Kissing ensimmäisenä päivänä: tiedä säännöt ja rajoitukset

14 heinäkuu 2019

Mikään tuo kipinä suhteeseen niin maaginen ensimmäinen suudelma. Silti se on vaikea nainen tietää, jos se on liian pian. Onko sopivaa suudella ensimmäisillä treffeillä? Onko se OK tyttö tehdä ensimmäisen siirron? Miten hän mennä siitä? Mikä on ihminen ajattelevat?

Hidasta. Ellet vielä lukiossa, suudella ensimmäinen päivä on täysin hyväksyttävää, mutta ei vaadita. Vain pitää muutaman suuntaviivat huomioon.

Ensimmäinen kokous.

Jos tutustunut netissä , se on sokkotreffit, tai se on sinun ensimmäinen päivä sen jälkeen mahdollisuus kokouksen kun antoi hänelle numerosi, vie aikaa. On tärkeää kehittää henkilökohtainen rapport ennen kuin otat sen seuraavalle tasolle. Kestää vähän aikaa tutustua ja pidämme toisistamme ensin. Jos et ole valmis antamaan hänelle viestin hyväksymisestä mukana suudella, vain mennä oikea hali lopussa päivämäärän.

load...

Jos haluat näyttää hänelle olet kiinnostunut, mutta haluat pitää, että ensimmäinen suudelma lyhyt ja ytimekäs, se on parasta, jos teet liikkua ja istuttaa pieni huulillaan. Jos aloittaa suudelma, joka tekee sinulle ”kisser” ja hänelle ”kissee”, mikä tarkoittaa, että saat päättää, millaista suudelma se on. Se myös pitää, että lopun yön hetki olemasta hankala, koska hän luultavasti ei tiedä mitä tehdä kumpaakaan.

Nopea Smack on hienoa, tai ehkä kaksi tai kolme sekuntia, riippuen vaikutelman haluat antaa. Se on runsaasti aikaa antaa hänelle jännitystä. Jos suudella enää, hän voi olla sinulle täyden purra että et voi paeta ilman vaimentaa tuulella.

load...

”Ajattele loppuun mennessä etukäteen ja miten

kannattaa sen päättyvän, riippuen siitä, kuinka

hyvin päivämäärä menee. Sitten pysyä suunnitelmassa.”

Olet tuntenut häntä vähään aikaan.

Jos se on ensimmäinen päivä miehen tiedät hyvin tai on flirttailee jo jonkin aikaa, seksuaalista jännitettä on jo valmis räjähtämään. Luota suolistossa ja mukavuutta tasolla.

Jos hän on ujo kaveri tai vain ei tiedä, jos se on OK tehdä liikkua, anna hänelle signaaleja. Sit lähellä, koskettaa häntä, kun puhut hänelle, ottaa kätensä, jotta hän voi tuntea hämmästyttävä ihoa, ja saada kasvosi lähelle ja intiimissä vyöhykkeellä kun puhut. Jos hän ei ota vihje, mutta olet varma, että hän on teihin, mennä rikki.

On syytä he kutsuvat sitä ”ensimmäinen perusta.”

Suukko on voimakas yhteys. On jännittävää, innostava ja titillating. Se saa romanttinen mehut virtaa, ja se voi laittaa uusi suhde aivan uuden kurssin. Miehen, suukko voi tuntua eräänlainen lupauksen, joka avaa oven fyysinen suhde.

load...

Se voi olla kaunis asia, jos sinulla on kypsyyttä, viisautta ja itsehillintää jaella fyysisiä nautintoja pieninä annoksina. On hienoa antaa miehen esimakua makeutta, joka inspiroi häntä ja hänet innokkaasti tulla takaisin enemmän oman magneettinen charmia. Mutta varoitan: Tämä voi olla hetki, että tekosi onko tämä tulee fyysinen asia joka polttaa kuuma ja palovammat älä koskaan kehittää syvät juuret toveruutta, tai jos rakkaus alkaa kasvaa hitaasti ja varovasti, jossa fyysisen yhteyden sementillä ja seuraavat, mutta ei johtava emotionaalinen yhteys.

Harvat miehet aikovat hidastaa juna paratiisi, niin se on jopa voit kääntää alas lämpöä. Luonto on tehnyt työnsä seksiä kanssasi. Se on teidän tehtävänne päättää, jos ja kun se on OK. Se ei ole kunnossa tänään. Hänellä ei ole vaistonvarainen ”off” asentoon, joten jos hän saa kuljettaa pois suudelmiasi, hänet voidaan pyöristäminen ensimmäinen pohja ja menossa toiseen ja sen jälkeen. Tease, kiusata ja hypnotisoida hänet kanssa suudella, mutta eivät saa kuljettaa pois intohimo hetkellä.

Kypsät miehet tuntevat järjestelmän ja kunnioittaa maltillisuutta. Mutta nuoret, cocktaileja tai liikaa hillitön intohimo voi aiheuttaa asiat mennä liian pitkälle. Mieti loppuun mennessä etukäteen ja miten se kannattaa kenties lopettaa, riippuen siitä kuinka hyvin päivämäärä menee. Sitten pysyä suunnitelmassa. Pääsi tietää mikä on parasta. Kun lämpöä tällä hetkellä, sydämen ja kehon haluavat täyttämisestä.