Ihmisten tyyppi haluaa sinun olevan

10 huhtikuu 2019

Kuten joku, joka rakastaa psykologian ja nauttii tarkkailemalla koukerot ihmisen käyttäytymistä, se hämmästyttää minua, kuinka paljon taidetta vuodelta on muuttunut.

Kasvoin 70- ja 80-luvun aikana, jolloin vanhanaikainen tavat yhä voimassa.

Tämä oli aikaa, jolloin menossa treffeille tarkoitti antaa todellisen face-to-face kutsun kohde teidän tunteet, pitämällä ovea auki , koska hän jätti auton tai lähestyi oviaukko, ahne kätensä ylittäessään katua, nopeasti poiminta hänet ylös ja kiittää häntä seuraavana päivänä kohtelias puhelinsoitolla.

load...

Se oli aikaa, jolloin on kohtelias, kunnioittava ja ajoissa oli katseli kuin normi. Oli myös aika, jolloin naiset eivät uskalla antaa miehille johtoon ja kunnioittaa heitä läsnäolollaan.

Perinteinen etiikka dating tehdä suhteissa onnistunut.

Historia ja tosiasiat ovat osoittaneet tämän.

Kuten voitte luultavasti kertoa, olen melko vanhanaikainen sellainen kaveri. Pidän prosessi seurustelun ja tiedän, että on edelleen naisia, jotka todella arvostavat mies perinteisiä arvoja.

Ja vaikka paljon naisia ​​näinä päivinä ovat kasvaneet paljon itsenäisempi, monet vielä halu mies haluaa kohtelevat heitä kuin kuningatar - huolimatta ulompi kuoret.

Se on veressään. Se on osa sitä, kuka Jumala teki niiden olevan. Se, mitä useimmat naiset ovat edelleen puoleensa. Lähettämällä hänelle kukkia ja kortteja vain siksi on lippu.

load...

Naiset syvästi halu miehen on johtaja, kunniallinen henkilö ja yksi he voivat luottaa niiden syvimmät salaisuudet ja halut. He etsivät joka tekisi suuren aviomies, isä, ystävä ja henkilökohtainen rikoskumppani.

Ei ole väliä kuinka paljon rahaa heillä on, miten korkeita ne ovat yritysten tai sosiaalisia tikkaita tai kuinka kova he toimivat niiden ulkotiloissa, naiset jäävät aina kaveri, joka kohtelee heitä kunnioittavasti ja saa heidät tuntemaan erityistä.

En sano sinun täytyy olla yksi niistä jumissa ystävä vyöhyke tai passiivinen pikkujuttu. On oltava tasapainossa. Enemmän kuin Rambo tai Superman - kova kun täytyy olla vielä ystävällisiä ja huolehtiva joita rakastat.

Tässä nykyajan älypuhelimet, Internet dating sivustoja ja super-kiireinen elämäntavat, mitkä ovat parhaita tapoja osoittaa nainen olet arvokas yksilö?

1. Työ itse.

Osa esillä laatu on olla laadukasta. Jos haluat jonkun, joka on poikkeuksellinen ja asettaa erittäin tärkeäksi arvoista, sinun täytyy etsiä, teko ja elävät osan.

load...

Naisilla on voimakas tutka, kun se tulee tiputtelua mies perinteisiä arvoja. He kuuntelevat tapa puhut (ei cussing), kantaa itse (hyvin hoidettu ja pukeutunut) ja pitävät niitä get-go (suhteen).

Tämä tarkoittaa aina sitä, mitä sanot ja sanoa mitä aiot tehdä. Ei todellakaan ole harmaa alue täällä, mikä on mitä saa sinut vaikeuksiin.

Kaikki tämä sanoi, se ei todellakaan ole rakettitiedettä.

”Monet kaverit ovat laiskoja

yksityiskohdilla että asia.”

2. Tässä on hyvä dating skenaario:

Sanotaan huomaat nainen, joka katseesi ja haluat mennessä häntä. Ensinnäkin aina lähestyä häntä. Koskaan odota hänen. Naiset rakastavat mies, joka ottaa vastaa. Se osoittaa luottamusta.

Ja jos olet baarissa tai muu sosiaalinen kokoontumispaikka, laittaa olutta alas ensin, kiitos!

Kohteliaasti keuliminen tapojen tarjoamalla kätesi aloittaa sydämellinen keskustelu. Tee se hänestä aluksi - aina.

Jos hän haluaa tietää sinusta, se on hienoa, mutta ei koskaan unbutton paidan vaikutuksen hänen kanssa pyykkilauta abs. Tämä on todellinen turn-off, koska naiset vihaavat cockiness.

Niin monet miehet näinä päivinä yrittää voittaa nainen ulkonäköään ja rahaa. Tämä on valtava virhe.

Jos keskustelu menee hyvin, pyydä hänen numeronsa. Jos hän suostuu, seurata läpi seuraavana päivänä.

Suuri määrä miehiä näyttävät nauttivan pelien pelaamiseen näinä päivinä, ja se ei ole houkutteleva lainkaan. Se osoittaa laiska asenne kun mies odottaa viikkoja soittamisen.

Jos olet laskeutunut päivämäärän, hakemaan hänet oikeaan aikaan kukkia! Jos tapaat, varmista, että olet aikaisin, eikä drinkin tai tilata kuumaa siivet jo kädessä. Myöhässä aina epäkunnioitusta.

Pidä tuolissaan ulos hänen, olla ystävällinen tarjoilija ja koskaan kiire tilausprosessia. Muista, illallisella nainen on koskaan syömistä. Se on noin saada tuntemaan hänet.

3. Jätä matkapuhelin autossa.

Jos vastaat puheluun, ellei sitä koskevia sukulaisen kuolema, et puhaltaa sen iso aikaa. Näen tämän jatkuvasti klo ruokapöydässä kaikkialla, eikä mikään muuttuu hänet yli tunne toinen kaverisi antaa sinulle uusimmat tulokset.

Kysy häneltä hänen tavoitteensa, perhe, työ ja unelmia. Jälleen liian monet kaverit yrittää tehdä asioita hänestä ja he ovat unohtaneet , mitä naiset todella haluavat.

Älä myöskään halvaksi ensimmäinen päivä tai koskaan. Naiset haluavat kaataa arvostettu ja vaaliminen antaa sinulle aikaa ja sanoa ei jälkiruoka jättää huonon vaikutelman.

Avaa auton oven hänelle ja ajaa kotiinsa ilman Guns and Roses blaring kaiuttimien kautta. Kävele häntä ovelle, ja jos hän on avoin, suudella häntä poskelle tai tarjota hänelle kunnioitettavan yksi suulle.

Kunhan et sukeltaa yrittää löytää tiensä hänen makuuhuoneessa. Tämä on suuri ongelma näinä päivinä. Se ei ole kunniallinen naisia ​​kohtaan ja harvoin se luoda perusta pitkäaikaista sitoutumista.

Jos kaikki menee hyvin, soittaa hänelle seuraavana päivänä ja ilmaista kiitollisuutemme (kutoma on OK, mutta puhelu on paljon henkilökohtaisempi). Tämä on yksi suurimmista, mitä voi tehdä, jotta asiat sujuvat.

Ja jos olet onni on tulevaisuuden päivämääriä, eivät saa laiska ja olla välittämättä mistään niin pitkälle kuin on herrasmies. Pysyä teidän arvoisan piirteet ja voit saada palkintoja.

Siinäpä se - tyypillinen, kunniallisia ja perinteinen ensimmäinen päivä. Joillekin se kuulostaa helpolta ja normaali, mutta niin monet miehet eivät noudata tätä suunnitelmaa.

Ne liikkuvat liian nopeasti, jotta seksiä heidän ykkösasia ja päivämäärä useamman partnerin samanaikaisesti. Monet kaverit ovat laiskoja kanssa pieniä yksityiskohtia, että asia, joka on resepti katastrofi.

Voit tehdä virheitä matkan varrella (me kaikki teemme), mutta nämä vinkit ovat osoittautuneet tapoja hankkia naisen unelmiesi.

Oletko edelleen sitä mieltä perinteisillä tavoilla, kun vuodelta? Kerro meille kokemuksistasi.

Kuvalähde: chacha.com.