Katsovatko miehet flirttaako verkkokauppaa?

1 heinäkuu 2019

Rajat huijausta ovat harvoin peräkkäistä. Loppujen lopuksi toimia, jotka yksi pariskunta mielestä huijaaminen voidaan avoimesti jatkettava pelkkänä ”harmiton hauskaa” toisen parin. Paitsi että jokainen pari on kullakin omat säännöt mitä pidetään asianmukaisena tai sopimatonta käytöstä, kaksi puolikasta sama pari voi olla radikaalisti erilaisia mielipiteitä siitä, mikä on ”tehostamalla ulos.”

Ja monille pariliitokset, Internet on tehnyt linjat erottaa huijaaminen ja uskollisuus kaikki fuzzier.

Selvittää, mitä ”huijaaminen” itse asiassa tarkoittaa.

Koska ei ole mitään yhden ylitaivutus tarkistuslista että kaikki parit täytyy seurata, onko ne toimivat uskollisesti tai ei, se on jopa jokainen pari asettaa omat sisäiset suhteet rajojen.

load...

Useimmat parit eivät koskaan vaivaudu vahvistetaan nämä säännöt, koska määriteltäessä ”huijaaminen” vaatii toimittamalla ainakin yksi tai kaksi epämukavaksi keskusteluja. On hyvin mahdollista, että sinä ja kumppanisi todella on erilaisia ​​mielipiteitä siitä, miten oletat toisiaan toimivan ulkopuolella suhde, ja mitä pikemmin molemmat antaa se kaikki pois pöydälle ja riviin tarpeitasi, sen parempi.

Epämiellyttävä kuin tämä keskustelu voi esiintyä, se ei koskaan satuttaa niin pahasti kuin ottaa sinun tai kumppanin tunteita murskataan takia kohtaamista oman kohdistettu väärin odotukset kantapään kautta.

Kun kaksi teistä sopivat joukon suhteen ohjeita, sinun on selkeä ja kiistaton määritelmä huijausta.

load...

”Tarkoituksellinen osa online flirttailu lisää mahdollisuuksia

of ”liukumassa” pisteeseen missä flirtti tulee todellinen uhka.”

Jos flirttailu lasketa huijausta?

Kun olet laadittaessa rajat teidän suhdetta, sinulla on väistämättä vaikeaa aikaa mietitään onko flirttailu lasketaan huijaaminen. Vaikka se on melko helppo sopia fyysiseen rajoja muiden ihmisten kanssa, se on paljon vaikeampaa päättää milloin keskustelu ylittää linjan.

Jakaminen seksuaalisesti ladattu keskusteluja ulkopuolella oman suhde on sekä väistämätöntä ja vaaraton. Itse asiassa flirttailee muiden ihmisten on usein terve tapa ilmaista vetovoima ottamatta asioita liian pitkälle. Vaikka kaikkien mustasukkaisuus kynnykset ovat erilaiset, useimmat meistä ovat yhtä mieltä siitä viittaa hieman valoa flirttailu kuin ”huijaaminen” on täysin aiheeton.

load...

Flirttailu voi joskus mennä liian pitkälle, mutta jos se on noin johtaa sopimatonta käytöstä, se tulisi nähdä mitään korostan. Ainakin sitä ei voida pitää mitään korostan useimmissa tapauksissa.

Miksi verkossa flirttailu voi olla todellinen ongelma.

Yksi suurimmista syistä flirttailu on syytön piilee siinä, että suurin osa flirttailu on spontaani. Tapaat jonkun, jolle jaat ladattu yhteyden kanssa, ja yhtäkkiä huomaat flirttailu heidän kanssaan.

Mutta mitä tapahtuu, jos alat aktiivisesti etsiä miehiä flirttailla? Mitä tapahtuu, kun flirttailu siirtyy jotain odottamatonta jotain tarkoituksellista?

Aikomus on syy, miksi verkossa flirttailu on usein suurempi ongelma kuin normaali day-to-day flirttailu. Useimmat online flirttailu on etsittävä. Jos olet parisuhteessa ja päätät liittyä sinkkuja sivusto, tai jokin muu foorumi tai chat palvelu, jossa koko kohta on flirttailla muiden ihmisten kanssa, olet tekemässä täsmälleen sama asia kuin menee ulos baareja ja klubeja oma löytää miehiä flirttailla henkilökohtaisesti.

Onko tämä huijausta? Ja sinänsä, ei, tämä ei lasketa huijausta. Mutta tahallinen osa online flirttailu lisää mahdollisuuksia ”liukumassa” pisteeseen missä flirtti tulee todellinen uhka.