Hitch on no-nonsense valmentaja ja matchmaker, joka auttaa asiakkaita saamaan ja pysymään kiinni

26 heinäkuu 2019

Lyhyt versio: Se on melko harvinaista löytää matchmaker, jotka sanovat, ”Et ole missään asennossa päästä Hyväksytty vielä.” Mutta Danielle Metcalf, joka tunnetaan ammattimaisesti Ms Hitch , on henkinen sitkeys rakkaus valmentaja, joka on eri lähestymistapa valmistelussa asiakkaita löytämään - ja ylläpitää - rakkautta. Ms Hitch toimii pareille ja yksilöille, kuten jotkut julkkis asiakkaita, antaa heille elämän oppitunteja ja suora puhe he eivät löydä muualta. Hän auttaa asiakkaita ratkaisemaan perusongelmia kautta one-on-one tapaamisia Los Angeles, verkossa työtä, puheita, ja viisautta hänen kirjoistaan.

Kerran eräs mies pyysi minua ulos pian sen jälkeen hän oli mukana huono skootteri onnettomuuden, jossa hän kärsi rikki solisluu. Ajattelin itsekseni, 'Eikö hän keskittyvän parantavaa itsensä sijaan etsivät nainen viettää aikaa?' Oli helppo nähdä, että hän tarvitsi kestää jonkin aikaa keskittyä itse.

load...

Mutta joskus asiat eivät ole niin helppo tunnistaa. Minä päivätty toisen miehen jonkin aikaa ennen kuin me molemmat ymmärtäneet, että hän ei ollut koskaan käsitelty emotionaalinen vahinkoa hän kärsi aikana aikansa kuvajournalistina kattaa arabikevään.

Usein ihmiset eivät voi nähdä, että ne on tehtävä töitä itselleen. Onko tämä tarkoittaa menettää vähän painoa tai löytää tapa siirtyä aikaisemmin myrkyllinen suhdetta, ihmiset usein tarve löytää sisäinen tasapaino ennen etsii uutta suhdetta. Jotkut sinkkuja ihmetellä, miksi he, joilla ei ole menestystä dating maailmassa, ja totuus on se voisi olla heille se on ongelma, ei olosuhteet.

Danielle Metcalf, joka tunnetaan paremmin nimellä Ms Hitch, auttaa asiakkaita ymmärtämään itseään.

load...

Mielenterveyden sitkeys valmentaja ja Matchmaker Danielle Metcalf, joka tunnetaan nimellä Ms Hitch, antaa sen hänelle asiakkaille suoraan. Hän on valmistunut mielenterveyden sitkeys yliopistossa, on maisterin tutkinto psykologiassa, ja siitä on tulossa tunnettu auttaa ihmisiä alkaa elää parhaansa elämäänsä itsenäisen työn.

”Ihmiset olivat tulossa minut ajattelemaan he aikovat saada Hyväksytty, ja kerron heille, 'Et ole valmis saada Hyväksytty kenenkään,' Danielle sanoi. ”Siellä oli paljon taustalla asioita näin, niin työ oli tehtävä. En juuri menossa vastaamaan teille, koska aiot maksaa paljon rahaa. En vastaa ihmiset kuin minä vastaavat itse: käymällä läpi todellista luonnetta henkilö.”

Danielle Metcalf Etsii perusongelmiin sekä sinkkujen ja pariskuntien

Koska mielenterveyden sitkeys rakkaus valmentaja on täysin erilainen kuin olla elämän valmentaja, joka ”kasva puissa” mukaan Danielle. Hän yhdistää hänen koulutusta psykologian ja mielenterveyden sitkeys yliopistossa tekemään todellista eroa hänen asiakkaiden elämään.

load...

”Sinun täytyy valmentaa psykologisesti jotta asiakas voi opetella valmentaja omaa elämäänsä. Valmennamme noin haittapuoli elämän, eikä motivoivaa, rah-rah, lämmin tai epäselviä ”, Danielle sanoi. ”Jos se mitä haluat, voit mennä kirkkoon.”

”Minun täytyy koetin teille ja saada tietoa, jotta voin nähdä mitä tarvitset ja selvittää, mitä ongelmia voi olla. Sitten minä rakentaa hetkessä raportti ja otettava käyttöön ratkaisu.”-Mental Sitkeys valmentaja ja Matchmaker Danielle Metcalf

Sen sijaan, Danielle asiakkaita - jotka vaihtelevat iän 28-47 - tulla hänelle joitakin kovaa rakkautta. Hän työskentelee pääasiassa naisia, vaan myös valmentajia pareja, jotka ovat olleet yhdessä niin pitkään, että asiat alkavat saada tunkkainen.

Työskentelyn sijaan läpi samat vaiheet jokaisen asiakkaan kanssa, Danielle käyttää mitä kutsutaan ”helpottavan Introscope” pyrkimään kestävän ratkaisun.

”Minun täytyy koetin teille ja saada tietoa, jotta voin nähdä mitä tarvitset ja selvittää, mitä ongelmia voi olla”, hän sanoi. ”Sitten minä rakentaa hetkessä raportti ja otettava käyttöön ratkaisu.”

Vastaamalla kysymyksiin niin erityinen tapahtuma kaiutin ja Tekijä

Danielle usein puhuu kokoontumisiin naisia, jotka löytää haasteita dating maailma. Hän usein vastaa kysymyksiin asioista, jotka tulevat sosiaalisen median soluttautuminen elämäämme.

Danielle kirja ”Miksi naimisissa olevat miehet huijata” pääsee sydämeen asiasta.

Hän on myös kirjoittanut suosittuja kirjoja lukien, ”Miksi naimisissa olevat miehet huijata: Real Men, Real Ihmissuhteet, jakaminen Real Stories.” Ehkä yllättävää, huijaaminen on yleinen ongelma, että ihmiset nostaa puhuessaan Danielle.

Huijaaminen ei useinkaan ole vaivan vaan oire syvemmistä asioista sisällä henkilö.

”Olen osuma suhde kysymyksiä että pinta, mutta haluan mennä syvemmälle taustalla luonnetta ihmisiä yleensäkin” Danielle sanoi. ”Henkinen sitkeys valmennus on kyse pääsemisestä ongelman ytimeen, ei vain mitä käyttäytyminen on. Käyttäytyminen tulee jotain muuta. Teen paljon, että antaa ihmisille uudesta näkökulmasta.”

Pelastaja Couples vaikeuksia saada Spark Back

Danielle sanoi, että huijaaminen usein tapahtuu, koska ihmiset eivät ajattele kriittisesti tarpeeksi, onko heidän kumppaninsa sopii heille.

”Tärkein kysymys kaikille kysyy minulta: 'Onko Taustalla miehet huijata?' Ihmiset eivät yksinkertaisesti saada tietää henkilön he naimisiin ”, Danielle sanoi. ”Me emme kysy. Emme kommunikoida. Rakennamme suhde pois asioita, jotka eivät ole todellisia tietämättä mitä taustalla perusta on. Siinä se ongelma.”

Jotkut parit eivät sen selville 10 20 vuoden rakentamisen jälkeen elämää täynnä muistoja yhdessä. Ne parit, usein soittaa Ms Hitch. Danielle erikoistunut varjostuksen jopa elää pari olla paksu asioita tarvittaessa.

”Joskus joudun ympäröivät ongelma. Koska tänään, moderni psykologia, saatat istua toimistossa ja puhua ongelmasta - mutta sitten palaat ongelma”Danielle sanoi. ”Voin auttaa sinua, koska ongelma on tapahtumassa niin näet sen juuret.”

Suuria suunnitelmia on tulevaisuudessa Ms Hitch Valmistaudu Hallitsevat Dating Game

Danielle on innoissaan joitakin merkittäviä tulevista muutoksista, joiden avulla häntä auttamaan entistä sinkkujen ja pariskuntien löytää rakkautta - ja pitää se.

Danielle kirjan ”Syyt ja tekosyitä miksi naimisissa olevat miehet huijata” on tulossa pian.

Hänellä on viisi uutta kirjaa teosten aiheista kuten mielenterveyden sitkeys salaisuuksia, syyt ja tekosyitä naimisissa miehet antavat huijaamista, ja vinkkejä harjoitteluun mitä haluat tulla.

Danielle on myös suunnitella alusvaatteita linja ja lahjoja pitää kipinä vakiintuneet suhteet - tai kuumentua uusia.

Tavoitteena, hän sanoi, on puhua totta pariskunnille noin keskittyen itsestään ennen kuin löytää oikea henkilö. Ja hän uskoo hän syntyi tehdä se.

”Olin luonut vaikuttavan ihmisiä mahdollisimman nopeasti”, Danielle sanoi. ”Kun paljon psykologeja, menet heidän toimistoon ja puhua, ja he eivät keksiä ratkaisu, ne vain voit vatvoa. Haluan sinun päästä ongelman ytimeen nyt, jotta voimme keksiä ratkaisu, ja voit alkaa harjoittaa sitä.”