Huonot, joita olen kokenut avoimessa suhteessani

17 helmikuu 2019

Olen kirjoittanut lukuisia artikkeleita minun myönteisiä kokemuksia ja näkökulmia jolla on avoin suhde.

Entä kun osut vaikeita aikoja? Miten päättää työstää sitä tai hajottaa ?

J. Ja minulla on ollut kaksi suurta karkea laastaria.

Muutaman ensimmäisen kuukauden aikana on avoin, tuli tärkeäksi J. Pystyä mennessä omasta. Siihen asti, olimme keinuvat yhdessä yksinomaan.

load...

Jouduin päätettävä: voin tehdä tämän? Voinko olla OK tämän?

Meillä oli ensimmäinen todella iso järkyttynyt, koska tunsin niin uhanalaisten ja epävarma itsestäni. Kautta paljon itsetutkiskelusta ja itsetutkiskelua, päätin halusin olla hänen kanssaan ja halusin tehdä työtä.

Jälkeenpäin olen hyvin onnellinen Kävin läpi tätä kokemusta, koska se antoi minulle mahdollisuuden harkita, jos halusin mennessä ihmisten omasta.

Lopulta mikä sai maailman ero minulle oli se, J. Ja minulla oli yksiavioinen suhde neljä ja puoli vuotta, joka oli syntynyt vahva luottamuksen, läheisyyttä ja turvallisuutta.

Tunsin turvallinen ja varma ajatus laajentaa suhdetta entisestään, koska perusta menneisyytemme oli luonut.

load...

Vuotta myöhemmin, osuimme voimakas taantuma.

Olin äskettäin alkoi nähdä nainen, ja hän ja J. Nopeasti kiinnostui toisiinsa samoin.

Tämä toi esiin joitakin merkittäviä epävarmuus minun ja irtoa paljon valoa osat itse, jotka vähiten kehittyneet - emotionaalinen ja ihmissuhteiden itsenäisyyttä, emotionaalinen rauhallinen, elää nykyhetkessä ja kyky olla rehellinen ja toimia rehellisesti, kun tuntevat itsensä uhatuiksi.

Välinen viestintä J. Ja minä tuli erittäin kireät ja heikentynyt. Jälkeen vain kuukauden tai niin ryhmän draamaa, lopetin nähdä nainen. J. Oli yhä yhteydessä häneen, ja en tiedä, onko hän ja minä olimme menossa tehdä.

Minun laukaisee oli aiheuttanut myös hänen stickiest spot - pelko hallinnassa. Pahimmat pelot (kaivos ei rakasti ja hänen on säädettävissä) kiinni meitä syöksykierteeseen.

Se vei hänet ja olen vielä kaksi tai kolme kuukautta saavuttavan täysin takaisin ulos toisiinsa ja korjata loukkaantunut olimme tehneet toisiinsa ja vahinko olimme tehneet suhdettamme.

load...

Muistan ottaa useita lämmitetty keskusteluja hänen kanssaan tänä aikana siitä meidän toiveet olivat yhteensopivia.

”Mieti missä ja

kumppani riviin arvoihin.”

Oliko haluamme vain eri asioita meidän suhde?

Olimme vain ole yhteensopiva yksilöinä?

Muistan palaan, vaikka olemme eri paikoissa henkisesti (hän ​​oli täysin sopii minulle näkee jonkun omasta ja minulla on paljon haastavampaa tunteita keksiä, kun hän haluaa nähdä jonkun omasta), että doesnt' t muuta sitä tosiasiaa suhde meillä on suhde haluan.

Näen suhteemme keinona henkilökohtaiseen kasvuun, ja vaikka olemme käyneet läpi joitakin todella ilkeä ja haastavia tilanteita ja tunteita, hyödyt ovat poikkeuksellisia, ja en vaihtaisi sitä.

Minäkin tulin takaisin En ole vielä tavata toisen henkilön tunnen olevan yhteensopiva, ja niin kauan kuin yhteensopivuudesta pysyy suhteellisen korkea ja jatkamme rakastaa elämällä yhdessä, en voi kuvitella, miksi me kävelimme päässä toisistaan.

Minäkin olen erittäin onnellinen ja iloinen, kun olen hänen kanssaan.

Miksi haluaisin, että suhde lähteä?

Muutamia muita kertoja suhteemme, olen myös kyseenalaistanut kykyä hallinnoida vaikea tunteet liittyvät kateutta ja epävarmuutta tavalla, joka sallii minun olla vähän ahdistusta ja stressiä päivittäin.

Minulla on ollut ajatus näinä aikoina: Ehkä mieluummin yksiavioinen suhde.

Ajatus voi kiertää pääni hetkeksi ennen muistan tarkoituksella tutkia sitä.

Onko totta haluaisin mieluummin yksiavioinen suhde? Ei se ole.

Edut Avoimessa suhde minun ja kumppanini ovat liian suuria (enemmän itsenäisyyttä ja vapautta, joka ilmentää kaikkia seksuaalisuudestani ja halut ja ottaa itsensä kasvua osana minun päivä-to-day life.)

Olen myös entistä huolissaan ajatellut minun ahdistusta ja on kova ja kärsimätön itseni tunne mustasukkainen, kateellinen, ulkopuolelle, vihainen ja omistushaluinen.

Voin katkaista tämän laskusuuntauksen kun annan itselleni tilaa vain siltä, ​​tunteitani tuomitsematta, käytännössä itse myötätuntoa, tehdä mukavia asioita itselleni ja yhdistyvät J. Terveillä ja myönteisiä keinoja.

Se voi olla todella vaikea selvittää, onko purista kannattaa mehua, varsinkin keskellä todella ahtaat paikat.

Vinkkini:

Pohtia suhdetta kokonaisuutena. Laita negatiiviset kokemukset suhteessa myönteisiä. Mieti, missä sinä ja kumppanisi riviin arvoihin, painopisteitä ja sitoumuksia. Arvioida, silti tuntuu kipinä kumppanin kanssa.

Omat tunteet ovat paras osoitus siitä, mitä pitäisi tehdä. Vie tilaa pysähtyä ajattelemaan, ja yrittää tuntea ja anna elin kertoa teille, mitä tehdä.

Kuvalähde: womansday.com.