Jälleenmyynti: kohdennettujen tuotemerkkien tarkastelu avaa vuoropuhelun dating-sivustojen ja singlejen välillä

13 toukokuu 2019

Lyhyt versio: Vuodesta 1996 ResellerRatings on tarjonnut huippumerkkien palautetta oikeilta verkossa kuluttajia. Mielipiteitä Sivusto edistää suoraa välistä kommunikaatiota kauppiaiden ja asiakkaille. ResellerRatingsis comprehensiveresource whereconsumers voi verrata palveluja yksinkertaisella haku ja jossa kauppiaat voivat kytkeytyä käyttäjien avoimesti ja rehellisesti forum.ResellerRatings on yli 6,2 miljoonaa käyttäjien lähettämiä arvion tuotteita ja palveluja eri teollisuudenaloilla, kuten online dating. Asiantunteva tiimi toimii tiiviissä yhteistyössä Ottelu ja yli 3000 alan johtajia, jotka haluavat käyttää aikaa testata SEO työkaluja ja luokitukset tekniikkaa vahvistaakseen verkossa tuotemerkin. Dating brandscan kumppani ResellerRatings saada palautetta käyttäjiltä, tee analyyttinen oivalluksia, ja helpottaa suuren määrän arvosanat jäseniltä.

Jos käytät vuodelta sivusto, se on usein vaikea saada tuntea, mitä käyttäjät ajattelevat palveluita. Raakadata kuinka monta jäsentä ovat aktiivisia ja inaktiivisia ei ole koko tarina. Tiliä voi tulla aktiivinen, koska käyttäjä on löytänyt sitä oikeaa ja saanut häiritä kytketty Bliss - tai ne voivat ovat kasvaneet niin kyyninen ja turhautunut, että he ovat luopuneet yrittää tasalla.

load...

Arvioida, kuinka tehokkaasti dating alustan isor kuinka tyytyväinen jäsenyytesi on, tarvitset vankka arviointijärjestelmä. ResellerRatings voi antaa merkkejä arvokasta tietoa käyttökokemusta keräämällä ja analysoimalla satojen asiakkaiden arviot verkossa.

ResellerRatings antaa asiakkaille alustan arvioida ja arvostella suuria merkkejä verkossa.

Lanseerauksesta lähtien vuonna 1996, sivusto on koonnut lähes 6,3 miljoonaa arvosteluja ja listattu yli 202000 myymälää kaikentyyppisissä teollisuudenaloilla. Käyttäjän lähettämiä arviot ja arvostelut expresswhat mieltä asiakkaat tiettyjä tuotteita tai palveluita.

load...

Nykyään verkkokauppojen kirjoittaa yli 4000 katsauksia ResellerRatings päivittäin. Dating sivusto voi käyttää tätä pitkäaikainen resurssi rakentaa brändin viranomaiselle, fostercustomer uskollisuutta, ja soveltaa käyttäjä palautetta parantaa sivuston ominaisuuksia. Jossa on runsaasti saatavilla arvioita, ResellerRatings antaa yrityksille työkaluja kommunikoida oikeiden asiakkaiden kanssa andfind tarkalleen, mitä ihmiset haluavat palvelujaan.

Mukaan verkkosivuilla , ”ResellerRatings tarjoaa kattavan, suljetun silmukan kierto, jonka avulla kaikenkokoiset yritykset hallita arvosteluja helposti, saamasta suurempia määriä katsauksissa kuin koskaan ennen, analysointia ja toimivat niiden sisältöä, jotta harjoittaa oikeita keskusteluja asiakkaiden kanssa.”

Kuluttajat Lähetä Yli 6.2m Arvostelut vastaavia sivustoja eHarmony

Kaikkiaan ResellerRatings on koonnut valtavan kirjaston 6200000 katsauksia verkossa yritykset kymmeniä luokkia. Websitehas tarkastelu sivut huippunimet dating teollisuus, kuten Zoosk , eHarmony , ja Match. Sinkut voi mennä näille sivuille suhteuttaa omia kokemuksiaan tai oppia henkilökohtaisesta suosittelut todellisia käyttäjiä. Alueiksi keräät sivu toisensa jälkeen katsauksissa, brändin yleisen toimivallan ja legitimiteetin laajenee.

load...

Voit nähdä yhdellä silmäyksellä arvioiden keskiarvo tietyn dating site, numero offive tähden luokitukset se on, ja korosti arvostelut satisfiedsingles kuten Rrodriguez0922 joka kirjoitti : ”Liittymisen jälkeen toisen kerran, olin hyvin onnekas löysin Match Match. Yksilöiden valinta oli nappiin minun vaatimuksiin. Olin hyvin tyytyväinen paitsi ystäviä olen tehnyt, mutta tietysti yhden ottelun.”

”Asiakaspalvelu on kaksisuuntainen katu, ja siellä on oltava paljon luottamusta kuluttajien ja kauppiaiden kanssa.” - Nishan Sothilingam, ResellerRatings' johtaja Product

Tietenkään kaikki eivät kirjoittaa loistavia arvosteluja päällä, mutta ResellerRatings antaa kumppaneilleen reittiä kohti parannus avoimen keskusteluun asiakkaiden kanssa. Sivuston kauppias jäsenet voivat vastata kommentteihin ja siten rakentaa oman maineensa verkossa. Kokonaisuutena mielipiteitä ResellerRatings näkyvyyttä yritysten suuria ja pieniä, ja ne voidaan hyödyntää lisätä myyntiä ja muuntokurssit.

”Arviot ovat etenevällä mainontakanavien - kuten Google, Bing, Amazon, ja Facebook - näiden tietojen avulla,” Nishan Sothilingam johtaja tuotteen ResellerRatings sanoi haastattelussa. ”Kaikki nämä aitoja kokemuksia kuluttajia johdetaan valjastetaan uudella tavalla, ja se on silloin näemme eniten jännitystä alalla.”

Yli 3300 Yritykset Analysoi Ratings palveluistaan

ResellerRatings tarjoaa kauppiaille erinomaisen wayto herättää enemmän asiakkaiden luottamusta verkossa. Sivuston kyky tuottaa suuria määriä käyttäjien arviointia voi antaa dating brändin vauhtia hakutuloksissa lisätä muuntokurssit, ja kasvaa liikenteen suullisesti. Luokitukset järjestelmien avulla yritykset voivat harjoittaa one-to-one keskusteluun käyttäjiin vastaamalla yksittäisiin arvosteluja ja osoittaa, että joukkue välittää palvelun laatua ne tarjoavat.

Antamalla tuotemerkkejä arvostelun alustan, ResellerRatings antaa yrityksille voimaa oppia ja kasvaa asiakaspalautteen. Kun tiedät mitä käyttäjät ajattelevat, voit tehdä perusteltuja päätöksiä, jotka vaikuttavat positiivisesti myynnin ja käyttäjien säilyttäminen. Mukaan ResellerRatings , ”Meidän tarina on tarina. Yli 3378 asiakasta käyttää ResellerRatings kerätä, harjoittaa, ja syndikoida arvioita ympäri maailmaa.”

Vuonna 2016, minun Hermes vedonnut ResellerRatings teknologian kerätä asiakkaiden arviot. Kuukauden kuluessa, yhtiö näkivät tarkastelu tilavuuden kasvu 5000 50000. Mikä parasta, virtasi uutta arvostelua osaksi Googlen maksamia mainoksia johti 36%: n nousu muuntaminen ja 15%: n lasku hinta per click (CPC).

ResellerRatings tekee yhteistyötä tuhansien johtavien yritysten, kuten Target, Home Depot ja Barnes & Noble.

Kun yritys kerää huomattavan määrän ofvaried ja myönteisiä arvioita, theoperation voitot uskottavuutta kuluttajien kanssa. Dating sivustot voisivat käyttää sitä addedlegitimacy houkutella suuremmalle yleisölle. Plus, jos käyttäjät ilmoittavat usein toistuvia ongelmia, kuten usein alas kertaa, joukkue voi käsitellä näitä huolenaiheita nopeasti ja effectively.Getting palautetta asiakkaan on hyvä tapa dating tuotemerkin parantaa yhtiön palveluja, motivoida joukkue, ja liiketoiminnan kasvattamiseksi.

”Järjestömme heti jakaa jokaisen ResellerRatings katsauksen koko henkilöstölle heti, kun se on toimitettu asiakkaan” sanoi Victor Hanna, toimitusjohtaja Betty Mills. ”Se tarjoaa välittömän tuloskortti sekä jatkuvaa palautetta silmukan, miten me teemme palveluksessa asiakkaillemme.”

ResellerRatings Auttaa Treffisivustot rakentaa brändin Authority

Lopulta dating palvelut ovat vain niin hyviä kuin ihmiset sanovat. Dating teollisuus, suusanallisesti on valtava, koska se puhuttelee luotettavuus, suosio ja tehokkuus tietyn palvelun. ResellerRatings auttaa dating sivustot markkinoida itseään, oppia käyttäjiä, ja kasvaa tahallinen ja ennakoivaa tapaa.

1990-luvulta lähtien, ResellerRatings on tarjonnut tilaa oli arvostelut ja arviot puhuvat miten yritykset vaikuttaa tavallisten ihmisten. Tämä avoin foorumi auttaa asiakkaita löytämään luotettavan ja kannattavaa yrityksille verkossa käyttämällä nopeaa search.Partnering kanssa voimme auttaa dating brändin parantaa säännöllisillä kuluttajien feedback.Whether etsit lisätä muuntokurssit tai laskea yleistä onnistumisprosentti, ResellerRatings can kohta sinua oikeaan suuntaan perustuu asiakkaan ehdotuksia ja suosittelut.

”ResellerRatings on loistava foorumi [jossa] voimme kuulla rehellisiä mielipiteitä oikeilta asiakkailta ja hallita online maineen”, kirjoitti Chris Zhu, markkinointijohtaja Specialist Quickcall.com. ”Palvelut ovat helppo toteuttaa ja tukee hienoja ihmisiä.”