Kuinka nuori on liian nuori?

23 toukokuu 2019

Ei ole epäilystäkään siitä, että vetovoima, kemia, ja jopa rakkaus voi osua kahden ilmeisen yhteensopimattomia people.From ulkopuolella katsomalla, se voi joskus olla hämmentävä.

Ns toukokuu-joulukuu romantiikkaa erityisesti usein herättää ihmetystä. Lisäksi ilmeinen vankilasta syötti kysymys, monet ihmiset ihmettelevät, kuinka monta vuotta he voivat ryöstää vaunusta ja edessä on vielä päivänvaloa.

Olemme täällä auttaa sinua selvittää, kuinka nuori on liian nuori:

load...

Vuotta vs vuosikymmeninä Erotus

Vaikka muutama vuosi ikäeroa on harvoin merkittävä kysymys kahden ihmisen välillä, jotka ovat jo vuosia tai jopa vuosikymmeniä erilleen voivat kokea joitakin ainutlaatuisia haasteita.

Esimerkiksi voisi olla elämäntapavalintoja, uran tai perheen ristiriitoja, tai merkittäviä kulttuuri- ja sukupolvien välisiä eroja.

Muutama vuosi lisäksi on harvoin ongelma, mutta ne, jotka ovat vuosikymmeniä erillään voivat kokea haasteita.

30-jotain asiakas minun äskettäin alkoi seurustella miehen hänen myöhään 50s.While hän löysi hänet houkutteleva, viehättävä ja mielenkiintoinen, hän vielä halunnut avioliittoa ja lapsia, kun hän halusi eläkkeelle ja matkakumppani.

load...

Huolimatta todella nauttivat yhdessäolosta, he määrittivät elämäntapavalintoja ja painopisteet olivat liian kaukana toisistaan.

Olen myös viime aikoina kuullut miehen osuutta, kun hän oli hieno tyttöystävänsä korkeintaan 12-vuotta vanhempi nyt, hän rehellisesti ihmetteli, jos hän olisi silti tuntea vetoa häntä, kun hän oli 50 ja hän oli 62.He sanoi ajatus sai hänet kyseenalaistamaan pitkäikäisyys suhteen.

Vaikka tämä voi tehdä verta jotkut naiset keitetään, se oli hänen rehellinen arvio.

Ottaa Trophy Wife vs oleminen Cougar joka todella

Toki, se on aina ollut yleistä vanhemmilla miehillä on puoleensa huomattavasti nuoremmat naiset kantavassa klassinen stereotypia on varakkaita, erottaa vanhempi mies, joka voi tarjota nuorempi nainen turvallisuus, arvovaltaa tai luksusluokan vastineeksi hänen on hänen käsivartensa makeisia tai palkintovaimo.

Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones juuri juhlinut 15 vuotta yhdessä huolimatta 25-vuoden ikäero.

load...

Kuitenkin ”puuma” ilmiö naisille (muutamia tärkeitä poikkeuksia) on suhteellisen uusi ja yhä suositumpi vaihtoehto joillekin naisille. Ehkä tunnetuin esimerkki on entinen pariutumisen Demi Moore ja Ashton Kutcher. Naiset kaikkialla juhlittiin rakkaussuhde!

Vaikka joitakin mahdollisia maamiinojen kypsä sinkkuja jotka openminded noin ikäryhmä dating kumppaneiden tehdä lisätä altaan prospects.By laajentamista hakutulokset dating profiilin, voit laajentaa ulottumattomissa mahdollisia kumppaneita merkittävästi.

Voisit kokeilla laskemisen ”sopiva” ikäero

On jopa erityisiä sääntöjä laskea kuinka monta vuotta erillään kaksi ihmistä voi olla ja silti se sosiaalisesti hyväksyttävää.

Jotkut ihmiset yksinkertaisesti uskovat, jos he ovat tarpeeksi vanhoja olleen vanhemman henkilön ne harkitsevat vuodelta, niin että henkilö on tabu.

Vaikka se voisi olla hauskaa laskea mahdollisuuksia kaavojen avulla tai kuulemaan psyykkisen hotline asiasta, se ei ole niin helppo mitata.

Päätös siitä, kuka on liian nuori mennessä perustuu viime kädessä mieltymykset, kemia, ja yhteensopivuus kahteen asianomaiseen.

Vain sinä voit päättää

Ikäryhmä ihmiset voisitte harkita dating on kysymys vain sinä voit vastata itse. Mitä mieltä olet tästä sisällä on paljon tärkeämpää kuin mitä joku muu ajattelee.

Mieltymykset ja näkökulma dating kumppani myös luonnollisesti olla ratkaiseva tekijä.

Yksi asia on varma, vaikka rakastan iässä tahansa on innostava ja rikastuttaa elämää. Älä tee kriteereitä liian kapea tai sinun missaa jonkun amazing!

Valokuva lähteet: swagger.nyc, nydailynews.com, tumblr.com