Klusteriohjelma tukee vain kutsuvia albumeita, joissa singlet ja parit voivat jakaa valokuvia

21 kesäkuu 2019

Lyhyt versio: Cluster tuo käyttäjien yksityisyyden turvaaminen ensimmäinen sen ainutlaatuinen valokuvien jakamiseen sovellus. Lanseerauksesta lähtien vuonna 2012, alusta on valtuuttanut käyttäjät voivat luoda vain jäsenille valokuva-albumit ja kytkeytymään kuratoituja yleisön ystäviä, läheisensä ja perheenjäseniä. Nyt voit lähettää kuvia teidän päivämäärä yötä tai videoita lapsesi murehtimatta niitä yksityisiä muistoja tulossa julkista.

Sosiaalinen media on helpottanut kuin koskaan jakamaan jokaisen yksityiskohdan elämäämme ASIOINTIA ilmoitamme raskauksia. Kuitenkin jotkut ihmiset kohtelevat Story kuin se on henkilökohtainen päiväkirja tajuamatta kuka lukee pitkin.

Kun lähetät hääkuvia Facebook, esimerkiksi, voit kerätä satoja tykkää ystäviä, perheenjäseniä, ja tuttavat, mutta voit myös saada odottamattomia näkemyksiä exes, entinen luokkatoverit, ja että yksi kaveri tapasit että kerran. On vaikea rajoittaa pääsyn henkilökohtaisiin albumia kun olet niin uskomattoman julkinen tila, jotta ihmiset voivat päätyä jakamaan henkilökohtaisia ​​muistoja valtava, nimetön yleisöä verkossa.

load...

Klusteri , yksityinen valokuvien jakamiseen sovellus, on tehtävä auttaa yksilöitä, pariskunnat ja perheet jaa albumeja heidän ehdoillaan. Sovellus tukee yksityisiä, vain kutsutuille ryhmiä, joissa ihmiset lähettää kuvia ja videoita suunnattu tietylle yleisölle. Esimerkiksi parit voivat muodostaa kahden hengen ryhmä vaihtaa vauvavalokuvat, ja ystävät voivat rakentaa 10-henkinen ryhmä keskittyy elintarvikkeiden tai matka. Sinä päätät joille olet antanut luvan nähdä albumisi.

Klusteri auttaa ihmisiä jakamaan yksityisiä muistoja valitse ryhmä rakkaitaan.

load...

Vanavedessä niin paljon yksityisyyden skandaaleja sosiaalisen median teollisuus , Cluster on tullut relevantti vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat säilyttää yksityisyyden ja seurustelua rakkaitaan ja säilöntä vaalia muistoja.

Alustan avulla käyttäjät valvottava paremmin niiden albumia ja pitää silmät vain sisällön ulos julkisuuteen.

Klusteri on tällä hetkellä saatavilla ilmaiseksi iTunes ja Google Play , ja käyttäjät voivat myös käyttää niiden uutissyötteitä kautta web-selaimella.

”Se oli ilmiömäinen vuosi. Käyttäjät ovat todella vastaa hyvin joilla yksityinen paikka jakaa valokuvia ja videoita ”, sanoi Steve Simitzis, osakkaana Cluster. ”Kuulemme asiakkailta kautta helpdesk että klusteri on tullut olennainen osa heidän perhe-elämän.”

load...

Nyt tarjolla Kuvakirjat, Kanvaasivedos, Hiirimatot & mukit

Cluster antaa käyttäjille mahdollisuuden valikoivasti jakaa valokuvia ja videoita luomalla ryhmien sovelluksen. Vain ryhmän jäsenet voivat nähdä sisällön jaettuun tässä tilassa, ja saat ilmoituksia jokaisesta uusi viesti. Sovellus ei ole mainoksia. Sen sijaan, Cluster myy Kuvakirjat tuloja.

Sovellus on monia sovelluksia, mutta ne kaikki pohjimmiltaan privacy.Thanks klusteroitumaan ystävä ryhmät voivat jakaa muistoja villi poikamies tai Bachelorette osapuoli samalla on huolehdittava nuo kuvat jäädä väliin ihmisiä, jotka olivat siellä. Parit voivat luoda kahden hengen ryhmä ja rakentaa läheisyyden yksityiseen foorumiin. Monet perheet käyttävät sovellusta jakaa kuvia ja videoita heidän lapsensa rakkaansa he luottavat.

”Klusteri on hyvä koti yksityisyyden jakaminen”, Steve sanoi. ”Otamme käyttäjätiedot yksityisyyttä niin vakavasti, että viime vuonna teimme tietosuoja sertifikaatit paikallisten valtion kouluviranomaisten Kaliforniassa, New Yorkissa, ja Connecticutissa.”

Klusteri on saatavilla sovelluksen tai web-selaimella.

Aloitettiin vuonna 2012, Cluster on otettu käyttäjien palautteen huomioon ja kehittäneet päivityksiä, jotka parantavat experience.For yksi asia, käyttäjät näyttävät nauttivan luomalla useita ryhmiä (jotkut käyttäjät ovat yli 100 ryhmää sidottu tilinsä), joten joukkue on keskittyneet tekemään, että se on helppo hallita useita ryhmiä lavalla.

”Aiomme jatkaa työtä avulla on helppo aloittaa ja jakaa ryhmiin,” Steve sanoi. ”On ton mahdollisuudet siellä käyttäjät alkavat todella lisätä useita ryhmiä ne omistaa ja hallita.”

Klusteri lisää myös newmerchandise sen liiketoimintamalli. Sovellus tarjoaa pian sen käyttäjät kankaalle tulosteita, kortteja, valokuva mukeja, valokuva huopia, hiirimattoja ja muita muokattavissa tuotteita innoittamana valokuva-albumeita.

”Olemme löytäneet elinvoimainen ja elinkelpoinen yritys, joka voi tukea yritystä ja yhteisölle”, Steve sanoi. ”Asiakkaamme rakastavat kauppatavaraa, ja se sopii meidän malli tukemaan palveluun arvokkaita tuotteita, jotka eivät hyödynnä asiakastietoja.”

Yksityisyys-tajuissaan käyttäjille Nauti enemmän mielenrauhaa

Useimmat sosiaalisen median sivustoja edustavat kompromissi yksityisyyttä ja mukavuutta. Voit liittyä Facebook yhteisöön ilmaiseksi, mutta sivusto käyttää henkilökohtaisia tietoja tuottaa voittoa kautta mainoksia ja varjoisa tietojen jakamisesta. Te ovat tuotteen, ja kolmannen osapuolen organisaatiot maksaa itsensä kipeäksi lisätietoja tykkää ja väestötiedot.

Facebook menetti paljon sosiaalista pääomaa , kun New York Times kertoi teknologian jättiläinen oli jakanut henkilökohtaisia tietoja yli 150 yritystä, mukaan lukien poliittinen PAC kutsutaan Cambridge Analytica. Tämä oli valtava luottamusaseman, mutta sitten taas, amerikkalaiset ei ollut paljon uskoa sosiaalisen median yritykset aluksi.

Klusteri tarjoaa vahvan yksityisyyttä vakuutteluista sosiaalisen median käyttäjiä.

Eräässä Pew Research kyselyssä 58% amerikkalaisista sanoi luottavansa suurten teknologiayritysten tehdä mikä on oikein osan ajasta , ja vain 3% sanoi nämä yritykset tehdä oikein koko ajan.

Cluster joukkue haluaa ansaita takaisin luottamuksen Amerikan kansaa ja kertoa heille heillä liittolainen taistelussa Yksityisyyskin verkossa.

”Meidän liiketoimintamalli ja lupauksemme on koskaan salli ulkopuolisten mainostajien eikä myydä käyttäjätiedot kolmannelle osapuolelle”, Steve sanoi. ”Tämä on todella korkeimmalle teollisuudessa. Toivon enemmän yrityksiä seuraisivat esimerkkiämme.”

Klusterin kuului yksityisyyden aallon kauan ennen #DeleteFacebook alkoi nousussa , ja joukkue on tyytyväinen nähdä enemmän ihmisiä tulee tietoiseksi aiheuttamista ongelmista riistoa tietojen jakamiseen sosiaalisessa mediassa.

Steve sanoi hän odottaa liittovaltion ja osavaltioiden hallitukset myöntävät, että asetus myös online-maailmassa ja toteuttaa tiukempia yksityisyyden lakeja. Tällä välin hänen tiimi jatkaa tarjota Cluster luotettavana vaihtoehtona yksityisyyttä-tajuissaan käyttäjille. Tältä app, sinun ei tarvitse jakaa elämäsi maailmaa pitää yhteyttä Select keihin sinulle.

”Jakaminen meidän kutoutuu arjen tapahtumista,” Steve sanoi. ”Kuulemme jokainen elämä tapahtuma. Syntymän, häiden, loma, syntymäpäivät, ja jopa hautajaisia. Se on kunnia etuoikeus tarjota tällaista palvelua perheille jakamiseen näitä muistoja.”

Cluster: Luo Eyes-Only Albumit Sinulle ja rakkaitasi

Klusteri on peli vaihtaja ihmisille, jotka arvostavat heidän yksityiselämäänsä. Sovellus mahdollistanut niiden kuka voi nähdä heidän henkilökohtaisia ​​valokuvia ja videoita, ja sen suosio on päässyt hyvään vauhtiin viime vuosina.

Klusterin vain kutsusta ryhmät voivat olla niinkin pieni kuin kaksi ihmistä tai yhtä suuri kuin 200 ihmistä, mutta useimmat ryhmät häärivät 20-30 läheisiä ystäviä ja perheenjäseniä. Nämä foorumit tarjota turvallinen tila, jossa parit voivat jakaa yksityisiä vitsejä ja kaveriporukat voivat lähettää typerä videoita murehtimatta uteliailta katseilta vieraita tai iso tietojen kerääjät.

Sen sijaan julkaista henkilökohtaisia ​​albumeja kaikkien nähtäväksi, voit kappalainen tahansa yleisö Cluster ja pitää nuo hetket sinun ja rakkaitaan.

Klusterin vankkumaton sitoutuminen käyttäjien yksityisyyttä on virkistävä Lisärytmiä sosiaalisen median kohtaus, ja yhtiön korkean eheyden politiikka ovat ansainneet sen uskollinen jälkeen. Cluster johtotiimin sanoo: ”Jos liiketoimintamalli sisältää huijaa ihmisiä, teet sen väärin.”