Kansainvälinen kissayhdistys (tica): jossa kissan ystäville haetaan hauskaa ja ystävyyttä maailmanlaajuisissa tapahtumissa

11 heinäkuu 2019

Lyhyt versio: Cat harrastajat yhdistävät kautta Kansainvälinen Cat Association (TICA ) edistää ja juhlia kaikki, mikä on kissan. Yli 6000 jäsentä browsethe sivuston kalenterin mahdollisuuksia seurustella paikallisten näyttelyissä, konferensseihin ja ketteryyttä turnauksia. Jos olet yhden kissoista youcan osallistua TICA: n näyttelyissä löytää dating näkymiä, jotka jo on jotain yhteistä teille: rakkaus kissoja. Järjestämistä lisensoi satoja tilaisuuksiin klubeja yli 104 maata, niin kuin heidän motto sanoo, ”missä olet, olet TICA maailmassa.” Tavata uusia ihmisiä, jotka jakavat yhteisen intohimon, kotitalouksien kissan omistajat voivat tulla arvostettu kissa näytteilleasettajaa TICA näyttelyissä ympäri maailmaa.

Kun singleä arvioida päivämäärään kykyä uusi tuttavuus, sillä canfeellike eletään tarkistuslista. Sama uskonto. Tarkistaa. Hyvää työtä. Tarkistaa. Huumorintaju. Tarkistaa. Olipa fyysistä, käytännöllinen, tai henkilökohtaisia, meillä kaikilla on tietty markkereita etsimme päivämäärää. Korkealla minun prioriteettilistan esimerkiksi on kysymys: ”Oletko kissan henkilö tai koiran henkilön?” Jos vastaus on väärä, että yksi, saatat päätyä epäsuosiossa.

load...

Kissa ihmisiä, löytää joku, jolla on sama innostus kissat voivat olla kuin yrittää ansa laser - juuri kun uskot nappasivat pitäjä, he osoittautuvat on kissa allergia ja tiehensä.

Liz Hansen, TICA jäsen ja kissa näytteilleasettajan Chicagosta, tapasi miehensä näyttelyssä.

Laajentaa hänen kissansa sopiva sosiaalinen verkosto, kissan omistaja Liz Hansen alkoi näkyä herMaine Coons klo näyttelyissä eri puolilla maata. Näyttelyiskussaan Kaliforniassa, hän tapasi mies näytteilleasettajan ja kehittänyt ystävälliset suhteet hänen kanssaan, pitää yhteyttä, vaikka he elivät tuhansien kilometrien päässä toisistaan.

load...

Kissan-keskeinen harrastus sidottu niitä pari, ja kun kilpailevat toisiaan vastaan ​​vuosia, hän juuriltaan elämänsä (ja hänen kissat) elää kotimaan autuuden Liz Chicagossa.

Koska järjestön perustamisesta lähtien vuonna 1979, The International Cat Association , tai TICA lyhyitä, on toiminut yhdistävä tekijä wherecat Fanciers (ja heidän lemmikkinsä) tulevat together.Today yhdistys omistaa otsikko nopeimmin kasvava ja suurin geneettinen rekisteri pedigreed kissojen maailmassa.

TICA lupaa jäsenet yhteisö omistettu ”fabulous kissaeläimiä, hauskaa, ja ystävyyssuhteita.” Ei ole väliä missä arein maailmaa, voit liittää paikallisen kissan ystäville käyttämällä TICA resursseja. Association'scalendar usein ruokia up kissa sopiva tapahtumia aina lemmikkieläinten suojien konferensseja kissalle ketteryyttä turnauksiin.

Jos olet yksi ja haluavat mennessä joku joka adorescats niin paljon kuin sinä, TICA tapahtumista on kuin kissanminttua teille. Nämä ystävällinen kokoontumiset antavat kissanomistajat paikka verkostoitua, bond, ja rakentaa kestäviä suhteita. Antaa sinulle molemmat paljon puhua, TICA tekee yhdistävät kissan ystäville omalla alueella niin paljon easier- withyour kissa kuin wingman!

load...

”Useita TICA toiminta voi liittyä tavallisten ihmisten, jotka rakastavat kissoja”, sanoi Roeann Fulkerson, TICA: n markkinointi- ja liiketoiminnan kehittäminen. ”Me kaikki uskomme kissat ovat kauniita - koska ne ovat - ja TICA näyttää lemmikkieläin kunnioitetaan ja ihaillut samalla tasolla kuin pedigreed kissat.”

Over6,000 TICA jäsenet kokoontuvat ViaShared Passion

Ihmiset eri elämänaloilla kokoontuvat klo TICA tapahtumissa withone tärkeä yhteinen piirre: rakkaus kissoja. Eri puolilta maata, kissanomistajat parven organisaation illanviettoihin juhlia kaikki on kissan ja upea. Kuka tahansa voi liittyä TICA maailmanlaajuinen verkosto yksinkertaisesti antamalla hänen nimi, sähköpostiosoite ja salasana.

TICA kerää jäsenmaksut 1. Toukokuuta uudistaa jäsenen etuja.

TICA jäsenyyden on tällä hetkellä yli 6000 vahva ja kasvaa koko ajan. Kauaskantoinen organizationprovides monia mahdollisuuksia Forcatissa ystäville jakamaan intoa samanhenkisten ihmisiä ympäri maailmaa.

Vapaaehtoiset, näytteilleasettajat ja tapahtuman osallistujat voivat kokoontua toenjoy kissa-keskeinen ilmapiiri. Nämä huolehtiva kissa harrastajat rakastamme keskustella, taputtaa, ja auttaa kissat, ja TICA johtaa waywith täyden kalenterivuoden harjoittaa tapahtumia.

TICA on kyse rakkaudesta karvainen ystäviä. ”Kissat ovat minun syy nousta ylös aamulla,” Roeann kertoi meille. "Rakastan mitä teen. Se todellakaan ole työtä - se on intohimo.”

Staffsends ulos kuukausittain uutiskirjeen pitämään jäsenille abreastof tulevia tapahtumia, uusia terveyden kehitystä, ja kaikki TICA tekee puolesta kissojen kaikkialla.

Lemmikkieläimet astella niiden jutut Vaikka omistajat Bond kissanäyttelyiden

TICA lisenssejä kilpailukykyinen näyttelyissä 14 alueilla Yhdysvalloissa ja 104 maassa ympäri maailmaa pedigreed ja lemmikkieläimet. Sivustossa säännöllisesti päivittää keikkansa kalenteri korostaa tapahtumia laittaa organisaatioiden likeJazzy Cats, Londoncats, Southern Sophisticats ja Thunderkatz. Ei ole väliä missä olet, löydät ryhmän ja tapahtuman omalla alueella - tai distantlocations kuten Budapestissa, Tokio, tai Moskovassa.

”Tämä harrastus palkintoja meille maailmanlaajuisesti ystävyyssuhteita, joka on yksi parhaista eduista.” Sanoi Carol Lawson , tuomariksi TICA: n näyttelyissä.

Pitkäaikainen TICA jäsen ja kissa kasvattaja Anthony Hutcherson on nähnyt omin silmin, miten kohteliaisuus voi johtaa keskustelua, joka johtaa kestävä suhde. Hän kertoi meille, kuinka Susan Adler, siaminkissa harrastaja, tapasi aviomiehensä Larry Johnson, kissa valokuvaajana kautta TICA tapahtumia. ”Olin todella kunnia hoitaa vihkiminen, ja se oli Purrfect” Anthony sanoi. ”TICA näyttelyissä voit nähdä ihmisiä - ja kissat he rakastavat - in vartioimatta hetkinä, vahvistaen yhteys harvoin julkisesti.”

Mixed-rotujen pelastamiseen ja pedigreed ammattilaiset ovat tervetulleita kilpailemaan TICA-lisensoitu näyttelyissä.

Mukaan Roeann, kissa osoittaa, ovat erityisen suosittuja suurissa valtioissa, kuten New York, Florida, California, ja Texas.Since 1979, yli 20000 kissaloissa ja yli 300000 kissat ja pennut on rekisteröity TICA, ja yli 63 rotuja kirjataan niiden rotu sivulla.

Seuraavien standardien asettamat TICA, show'n tuomarit palkitsevat kissa kaikkein näyttävyyttä, kunto, ja näyttää läsnäolo. Kotitalouksien kissat tuntematon syntyperä sallitaan tocompete rinnalla pedigreed kissoja.

Saatavilla kaikkiaan exhibitionsmaintain avoin ja kutsuva ilmapiiri whereseasoned ihmiset usein antaa käsi kaikille uusia tapahtumia. Kissanomistajat sekoittamiseksi vapaasti aikana osoittaa, joten singlet voivat tutustua moniin kissa ihmistä yhdessä iltapäivällä.

”Yhteinen intohimo - kuin rakkaus kissaeläimiä - antaa peoplethe mahdollisuus vahvistaa henkilökohtaisia ​​suhteita” Roeann sanoi. ”Emme yritä olla osoittaa samalla alueella ristiriidassa keskenään, joten kukaan saa jättää pois.”

Hehkutti Vapaaehtoiset tehdä nopeita ystävät kymmenillä konferensseissa

TICA edistää vapaaehtoistyötä varmistaa kissat saavat hoitoa ja huomiota he tarvitsevat elääkseen onnellinen, terve lives.If haluat tehdä ero tämän asian, voit tehdä vapaaehtoistyötä eri kissan liittyviä konferensseja järjestetään ympäri maailmaa. Tänä vuonna tähän mennessä, TICA on perustanut heidän osastolla kahdeksan Lemmikkiystävällisen konferensseja.

Organisaation Booth muuttuu usein suosittu seurusteluun paikalla, vuonna Roeann kokemus, koska usein thevolunteersbring kissansa roikkua heidän kanssaan. Konferenssin osallistujat etsivät joidenkin halauksia usein viipyä ympäri kopissa chattailla vapaaehtoisten kun hyväily kissoja. Joissain tilanteissa, TICA on jopa teemalla heidän Booth kuin ”Kissing Booth” kutsumalla ihmisiä tulemaan antamaan kissoille smooch.

Kissan ystäville parven konferensseissa kissat hyväili ja palvottu (ovatko he sitä tai ei)!

Jos haluat rento tapa tavata eläinten rakastavia ammattilaisia, harkitse luotonanto käsi eläinlääkäri tai lemmikkieläinten suojia konferenssin lähellä you.By vapaaehtoistyön tämän kissan sopiva yhdistys, voit liittyä siihen pätevä syy ja meetaltruistic ihmisiä, jotka jakavat tunteita ja kiinnostuksen kohteet.

TICA harjoittaa myös jäsenyydestään toimintaan, kuten kissan ketteryyttä turnauksia. Nämä nopeatempoinen tapahtumat ovat aivan yhtä hauskaa kuin ne kuulostavat. Voit ihailla nopeuden ja armon kissa liikkeellä ja seurustella kissan ystäville aikana ajoitettu tutkimuksissa. ”Kissan agility on pelkkää hauskaa” Roeann sanoi. ”Olemme hyvin kiinnostuneita harjoittaa yleisölle.”

Kissan Miau: TICA: n tapahtumia Ihanteellinen Dater vaania

Olitpa stereotyyppisen kissa nainen tai rento kissa harrastaja, TICA tarjoaa maailmanlaajuinen yhteisö kaikenlaisille Cat People. Kun osallistua TICA tapahtumaan, olet hyvässä seurassa. Voit tarkistaa ”innostunut kissaihminen” pois luettelosta haluttuja ominaisuuksia ja flirtfreely (ilman koiraa näköpiirissä). Yhdistyksen jäsenet fawn yli kissojen kannustavassa ja hyväntekeväisyyteen verkosto kissan ystäville.

”Katsomassa henkilö ulottuvat lempeä hyväilevä kohti niiden kissa toteaa ystävällisesti, ettei numberof sähköposteja, tekstejä, tai puheluita voi”, sanoi Anthony ”ja niin tapahtuu useammin kuin voidaan laskea milloin TICA näyttelyssä.”

TICA on kansainvälinen järjestö, joka tuo yli 6000 kissan ystäville yhdessä.

Klo näyttelyissä, konferensseissa ja muissa kissa liittyviä tapahtumia, TICA yhdistää yksilöitä, jotka rakastavat karvainen ystäviä. Voit osallistua ihmisten kanssa ja ihailla kissat lukuisissa lemmikkiystävällisessä toimintoja järjestetään ympäri maailmaa. Jos rakkaus kissoja on pakkohankinta piirre inyour muita huomattavia, löydät vaihtoehtoja piisaa avulla TICA kalenteriin.

”TICA osoittaa ovat erittäin ystävällisiä,” Roeann sanoi innokkaasti. ”Olemme tunnetaan parhaiten sopiva rekisterin maailmassa.”