Holiday ostoksia lesbot jotka ovat dating

15 maaliskuu 2019

Se on niin jännittävää olla dating joku erityinen, kun lomien saapuvat. Se on kaikki niin hauskaa, mutta aion jakaa muutaman varoituksen sanoja. Se on myös helppo innostua liikaa kanssa esittelee ja tapahtuman suunnittelu uudella kulta.

Ensinnäkin, jos tämä on ensimmäinen kerta viettää loma kanssa kulta , se olisi hyvä keskustella suunnitelmistasi ja varmista, että olet ja miss right ovat samalla sivulla.

Jos olet seurustellut muutaman kuukauden, niin se on ihan okei haluavat sisällyttää kulta lomasi suunnittelussa.

load...

Olet pari oikeassa? Olet yksinoikeus? Sitten puhua hänelle ja saada samalla sivulla, mitä olet tekemässä yhdessä ja mitä teet yksin tai muiden kanssa.

Jos olet vain seurustellut kaksi tai kolme kuukautta (se muutamassa viikossa!), Niin asiat saattavat olla hyvin erilaisia.

Oletko molemmat valmis viettämään aikaa yhdessä lomien aikana? Onko se liian aikaisin? Aikooko asiat tuntuvat liian vakavaa liian nopeasti?

Ehkä olette molemmat ottaa niin hauskaa ja energiaa on niin hyvä, että teet lomasuunnitelmiasi yhdessä tuntuu oikealta, mutta se ei ole aina kuinka asiat toimivat.

Oppia kokemuksista.

Haluan jakaa tarina loma vuodelta tilanne, että ei mene hyvin.

load...

Kaksi naista kokoontui syyskuussa alkoi seurustella ja näyttivät olevan tulossa melko vakava. Tietenkin se oli ulkopuolelta katsomalla.

Kuten lomien lähestyessä oli ostamista esittelee. Heillä oli keskustelua siitä, kuinka paljon kuluttaa ja miten, vaikka he olivat poissulkevia, ne olivat silti vain vuodelta niin ei mennä yli laidan.

No Christmas rullaa ympärillä ja esittelee paljastuvat. Eräs nainen kiinni sopimuksesta he tekivät ennen ostamista esittelee. Toinen nainen tavallaan menettänyt järkensä ja meni tapa yli laidan.

Ja yli laidan, tarkoitan hän osti moottorivene, iPad ja Keurig kahvinkeitin lahjoiksi.

”Älä upottaa suhdetta

antamalla lahjaksi niin päälle.”

Osaatko sanoa oho?

Iso tuhlari tarkoitti hyvin. Ainakin hän ajatteli hän tarkoitti hyvin.

Mutta sitten suhde kesti yksi niistä odottamattoman mutta erittäin huono kierrosta, ja yhtäkkiä he ottivat aikalisän. Sitten he eivät saaneet takaisin yhteen, ja nyt siellä oli kaikki nämä kalliita lahjoja, että olisi koskaan pitänyt annettu ensimmäinen paikka ja luultavasti ole myöskään hyväksyä.

Ja tämä tarina saa vielä vieras. Suunnitelma tehtiin palauttamaan veneen keväällä, kun sää lämmennyt. Keskellä yksityiskohtia viimeistellään palata vene, vene vietiin järven ja näyttämään kyntensä.

load...

Oli hieman vaaratilanne isolla öljyvuoto ja big bang moottorista samalla autoilun järven ympäri. Sitten kun vene istui auringossa, mikä on ollut täydellinen vinyyli verhoilu yhtäkkiä murtunut ja halkaisu auki.

Seuraava raportti oli moottorin ollut mitään hyvää ja alumiini oli kuivalahon kysymyksiä. Vene oli selvästi muutakin kuin turvallinen alus.

Tässä vaiheessa oli selvää vene oli iso sitruuna. Sitten keksittiin perävaunun vetämiseen vene oli murtunut akseli. Vene oli nyt pulaan ja ei ollut tapa toimittaa sen takaisin lahja antaja.

Viimeisessä luvussa, että veneen elämä on useita miehiä, jotka ilmeisesti olivat nimihenkilö rooleja elokuvan ”Deliverance” ilmestyi ja vei veneen pois ystäväni käsissä. He myös laajennettu kutsun sika paisti jonnekin takaisin metsässä lähellä, jossa olimme oleskelevat Kiinassa järvien alueella Maine.

Jätimme sika paisti. Joukkona lesbot, ajattelimme, että ehkä parempi pitäytyä meidän lesbo miehistön.

Tunsimme paha mieli veneen hajoamassa. Tunsimme huono nainen, joka oli ostanut veneen. Tunsimme haitaksi ystävä, joka vain halusi pystyä palaamaan veneen yhtenä kappaleena ja joka ei ollut koskaan halunnut veneen ensiksi. Naureskeltiin koko veneen fiasko päiviä.

Ihmettelen kuitenkin, miten tavaraa kuten tämä tapahtuu?

Tarinan opetus.

Se on hyvä tarina siitä, miten ei ostaa lahjoja, kun olet vielä juuri vuodelta. Pidä se yksinkertaisena. Se voi silti olla erityinen, hyvin erikoinen. Mutta pitää se yksinkertainen ja asianmukaista missä olet dating suhdetta.

Eivät uppoa suhteesi antamalla lahja, joka on niin päälle naisen saaneen tuntuu hankala ja epämiellyttävä.

Jos olet varhain vuodelta hämmästyttävä lesbo, ajattele lahja haluat antaa hänelle ja kysy itseltäsi: ”Jos emme kestä kovin kauan, tulee tämä lahja olla hankalaa hänen on ja tunnen käytetään? Minä haluan sen takaisin?”

Yksinkertaista kysymystä, joiden avulla voit tehdä paremman päätöksen. Uskon lahjoja pitäisi antaa ilman odotuksia siitä palautetaan. Joten ostoksia tässä mielessä.

Pidä hauskaa. Pidä lahja-ostamista sopimukset teet naisen kanssa olet dating. Sinulta molemmat onnellisempia lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.