Kuinka tietää, että sinun pitäisi hajota hänen kanssaan

18 heinäkuu 2019

Nykypäivän kulttuuri talk show hoidon ja omatoimisuus kirjoja, katsomalla suhteitamme suodattimen läpi toimintahäiriö on tullut normi. Liian usein naiset odottavat heidän miehensä olla rikki ja yrittää muuttaa itseään kompensoida hänen puutteita.

Reality Check: on olemassa sellainen asia kuin terve suhde. Mies ei pitäisi olla ”projekti.” Joskus on vain heittää pylly pois ja aloittaa alusta.

Ei, sinun ei pitäisi luopua heti ensimmäisen ahdistuksen. Työskentelevät parisuhdeongelmia toimii joillekin ihmisille, mutta se on arvoton muille. On oltava jotain syytä työstää aluksi.

load...

Jos ”työn alla” tarkoittaa sitä sietää hänen paska kunnes tulet turta sitä, kun hän sanoo ”anteeksi” muutamia kertoja joka päivä, niin se on aika harkita muita vaihtoehtoja.

Hajottaa voi olla positiivinen ja oikea ratkaisu hylätyn suhteen. Jos Titanic uppoaa, voi mitään pitää sitä. Ja jos heität sen elinehto, se vain vie sen kanssa.

Joten, katkoo oikein tehdä? Tehdä joitakin itsetutkiskelu ja ota huomioon seuraavat kysymykset:

1. Mikä on tunnelma teidän suhde?

Ennen kuin teet mitään muuta, ajattele mitä tunnet. Ei hänestä, mutta sisällä itse.

Kun olet yhdessä, oletteko vielä pitää hauskaa ja tuntea jännitystä? Näiden ensimmäisten kuukauden bubblies aio ikuisesti, mutta kannattaa silti olla myönteinen vastaus hänen saapuessaan.

load...

Jos sinusta tuntuu tunne aavistus, kuten Darth Vader musiikkia tulisi pelata, kun hän astuu huoneeseen, jotain on vialla.

Kysy itseltäsi, jos silti haluavat hengailla hänen kanssaan, jos hän olisi vain ystävä. Onko hän sellainen henkilö haluat olla noin?

Ajattele ystävien olet ollut monta vuotta ja ne, jotka ovat tulleet ja menneet. Joka lista hän olisi päällä? Onko hänellä on samat ominaisuudet kuin ystäviä pidät?

2. Onko teillä yhteisiä tavoitteita ja etuja?

Suhteet voivat kestää jonkin aikaa sukupuoleen, mukava ikävystyminen ja laiskuus. Olemme kaikki istunut leikkaava-ja-dicing tietoiskuja, koska olimme liian laiska nousta ja kaukosäätimen, ja jotkut suhteet elää kauemmin niiden hyödyllisyyttä samoista syistä.

Useimmat suhteet ovat tulleet vähemmän tietoa ja tutkimusta kuin käytämme kun ostaa käytetyn auton, joten meidän ei pitäisi odottaa niitä kaikkia mennä täydellisesti tai ikuisesti.

Jotta olisi hyötyä pitkällä aikavälillä, molemmat osapuolet on menossa samaan suuntaan yhteisten tavoitteiden ja molemmilla on nauttia kyydistä matkan varrella. Joten kysy itseltäsi muutamia kysymyksiä:

load...

3. Haluatko häntä muuttamaan?

Ihminen voi muuttaa joitakin tapojaan, mutta hän ei voi muuttaa sitä, kuka hän on ja voi muuttaa häntä myöskään. Ehkä hän on kaikki mitä olet halunnut, ellei hän on laiska ja sotkuinen, tai hän ei koskaan katsoo tunteita tai vihaa kaikille ystävillesi ja koskaan halua mennä ulos, tai hän haluaa leikkiä muiden tyttöjen.

Arvaa mitä? Hän ei ole kaikkea mitä haluaa, ja hän koskaan tule olemaan.

”Kiinnitä asioita voidaan korjata, mutta

hyväksyä totta, kun se ei toimi.”

4. Itketkö lähes päivittäin?

Jos voit melkein ajoittaa itku jags päivittäiseen suunnittelija, niin olet saanut joitakin vakavia ongelmia. Hän on puoli tuntia myöhässä, ja tunnet sen alkaa tulla. Nyt hän on tunnin myöhässä, ja sinä pidätellä viha mutta ei voi pidätellä kyyneleitä.

Haluatko elää näin ikuisesti? Sinun ei tarvitse. Sinulla on valta tehdä muutoksia.

5. Luotatko häneen?

Luottamus on perus perusta suhdetta. Jos olet lakannut uskomasta hänen tekosyitä, huomaat nuuskia läpi hänen matkapuhelin, taskut tai tietokoneen, tai jos vain voi luottaa häneen saada selkää tai auttaa, kun tarvitset häntä, sinun kannattaa etsiä kaveri, joka tekee sinusta tuntuu varma teidän suhteeseen.

6. Onko suhde tuntuu yksipuolinen?

Ehkä on aika antaa hänelle paljon se.

7. Onko suhde liian rikki hengissä?

Jos on ollut fyysistä väkivaltaa tai meneillään henkinen väkivalta, ulos nyt kun sinulla on vielä joitakin itsetunto. Jos hän lyö isäsi, putoaa F-pommin äitisi, ruuveja siskosi tai ryöstää 7-11, sen on oltava yli.

Jos et pääse yli hänen uskottomuus, tai jos et voi anteeksi itsellesi oman uskoton säädöstä, se voi olla aika uutta, raikasta alku jonkun toisen kanssa.

Saatat molemmat olla hienoja ihmisiä, mutta joitakin ongelmia vain ei voi korjata. Ulos alta mustan pilven ja aloittaa alusta.

8. Onko suhde kasvaa?

Se voi olla aika verho pudota tätä suhdetta.

Kyllä, hajottaa on vaikea tehdä, mutta se pitäisi aina olla oma luettelo mahdollisista valinnoista. Rakkaus on kaksisuuntainen katu, ja suhde on tasapainossa tarpeita ja onnea sekä ihmisten.

Mitä mieltä olet hänestä ei ole tärkeintä. Ratkaisevaa on, miten sinusta tuntuu elämäsi ja suhde, joka tuo onnea ja täyttymystä.

Kiinnitä asioita, jotka voivat olla kiinteitä, mutta hyväksyvät totta, kun se ei toimi. Onnesi riippuu siitä.