Illallispäivämäärät on helppo tehdä: bigovenin mobiili reseptinvalmistaja auttaa ruokakaupan kotikokkeita pöydälle

29 heinäkuu 2019

Lyhyt versio: BigOven , web-pohjainen resepti järjestäjä, yksinkertaistaa kotiruokaa sinkuille, pariskunnille ja perheille. Heidän flavorful kokoelma yli 350000 reseptejä voi innostaa youto ohittaa tungosta ravintoloita ja tehdä kotiruokaa oman rakkaansa. Koska se käynnistettiin vuonna 2003 BigOven sovellus on ladattu yli 13 miljoonaa kertaa nälkäinen kokit etsivät kätevä, haettavissa reseptejä. Voit piristää päivämääriä selaat favoriterecipes, räätälöintiä jaettavalla päivittäistavarakaupan lista, suunnittelet ateriat etuajassa, ja löytää uusia maukkaita päälle BigOven verkkosivuilta tai sovellusta.

Perheeseeni, kun äiti tekee naudanliha-peruna vuoka, se tulee tarina puolella. Casserolewas ensimmäinen asia äitini oppinut tekemään sen jälkeen kun hän oli naimisissa. Prep oli yksinkertainen, ja ainekset olivat halpoja, joten hän teki siitä paljon. Isäni haluaa sulkea silmänsä ja haju hänen levy vuoka ikään kuin se kuljettaa hänet ajassa taaksepäin. ”Hän oli tehdä iso pannulla, ja olimme lopettaa koko juttu yhdellä istumalla”, hän sanoo aina.

load...

Sitten äitini, säteilevä, vastaa: ”Kuka olisi uskonut olisin tehden lapsemme 40 vuotta myöhemmin?”

Kun syö vuoka yhdessä, olemme muistutti näiden kahden 20-somethings istuu ristiriitaiset tuolit oranssissa shag matto ja scarfing alas mitä pohjimmiltaan paistettu hampurilainen. Theold resepti merkitsee paljon meidän perheen tänään, koska mitä merkitsi, että nuori pari sitten. Vaikka äitini oli itsepäinen feministi, hän pyrki oppia kokki isälleni, jotka söivät samaa vuoka yhä uudelleen ja uudelleen - ja ei koskaan saanut kyllästynyt siihen.

Hyvä kotiruokaa voi bringfamilies ja pariskunnat yhdessä nauttia suloisin hetkiä life.With apua BigOven , joka on handyrecipes sovellus ja verkkosivusto, kokit kaikilla koulutustasoilla levelscan suunnitelma ja levyjä flavorful ruokia rakkaudella.

load...

Tahansa pyrkivä kotiin kokki voi liittyä BigOven sovellus tai verkkosivuilla ilmaiseksi ja saat ruoanlaittoon!

Ifyou've sai kuuma päivä haluat kiusata kanssa lämmin ateria, voit selata herkullisia ideoita BigOven ja luoda oman päivittäistavarakaupan lista mistä tahansa tietokoneilla ja mobiililaitteilla. Youcan rakentaa valikko ja lisää se henkilökohtainen aterioiden suunnittelu, niin muistat poimia mitä tarvitset time.Then voit sautГ ©, paista, tai leipoa oman tiensä jonkun sydämeen.

BigOven oli ensimmäinen resepti -sovellus on saatavilla iPhone ja iPad, andtoday ylpeilee yli 13 miljoonaa latausta vuoteen Apple ja Android käyttäjät yli 3,6 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää. Molemmat makuhermoja ja lompakkoasi kiitos korvaamalla kotitekoisia mealsinto Anna rutiini ja tehdä mielekästä muistin omassa keittiössä.

load...

”Kun joku kokkeja mukava aterian sinulle, se on rakkauden ilmaus”, sanoi Steve Murch, perustaja ja toimitusjohtaja BigOven. ”Miten suhtaudut henkilö voi tulla läpi oman ruoanlaittoon sekä aterian aikana itse, jos vain ottaa aikaa hidastaa, laittaa pois laitteita, andconnect ruoasta.”

Yli 350000 reseptejä täydellä vatsalla ja Full Heart

BigOven on haettavissa pitopöytä hyvää syö. Yli 350000 julkisten reseptejä (ja yli 1,5 miljoonaa henkilöasiakasta reseptit) on lisätty tietokantaan yli years.You voi etsiä millä tahansa ainesosia nyt sattuu olemaan jääkaapin päästä alkuun, kapenee reseptejä ruokavalion rajoituksia, kuten gluteeniton tai vegaani.

”Ihmiset, jotka ovat dating, siellä on paljon voimme tehdä helpottaa laittaa suuren aterian pöydälle”, Steve sanoi. ”Jos olet valmistautuu romanttisen aterian, voit nopeasti löytää reseptin perusteella, mitä on käsillä. Me etsimme läpi tuhansia ofrecipes kertoa teille, mitä voit tehdä.”

Vapaa käyttäjät voivat säästää jopa 50 reseptejä, ja pro käyttäjät voivat tallentaa rajoittamattoman määrän reseptejä.

Sivusto palvelee monia valmiita resepti listoja (kuten Toimituksen valinnat, kevyitä aterioita, ja Viimeaikaiset rave), antaa teille herkullisia ideoita. Jos näet jotain haluat, voit tallentaa sen myöhempää lisäämällä se suosikkeihin. Jotkut luokat reseptit ovat osa Pro Collection, mikä tarkoittaa vain pro jäsenillä on pääsy niihin.

Pro jäsenet voivat muokata reseptejä makuaan, lisätä yksityisiä muistiinpanoja, ja etsiä ravintosisältö edulliseen kuukausi- tai vuosimaksu.

BigOven on täynnä tietoa antaa kokkeja kaikki heidän tarvitsemansa työkalut valmistella flavorful meal.If mietit, ”Ovatko nämä brownies tiheä?” Tai ”Onko thisrecipe todella kannattaa itssalt?” Voit katsoa, ​​mitä muut ihmiset sanovat resepti. Katsauksia sivupalkin kertoo youhow muita kodin kokkeja nautti lopputuotteessa.

Steve suosittelee palvelevat hauskaa cocktail oman päivämäärän nauttia samalla aterian marinadeilla. ”Kannattaa ehdottomasti tehdä niin paljon prep voit etuajassa, liian”, hän lisäsi. ”Näin voit keskittyä theconversation teidän päivämäärä. Minulle jotain yksinkertaista, kuten pasta tai bistrotyylinen ruoanlaitto on ihanteellinen ensimmäinen päivä.”

BigOven varastot luettelo romanttinen reseptejä alkupaloja, illallisia ja jälkiruokia kiusata sinun ja date.Because kuka voi vastustaa juustokakku täytetyt mansikoita ? Olitpa puuttua reseptit yhdessä tai yllätys someonewith indulgent hoitoon, nämä reseptit voi tyydyttää cravings.

Jaa ostoslistat kumppanin kanssa App

Voit rakentaa oman mobiili ostoslista päälle BigOven ja jopa jakaa sen muiden kanssa. Jäsenet voivat lisätä yksittäisiä aineita sekä asentire recipesin kätevä tarkistuslista järjestämässä käytävällä (tuotteita, lihaa, juomat, mausteet, jne.) Ja säästää aikaa. Kun lisäät ja poistaa tuotteita verkkosivuilla, listan automaattisesti synkronoi BigOven sovellus, jotta voit vetää sen ylös myymälässä.

Steven selitti: ”Saat app ja sanoa 'Teen lasagnea ja Caesarsalaattia tänään - mitä tarvitsen?' ja käyttää reseptejä ja päivittäistavarakaupan listan kaikki samassa paikassa.”

Voit jakaa ostoslistan toisen jäsenen, tulostaa sen, tai lähettää sen tekstiviestinä tai email.Family jäsenet voivat liittyä theirhousehold n BigOven tilit tehdä kollektiivinen ruokaostoksilla ja aterioiden suunnittelua paljon easier.Because ruoanlaitto on usein tiimityötä varten sitoutunut parit, BigOven on helppo jakaa ominaisuuksia, jotta sinä ja muita huomattavia viestiä mitä saat seuraavalla päivittäistavarakaupan matkaa.

Mukaan Steve, ”Amerikkalaiset heittää pois 23% siitä, mitä ostamme ruokakauppaan,” ehkä koska he ostavat väärän ainesosa tai saada enemmän ruokaa kuin kotitalous voi syödä. Joko niin, hieman suunnittelua ja organisointia cansave ihmiset heittää rahaa pois ruokaa ne eivät syö ja tehdä useita matkoja ruokakauppaan.

BigOven avustaa on-the-go Kotikokeille aterian suunnitelmia ja ostoslistat käytettävissä missä. Käytä Up Jäännökset työkalu antaa myös Kotikokeille luovia tapoja vähentää ruokajätteen ja selvittää niiden kaapit löytää reseptejä, jotka vaativat enintään kolme ainesosia.

Steve käyttää usein BigOven suunnitteluun oman perheen aterioita vaimolleen ja kaksi lasta. ”Sovellus säästää minulle noin 15 minuuttia jokaisen matkan ruokakauppaan”, hän kertoi meille, ”koska tiedän tarkalleen, minne mennä saada mitä tarvitsen.”

Ottaa tilannekuvan resepti tallentaa puhelimeesi

Kun muutin ensimmäinen kerrostalo, äitini koota kokoelma helppo perheen reseptit kirjanen minulle. En näy sitä näkyvästi (ja varomattomasti) edellä minun uunissa, kunnes eräänä päivänä se sortui päälle poltin, joka oli vielä kuuma kun tein pastaa. Pitkä tarina lyhyt, jotkut sivut singed ja reseptit poltettu pois, mutta onneksi minulla oli varmuuskopio verkossa.

Katsokaa, onnettomuuksia tapahtuu, etenkin keittiössä, joten on järkevää tallentaa vaalia reseptit useammassa kuin yhdessä place.BigOven auttaa Kotikokeille pitämään reseptit turvassa ikuisesti pilvessä. Voit ladata reseptejä omaan yksityiseen, virtuaalinen keittokirja mistä tahansa sivusto, lehteä tai keittokirja. Kaikki mitä tarvitsee tehdä on ottaa kuvan tahansa resepti haluat tallentaa, ja BigOven voi turnit osaksi ADIGITAALIÄÄNILÄHTÖB muistoksi. Voit jopa siirtää yli käsinkirjoitetut reseptejä tällä tavalla!

Tällä innovativeand ainutlaatuinen työkalu, voit aina käyttää resepti tililtäsi käyttämällä älypuhelimen tai tietokoneen - mitä sattuu alkuperäisen paperiversioina.

”Aloin käyttää BigOven 13 vuotta sitten”, sanoi Belio, BigOven käyttäjälle App Storesta. ”He ovat juuri tehneet paremmin vuosien mittaan. Muutamia asioita Rakastan - lisäämällä omia reseptejä ja kuvia, kun olemassa oleva resepti ja tehdä hienosäädön mieleisekseen, ja säästää kaikki haluamasi, vaikka muilta sivustoilta!”

BigOven auttaa suunnittelemaan, valmistus ja Serve ikimuistoisia hetkiä

Kuten nuoripari, dinnertime vanhempieni tarkoitti jakaminen tarinoita ja arvostaa toisiaan intiimissä ympäristössä. Jatkamme perinnettä perheen aterioita tähän päivään, ja joka kerta äitini vetää kuuman panful naudanlihan-peruna vuoka uunista, sydämemme liidellä.

BigOven helpottaa tällaista koskettava hetkiä auttamalla Kotikokeille valmistelevaan aterioita päivittäistavarakaupan käytävillä ruokapöytään. Sovelluksesta tai verkkosivuilla, voit kerätä suosikki reseptejä, suunnitella kalenteri aterioita, ruokaostoksia, ja löytää uusia elintarvikkeita luomuksia. ”Tavoitteenamme on tehdä elinkaaren kodin kokki helppoa alusta loppuun”, Steve sanoi. ”Sillä Dater, se on hyvä työkalu, koska et varmasti oppia paljon henkilöä, diningwith niitä.”

BigOven n jaettavia ominaisuudet tekevät yhteisiä ruoanlaitto ponnisteluja tuulta pariskunnille keittiössä.

Jos haluat tehdä hyvän vaikutuksen teidän päivämäärä, kokeile laittaa esiliinan ja Myrsky nousee herkkua kanssa BigOven kuin ruoanlaittoon avustaja. Voit tyydyttää himo etsimällä tuhansia reseptejä terveellisiä välipaloja, rikas comfort food, ja dekadentti jälkiruokia tarkoitus jakaa jonkun kanssa välität. Kuka tietää? Se voisi tulla tarinan kerrot lapsesi tulevina vuosina.