Johtamisen ja viestinnän virittäminen: toastmasters-ohjelmat voivat lisätä luottamusta dating maailmaan

11 kesäkuu 2019

Lyhyt versio: Luottamus on avain ensimmäinen päivä. Miten kannat itsesi kertoo paljon siitä, kuka olet, ja daters poimia hienovaraisia vihjeitä, kuten kehon kieli, valitessaan kumppanin. Mumisi vastauksia ja välttää katsekontaktia ei voita teitä monta pistettä teidän päivämäärä. Toastmasters on järjestö, jotka kehittävät julkinen puhuminen ja johtajuutta niiden jäseninä yli 345000 ihmistä. Koska 1900-luvun alussa, Toastmastersclub kokoukset ovat tarjonneet foorumin jäsenille harjoitella puheita ja saada palautetta heidän ikäisensä. Jos haluat eroon itse hermot ennen päivämäärää ja luottamuksen saamiseksi yllättää ketään kertomalla mielenkiintoisia tarinoita, voit osallistua Toastmasters kokous ja käytettävä resurssinsa itsensä kehittämiseen.

Miten pidät itseäsi vaihtaa miten muut näkevät sinut, etenkin dating maailma. Osana tekemästä tutkimuksesta Liverpoolin yliopiston School of Biological Sciences, naispuolinen osallistujat istui rate vetovoimaa miesten perustuvat videoleikkeitä ja valokuvia. Naiset eivät tienneet, että halfof kaverit saivat tuoksuva body spray ja toinen puoli jätettiin lujana. Silti he voisivat kertoa whichguys näytti mukava omassa ihon ja johon kaverit tuntui he mieluummin muualla.

load...

Ilmaa luottamusta tarttui miesten, aivan yhtä paljon kuin body spray teki, ja se riitti kiinni naisten silmissä. Naaras osallistujat kokivat miehiä haistoi goodto houkuttelevampi yleistä - perustua pelkästään visuaalisia vihjeitä.

”Vain signalointi kiinnostuksesi joku saa sinun puolimatkassa, olitpa sitten mies tai nainen.” - Nicholas Boothman, kirjoittaja ”How to Make Joku rakastua You In 90 minuuttia tai vähemmän”

Mukaan Dr. Monica Moore, psykologi Webster University, yksinkertaisesti kuvaajana luottamus katsomaan jonkun silmiin, hymyile ja tee lähestymistapa on riitä nostamaan yleistä houkuttelevuutta. Opiskeltuaan lukuisia reaalimaailman vuorovaikutukset baareissa, ostoskeskuksissa ja muissa sosiaalisissa ympäristöissä, hän löysi koettu luottamus oli tärkeämpi tekijä kuin fyysinen ulkonäkö ennustamisessa seurustelun menestys.

load...

Joten, luottaen voi saada enemmän päivämääriä kuin olla houkutteleva, ja kaikki se on hieman käytäntö. Sinkut voi parantaa heidän itsetuntoaan myönteisessä ympäristössä liittymällä Toastmasters. Tämä maailmanlaajuinen organisaatio on omistettu viestintä- ja johtamistaitoja kehitystä. Ystävällinen tunnelman tuo esiin parhaat puhujat jäseninä palkita hyviä tapoja ja huomauttaa mitään, on parannettava.

Halusitpa työstää tarinankerronta kyky, kehon kieli, tai puhuu tottumukset, voit löytää valttia harjoittelemalla julkinen puhuminen on toastmasters klubikokouksissa.

Toastmasters jäsenet oppivat omaan tahtiinsa läpi hyödyllisiä ohjelmia, tapaamisia ja resursseja.

By liittymällä klubi lähellä sinua ja kokouksia, sinun candevelop vahva puhuminen tapoja, jotka tulee vetää ihmisiä teille ja tehdä näytätte houkuttelevampi potentiaalisen kumppanin.

load...

”Toastmasters on hyvin vuorovaikutteinen, hauska ja kannustava oppia tekemällä ympäristö”, sanoo Mike Storkey, toastmasters 2016-2017 kansainvälinen presidentti. ”Tavoitteenamme on antaa yksilöille tehokkaammin kommunikaattorit ja johtajat.”

Kanssa 345,000+ jäsenet, Club kaksinkertaistunut 22 vuodessa

Maaliskuun 24. Päivänä 1905 Ralph C. Smedley, joka oli johtaja Koulutus NMKY Bloomington, Illinois, toi nuoret miehet yhteen harjoittelemaan lyhyitä puheita, koska hän tunsi viestintätaidot olivat tärkeitä. Ralph nimetty seuran toastmasters jälkeen suosittu termi joku, joka antaa usein paahtoleipää juhlissa.

Ralph C. Smedleyfounded toastmasters Club ja piti ensimmäisen virallisen kokouksen vuonna 1924.

Koska tämä ensimmäinen epävirallinen kokous yli 100 vuotta sitten, Toastmasters on hionut members'communication taitoja sosiaalisessa ympäristössä. Jäsenet antavat toisilleen käytännöllisiä palautetta heidän puheistaan, kannustaa parannus ehdotuksia vauhdista, sanavalinnat, ilmeikäs eleitä ja muiden julkinen puhuminen tekniikoita.

Toastmasters täyttää heidän riveissään tulevien muuttajia ja Shakers ja inspiroi ihmisiä ympäri maailmaa seisomaan ja pitää puheen edessä työteliäästä group.Although organisaatio alkoi miesten klubi, se on sittemmin kasvanut monimuotoisempaa, ja tänään naiset kandidaatin tutkinnot muodostavat enemmistön jäsenyyden.

Ihmiset ovat ryntäävät järjestön jäseneksi, erityisesti viime vuosina. Jäsenyys on enemmän thandoubled yli 345000 jäsentä viimeisten 22 vuotta. Mukaan toastmasters verkkosivuilla , ”jäsenet parantaa puhe- ja johtamistaitoja osallistumalla yksi 15900 seurat 142 maissa, jotka muodostavat maailmanlaajuisen verkoston kokous paikoissa.”

Tarjoaa runsaasti resursseja harjoitella puhumista halukkaasti

Toastmasters antaa ihmisille mahdollisuuden tehdä hyvän ensivaikutelman antamalla heille paljon resursseja kehittää itseään. Voit ohjata oman matkansa, omaa aikaa, bylistening että maailmanlaajuisen podcast , lukemassa videokirjasto puheita , tilaamalla Toastmaster lehteä, tai lukemalla julkiseen speakingtips.

Tai, voit osallistua kokoukseen oppia murtaa jäätä ja kommunikoida luottamusta sosiaalisessa ympäristössä. ToastmastersEducation Ohjelma edistää tekemällä oppimiseen on aikaa testattu Mentorointiprosessi koostuu kahdesta kappaletta: Viestintä ja johtaminen. Kukin opetussuunnitelma involvesa sarja käsikirjoja runsaalla tavoitteet, arvioinnit ja palkinnot, jotka pitävät jäsenet motivoituneita harjoitella kriittistä osaamista ja parantaa kautta peer palautetta.

Vuosittain toastmasters jäsenet astella niiden tavaraa vuotuinen kansainvälinen kongressi. Täällä pyrkivä julkisia puhujia nauttia tilaisuuden pöly pois värimaailmaa kortteja ja kilpailevat kannustavassa ilmapiirissä. ”Konventissa, MM julkinen puhuminen pidetään” Mike selitti. ”Tämän vuoden voittaja, Darren Tay, nousi yli 30000 osallistujaa yli 100 maassa voittaa maailman suurin puhekilpailun edessä salille 1600 ihmistä.”

Kilpailijat voivat halutessaan kilpailla kuuteen ryhmään: International, humoristinen, Evaluation, Tall Tales, taulukko Aiheet, ja teipatut puhe. Pilailla ”Miksi Olen sinkku” orsoberly keskustella ”The Art of anteeksipyynnön,” jäseniä tutkia syvä aiheita ja kietoa henkilökohtaiset kokemukset puheissaan.

Toastmasters' kehotteet auttavat sinua rakentamaan luottamus oman tarinankerronta kyky ja antaa sinkkuja oppitunteja he voivat soveltaa dating.Table aiheita, esimerkiksi nykyisten jäsenien improvisoitu keskustelu käynnistin ja haastaa heidät ajatella theirfeet on kahden minuutin puheen - kuten ne näkyisivät treffeille.

Joten, kun päivämäärä sanotaan, ”Kerro minulle tarinan lapsuudestasi,” et jäätyä, mutta voi nopeasti koota dynaamisen kaskun viihdyttää ja houkutella yleisöä yhden.

Vinkkejä hallita puhe voidaan soveltaa myös ensimmäinen päivä

Julkinen puhuminen on hyvin samankaltainen kuin meneillään päivämäärä - sama hermostuneisuus, sama paine suorittaa, sama desireto olla sympaattinen ja pakottavia - vain pienempi yleisö. Vahvat viestintätaidot kääntää erilaisissa ympäristöissä ja voi olla erityisen vaikuttavaa singlesbecause kiusallisen hiljaisuuden on nopein tapa tappaa ensimmäinen päivä mielialaa.

Auttaakseen jäseniä voittamaan ahdistusta, toastmasters tarjoaa puhuminen ja johtamisen vinkkejä.Tämä neuvoja voi toimia myös daters. Mukaan niiden asiantuntijoiden, hyvä speakersneed harjoitella, tietää yleisönsä, rentoutua ja shouldn'tapologize varten on hermostunut.

”Toastmasters hyväksyy sinut sellaisena kuin olet, ja auttaa tulla mitä haluavat olla.” - Joey Abram, Toastmasters jäsen

Vuonna pamfletti, toastmasters myös tuo esiin ohjeet miten motivoida ihmisiä olemalla vakuuttava. Niiden suositukset ovat: Ole innostunut, älä laahustaa, ja pitää se yksinkertainen. Ne viittaavat myös siihen sanomalla ”sinä” ja ”me” enemmän kuin ”minä” ja ”minä” - mutta olin välttää ”me” treffeille kunnes olet enemmän certainof pitkäaikaista tulevaisuutta.

Treffeillä, se kaikki olemisesta mukava kuka olet ja kerroit oman persoonallisuuden paistaa through.The toastmasters opas sanoo sen parhaiten: ”Pääasiassa puheenne tulisi edustaa sinulle- auktoriteettina ja henkilönä. Kokemus rakentaa luottamusta, joka on avain tehokkaaseen puhumisen.”

Väylät oppimiskokemus: Interactive pätevään Online

Äskettäin kehitetty Pathways oppimiskokemus elvyttää toastmasters koulutusohjelman kanssa verkkosisältöä. Väyliä on tarkoitus käynnistää vuonna 2017 ja odotetaan muuttuvan, miten ihmiset oppivat julkisen esiintymisen taitoja. Maailmanlaajuinen verkossa yleisö voi valita 10 ainutlaatuista oppimisväylistään kätevästi saatavilla verkossa ja painettua materiaalia.

”Polut on jännittävä, joustava ja vuorovaikutteinen tapa auttaa toastmasters jäseniä rakentamaan viestintä ja johtamistaitoja”, Mike sanoi. ”Se tarjoaa jäsenilleen etuja ja enemmän mahdollisuuksia oppia, kasvaa, ja tavata henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia tavoitteita.”

Väylät oppimiskokemus voit räätälöidä oppimisen mikä sinua kiinnostaa.

Kyselylomakkeilla, tietokilpailuja, valikot, ja opetussisältöä, ohjelman avulla jäsenet menevät omaan tahtiinsa ja oppia erinomaiset viestintätaidot läpi erilaisia ​​medioissa. ”Reitteihin, jäsenet voivat kehittää monia muita taitoja, jotka ovat siirrettävissä ulkomaailman toastmasters”, sanoi Mike. Voit oppia ja harjoitella taitoja sinun täytyy olla tehokkaampi johtaja ja hallita tilanteita ansiosta nämä online työkaluja.

Toastmasters A Toolkit Daters Mietitkö mitä sanoa

Puoli taistelu saada päivämäärä on yksinkertaisesti kutsuminen rohkeutta asettua siellä. Kuitenkin jotkut sinkkuja tarvitsevat enemmän kuin tuoksuva body spray tehdä itsensä tuntea olonsa treffeille. Onneksi luottamus on oppinut piirre, ja kaikki se on hieman harjoittelua oikeassa ympäristössä - ja ehkä kokenut mentori tarjota vinkkejä ja niksejä.

Keskitin johtamisen ja retoriikka, toastmasters kautta jäsenten piristysruiskeen joka kokouksessa.

Toastmasters voivat kouluttaa sinun puhua hyvin, ylläpitää hyvää kehon kieli, ja sitoutumaan ihmisten saamatta hermostunut tai mykistynyt. Heidän kokouksia on jatkunut jo yli 100 vuotta, koska he aidosti rotareja kasvaa vahva kaiuttimet valuableskills, joita sovelletaan heidän yksityiselämänsä ja työelämänsä. Et koskaan tiedä, missä toastmasters matka vie. Yksi mies sai luottamuksen ja puhuminen kyky virkaansa hänen veljentytär häissä , ja toinen pari traveledto yli 30 maassa mukaan blendingToastmastersleadership kanssa vapaaehtoisuuteen.

”Kun ikä kutoma, sähköposti ja sosiaalinen media, vahvat viestintätaidot edelleen erittäin arvostettuja työnantajien, mikä tekee toastmasters' kokemuksellisen oppimisen ohjelma sitäkin arvokas”, Mike sanoi. Onko puhuu konferenssissa tai aloittaa keskustelun treffeillä, taitoja syöpynyt jonka Toastmasters jotta jäsenet voivat löytää menestystä missä he menevät.