Kuinka homot voivat tuoda päivämäärän perheelle

6 maaliskuu 2019

Käyttöön yksi päivämäärät perheen ja ystävien kanssa on iso juttu, ja se kannattaa varmasti innoissaan. Loppujen lopuksi se ei ole, että yhteinen tapaat jonkun haluat todella tutustua yli päivämäärän numero kaksi , saati joku haluat todella saavat ympärillä ihmiset välittävät eniten.

Esittelyssä miehen ystävien ja perheen olennaisesti lähettää iso merkki siitä, että odotat ja haluat tämän henkilön tulla suurempi osa elämääsi ja mitä odottaa häntä jäämään varten piirtein ”kaukokohteisiin.”

load...

Koska se on niin iso juttu, se on hyvä idea esitellä mennessä rakkaansa oikealla tavalla.

Ensinnäkin...

Ennen kuin esitellä uuden miehen ystävien ja perheen, sinun täytyy ensin olla täysin varma, että hän on joku haluat ja jonkun haluat jatkaa nähdä loputtomiin ja tehdä melko vakava osa elämääsi.

Jos et ole varma siitä miehestä, älä esitellä hänet ystävien ja perheen. Kun esitellä miehen oman rakkaansa, ja sitten lopetat asioita, että mies pian, tunnet hämmentynyt ja ystävien ja perheen ovat hämmentyneitä.

Toista tämä sykli riittävän usein ja läheisillesi ei vain saada vihainen ja turhautunut kanssasi, mutta ne myös lopeta sitä vakavasti, kun sanot tavannut jonkun välität paljon.

load...

Säästää ja läheisillesi näitä mahdollisia hässäkkää ja varmista, että olet todella kaveri ennen kahden teet kierroksilla.

”Ei ole väliä mitä, ota hidas, asteittainen lähestymistapa

esittelemään mies ystävien ja perheen.”

Tuo hänet ystävillesi ensin.

Pääsääntöisesti, haluat liittää oman miehen tuttavapiiriäsi ennen esitellä hänet perheesi. Se on hyvä idea käyttää ystävillesi eräänlaisena ”koeajo” ennen kuin tuo hänet sisaruksia ja vanhempasi.

Esittelyssä miehesi ystävillesi ensimmäinen palvelee pari tarkoituksiin. Ensisijaisesti sen avulla voit helposti miehesi omaan henkilökohtaiseen elämään sen sijaan pistäen häntä eteen ja keskelle.

Kun tämä asteittainen lähestymistapa auttaa sinua ja miehen tunne voivansa vauhti teidän suhde etenee. Hidastaa auttaa vähentämään ramppikuume ja minimoimaan hämmennystä ja vahingoittaa mainetta, jos asiat eivät mene juuri niin kuin oli suunniteltu.

load...

Helpoin tapa esitellä miehesi ystävillesi on yksinkertaisesti tuoda hänet mukaan on sosiaalinen tapahtuma. Tämä on matalapaine, koska se ei tunnu Ratkaisevaa on häneen. Se tuntuu hän on vain osa konsernia hengailua.

Jos ihminen on ujo, sitten tuo hänet pieneen sosiaalinen tapahtuma, kuten brunssia tai juomia pari läheisiä ystäviä, joten hän tietää joitakin ystäviä hieman paremmin ennen kuin pisti hänet suuri juhla, jossa tiedät jo kaikille.

Sitten tulee perheen.

Sen sijaan se on yleensä parempi idea esitellä miehen pieni joukko perheenjäsenille ennen tuo hänet pitkin ison retki jossa kaikki serkut, tädit, sedät, isovanhemmat ja suuri isovanhemmat voivat sanoa sanottavansa.

Esittele mies vanhemmillesi tai sisaruksia on rento tavalla aluksi, kuten jos hän poiminta sinut talonsa tai jonkin muun esiintymistä, jossa he voivat tavata, kätellä ja puhua vain pari minuuttia.

Vasta parin tällaisissa tapauksissa on se hyvä saada hänet kylään tai muun keskitetympi, korkeamman paineen ja pitkäikäisempiä tapahtuma.

Ei ole väliä mitä, ota hidas, asteittainen lähestymistapa ottaa käyttöön oman miehen ystävien ja perheen. Älä tunne kiire. Jos hän on todella niin suuri kuin uskot hänen olevan, hän on kiinni jo jonkin aikaa.