Houseplans.com tarjoaa 40 000 muokattavaa pohjapiirrosta, joiden avulla parit voivat rakentaa unelmakodin

15 helmikuu 2019

Lyhyt versio: Usein tyytymättömiä he löytävät asuntomarkkinoille, monet pariskunnat päättävät aloittaa matkan suunnittelun ja rakentamisen oman kodin. Vaikka prosessi pyrkii vetämään parit lähemmäksi toisiaan, monet päätökset siihen liittyy myös olla ylivoimainen. HousePlans.com ohjaa parit läpi suunnitteluprosessin talon heidän unelmansa kanssa helposti hakutietokanta yli 40000 suunnitelmia luoma ylistämä arkkitehdit. Sivusto tarjoaa myös parit mahdollisuuden muokata kotiin avulla omat asiantuntijat ja tarjoaa monia artikkeleita, jotka tarjoavat käytännön neuvoja rakentamiseen ja luoda erityinen paikka soittaa kotiin.

Kiertueen jälkeen vielä toisen talon, joka ei aivan odotuksiasi, sinun ja muita huomattavia ymmärsivät, kuten monet muut parit ovat ainoa tapa löydät unelmiesi koti on rakentaa se itse.

Luominen kotiin olet aina halunnut olla romanttinen kokemus, joka parantaa viestintää ja jähmettyy oman identiteetin pari kuin työn kautta eroja, tehdä kompromisseja, ja saapuvat päätöksiä molemmat samaa mieltä. Mutta, ennen kuin voit liimata päälle kokemus rakennuksen yhdessä, siellä on tärkeä ensimmäinen askel: kun kotiin olet kuvitteli mielessäsi ja kääntää se suunnitelma.

load...

Suunnittelemalla kotiin voi olla pelottava, varsinkin jos se on ensimmäinen kerta. Edessä pitkä lista tärkeitä päätöksiä koko, tyyli, ja tekniset kodin ennen kuin koskaan rikkoa kentällä, se on helppo tuntea korosti ja luopua syy kokonaan, jos et voi keksiä suunnitelma.

Mike ja Laura Kanalinnuille, jotka ovat suorittaneet oman unelma kotiin (moderni talo Issaquah, Washington) oli yleinen ajatus tyyliä he pitivät ja ominaisuuksia, jotka vastaavat heidän elämäntapa. Mutta he eivät tiedä, mitä se näyttää paperilla. HousePlans.comhelped heidän viedä näitä ajatuksia ja tehdä niistä todellisuutta.

load...

Selata yli 40000 floorplans, pari löysi suunnitelma, joka ilmentää ideansa (479-4 luoma Peter Brachvogel ja Stella Carosson) ja käytettiin sivuston resursseja muokata sitä heidän tarpeitaan ja toiveitaan. Nyt, kuten Laura sanoa, ”se tuntuu tulevan lomalla joka kerta kun tulemme kotiin.”

Kuten linnut, muut parit voivat löytää talon suunnitelmat olla hyödyllinen resurssi aloittaa suunnitteluprosessia oman kodin.

Access Palkittu Home Designs Through Lajiteltavia Listat

Sisältää yli 40000 suunnitelmien tietokannan talon suunnitelmat voisi helposti tulla toinen este nuorten parien yrittää selvittää, millaisia ​​talon he haluavat. Onneksi talon suunnitelmat valikko on haettavissa ja helppo navigoida.

Sen piirustuksia järjestetään perustuvat rakennus- tyyli, kokoelmia suosituin tai palkitun kodin suunnitelmat, ja allekirjoitus suunnittelijat. Jos olet eniten huolestunut valitsemalla suunnitelma, joka sopii budjettiin, siellä on jopa myytävissä , joka päivitetään säännöllisesti diskontattu piirustuksia.

load...

HousePlans.com voit kirjanmerkin pohjapiirroksia, jotka vastaavat mitä etsit kotona.

Seurata suosikkeja haluat palata selaamisen, siellä on myös säästää ominaisuus. Klikkaamalla sydän kuvaketta oikeassa yläkulmassa on listaus lähettää sen Suosikit-kansioon myöhempää käyttöä varten, voit lisätä kommentteja, ja voit jakaa sen oman puolison tai ystävien saada palautetta.

Seuraavassa on muutamia eri tapoja, joilla voit etsiä suunnitelmia:

1. Kuinka monta makuuhuonetta tarvitset on yksi tapa päästä alkuun

Ehkä vain asioita olet varma nyt ovat perusasiat, tai etsit tiettyä ominaisuutta.

Alle perushaku valikon , voit ohjata hakua käyttämällä niin vähän tai niin paljon yksityiskohtia kuin sinun täytyy työskennellä, suodatus tuloksia useissa makuuhuonetta, kylpyhuone, autotallit, tarinoita, ja neliön kuvamateriaalia. Ylimääräinen valikon alla nämä vaihtoehdot voit rajata muita yksityiskohtia kuten ulkotila tai lisää tilaa ominaisuuksia.

2. Moderni tai perinteinen? Maalaistalo tai Ranch? Valitse tyyli

Ehkä sinä ja kumppanisi on vahva mieltymys rakennustapa joka sopii persoonallisuuksia ja elämäntapa. Valitsemalla tyylivalikkoon avaa listan 19 aakkosjärjestykseen luokkia, jotka vaihtelevat ranta taloja bungaloweja Tudor ja viktoriaaninen koteja.

Talon suunnitelmat ryhmät pohjapiirroksia yhdessä perustuu niiden tyylejä.

Puolella valikosta voit rajata kunkin luokan hinnan, neliön kuvamateriaalia, tyyppi säätiö, ja muita ominaisuuksia. Kuhunkin listalle löydät paljon tietoa siitä, mitä suunnitelma sisältää.

3. Selaa käsinvalittu kokoelmat kuten alueellista suosikit

Jos tarvitset inspiraatiota, voit selata kokoelma. House Plans -hotellissa yhdeksän kokoelmien koteja, jotka sisältävät parhaat grafiikat rakentajille, kaikkein energiatehokkain tyylejä, asiantuntijoiden suosikki poimii, voittajat Howie Awards (vuotuinen kilpailu eri ryhmiin arvosteli talon suunnitelmat henkilöstön ja valitse suunnittelun ammattilaisille), suosikkeja alueittain erityisiä Kahvitauot remontoijille, ja suosikki suunnitelmat sosiaalisessa mediassa.

4. Hae käsinvalittu Signature House Plans

Allekirjoitus talon suunnitelmat sisältävät mitä talon suunnitelmat henkilöstön harkita paras paras yli 300 maailmankuulujen muotoilijoiden nähtävillä sivustolla.

House Plans henkilökunta valitsee suosikki suunnitelmia esillä keskuudessa allekirjoitusten keräämisen.

Sivulla tarjoaa myös mahdollisuuden etsiä suunnitelmia luotu erityinen arkkitehti tai suunnittelija hakemistosta.

5. Työ asiantuntijoiden mukauttaminen aiempia pohjapiirros

Sanotaan olet kaventuneet valinnat alaspäin muutamia suunnitelmia, mutta mikään niistä ei sisällä kaikkia ominaisuuksia haluat. Talon suunnitelmat tarjoaa räätälöinnin palvelu, jonka avulla voit joko muuttaa olemassa olevaa suunnitelmaa tai yhdistellä useampia suunnitelma.

Klikkaa ”muuttaa tätä suunnitelmaa” alla pohjaratkaisu valinta, täytä lomake kuvataan muutokset, jotka haluat tehdä, ja talon suunnitelmat suunnittelun asiantuntijasta opastaa räätälöinnin prosessi.

Perehdy hyödyllisiä artikkeleita ensiasunnon Builders

Ostot pohjapiirroksen on vasta alkua kääntämällä täydellisen kodin todeksi. Tietäen sinulla on vielä paljon avoimia kysymyksiä siitä prosessista, talon suunnitelmat aika rakentaa blogi tarjoaa vinkkejä ja neuvoja kokeneilta kodin rakentajat, suunnittelijat ja alan asiantuntijoita.

Aikaa rakentaa blogi tarjoaa artikkeleita pariskunnille, jotka ovat valmiita suunnitella unelma kotiin.

Esimerkiksi ehkä haluat oppia suunnittelemaan tehokkaan ruokasali layout , asentaa suihku tai suunnitella kodin on helposti saatavilla. Blogissa on myös tarinoita, jotka jakavat kamppailuja ja voittaa muiden ensiasunnon rakentajia kuten itse, tervetullut muistutus siitä, että et ole yksin.

Yli 100K koteja on rakennettu käyttäen HousePlans.com

HousePlans.com helpottaa pariskunnille puuttua joskus pelottava päätöksiä, jotka tulevat suunnitella talon ja siirtää ideoita ja mieltymyksiä kuvaksi, painetut suunnitelma, ja valmis kotiin.

Olipa sinun ja kumppanisi etsivät kotiin suunnitelma tietty määrä huoneita, tietyn budjetin tai perustuu pois suosittu tyyli suunnittelu, talon suunnitelmat kääntyy etsivät ihanteellinen floorplan hauska kokemus.

Jos et löydä mitä etsit, räätälöintiä muotoilu opastuksella talon suunnitelmat asiantuntijoiden tarjoaa mahdollisuuden luoda ainutlaatuinen suunnitelma. Ja milloin tarvitaan hieman matkan varrella, sen blogikirjoituksia voi ohjata sinua oikeaan suuntaan.

Hyödyntämällä resursseja saatavilla talon suunnitelmat on auttanut tuhansia parit askeleen verran lähemmäksi tavoitetta rakentaa oman kodin ja prosessin läpi, yksi askel lähemmäksi toisiaan.

Jos kaikki tiedät varmasti että, kuten kanaa perhe, haluat rakentaa erityinen paikka tulla kotiin joka päivä, talon suunnitelmat antaa inspiraatiota, ohjausta ja opastusta sinun täytyy tehdä siitä todellisuutta.