Kuinka pitää online-dating mielenkiintoisena - (8 vinkkiä menestykseen ja hauskaa)

24 heinäkuu 2019

Sivustomme on ilmainen online-resurssi, joka tarjoaa arvokasta sisältöä ja vertailu palvelujen käyttäjille. Pitää tätä resurssia 100% vapaa, saamme korvausta monista tarjouksista listattu sivuston. Yhdessä keskeisten tarkastelun tekijöitä, tämä korvaus voi vaikuttaa, miten ja missä tuotteet näkyvät koko sivustossa (kuten esimerkiksi siinä järjestyksessä, jossa ne näkyvät). Sivustomme ei sisällä koko maailmaan, saatavilla olevat tarjoukset. Pääkirjoitus lausunnot sivustolla ovat tiukasti omaan ja ei anneta, vahvistanut tai hyväksynyt mainostajille.

Mainostajan Disclosure

Miten pitää Online Dating Mielenkiintoisia

Liittyminen uuden dating sivusto on kuin siirtymässä uuteen kaupunkiin, mutta vähemmän pakkaus, stressiä, ja pahvilaatikoihin. Kaikki kerralla, olet jännittävä ympäristössä ympäröivät uusia ihmisiä, ja olet koko joukko uusia mahdollisuuksia yhdistää uudella naapurit / verkossa daters.

load...

Tutustu tarkastelut on paras dating sites noin löytää tutkimaton dating areenalla ihanteellinen tarpeisiin ja toiveisiin.

2. Kysy CrushThought herättävä ja off-the-Wall kysymykset

Tämä on melko perus, mutta on tärkeää korostaa sinulle kyllästynyt verkossa daters siellä. Jos haluat jonkun, pyydä heitä kysymys. Tahansa kysymys, joka tulee mieleen. Mikä oli lempielokuvasi lapsena? Oletko koskaan matkustanut ulkomailla? Montako nuolee kestää päästä Tootsie-roll keskellä Tootsie pop? Älä overthink kysymyksiin. Jos se on jotain kiinnostavaa, sitten mennä eteenpäin ja kysykää.

Tämä on hyvä tapa aloittaa mukaansatempaavan keskustelun ja pitää itse (ja päivämäärä) kiinnostunut puhumaan yhä oppia tuntemaan another.We sattuu olemaan jo keksiä luettelon hyviä online dating kysymyksiä pojat ja tytöt yrittävät pitää kipinä elossa ja selvittää, jos he ovat yhteensopivia ottelussa.

load...

Olitpa chattailuun henkilökohtaisesti tai verkossa, pyydä henkilökohtainen tai ajatuksia herättävä questionkeeps pelätty kiusallisen hiljaisuuden loitolla ja antaa teidän päivä jotain vastata. Ja kuka tietää? Saatat löytää vastaukset todella kiehtovaa.

3. Muokkaa tai lisätä dating profiili

Voit antaa dating profiili nopean muodonmuutoksen houkutella enemmän huomiota verkossa. Sen ei tarvitse olla täydellistä remonttia - ehkä vain antaa sille toisen ilmeen, ja varmista, että se edustaa parasta, kuka olet. Muokata sanamuoto, päivittää tiedot, tai ehkä lisätä toisen kuvan.

Muista enemmän kuvia lisäät, sitä enemmän onnistuneita dating profiilin tulee, mukaan eHarmony sisäiseen tilastot.

Muokkaaminen dating profiili on nopea ja tehokas tapa antaa itsellesi virtuaalisen kohennus ja kerätä enemmän silmät kaikki olet saanut meneillään. Plus, paljon dating sivustoja ja sovelluksia willhighlight profiilisi muille jäsenille, jos he näkevät sinut toimimalla aktiivisesti ja ryhtyä toimiin parantaa online dating kokemus.

load...

4. Mene kuvauksissa Seikkailu

Kuvat ovat usein tärkein osa teidän dating profiili. Valokuvat valita muodostavat ensimmäinen vaikutelma, joten parempi tehdä siitä hyvän one.Bustle kertoi, että vaikka noin 80% profiilin kuvat sarana on aiheuttanut, rehellisiä Kuvat olivat todella onnistunut houkuttelemaan huomiota. Keskimäärin tilannekuvat olivat 15% todennäköisemmin saada kuin käyttäjältä laadusta keskittynyt suhde sovelluksen.

Voit luoda kiinnostavamman ja houkutteleva dating profiili tarttumalla muka ystävä ammattivalokuvaaja ja ottaen laadukkaita kuvia itsestäsi koirapuisto, lukea kirjaa, pelaa urheilu, tai vain menee noin päivä.

Standout kuva profiilissasi voi tuottaa enemmän kiinnostusta potentiaalisten verkossa otteluissa.

Online Profiili Hyödyt offersprofile arviointeja ja kuvauksissa online daters Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Theytake ammattitason pään laukausta ja sijoittaminen kuvia tehdä dating profiili shine.If olet Avaimia Britanniassa, voit tehdä ajanvarauksen kanssa Hei lauantai mennä ulos valokuvaaja ja tulla pois kauniita kuvia.

5. Haasta itsesi Say Yes & ottaa riskejä

Viikkoina nähtyäni Jim Carrey on ”Yes Man” Halusin jäljitellä tällaista positivistinen lähestymistapa elämään ja sanoa kyllä mahdollisuuksia hauskaa. Olemalla optimistinen ja hyväksyen kaikki ystävällisiä kutsut, Pian ymmärsin itseäsi bileissä jossa tapasin ja vaihdetaan numerot erittäin hyvännäköinen pre-med opiskelija.

Thesay-yesphilosophy voi auttaa online dating kokemus samalla tavalla. Kun alat pyyhkäisemällä oikealle enemmän ihmisiä ja vastata enemmän alkuperäistä viestiä (joo, jopa ”sups”), voit lisätä kertoimella kokouksessa joku joka katseesi.

Joskus vain on avoin mahdollisuus romanssi riittää tuomaan romanssi omaan life.Challenge itse sanoa kyllä, kohtuuden rajoissa, dating sivuston tai sovelluksen, ja sinun ehdottomasti olla enemmän mielenkiintoisia keskusteluja, päivämäärät ja kokemuksia.

6. Hanki ystävä Pick Ottelut tai Kirjoita Responses For You

Kerran ystäväni antoi minulle hänen puhelimeen, kun hän oli Tinder ja pyysi minua pyyhkäisemällä kautta tyttöjä hänelle. Olen innokkaasti tarttui haasteeseen. Oli todella mielenkiintoista kuohua rajapinnan kaveri näkökulmasta ja yrittää poimia laatu tyttö ystäväni. Minun ottelu selectionshelped häntä laajentaa hänen vuodelta näköaloja ja puhua jonkun hän olisi ehkä huomaamatta, jos hän oli pyyhkäisemällä omasta.

Jos olet jopa sen - ja on ystävä luotat teidän rakkauselämä - vaihtamalla dating profiileja iltapäivällä voisi auttaa youget sinut ulos mitään online dating kiima. Se on hauska kokeilu kokeilla. Kun saat ystävä mukana prosessissa kanssasi, saatat löytää itsesi nauttia kokemuksesta, koska tiedät ole yksin.

7. Plan päivämääriä epätavallisia tai Viihdyttävä Paikat

Tiedän kaverin, joka vie aina hänen päivämäärät samaan ravintolaan. Viikko toisensa jälkeen, hän on asetettu ensimmäinen tasalla ja toisen tasalla malli, joka todella tekisi minut haluamaan repiä hiuksiani ulos - mutta näyttää nauttivan siitä. Että elämä ei ole kaikille, kuitenkin.

Vuotava tylsää illallinen-elokuva rutiini, sinun ja online-päivämäärät voi olla hauskaa.

Jos online dating rutiinia alkaa tunkkainen, Suosittelen sekoittamalla asioita ylös keilahalli, kirjakauppa, kasvitieteellinen puutarha, tai missä tahansa, todella, joka ei ole run-of-the-mill kahvilassa. Uusi ja harjoittaa asetus auttaa hellittää ja tehdä vahva yhteys perustuu yhteisiin etuihin.

Seuraavan kerran aiot päivämäärän, kutsu verkossa Love interestto liittyä sinulle jotain laillisesti nauttia tekee. Näin vaikka ajankohta on suutari, saat silti hoitoon irti.

Olipa jakamalla parasta juustohampurilainen kaupungissa tai haastava jonkun peliä ilmakiekko, menossa jonnekin syrjässä tiellä voi todella lisätä paljon jännitystä dating elämään.

8. Mene Into Your tasalla realistiset odotukset

Joskus vuoristorata suuria toiveita ja romutti unelmat voivat todella saada online daters alas kuin ne navigoi rajattomat romanttisia mahdollisuuksia kaikki näyttävät johtavan väistämättä pettymys. Jos annat jokaiselle päivämäärä ajattelu ”Tämä voisi olla 'The One',” olet todennäköisesti aio nauttia kokemuksesta kovasti. Youdon't haluat ohittaa ennen saada saada tietää, joku osa dating koska se on tärkeä askel fallingfor joku.

Varmista, että olet realistisesti, mitä voit odottaa kanssa illanviettoon täysin vieraan. Eka kerta pitäisi olla hilpeä esittelyt, ei tiukka työhaastatteluun. On hyvä kuuntelija, mukaansatempaavan keskustelija, ja käytännöllinen dater avulla voit välttää online dating burnout koska olet laskemisesta keskittyä ja energiaa nauttia päivästä käsillä eikä katseensa tulevaisuuteen, joka voi tai ei voi tapahtua.

Pidä Aihepiirit ja saatat kiinnostusta Mielenkiintoisen Päivämäärä

En tiedä teistä, mutta jonkin ajan kuluttua laadimme läpi satoja dating profiilit ja jongleerausta kymmeniä ofsuperficial chatit, aloitan tolose seurata kuka on kuka ja mitä edes halua heiltä. Se on helppo saada palanut online dating - ja siksi se auttaa antamaan itsellesi tavoitteita, projekteja ja pelejä kuluttaa aikaa, kun etsit kuuma päivä.

Kokemukseni mukaan paras tapa pitää online dating kokemus mielenkiintoista on heittäytyä siihen ja jatkaa eteenpäin. Muista dating on tarkoitus olla hauskaa. Älä ota sitä liian vakavasti. En hikoile sitä, jos unohdan nimi siellä tai täällä, koska tiedän tärkeät päivämäärät tekee itsensä muistettavan kun kaikki muu vain häviää.

Toivottavasti meidän lista ideoita voi auttaa sinua saamaan kiinnostunut online dating uudelleen ja tavata joku jolla kiinnostuksesi - ainakin päivämäärän tai kaksi.

Valokuva lähteet: Hei lauantai ja Gilmore Tweets