Hanki palloa onnellisessa lakossa: keilahalli, jossa daters flirttailee laadukkaita juomia, ruokaa ja viihdettä

23 kesäkuu 2019

Lyhyt versio: Siitä lähtien heidän ensimmäinen keilailu alleyopened Kaliforniassa vuonna 2003, Lucky Strike on ottanut viihdeteollisuuden myrsky. Heidän paikat ovat enemmän kuin vain asettaa kaataa joitakin nastat - yli 16 paikkakunnalla consistentlystun vieraille erikoiscocktaileja, hyväpalkkainen ruokailu ja vilkas tapahtumia. Olipa sittingtogether viihtyisissä oleskelutiloissa tai jockeying yli peliä pingistä, sinkkujen ja pariskuntien Lucky Strike nauttia rennosta, sosiaalisen ympäristön sekoittaa ja seurustella. Thecutting reuna venuessupport paikallisille yhteisöille, kun ihmisiä yhdistävänä yli etuihin. Withculinary urotekoja ja live musiikkiesityksiä, Lucky Strike antaa daters ikimuistoinen kokemus ainutlaatuisen keilahalli.

Olimme 15-vuotiaita, ja ripustettu keilahalli kun yksi ystäväni huomasi pitkä, hontelo kaveri fewlanes yli. ”Hän on söpö”, hän sanoi. Hetken mielijohteesta, hän päätti mennä yli ja flirttailla hänen kanssaan. Se oli häpeällistä. Shy bowlerwas yllättyneitä receivefemale huomiota, mutta onneksi häntä pitkin. He vaihtoivat AIM names- koska se oli 2005 ja sitähän me teimme - ja pian oli korviaan myöten rakastunut.

load...

Lähes 10 vuotta myöhemmin, katselin kun he kyynelsilmin vaihtoivat valat. ”En tiedä kuka olisin ilman sinua,” ystäväni sanoi uuden aviomiehensä. ”Elämäni muuttui nyt olen nähnyt teitä keilailu.”

Keilahalli antaa sinkkujen ja pariskuntien rento paikka side - nauraneet katuojaan palloja tai juhlii lakkoja - ja se voi olla erinomainen paikka forromance. Nykyaikaistaa keilailu kaupungeissa eri puolilla Yhdysvaltoja, Lucky Strike on tuonut vanhan koulukunnan harrastus uuteen-kouluympäristössä innovatiivisia viihde ja sosiaalisia mahdollisuuksia.

He ovat antaneet perinteistä keilarataa päivityksen infusoimalla tilaa premium cocktaileja, hienostunut ruokailu ja mukavan ympäristön perheille, ystäville, ja daters.

load...

Lucky Strike hillitty ilmapiiri kutsuu daters ripustaa outinto pikkutunneille yön.

Lucky Strike: n koko vibe rohkaisee löytö - anyonecan sinne löytää uusi suosikki juoma, kappaleen, josta ei ollut kuullut aikaisemmin tai syvä yhteys tuttavuus. Olitpa varaus kaista erityinen ilta ulos joku tai viipyvä baarissa haluavat tavata ihmisiä, keilahallissa antaa sinulle mahdollisuuden rentoutua ja pitää hauskaa.

”Se nappaa sinut oikeassa kun kävelee,” sanoi Barry Pointer, Chief Marketing Officer Lucky Strike. ”Meidän venuesgive jotain hauskaa tekemistä, joka vain helpottaa sosiaalista vuorovaikutusta ja murtaa jään, varsinkin ensimmäinen päivä.”

Parit voivat nauttia Chef-Driven Creations & Elävää musiikkia Vaikka Keilailu

Kaupungissa 16 suurissa kaupungeissa rannikolta toiselle, Lucky Strike mukautuu jokaisessa paikassa ympäristöönsä ja tulee upotettu kulttuureissa San Francisco, Chicago, Houston, Phoenix, Washington DC, ja muut dynaamiset paikoissa. Heidän koristeet heidän viihdettä, yhtiö pyrkii vastaamaan paikallista makua ja ruokaa kaupungin väestö. ”Se ei ole tusinasivuston kokemus” Barry painotti.

load...

Joten, mikä tekee Lucky Strike erottumaan? Heidän käsityönä libations ja Gastro Pub ruokaa lähteä lähtemättömän vaikutuksen.

Mixologists keksiä innoittamana käsityönä cocktaileja madeespecially Lucky Strike. Tällä täyden palvelun baari, daters voi flirttailla vapaasti drinkkejä ja kiusaa makuhermoja herkullisia fare.Lucky Strike ruoka ei ole sitä, mitä odotat tyypillisestä keilahalli. Heidän kokki perustuva ravintola tarjoaa premium alkupaloja ja entrГ © es, includinghand-pahoinpideltyjen mini maissi koirat ja streettacos ansaitsee mitään ruokaa kuorma.

Heidän A2Kitchen menuhasvarious hienostunut ruokia, mistä juicyburgers tohealthy kasvis huivi.

Lucky Strike paikat ovat visuaalisesti stimuloivia ympäristöjä, jotka näyttävät kuratoituja taidetta ja favorup lupaava paikallisten taiteilijoiden. He myös pelata suosittuja urheilutapahtumia niiden widescreensor showcase nopeutus videoita NASA - mitään lisätä sosiaalinen kokemus ja antaa sinulle ja päivämäärä jotain puhua kehysten välillä.

”Tarjoamme paljon enemmän kuin vain keilailu”, Barry sanoi. ”Meillä on gastronomiapubissa illallisella, elävää musiikkia, pelaamista, kuvataidetta, ja kaikki nämä vaihtoehdot ihmiset tutkia. Me jopa tuoda DJ erikoisiltoina!”

Jatkuvasti kehittyvä Heidän Ulkoasu-vuodesta 2003

Lucky Strike brändin aloitti yhdistämällä oleskelutila jossa keilarata. Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 2003, viihde yhtiö on pyrkinyt toshake ylös mitä tarkoittaa keilata yhdessä.

Barry kuvattu toimitusjohtaja Steven Foster luovana mastermind kannustaa tiimin jäseniä ajatella ulkopuolella ruutuun. Heidän energeticcore joukkue ottaa riskejä, koska ne improvisoida uusia tapoja ihastuttaa ja yllättää heidän vieraansa. ”Emme pelkää tehdä virheitä”, Barry sanoi, ”koska niin opit.”

Väsynyt keilailu? Lucky Strike on myös pöytätennispöydät, biljardipöytiä ja muita huvituksia saatavilla.

Silmää kuumimmat, joukkue jatkuvasti kehittyy ja improvestheir keilailu centersto houkutella laajan yleisön perheiden, ystävien ja parit.

”Aina jotain uutta tekeillä”, Barry sanoi innokkaasti. ”Siksi on jännittävää mennä töihin joka päivä.”

Varata Lane, varata Tapahtumien tehdä muistoja Lucky Strike

Idealfor Daters etsimään unohtumaton ilta ulos, Lucky Strike soittaa isännät monia hyväpalkkainen tapahtumia niin pieni kuin kaksi ihmistä varata yksityisellä kaistaa ja niin suuri kuin tuhansia vieraita tulossa julkkis suorituskykyä. Keilahalli maalipinnan osapuolia, sinkkuja tapahtumia, ja muut erityiset yöt tarjoavat helpon jäänmurtajien kääntää vieraita tulee ystäviä dynaamisessa ympäristössä.

Sen sijaan, että kytkentä pois on Ystävänpäivä, daters voi ripustaa Outin suurempi ryhmä Lucky Strike n venue.During niiden Valentine erikoisuuksia, monet ihmiset pakata kaistojen kaksin- tai kolminkertainen päivämääriä. ”Se on viileä toimintaa pariskunnille,” Barry kertoi meille, ”ja kiinnostavampia kuin tyypillinen ajankohta paikalla.”

Vuosien mittaan Lucky Strikehas ollut taustana monia romanttisia hetkiä parisuhteissa.

Jos aiot erityinen tapahtuma oman, voit prebook osapuolena ontheirwebsite. Lucky Strike paikkoja nähnyt monia eka kerta, ehdotuksia, merkkipäivät, harjoitus illallisia ja häät kuvauksissa vuosien varrella. ”Se on suuri kohteliaisuus saada ihmiset valitsevat meidät theirspecial muistoja”, Barry sanoi.

”Mutta olemme 14 vuoden, ja olemme yhä etsimässä meidän ensimmäinen häät”, hän lisäsi leikillään. ”Se on meidän Bucket List.”

Uusi-School keilahalli hauska dating kokemus

Tavatessaan joku uusi, hauskaa toimintaa tekee nämä ensimmäiset keskustelut menevät sujuvammin. Se antaa sinulle jotain sanottavaa ja somecommon kentällä rakentaa suhteita on.In 2005, kaksi teini-ikäistä aloitti rakkaustarina yksinkertaisesti ihaillen toistensa keilailu muodossa. Nyt onnellisesti naimisissa, he silti nauttia menossa keilailu yhdessä, jakaa sekä harrastus ja erityinen muisto.

Tämä dynaaminen kohtaus tyytyväinen intiimi päivämääriä, leikkisä väkijoukkoja, ja kaikkea siltä väliltä.

Lucky Strike sijaintipaikat tarjoavat ainutlaatuisen ja stimuloiva settingfor päivämäärä. ”Se on paikka löytää uusia asioita”, Barry kertoi meille. ”Se on ympäristö, jossa ihmiset yhteyttä, luomaan muistoja, pitää hauskaa, ja viihtyvät yhdessä.”

Hienostunut ruokaa, erikoisuus juomia, ja vilkas ilmapiiri viihdyttää sinua kun kulhoon. Jokaisessa paikassa tuo jotain uutta ja jännittävää paikallisille daters perehtyä yhdessä. Halusitpa kulho kaistaa tai siemailla drinkkejä baarissa, Lucky Strike on monia tyylikäs optionsfor voit nauttia.

Ja kuka tietää - ehkä vain tehdä pysyvä yhteys jonkun kanssa muutaman kaistaa ohi.