Hyväntekeväisyysavustaja: voimavarat hyväntekeväisyyden löytämiseksi kannattaa tukea intohimoisten ihmisten rinnalla

16 huhtikuu 2019

Lyhyt versio: Jos etsit hyvän asian, Charity Navigator on miljoona heistä hakutietokanta. Vuodesta 2001, sivusto on tarjonnut visitorscomprehensive tietoa hyväntekeväisyyteen Yhdysvalloissa. Sivuston systemaattinen luokitukset järjestelmä pitää hyväntekeväisyysjärjestöt vastuussa sekä edistää avoimuutta yleishyödyllisten organisaatioiden kannalta. Joukkue analyytikot objektiivisesti arviot taloudellista asemaa ja eettisiä käytäntöjä noin 8500 kaupallisille organisaatioille, jotta tiedät, mitkä voit luottaa kanssa donations.Such kattava resurssit antavat yli 7,2 miljoonaa vuotuista kävijää luottamusta edistää hyvämaineinen hyväntekeväisyyteen jossa samanmielisten ja intohimoisia ihmiset tulevat yhteen. Voit käyttää Charity Navigator n hakutyökalut syy kannattaa joiningand tekevät merkittävää vaikutusta lahjoituksin ja vapaaehtoisuuteen.

Yksi joulun, päätin tulla puhtaana poikaystäväni. ”Minulla ei ole maallista aavistustakaan mitä saada sinut”, sanoin hänelle. Romanttisesti. Olin jo saanut hänet Kölnin hänen syntymäpäivänsä, polo paita Ystävänpäivä, ja kirjan kuudes monthiversary. Olin tuoreeltaan ideoita.

load...

Hän ehdotti lahjoittamalla rahaa olisin viettänyt hänen lahja hyväntekeväisyyteen. Todistaakseen Olin aivan yhtä immaterialistic kuin hän oli, sanoin hänelle tekemään samoin. Kumpikaan meistä oli erityinen hyväntekeväisyys mielessä, joten päätimme tehdä ostoksia ja anna sen olla yllätys. Hän päätyi picking luonnonsuojelua ryhmä, ja päätin syöpätutkimukseen rahastoon.

Antaa hyväntekeväisyyteen jonkun toisen nimi on koskettava ja antelias ele sekä hyvä idea pari. Poikaystäväni ja laitoin miettinyt, johon syynä olisi mielekäs muille, ja se tyydyttää tukemaan toistensa etujen kun tekee hyvä asia.

Jos haluat lahjoittaa agood syy (joko puolesta rakkaan tai omatoimisesti), mutta en tiedä kumpi olisi paras, Charity Navigator voi auttaa sinua löytämään luotettava hyväntekeväisyyteen arvoinen tukeanne. Kattava sivusto arvioi tuhansia hyväntekeväisyysjärjestöt perustuu niiden rahoitusta koskevat asiakirjat ja hallintoelinten käytännöt.

load...

Charity Navigator auttaa luovuttajien selata alkuun hyväntekeväisyysjärjestöjä ja antaa voittoa he voivat luottaa.

Vuodesta 2001, Charity Navigator on korostanut miljoonia rehti ja tehokkaan yhdistyksille eri puolilla Yhdysvaltoja. Sivuston hakea ja top 10 listoja voit etsiä paikallisen, kansallisen tai globaalin hyväntekeväisyyteen, jonka syy on lähellä sydäntä ja missä aikaa ja rahaa on suurin vaikutus.

Charity Navigator listaa hyväntekeväisyysjärjestöt kaikenlaiset - katastrofiavusta sotilaallisiin perheen tuki - ja ohjaa kävijöitä kohti verkostoja antelias ihmisiä yhdistää yhteinen syy.

”Pohjimmiltaan olemme Consumer Reports in yleishyödyllisten organisaatioiden kannalta. Tavoitteemme on auttaa luovuttajien löytämään hyväntekeväisyyteen he voivat luottaa ja tukea ”, sanoo Sandra Minniutti johtaja markkinointijohtaja Charity Navigator.

load...

Perusti Runsas aviopari vuonna 2001

Pitkäaikainen luovuttajien Pat ja Marion Dugan frequentlygave rahaa yleishyödyllisiin butsoon alkoi kyseenalaistaa ne olisivat makinglegitimate ja kannattavaa investointeja. Joskus hyväntekeväisyysjärjestöt päätyi petollista tai tehottomia, ja hyväntekeväisyys pari ei halunnut tuhlata rahaa antamalla ryhmille, jotka eivät todella tue ihanteita he vaalivat.

Pat ja Marion Dugan perustettu Charity Navigator tuomaan luovuttajille mielenrauhan.

Vuonna 2001 Pat ja Marion käynnisti Charity Navigator valtuuttaa ihmisiä lahjoittamaan rahaa perustuu tosiasioihin eikä tunne. He keräsivät tietoa hyväntekeväisyyteen ympäri Yhdysvaltoja ja kootaan sen kattava tietokanta verkossa. Pat ja Marion uskoivat puolueetonta ja avoimia, kuten Charity Navigator, voisi antaa mahdollisia luovuttajia ja vapaaehtoiset enemmän huoletta antaa takaisin voittoa.

”Meidän piti aloittaa tyhjästä”, Pat muistutti. ”Aloitimme organisaatio täyttää tätä ajatusta sain tarjota käyttökelpoista tietoa ihmisille, jotka olivat kiinnostuneita antamalla rahaa hyväntekeväisyyteen ja halusi olla perillä siitä.”

Tänään Charity Navigator on tullut suurin ja eniten käytetty arvioija hyväntekeväisyysjärjestöille Yhdysvalloissa. Asiantuntija analyytikot tutkia kymmeniä tuhansia asiakirjoja luoda oikeudenmukaiset arvioita siitä, kuinka tehokkaasti hyväntekeväisyys hallitsee rahaa.

Mukaan verkkosivuilla aikajanalla , Charity Navigator on ”perustettu alle yksinkertaiseen lähtökohtaan, että ihmiset ovat hämmästyttävän anteliaita ja nauttia toisten auttamiseen, mutta eivät aina tiedä, miten edetä asiassa.”

Rating-järjestelmä analysoi 8500 on suurin Hyväntekeväisyys Yhdysvalloissa

Yli miljoona hyväntekeväisyysjärjestöjä on kuvaus sivun Charity Navigator, mutta vain harvat ja valitut on arvioinut ja tarkastellut sitä sivuston analyytikot. Heidän luokitusjärjestelmä, päivitetään vuosittain, esittelee syvällistä tarkastella hyväntekeväisyyteen taloudellinen portfolio, ohjelmia ja luotettavuus.

Charity Navigator on yli 650000 rekisteröitynyttä käyttäjää sen jälkeen arvioita.

Tällä hetkellä Charity Navigator on mitoitettu noin 8500 hyväntekeväisyysjärjestöille. Nämä kauaskantoisia ja luotettava organisaatiot ovat suurimpia yhdistyksille maassa. Luokitusprosessissa profiilin, luovuttajat voivat tarkastella taloudellista asemaa säätiöiden eri puolilla Yhdysvaltoja.

Sivusto hinnat hyväntekeväisyysjärjestöt asteikolla nollasta neljään ja suosittelee mitkä ovat luotettavia perustuu niiden IRS 990 muotoja. Charity Navigator sisältää julkisia tietoja tämän lomakkeen saada taloudellisia tietoja tuhansista hyväntekeväisyysjärjestöille. He tekevät luokitus perustuu organisaation avoimuuden, oikeudenmukaisuuden, vakauden ja eettisiä standardeja.

Näet tietoja, kuten yhtiön varainhankinnan kulut ja kokonaistuoton. Oppimaan lisää hyväntekeväisyys on vastuullinen tapa varmistaa varat menevät hyvään tarkoitukseen.

Charity Navigator panee myös merkille yhdistyksesi luovuttajan tietoturvakäytäntöämme luokitukset. Mukaan sivuston , ”Avunantajat ovat ilmaisseet huolestuneisuutensa käytöstä heidän henkilökohtaisia tietoja hyväntekeväisyysjärjestöjen.” Joskus donorcontact tietoja jaetaan muiden organisaatioiden johtaa ristitulessa pyytämättä lahjoitus pyynnöistä postilaatikossa tai vastaajaan. Jos valitsemasi hyväntekeväisyys on epäsuotuisa tietosuojakäytäntöä, voit lahjoittaa anonyymisti käyttäen Charity Navigator Gift Basket ominaisuus.

Raportoimalla erilaisia koskevat käytännöt, Charity Navigator omistaa hyväntekeväisyysjärjestöt vastuussa ja hyväksyy ne, eettisten practices.You voi tarkistaa joukkueen asiantuntijoiden neuvoja , miten suojautua verkkohuijauksilta edistäen edelleenkin kannattavaa syitä, kuten koulutus, yhteisön kehittämiseen, ja ympäristö.

”On kirjaimellisesti miljoonaa hyväntekeväisyysjärjestöille Amerikassa juuri nyt”, sanoi Sandra. ”Meillä on sivun tiedot kaikista niistä, mutta me vain arvostella isot, ne meidän analyytikoille ja tunnistamme hyviä ehdokkaita meidän luokitusjärjestelmä.”

Yli 7,5 miljoonaa vuotuista Vierailijat Liitä mahdollisuuksia vapaaehtoiseen

Tukemalla hyviin tarkoituksiin on helppo ansiosta käytettävissä olevat resurssit onCharity Navigator. Avunantajat ja vapaaehtoiset voivat käyttää sivuston löytää hyvämaineinen hyväntekeväisyysjärjestöille, jotka vastaavat heidän etujaan. Vuosien mittaan Charity Navigator on ollut suuri menestys yhdistävät ihmisiä ja organisaatioita. Sivusto näkee yli 7,5 miljoonaa kävijää vuodessa ja on helpottanut $ 19 miljoonaa kuuntelijaa lahjoitusten kautta sivuston Giving Basket.

Haluatko antaa enemmän kuin vain rahaa? Voit hakea hyväntekeväisyysjärjestöjä sijainnin löytää aatteellisen lähellä sinua ja selvittää, miten vapaaehtoistyötä siellä. Charity Navigator tarjoaa opas vapaaehtoistyölle mistään ensikertalaisille. Artikkelin neuvot käydään läpi aatteellisen taloudellinen terveys, arvioidaan sen ohjelmat, ja määrän mitä voit tarjota vapaaehtoisena.

Charity Navigator tarkennetun haun työkaluja letyou kapea hyväntekeväisyysjärjestöjä sijainti, luokitus, luokka, laajuus ja avainsanoja.

Jos olet kiinnostunut saamaan lisää vahvasti mukana tietyssä hyväntekeväisyyteen, vapaaehtoistyö antaa sinulle mahdollisuuden tehdä myönteinen vaikutus paikkakunnalla ja tavata valikoima intohimoinen ja selflesspeople prosessissa. Kun olet työskennellyt huolehtiva henkilöitä, jotka uskovat samat ihanteet teet, se on helppo tehdä nopeasti ystäviä.

”Vapaaehtoistyö on loistava tapa soveltaa menetelmämme paikallisella tasolla”, Sandra sanoi. ”Voit käyttää sivuston suorituskyvyn arvioimiseen hyväntekeväisyyteen ennen kuin annat heille aikaa.”

Hakuusi yhteisistä asioista seurata ja tukea, Charity Navigator auttaa varmista, että olet viettää aikaa viisaasti paikoissa, jotka todella tarvitsevat ja ansaitsevat tällaista apua.

Etsi hyvä paikka viettää rahaa ja aikaa hyväntekeväisyyteen Navigator

Hyväntekeväisyys tulee sydämestä. Se paljastaa, mitä me välitämme ja mitä olemme valmiita antamaan. Poikaystäväni ystävällisyydestä ja altruismcertainly teki vaikutuksen minuun, että joulu, andgiving takaisin jotain itseämme suurempi meidät tuntemaan lähempänä kuin pari.

Jos sinusta tuntuu intohimoisesti tiettyä asiaa, sekaantuu hyväntekeväisyystyötä on erinomainen tapa yhdistää ihmisiä syvemmin ja olla myönteisen muutoksen voimana maailmassa.

Charity Navigator auttaa kindhearted ihmiset liittyvät muiden avunantajien tehdä vaikutuksen syitä, jotka tehoavat niitä. Vuonna itsextensive tietokannan verkkosivuilla arvioi tärkeitä ominaisuuksia tuhansia hyväntekeväisyysjärjestöjä ja antaa asiantuntija arvostelua tähän youcan tehdä tietoisen päätöksen siitä, missä viettää aikaa ja dollareita.

”Rakkaus Navigator helpscharities korostamalla heidän vaikutuksensa”, Sandra sanoi. ”Sydän kulttuurimme on halu auttaa hyväntekeväisyysjärjestöille menestymään ja auttaa lahjoittajia kääntää arvokasta dollareita teoiksi ja saada tavoiteltu tulos.”