Keskus: satoja taiteen ja kulttuurin tapahtumia yhdistää samanhenkisiä ihmisiä nyc-yhteisössä

13 kesäkuu 2019

Lyhyt versio: Lesbo, homojen, biseksuaalien ja transseksuaalien Community Center on toiminut johtotähtenä New Yorkin LGBT-yhteisön vuodesta 1983, tarjoaa erinomaisen sosiaaliset, kulttuuriset ja terveys- ja hyvinvointi-ohjelmointi ja nykyisin toivottaa 300000 käyntiä vuodessa. Elokuvaesityksiä, teatteriesityksiä, kuvataidetta esityksiä ja vastaavat attracta monipuolinen kokoelma osallistujia, ja yhteiskuntaelämän on rakennettu kaikki tapahtumat, jotka tarjoavat suuria mahdollisuuksia tavata samanhenkisiä ihmisiä kutsuva, turvallisessa paikassa. Jos etsit kokea kulttuuria, oppia jotain uutta ja tutustua eri tyyppisiä ihmisiä, keskus on paikka tehdä se.

New York City on pitkäaikainen maine keskus taiteen ja kulttuurin Yhdysvalloissa. Vuoteen 19th century, Broadway oli keskellä maan esittävän taiteen alalla. 1920-luvulla, kaupungin Afrikkalainen Amerikan yhteisö toi meille Harlemin renessanssi. Andy Warhol osui paikalle 1950-luvulla, käynnistämään visuaalisen pop taiteen liikettä.

load...

Nykyään New Yorkissa pysyy ytimessä amerikkalaiseen kulttuuriin. Vilkkaasta yhteisö pumppaa elinehto, että polttoaineet sen yli 1200 kulttuurikohteita. Koti yli 700 taidegalleriat, 300 aatteellisen teatteri- ja tanssiryhmien, ja satoja museoita, ei ole pulaa toimintaa kiinnostuneille taiteen.

LGBT tarjoavien laitosten taide- ja kulttuuriohjelmat koko kaupungin, yksi erottuu mallina yhteisön ja suhteiden luominen. Lesbo, homojen, biseksuaalien ja transseksuaalien Community Center on ihmisiä yhdistävänä nauttia taiteista vuosikymmeniä. Vuodesta 1983 Keskus on tyytyväinen yli 300000 kävijää ja tarjoaa edelleen erinomaista sosiaaliset, kulttuuriset, hyvinvointi ja terveys-pohjainen ohjelmointi LGBT-yhteisön.

load...

Keskuksen taiteen ja kulttuuriohjelmat yhdistää ihmisiä, jotka haluavat oppia ja pitää hauskaa yhdessä.

Sosiaaliseen asennettavia kaikessa toiminnassaan, Keskus tarjoaa osallistujille mahdollisuuden yhdistää ihmisiä joilla on yhteinen etu esimerkiksi elokuva, teatteri, kuvataide ja kirjallisuus.

”Ei ole väliä tapahtuman, onko se näytelmä, kirjailija puhua, joka on musiikki- ja elokuva seulonta tai komediashow, ihmiset etsivät mahdollisuus tehdä asioita, joita he rakastavat”, sanoi Robb Leigh Davis, Keskuksen johtaja Cultural Engagement.

Ja niille LGBT-yhteisön haluavat jakaa kokemuksia muiden kanssa kiinnostunut taiteista, Keskus tarjoaa ihanteellisen, turvallinen tila.

”Tuntuu hyvältä ja mukava olla tila, jossa tunnet olosi turvalliseksi ja 100% tunnistaa kuin itseäsi ja tavata ihmisiä, jotka ovat samaa ajattelutapaa kuin sinä,” Robb sanoi. ”Se mitä ihmiset nauttivat kokemuksistaan ​​keskellä.”

load...

Eläköön Humanities: Keskuksen Top 4 Tapahtumapaikat Connect

Keskus tarjoaa runsaasti toimintaa, jossa osallistujat voivat oppia, pitää hauskaa, ja liitä. Jotkut suosituimpia tapahtumia sisältävät elokuvaesityksiä, teatteriesityksiä, kirjallisuuden lukemat ja kuvataide osoittaa, mutta osallistujat usein kävellä pois paljon enemmän kuin vain nauttia tapahtuman.

”Voit myös oppia muita asioita, kun olet siellä” Robb sanoi. ”On ihmisiä, jotka ovat asuneet kaupungissa koko ikänsä, mutta ne joko koskaan ollut syytä tulla tai heidän mielestään rakennus oli vain sosiaalipalveluja. Mutta saattoivat alkoivat käydä kulttuuriohjelma, arvostaa sitä, ja sen seurauksena, osallistui toiseen ohjelmaan. Lopputulos on ihmisiä oppia kaikki muut asiat, joita tarjotaan sisällä tässä rakennuksessa.”

Robb Leigh Davis, johtaja Cultural Engagement, poseeraa Nneka Onuorah (toinen oikealta), johtaja ”The Same Difference” ja vieraita, on yksi monista elokuvista esitetään keskellä.

Sosiaaliseen asennettavia kaikki keskuksen tapahtumista, osallistujat voivat kokoontua ja jakaa arvostusta taiteen. Tässä on alkuun neljä paikkoja, joissa ihmiset voivat liittää:

1. Elokuvaesityksiä

Elokuvaesityksiä ovat luultavasti Keskuksen suosituimmista tapahtumista. Keskus on yhteistyötä NewFest , organisaatio, joka esittelee vuoden elokuvaesityksiä ja tapahtumia, jotka ovat New Yorkin vuosittainen LGBT elokuvajuhlilla. Tämä kumppanuus on osoittautunut menestyksekkääksi, kuten keskus esittelee uuden elokuvan kuukausittain. Lisäksi keskus toimii yhteistyössä seulonta paikka NewFest vuotuinen elokuvafestivaali.

2. Teatteriesityksiä

Robb tausta tekee hänestä juuri ennen keskuksen johtaja Cultural Engagement. Teatteri major Syracuse University, Robb on kokemusta kirjallisesti, ohjaus, ja esiintynyt lukuisissa teattereissa tuotantoja. Yhdessä behind-the-scenes luovaa työtä hän teki televisioon ja työskentelevät opetusministeriö tuoda taiteen lapsille yhteisöissä, joissa ne olivat puutteellisia - ei ihme Keskuksen värvätty hänet suunnata niiden taiteen ja kulttuurin jako.

Keskuksen säännöllisesti kumppaneiden kanssa New Yorkissa instituutiot, kuten New Yorkin julkinen teatteri, tuoda yleisöille huippuluokkaa tuotantoja. Nämä esitykset ovat täydellisiä paikkoja tavata uusia ihmisiä ja verkon esittävän taiteen yhteisö.

3. Kirjallisuuden Lukemat

Keskuksen omistaa kirjallisuuden lukemat ja keskusteluja kirjailijoita lähes viikottain. Nämä tarjoavat upeat koulutusmahdollisuuksia osallistujille ja työskennellä edistää harjoittaa keskusteluja aikana työaikana tapahtumien jälkeen.

4. Kuvataiteet Showta

Keskuksessa on galleria taidetta seinillä, joka kiertää kahden kuukauden välein. Aihe on aina vakuuttava ja usein käsitellään joitakin suurempia sosiaalisen oikeudenmukaisuuden kysymyksiä, että Yhdysvaltain kasvot. Kävely galleria aikana aukot on hyvä tapa tavata muita ja puhua tärkeistä aiheista meitä eniten.

Lakko jopa Keskustelut & luoda kestävät Velkakirjat työaikana

Taiteen ja kulttuuritapahtumia Keskuksen ovat poikkeuksellisia ja tuottanut hienoimpia taiteilijoita ja esiintyjiä kaupungissa. Mikä tekee niistä vielä parempaa, vaikka on heidän sosiaalinen puoli.

”Olipa näytämme NewFest elokuvat, teatteri tuotanto- tai taidegalleria aukot, kaikki mitä teemme on sosiaalinen näkökohta siihen”, Robb sanoi. ”Sosiaalinen on kiinteä osa meidän tapahtumiin. Kokous ja yhdistävät uusia ihmisiä on keskeinen osa kaikkea esittelemme. Teen sen kohta, joka jokaisen tapahtuman on sosiaalinen tunti.”

On yhteiskuntaelämän kaikille Keskuksen tapahtumia, mikä tekee niistä hyviä paikkoja tavata ihmisiä.

Osallistujat voivat muodostaa yhteyden ja puhua tapahtumista he osallistuvat. Ne on suunniteltu edistämään viestintää, mikä johtaa väistämättä uusia ystävyyssuhteita ja muissa yhteyksissä. Itse tapahtumien luoda eräänlainen ketjureaktio tarjoavat ihmisille.

”Olen alkanut kohdata ihmisiä, jotka ovat tavanneet läpi näitä tapahtumia viime pari kuukautta, ja he ovat perustaneet ystävyys ja tehnyt liitännät,” Robb selitti. ”He odotamme, että henkilökohtaisesti seuraavaan tapahtumaan, ja he tuovat niitä uudelle henkilölle. Ja niin, olen yrittänyt rakentaa tätä käsitettä yhteisön rakentaminen kaikkeen esittelemme.”

Vaikka kaikki tapahtumat ovat hyviä paikkoja yhteyden, Robb toteaa NewFest elokuvasarjan on ollut huomattavan onnistuttu edistämään keskustelua ja sitoutumista aikana työaikana. Elokuvien sarjassa on vahva sosiaalinen oikeudenmukaisuus teemoja ja vetää ihmisiä hyvin eri yhteisöissä. Ja 100 150 henkilöä osallistuu joihinkin näistä seulontoja osallistujat varmasti löytää selvää ja löytää jopa mielenkiintoisia keskusteluja muiden kanssa.

Suhde ja yhteisön rakentaminen ylittää sukupolvien Keskuksen tapahtumia. Äskettäin Keskus sisälsi puhua juhlittu kirjailija Edmund White. White, 80, veti yleisöä koostuu pääasiassa vanhukset. Siellä oli nuoria läsnä, kuitenkin myös ja mitä tapahtui oli hyvin jännittävää.

”Näit tällaista sukupolvien välisen yhteyden kehittämiseksi, joka ei aina juurtua” Robb sanoi. ”Mutta olin kiitollinen todella nähdä, että tapahtuu ja nähdä ihmisiä eri sukupolvien jakaa keskenään ja yrittävät rakentaa yhteisöä ja siltoja, jotka eivät useinkaan ole sukupolvien välillä.”

Turvallisten Spaces oppia, pitää hauskaa ja kasvaa yhdessä

Vuonna 1983 keskus avanneet ovensa LGBT yhteisöä antamaan ohjelmat ovat keskittyneet terveys, hyvinvointi ja yhteisön yhteys. Pian tämän jälkeen heidän ensimmäinen kulttuuriohjelma, toinen tiistaisin, käynnistettiin hallituksen jäsen Diana Leo tuoda joitakin New Yorkin julkisuuden taiteen puhua yhteisönsä. Sittemmin Keskus on kasvanut ja tarjoaa valikoiman kulttuuriohjelmat, joka antaa yhteisölle mahdollisuuden tulla yhdessä turvallisessa tilaa nauttia tapahtumia ja toveruutta.

Henkilökuntaa on erittäin monipuolinen henkilöstöä yli 100 ihmistä, jotka työskentelevät alueilla sosiaalipalveluihin, kulttuuriasiat, viestinnän, talous-, varainhankinta ja enemmän. Ihmiset Keskuksen palveluksessa ovat heijastavia, joita he palvelevat, joka luo erittäin tyytyväinen kokemus yhteisölle.

Keskuksen kulttuuritapahtumat tarjoavat LGBT-yhteisön turvallista tilaa kokoontua.

”Ihmiset ovat kasvaneet keskus”, Robb sanoi. ”On ihmisiä, jotka aloitti Nuoriso-ohjelmaan, jotka ovat olleet keskuksen kanssa miltei alusta. He löytävät perhe, koti, ja erittäin vahva yhteisö rakennuksen sisällä.”

Koska Keskuksen tehtävänä pyörii valtuuttamisesta ja vahvan LGBT-yhteisön, se on ihanteellinen paikka ihmisille kokoontua ja muodostaa yhteyksiä.

”Gay tiloja ei ole, miten he aikoinaan, ja uskon, että ihmiset etsivät tilaisuuksia yhdistyä samanhenkisiä ihmisiä paikkaan, joka ei välttämättä baari” Robb sanoi. ”Tämä ei ole mitään vastaan ​​baarielämä mitään; se vain antaa ihmisille vaihtoehtona. Ovatko he tulossa kirjailija lukeminen tai musiikkiesitys, se on vain mahdollisuus olla turvallinen tila ihmisten kanssa, jotka jakavat samanlaisia ​​etuja.”

Horizon: Keskuksen tavoitteena on laajentaa houkuttelee uusia yhteistyökumppaneita

Jatkossa Keskus haluavat laajentaa työtä yhteiskunnassa. He toivovat kasvavan kumppanuuksia julkisen teatterin Mobile Shakespearen yksikön ja NewFest ja luoda kauden ohjelmakarttauudistusten.

Keskuksen tavoitteena on myös lisätä yhteistyötä koulujen ja muiden sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja teatteri järjestöjen ja pyrkii kohennetaan suhteita seksuaalivähemmistöjen ryhmiä ei paikalla Manhattanilla.

”Olemme kaikkialla, joten jos siellä on seksuaalivähemmistöjen keskus Queens, se voi olla järkevää meille mennä” Robb sanoi. ”Haluaisin meidän mennä olla A Night with Keskuksen Jackson Heights," tai 'Night keskustan kanssa Bronxissa,' eikä lukitse sen käsityksen, että kaikki on täällä tapahtuu. Voimme mennä tavata yhteisössä, jossa ne ovat.”

Keskuksen ohjelmat ilmentävät syistä, miksi New Yorkin pysyy ytimessä taiteen ja kulttuurin Yhdysvalloissa. Riippumatta polku eteenpäin, se on varmaa, että keskus jatkaa rakentaa suhteita ja yhteisöä kaupungissa ja sen ulkopuolella.