Jotkin kortit: pariskunnat auttavat kertomaan tunteistaan sarkasmilla ja sassilla vuodesta 2006 lähtien

26 maaliskuu 2019

Lyhyt versio: Someecards , vapaa, värikäs verkossa eKortti yritys, on tarjonnut hauska tapa ihmisiä kommunikoimaan vuodesta 2006. Perustajat Duncan Mitchell ja Brook Lundy on koonnut stand up sarjakuvat, Mainoskopiossa ammattilaiset, ja muut reipas kirjoittajat luoda uutta korttia, jotka ovat yhtä relatable kuin ne ovat jaettavissa. Jos voisi käyttää hieman apua ilmentävien jotain sitä oikeaa, Someecards on sinulle kuulu. Nyt yhtiö on laajentunut tuoda hymyilee yleisönsä artikkeleita ja linja röyhkeä kauppatavaraa, kuten viiniä - joka paria hyvin kuiva wit.

Se lähestyy kuusitoista kun poikaystäväsi kysyy nähnyt kenkänsä, ja te vapauttaa muutaman sanalla häneen. Viisi minuuttia myöhemmin, kun ottaa välipalaa, tajuat reaktio on voinut olla hieman eri linjoilla. Mitä sanot tekemättä siitä isompi juttu kuin sinulla jo on? Helppo: jaa Someecard hänen kanssaan joka kuvaa pikkutyttö syöminen voileipä ja lukee: ”Olen pahoillani kovaa sanaa puhuin nälkään.”

load...

Someecards kattaa juuri mitään olosuhteen sen hauskaa ja vapaa eCards jaettu Facebookissa, Twitterissä, Pinterest, Instagram - ja hyvällä, vanhanaikainen sähköposti.

Pisteet iso uralla etenemisessä, ja tyttöystäväsi ei tee niin suuri käsitellä sitä kuin luulet hänen pitäisi? Lähetä hänelle snarky Someecard featuring pari, otsa otsa etsivät hellästi toisiaan yli lasillista samppanjaa, joka välittää viestin: ”Parasta sinä ja minä olen minä.”

Ihmettelevät, miten pudottaa vihjeen siitä, että olet valmis tekemään suhteen hieman pysyvää? Kokeile ei-niin-hienovaraisia ​​aavistuksen osoittaa naisen suunniltaan, draped yli puolella nojatuoli, jossa lukee ”Facebook jatkuvasti muistuttaa, että ihmiset rumempi kuin minä ovat kihloihin.”

load...

On tuhansia jaettavan ja relatable Someecards - jotka olivat mêmes ennen mêmes edes olemassa - joka yksinkertaisesti saada ihmiset nauramaan. Aikoina, jolloin suhde kysymyksiä voi tuntua, että he saavat käsistä, joskus hieman pinnallinen voi tehdä kaikki ero. Someecards ovat ilmaisia ja yleensä välittää mitä haluat sanoa - hieman enemmän pureva wit.

”Ihmiset käyttävät usein muita esineitä kommunikoida, erityisesti verkossa - kuten kortteja, hymiöitä, GIF, mêmes, ja mitä teemme, joka on tavallaan keskellä”, sanoi Duncan Mitchell, joka oli mukana perustamassa Someecards yhdessä Brook Lundy. ”Se on liiketoimintaa olemme - yrittää auttaa ihmisiä kommunikoimaan verkossa muodossa, joka on helppo ja hauska jakaa.”

Luominen Witty viestinnän muotoja, jotka eivät olleet olemassa ennen

Duncan ja Brook työskentelivät yhdessä verkkomainonnan takaisin puolivälissä 2000swhen he huomasivat olevansa Etsimällä Internetistä hauskoja asioita lähettää toisilleen. Mutta liian usein he keksivät tyhjä, mikä johti heidät löytää markkinarako.

load...

”Etsimme internetistä ja ei nähnyt paljon, että halusimme jakaa, koska tämä oli ennen Facebook ja Twitter. Oli suuryritykset, kuten Blue Mountain ja muutamat muut, mutta ne olivat kaikki todella imelä, hyvin yksinkertainen ”, hän sanoi. ”Kortti huumori ei ollut kiinni kanssa Internetissä vielä. Luulimme voisi jotain haluaisimme lähettää edestakaisin ystävillemme ja työtovereita. Se oli alkuperäinen tarkoitus. Jos se tuli liiketoimintaa, suuri. Mutta meillä oli työpaikkoja, eikä se ollut ensisijainen tavoite.”

Tietenkään se ei ole pitkä muoto tulla suosittu, osittain koska sen huumorin ja sen saatavuutta. Joten Someecards joukkue alkoi valmistaa perinteisiä kortteja tapahtumia, kuten vuosipäiviä ja syntymäpäiviä. Mutta he eivät lopu tähän. Samassa hengessä kuin niiden sarkastinen ja nenäkäs huumori kortteja itse uusia luokkia piipahti. Nyt ihmiset voivat lähettää Someecard lajikkeita kuten ”kohteliaisuus hei” tai ”avunhuuto.”

”The 'kohteliaisuus hei' voisi olla hyvä kortti lähettää päivämäärää, koska se tavoittaa matalan paineen tavalla”, Duncan sanoi. ”Hyvä lukee: 'Mielelläni nähdään ensi kerran kumpikaan meistä ei ole rahaa, vapaa-aikaa, energiaa tai edun jätämme kodeissa.' Se on erilainen tapa sanoa, "Hei, nyt hengailla joskus.”

Faces takana Someecards: Kuka kirjoittaa Nuo Hilpeä Memes?

Kuka edes ajattelee näitä hulluja asioita, anyway? Duncan selitti yhtiö kokosi yhteen suuri joukko enimmäkseen newyorkilainen stand-up-koomikot - henkilöä työskentelee sarjakuvia tai paran - jotka käyttävät Someecards niiden päivä työtä esiintyessään iltaisin.

Perustaja Duncan Mitchell sanoi: ” 'kohteliaisuus hei' voisi olla hyvä kortti lähettää päivämäärää.”

Yhteensä noin 50 henkilöä voi pyöriä ja ulos joukkue jokseenkin freelance. Ne eivät ole pelkästään sarjakuvia pelin. Ne ovat myös komediasarja kirjailijoita, myöhäisillan talk show kirjailijoita, ja jotkut työskentelevät mainonnan - todella, se on kuka tahansa voi kirjoittaa lyhyitä, hauska ja huomaavainen kopio.

Tietenkään se ei ole helppoa. Yhden lausemuodossa yhdistettynä klassiseen tyyliin kuva pari tai tuntematon henkilö, tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia. Mutta on vielä melko taidetta kirjallisesti. Duncan sanoi että on vain muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä: Ei voi olla vain yhden lauseen, ei-kysymystä, ja se ei ole vitsi.

Se on asia, joka tekee niistä niin ainutlaatuisia. Vaikka Someecards murtua sinut, se ei ole, koska vitsi. Se johtuu siitä, et todellakaan liittyä niihin.

"Se ei ole vitsi. Sen pitäisi olla yllättävää hoitoon ”, Duncan sanoi.

Iso muutos perinteisestä Greeting Card Industry

Siitä on pitkä aika, kun olen käynyt korttiin tallentaa, vaikka rakastan pitää yhteyttä kavereiden kanssa ja perheen koko vuoden. Onneksi tiimin Someecards on ajatellut lähes jokainen tilanne tai tilaisuudessa, joka antaisi aihetta kirjeenvaihtoa.

Se on lähinnä naisia, jotka jakavat Someecards, ja heillä on runsaasti vaihtoehtoja lähettää poikaystävä, tyttöystävä, ystävä, puoliso tai joku elämässään joka tarvitsee nauraa. Someecards on myös lukuisia vaihtoehtoja nimenomaan LGBTQ yhteisölle.

”Olemme herkkä että tavaraa, emmekä yritä kirjoittaa kortteja tavalla, joka on liian ärtyisä tai menossa järkyttää ihmisiä”, Duncan sanoi. ”Pyrimme myös keskittymään lomien joita muut eivät ehkä tienneet.”

Someecards myös tarjoaa valikoiman kauppatavaraa , kuten kalentereita, jotka tarjoavat hauskaa muistutuksia ympäri vuoden, ja on jopa haarautunut ulos myy toinen tuote, joka sopii hyvin sarkasmia - viiniä.

Laugh sydänystävän and Share Hauskat Tulee Life With Someecards

Lisäksi ratkiriemukas nauru että ystävät, sinkkuja ja pariskunnat voivat jakaa lähettämällä Someecards, että kortit ovat vapaita on heittänyt yhtiön suosiota. Duncan sanoi, että ei ikinä muutu, mutta nyt sivusto sisältää artikkeleita kirjoittanut joukkue , jotka ovat myös vapaasti jakaa.

”Kortit ovat ilmaisia, ja emme koskaan halua veloittaa heille”, hän sanoi. ”Mutta nyt, meillä on näitä suuria komedia kirjailijoita kattavat trending uutiset, julkkis, ja kaikki menee noin internetissä.”

Duncan ja Brook ylpeitä vaikutuksesta yrityksensä on tehnyt, ja kaikki hymyilee tuotteitaan esiin. Silti he ottavat sen ongelmitta.

”Meidän kortit ovat tehneet kaikkialla Internetissä ja ympäri maailmaa, ja olemme todella ylpeitä. Mutta toisaalta emme ota sitä liian vakavasti, koska jotkut ihmiset vain sanoa, että se on meme tai korttiin ”, hän sanoi. ”Niin kauan kuin ihmiset nauttivat sitä ja jakaa sitä ja antaa palautetta, että he silti pidä siitä, tunnemme suurta siitä.”