Kuinka tiedät, että olet rebound

25 kesäkuu 2019

Ensi silmäyksellä, rebound suhde on houkutteleva vaihtoehto sydänsuruja. Sokaista tuskan hylkäämistä, naiset ympäri maailmaa ovat syyllistyneet lukittumista ensimmäinen mies ohikulkija on heikko yritys vahvistaa hänen itsearvostuksen.

Vaikkakin tajuton, haavoittunut nainen pyrkii rebound suhde, jonka ainoana tarkoituksena on tyynnyttely oman epämukavuutta. Luota minuun, kun sanon naisia ​​tulemaan valmis ottamaan radikaaleja toimenpiteitä todistaa itselleen jälleen kerran, että ne ovat houkuttelevia, rakastettava ja tärkeitä.

load...

Kun pyritään luomaan uudelleen emotionaalinen turvallisuus tuntui heidän aiemmasta suhteesta, naiset jatkavat seksuaalinen ja / tai emotionaalista asia ja luo mitä haluan soittaa ”pseudo-suhde.”

Rebound suhde on rakennettu puhdas itsekkyys, neulottu yhteen underhanded motiivit. Riippumatta siitä, miten pyöräyttää, rebound suhteita koskaan korvata todellista läheisyyttä, mutta se on helppo naisille vakuuttaa itsensä toisin.

Jos olet tullut kohde rebound, olet todennäköisesti täysin tietämätön funktion palvella. Sinut tietämättään harjoittaa psykologinen peli, joka nopeasti päättyy omalla kustannuksellaan.

Joten mistä tiedät, jos olet nainen rebound kaveri? Helppo. Ja karta näitä vinkkejä, temppuja ja varoitusmerkkejä sekä voit välttää nöyryytystä ja surua, että väistämättä mukana rebound suhde.

load...

1. Milloin oli hänen viimeinen suhde?

Jos olet kiinnostunut uuden naisen, aina, aina kysyä häneltä, kuinka kauan se on ollut, koska hän oli hänen viimeinen suhteeseen. Jos se on ollut vähemmän kuin kuusi kuukautta, liikkua varovasti, mutta antaa hänelle eduksi.

Oletetaan hän käsitelty tapahtumaa ja paransi siitä, mutta olla varuillaan. Jos aikaa on kulunut vähemmän kuin kolme kuukautta, hidastaa roll. Kolme kuukautta ei ole pitkä aika, vaikka se voi tuntua ikuisuudelta kun olet toipumassa hajoamiseen.

Jos gal oli huomattavasti vakavaa suhdetta , hän luultavasti tarvitsee enemmän aikaa korjata hänen särkyneen sydämen. Jos aikaa on kulunut alle kuukausi, perääntymään. Mielesi pitäisi huutaa, ”punainen lippu! Punainen lippu!”Nainen ei ole kunnossa antamaan uusi suhde jälkeen vain 30 päivää. Hän luultavasti vielä piirtämistä kostaa tässä vaiheessa.

load...

”Kun rebound suhde

päät, roolit käänteinen.

2. Onko hän aina puhua hänen ex?

Jos ystävätär vielä puhuu niin ja niin lakkaamatta, olet varmasti hänen rebound kaveri. Tietenkin olisi joitakin keskustelua niiden suhteesta ja mitä sille tapahtui, mutta sen pitäisi olla minimaalinen.

Jos hän soittaa sinulle hänen nimensä vahingossa, se ei ole hyvä merkki. Toisin sanoen, jos hän on keskustelunaihe ja hänen nimensä on huulilla, hän on edelleen hänen mielessään ja kontrolloi hänen sydämensä.

3. Onko hän yhä pitää yhteyttä hänen ex?

Jos hän on edelleen kutoma ja puhu hänen ex, olet hänen ”kaiken varalta” kaveri. Olet kaveri, joka tulee olemaan siellä lohduttaa häntä varmuuden vuoksi hän ei saa takaisin yhdessä hänen ex.

Muista, että naiset ovat älykkäitä joukko ja osaa peittää meidän kappaleita. Tekstit ja puheluiden hän saa siitä ”Michelle” saattaisi olla peittää hänen viestinnän hänen edellinen poikaystävänsä Michael.

Tajuta ja olla varoa kyseenalainen viestejä ja puheluita.

4. Onko hän katkera?

Jos uusi gal näyttää olevan vihainen, katkera ja kyyninen, kun se tulee miesten ja dating, hän luultavasti ei ole täysin parantunut siitä ahdistuksesta hänen aiemmasta suhteesta. Jos et ole varovainen, saatat hyvinkin tulla hänen emotionaalista nyrkkeilysäkki.

Loppujen lopuksi, se mitä rebound kaverit ovat. Ne ovat siellä ottamaan raivo halveksittu nainen, rangaistaan ​​toisen miehen pahoinpitelystä.

5. Onko hän esitteli sinut hänen luokseen perheen tai ystävien kanssa?

Jos hän ei halua sitoutua perinteisen dating prosessi, mahdollisuudet ovat olet rebound kaveri.

Naiset, jotka ovat kiinnostuneita laillisia suhteita halua kosi. Haluamme ravintolaan ja elokuviin, pitkä puhelinkeskusteluja, ruusut ja runoja ja kaikki tämä roskaa. Haluamme näyttää pois ystävillemme ja esitellä teille vanhemmille.

Jos hän vain tavata suljettujen ovien takana, mikä ei ole oikein. Tämä pätee erityisesti, jos hän vain tuntuu olevan kiinnostunut seksistä.

6. Onko hän siirtyi?

Kun nainen, joka on pyrkinyt rebound-suhde saa hänen korjata, hän nopeasti eteenpäin. Jos näet naisen muutaman viikon ja hän pultit, saatat hyvinkin joutunut rebound.

Kun hän tuntee houkutteleva ja houkutteleva uudelleen ja tajuaa elämä jatkuu jälkeen niin ja näin, hän tekee äkillisen poistumisen.

Kun rebound suhde päättyy, roolit käänteinen. Se, joka on viety (eli se joka hankki teidät kuin rebound) tulee kippi. Tämä tekee hänen tuntea valtuudet ja hän kävelee pois rikki suhde tunne paremmin itsestään. Sitten koko noidankehä alkaa uudestaan, kun te, dumpee, etsiä joku rebound kanssa.

Ehkä tämä selittää, miksi niin monet ovat tulleet uupunut rakkaudesta ja suhteita. Olemme kaikki satuttaa ihmisiä, jotka päätyivät vahingoittaa muita ihmisiä, jotka sitten lopulta vahingoittaa muita ihmisiä. Ympäri ja ympäri ja rebound se menee. Milloin se lopettaa? Kukaan ei tiedä.