisiin tunnettu media myyntipisteistä, includingThe Guardian, BuzzFeed, Metro, ja Irish Times. Lopussa 2016, hän sai kirjan käsitellä hänen ensimmäinen romaaninsa, ” The Last Romeo ”, joka tulee ulos Britanniassa 2018.Justin'scurrently työstää toinen kirja kirjoitettaessa Vakiokolumnissaan Britannian GQ.

Guyliner n miellyttävä sävy on herättänyt daters kaikki suuntaviivat ja taustoja.

Justin varmasti pitää kiireinen, ja teollisuus on pannut merkille hänen omistautumisestaan ​​ja lahjakkuutta. Esimerkiksi 2017 Kommentti Awards oli Justin suosikkilistallesi forArts, Kulttuuri ja viihde Kommentaattori aikana. ”Tuntui oudolta, hirvittäviä ja kuitenkin loistava tunnustettava”, hän sanoi. ”Olisi ihanaa saada enemmän työni siellä ja on enemmän, että - jos vain vapaata pekoni voileipiä ja ihania leivonnaisia ​​jäsenpalkintoaamiainen.”

Vaikka Justin on uskomattoman tyytyväinen hänen edistymistä freelance kirjailija ja toimittaja, hän on myös innokas puuttua uusia luovia hankkeita tiellä. ”Ihannetapauksessa Olin juuri jatkaa varmistaa pidän onwanting ihmisiä julkaista minulle!”, Hän sanoi. ”Hitaasti mutta varmasti, olen saavuttaa mitä haluan tehdä. Eteenpäin!"