Kuinka saada entinen poikaystäväsi takaisin (8 vihjeitä henkilökohtaisesti ja tekstissä)

19 kesäkuu 2019

Vanhempani ovat olleet naimisissa 44 vuotta, mutta ne hajosi jo muutaman kuukauden, kun he olivat vuodelta ennen kuin he saivat mukana. Olen nähnyt omakohtaisesti, että joskus saada takaisin ex voi olla hyvä idea. En olisi täällä, jos vanhempani ei ollut!

Jos sinä ja poikaystäväsi on hajonnut (onko se on ollut viikon, kuukauden, kuuden kuukauden tai vuoden) ja haluat verestää asioita, tässä on kahdeksan tapoja tehdä sitä henkilökohtaisesti sekä yli tekstiä.

Henkilökohtaisesti | yli teksti

Miten saada ex-poikaystävä henkilökohtaisesti (# 1-6)

Kun rakennat elämää jonkun kanssa ja tutustua heihin paremmin kuin kukaan muu tällä planeetalla, se voi olla tuhoisa, kun erilliset, mutta kokee kipua on tärkeää. Loogisena ihminen, et varmaankaan halua kokea sitä tuskaa uudestaan. Näin ollen, jos et päättää antaa suhteeseen toisen mahdollisuuden, sinun kannattaa olla hyvin laskea ja vain lähteä takaisin yhteen, jos sinulla on suunnitelma käsitellä menneisyyden eroja. Kaikki tämä sanoi, Katsotaanpa ensimmäiset kuusi vihjeitä.

load...

1. Halukas puuttumaan Viimeisen kysymyksiä

Haluan aloittaa tämän kärki sanomalla, että sinun pitäisi arvioida suhdetta, ei henkilö (alias ex-poikaystävä). Kuulen koko ajan naisten ”Hän on hyvä kaveri. Hänellä on loistavaa työtä ja on taloudellisesti vakaa, älykäs, artikuloitu ja helppo puhua.”Sanon”Vau, hän kuulostaa mahtava. Miten on suhde?”Ja he vastata jotain”No, se on kunnossa. Hän tekstejä minulle kerran viikossa. Hän vie minut kerran kuukaudessa.”

Mitä kuulen, että hän on hyvä kaveri, mutta suhde haisee tai on melko olematon. En välitä kuinka ”suuri” kaveri on - jos hän ei kohtele sinua oikein, niin suhde pitäisi olla ohi.

Ensinnäkin arvioida suhdetta onko sinun pitäisi todellakin olla se, ja sitten anna ex tietää, että olet päättänyt tehdä sen paremmin kuin koskaan. Kuvalähde: chrisstring.com.

load...

Jos kuitenkin arvioida suhdetta (ei vain hänen mukavaa persoonallisuuden piirteet) ja määrittää, että se oli hyvä ja te molemmat hoitoon toisiaan oikeassa, mutta on olemassa joitakin pieniä ongelmia, jotka on ratkaistava, sitten myöntää, että itse ja hänelle ja edettävä herättämistä henkiin prosessiin.

2. Lopeta kaikki Communication & yhteystiedot

Minulla on naispuolinen ystävä, joka on hulluna tämä kaveri. Jos hän pyysi häntä olla poissulkeva, hän sanoi kyllä ​​sydämen. Ainoa huono osa tästä tyypistä on hän totesi ”En ole etsimässä suhdetta juuri nyt.” Kuitenkin, ystäväni edelleen hengailla hänen kanssaan, seksiä hänen kanssaan, ja periaatteessa teeskennellä ne ovat poikaystävä ja tyttöystävä.

Tämä kaveri on saada kaikki edut olla suhteessa, mutta on nolla sitoutumista perhejuhlien, yhteisiä tapahtumia ja yhteisiä päätöksiä, yleensä. Pohjimmiltaan hän on kaikki etuisuuksia ja mikään downsides olla suhteessa. Siten voin luvata tämä kaveri ei koskaan sitoutumaan tähän suhteeseen.

load...

Ole hyvä, vaikea tarkastella, kuinka usein olet yhteydessä ex, ja kysy itseltäsi, jos se auttaa tai vahingoittaa aiheuttaa. Antaa hänelle syy kaipaamaan sinua!

Miten tämä liittyy ex? Jos sinun pitää nähdä hänet, kutoma häntä, tai edes seksuaalista hänen kanssaan, silloin hän on saanut kaikki edut ilman mitään vastuuta sitoutunut suhde. Jotkut teistä saattavat sanoa ”No, haluan puhua hänelle. Tarvitsen jonkun vuorovaikutuksessa, tai minä yksinäinen.”Tunnen sinulle, en todellakaan. Mutta mieti mitä lopulta haluat. On unelmiesi mennä naimisiin ja on elämänkumppani? Jos vastaus on kyllä, anna hänelle tilaa ja vain tyytyä yksinoikeus.

Jos jostain syystä, et koskaan saa takaisin yhdessä, ainakin teit tilaa toiselle kaveri tavata. Ei kaveri haluaa lähteä mukaan, jos he tietävät tai edes ajatella olet vielä hengailua ex-poikaystävä. Miehet vihaavat kilpailla muiden miesten kun he ovat löytäneet naisen he haluavat antaa heidän sydämensä.

3. Pitää hauskaa muiden Ihmiset ja By tehdä muita asioita

Ehkä uudelleen joitakin näkökohtia elämässäsi olet laiminlyönyt aikana suhdetta. Ystävät, perhe, työ, hyväntekeväisyys, itse - varmista, että on tasapaino elämässäsi.

Vietä aikaa keskittyä asioihin ehkä laiminlyöty aikana suhde, eikä ex, ja hän näkee, mitä hän puuttuu ja että voit viettää hauskaa, tasapainoinen elämää ilman häntä.

Jos esimerkiksi kaikki painopiste on työtä, ja sinulla on huono päivä, sinun on tuhoutunut. Mutta jos sen sijaan olet työskennellyt kovasti, mutta myös tilaa ystävien ja perheen tai vapaaehtoistyöhön, kun asiat menevät huonosti toimistossa, voit kääntyä heille tukea tai voit mennä potkia Butt suosikki hyväntekeväisyys ja silti tuntuu menestys. Periaatteessa ei ole kaikkia munia samaan koriin ja vain luottaa saavansa hyvää oloa sinun ex / ohi suhteen.

Antaa muita ihmisiä ja muuta toimintaa huomiota on myös houkutteleva laatu - ex näkevät, että sinulla on tyydyttävää elämää, vaikka hän ei ole siinä , ja että saat tehdä hänestä miettiä, mitä hän puuttuu.

4. Go On treffejä erilaista miestä

On uusi kaveri paremmin? Et tiedä, kunnes saat takaisin Dating Scene jonkin aikaa. Saatat löytää joku, joka olet todella tarkoitus olla kanssa, tai saatat nähdä, että tehtaalla on todellakin ainoa kaveri sinulle.

5. Pysyä kiireisenä

Jos istut kotona, voit miettiä, mitä oli. Voit itkeä, ja saatat masentua. Kuitenkin, jos menet kalliokiipeilyä, Sky Diving, tai kokeile muita seikkailu, et ajatella suhteesta. Sen sijaan, sinun on keskittynyt toimintaan. Plus, yrittää jotain uutta ja / tai löytää uuden harrastuksen avartaa näköaloja ja tehdä sinusta entistä monipuolinen henkilö, eikä kukaan voi vastustaa sitä.

6. Päivä toisensa jo Vaikka sijasta Jumping takaisin Suhde

Oletetaan, että hajosi koska kun väitti, te molemmat olisivat huutaa ja sanoa kauheita asioita toisilleen. No, ennen kuin saat takaisin yhteen, kaksi sinun täytyy istua alas ja selvittää ratkaisu.

Esimerkiksi tässä tapauksessa, se kuulostaa, kun molemmat saat emotionaalinen, voi olla järkevää kutsua timeout ja uudelleen keskustelun, kun tunteet häviävät.

Kysyä häneltä, onko hän kiinnostunut ottamaan asioita hidas hieman nähdä, miten molemmat tuntuu palaa yhteen. Kuvalähde: flickr.com.

Tässä skenaariossa sijaan hyppii suoraan takaisin suhteeseen, ehkä sinun pitäisi alkaa vuodelta toisensa uudelleen, odota kunnes saat oman ensimmäinen argumentti, ja katso, jos molemmat osapuolet toteuttavat ratkaisu. Tässä tapauksessa ratkaisu on timeout.

Miten saada ex-poikaystävä taaksepäin Teksti (# 7-8)

Sallikaa minun aloittaa sanomalla vihaan kutoma. Olisin paljon mieluummin puhua henkilökohtaisesti tai puhelimitse. Tekstiviestejä mahdollistaa väärinkäsityksiä, ja kaikki samalla ei rakenna mitään yhteyttä henkilö olet kutoma. Minä annan teille kaksi kutoma strategioita saada ex-poikaystävä, mutta älä käytä niitä, jos ex ei anna puhut henkilökohtaisesti tai puhua puhelimessa.

7. Kerro Hänelle haluat puhua jostain Tärkeää & Pyydä tavata henkilökohtaisesti

Kokeile jotain: ”Olet hyvä kaveri. Mietin, kun on hetki aikaa, jos voisimme saada yhdessä keskustella henkilökohtaisesti?”Tämä teksti antaa hänen tietää sinulla on jotain tärkeää mielessäsi, että on keskusteltava henkilökohtaisesti. Tämä teksti on myös kunnioitetaan aikansa. Miehet rakastavat kun nainen kunnioittaa niiden aika. Olipa kaveri on toimitusjohtaja tai työskentelee kaksi tuntia päivässä, hän arvostaa tätä huomaavainen ele.

8. Lähettää hänelle teksti, joka yrittää ratkaista ongelma parisuhteessa

Saada hänen huomionsa lähettämällä tekstiviesti hänelle jotain teit että korreloi suoraan ongelman ratkaisemiseksi hän oli sinun.

Jos esimerkiksi olet hajosi koska hän sanoi: ”Sinä olet negatiivinen henkilö ja koskaan halua kokeilla uusia asioita.” Sano jotain ”Olit oikeassa, että en koskaan kokeilla uusia asioita. En halua olla, että henkilö. Liityin lacrosse joukkue muutama viikko sitten. Meillä oli ensimmäinen peli viime yönä, ja olen sijoitettiin tavoite. Kiitos avaamista minut ajan uusia ideoita.”

Aloitteisesti lähestyä ex kanssa ratkaisun ongelmaan (tai ongelmia) teillä oli suhde, ja se näkyy hänelle, että olet tosissaan tehdä sitä työtä.

Tämä on niin voimakas, koska se tekee niin paljon asioita. Ensinnäkin se kertoo miehen hän oli oikeassa. Miehet rakastavat olla oikeassa. Toiseksi se kertoo sinun ex että olet muuttanut ongelma hänellä oli sinun. Kolmanneksi se osoittaa, että sinulla on hauskaa ja on hieno kanssa tai ilman häntä.

Seuraa näitä vihjeitä ja jos asiat on tarkoitus olla, He loksahtaa kohdalleen

Hyvät, siinäpä se. Jos sinä ja ex on tarkoitus olla, kuten vanhempani olivat, seuraa näitä vinkkejä ja päädyt takaisin toistensa syliin. Jos et olisi tarkoitus olla, seuraa näitä vinkkejä ja löytää joku parempi. Joko niin, olet onnellinen!

Olen myös luonut seuralainen videon avulla voit selvittää, kannattaa yrittää saada ex takaisin ja, jos pitäisi, miten tehdä se: